کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام دوستای عزیزم.
می گم گردش حساب باید تو چه مدتی باشه ؟
1 هفته باشه تو حساب کافیه؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-02 ساعت 08:56)abiha نوشته:  سلام دوستای عزیزم.
می گم گردش حساب باید تو چه مدتی باشه ؟
1 هفته باشه تو حساب کافیه؟
سلام
نه دوست خوبم گردش حساب نیاز نیست فقط موجودی حساب بگیر و همون روز یا فرداش براتون صادر میشه بانکهای خصوصی مثل سامان و پاسارگاد لاتین و سریع براتون صادر میکنن. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، ghafari88 ، studpk ، behfaza ، estanfordbineh ، noobnoobi
(2013-10-01 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  با توجه به ارزان شدن دلار خیلی مشتاقم به خرید!مصاحبه ی من یک ماه ونیم دیگه در ابوظبیه.اگه دقیقا میدونستم بهترین زمان برای تمکن مالی کی هست(الان باشه خوبه یا هنوز خیلی زوده؟) فرم رو از بانک می گرفتم و با خیال راحت دلار می خریدم.ظاهرا" سند ملک زیاد به کار نمیاد که تازه اونم باید به اسم برنده باشه.با توجه به هزینه ی سفر دوبی برای سه نفر،تقریبا"50 میلیون میمونه.کافیه؟ در ضمن برای همسرم که بعنوان همراه میباشد باید تمکن مالی بگیرم یا نیازی نیست.برای فرزند 17 ساله ام چطور؟
سلام
1- قبل از انجام هزینه های رفتنتون تمکن مالی رو بگیرید که پول بیشتری دارید
2-خیر برای خانواده نیاز نیست جداگانه تمکن مالی بگیرید
3-با توجه به اینکه مبلغ 50000000میلیون حدود17000دلار خواهد بود طی 2مرحله برای خودتون و همسرتون با 2مبلغ متفاوت موجودی بگیرید و یه انتقال ساده فقط باید انجام بدید.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، ffrfar ، H Pier ، ghafari88 ، studpk ، behfaza ، estanfordbineh ، noobnoobi ، artam2 ، قصه گو
من امروز همسرم گواهی تمکن مالی ( موجودی لاتین ) گرفت از پاسارگاد:
1- معادل دلارش هم زدن!
2- 6200 تومن هم کارمزد گرفتن! ( کارمزد مصوب این بانک هست و همه شعب این کار رو انجام می دن )
3- کل یوم هم یه ربع زمان برده!

خیلی هم شیک و مجلسی! Big Grin
شاد باشید و سلامت! Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier ، studpk ، KIMIA2005 ، aghaghia ، mehdikhosro ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi ، pari pariaaa ، artam2 ، قصه گو
(2013-10-02 ساعت 13:04)ghafari88 نوشته:  من امروز همسرم گواهی تمکن مالی ( موجودی لاتین ) گرفت از پاسارگاد:
1- معادل دلارش هم زدن!
2- 6200 تومن هم کارمزد گرفتن!

اقا احسان همسرتون حسابشون رو کی شارژ کردند و کی برداشت ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-10-02 ساعت 13:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-10-02 ساعت 13:04)ghafari88 نوشته:  من امروز همسرم گواهی تمکن مالی ( موجودی لاتین ) گرفت از پاسارگاد:
1- معادل دلارش هم زدن!

اقا احسان همسرتون حسابشون رو کی شارژ کردند و کی برداشت ؟

ده دقیقه قبل از گرفتن گواهی واریز و هنوز برداشت نکردن. ( البته دلیل خاصی نداره که گذاشتیم بمونه و الا الان اراده بکنن می تونن از طریق بانکداری مجازی برداشتش کنن )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: studpk ، محبت ، behfaza ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، pari pariaaa
1- معادل دلارش هم زدن!

کارمزدو فکر کنم زیادی گرفته ها ! منم 3 روز پیش رفتم کارمزد نداره !!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: EKAM ، ghafari88 ، محبت ، behfaza
سلام
من حساب ارزی دارم که به دلار آمریکا هست میتونم اونو نشون بدم ؟ برای پاسارگاد هست یک نفر هستم و 16 هزار تا دارم الان تو حسابم ، خوبه ؟ یا تبدیلش کنم به ریال ؟ دلار بودنش ایجاد دردسر نکنه تو کلیرنس اینا ؟ مقدارش کافیه نه ؟
تشکر کنندگان: H Pier ، Tabassomshojaat ، EKAM ، storagemeter ، behfaza ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-10-02 ساعت 14:59)tina_torabi نوشته:  سلام
من حساب ارزی دارم که به دلار آمریکا هست میتونم اونو نشون بدم ؟ برای پاسارگاد هست یک نفر هستم و 16 هزار تا دارم الان تو حسابم ، خوبه ؟ یا تبدیلش کنم به ریال ؟ دلار بودنش ایجاد دردسر نکنه تو کلیرنس اینا ؟ مقدارش کافیه نه ؟

خیر. تصور نمی کنم مشکلی باشه.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، behfaza ، tina_torabi
سلام
خیر دوست خوبم نیاز به تبدیلش نیست و هم مقدارش کافیه و هم بهتر از حساب ریالیه منتهی چون حساب ریالی رو به ارز مرجع تبدیل به دلار میکنن در تمکن مالی میزانش بیشتر نشون داده میشه البته بصورت کزائی و آفیسر هم این مطلب رو میدونه و ذهنی بر اساس دلار آزاد محاسبه میکنه پس آسوده خاطر باش.

تشکر کنندگان: EKAM ، storagemeter ، behfaza ، tina_torabi ، سانازی ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-10-02 ساعت 15:31)ghafari88 نوشته:  

خیر. تصور نمی کنم مشکلی باشه.
سلام
دوست عزیز من هم امروز گواهی تمکن گرفتم از بانک سامان. سه تا حساب داشتم. قرض الحسنه پس انداز ریالی, قرض الحسنه پس انداز ارزی و سپرده 1 ساله. از بانک خواستم و موجودی همه حساب هامو تو گواهی آورد!
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: behfaza ، tina_torabi ، storagemeter ، azadeh2014 ، محبت ، EKAM ، ghafari88 ، noobnoobi
سلام
ما دو نفریم و من که نفر اصلی هستم یه گواهی تمکن به میزان حدود 83 میلیون + 2500دلار گرفتم و همسرم هم همون روز یه گواهی 50 میلیونی از یه بانک دیگه یعنی پاسارگاد گرفت. من پول یه روز توحسابم بود و در حساب همسرم حدود 2 ساعت. علارغم اینکه بانک مارو ترسوند که اگه استعلام موجودی حساب شمارو در این روز از ما بگیرن موجودی گواهی رو اعلام نمیکنیم ما پول رو از حساب خارج کردیم!
سوال اولم اینه که آیا واقعا استعلام میکنه سفارت و اگه آره اصالت گواهی رو یا موجودی حساب رو در اون روز که گواهی صادر شده؟
و سوال دومم اینکه از ما وقتی گواهی تمکن رو خواستن اول برای نفر اصلی بدیم و اگه گفتن کمه گواهی دوم رو یا نه از همون اول که خواستن هر دو نامه باهم بدیم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان گل مهاجرسرایی سپاسگزارم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: behfaza ، storagemeter ، محبت ، H Pier ، exxedus ، noobnoobi ، pari pariaaa
(2013-10-02 ساعت 16:34)mastane1364 نوشته:  سلام
ما دو نفریم و من که نفر اصلی هستم یه گواهی تمکن به میزان حدود 83 میلیون + 2500دلار گرفتم و همسرم هم همون روز یه گواهی 50 میلیونی از یه بانک دیگه یعنی پاسارگاد گرفت. من پول یه روز توحسابم بود و در حساب همسرم حدود 2 ساعت. علارغم اینکه بانک مارو ترسوند که اگه استعلام موجودی حساب شمارو در این روز از ما بگیرن موجودی گواهی رو اعلام نمیکنیم ما پول رو از حساب خارج کردیم!
سوال اولم اینه که آیا واقعا استعلام میکنه سفارت و اگه آره اصالت گواهی رو یا موجودی حساب رو در اون روز که گواهی صادر شده؟
و سوال دومم اینکه از ما وقتی گواهی تمکن رو خواستن اول برای نفر اصلی بدیم و اگه گفتن کمه گواهی دوم رو یا نه از همون اول که خواستن هر دو نامه باهم بدیم؟

خیر استعلام نمی کنند، بله اول گواهی برنده رو بدید، البته خیلی فرقی نمی کنه با هم بدین یا اول واسه برنده رو ...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-10-02 ساعت 16:34)mastane1364 نوشته:  سلام
سلام
نگران استعلام نباش و هر دو تمکن مالی رو حین دادن مدارک اولیه به سفارت ارائه بده.

تشکر کنندگان: studpk ، H Pier ، behfaza ، آلیس-1980 ، EKAM ، ghafari88 ، mastane1364 ، noobnoobi ، artam2
دوستان قبلا گفته شده باز هم تاکید می کنم که تمکن مالی آنچنانی با خودتون نبرید، به خصوص کسانی که جوون هستند و سابقه کاری هم ندارند، مسلما آفیسر شک خواهد کرد که کسی که تا به حال کار نکرده این همه پول رو از کجا آورده، البته این حرف من نیست، تجربه دوستان در گذشته هست که سال گذشته از یکی از بچه ها پرسیده بودن که تو یه پسر جوون از کجا 130 میلیون پول آوردی و اون هم نتونسته بود قانعشون کنه و یک کم براش دردسر شده بود...
سعی کنید تمکن مالی معقول با خودتون ببرید نه کم نه زیاد، اینطوری سطح توقع آفیسرها هم بالا نمیره...
برای همگی مون آرزوی موفقیت دارم Smile
پ.ن: یکی از دوستان محترم سال گذشته به من گفتن این موضوع رو مطرح کنم که این مسئله باعث دردسرمون نشه، از ایشون هم واقعا ممنونم...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان