کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام میدونم سوالم تکراریه ولی ما از یکی از دوستانی که سال قبل رفتن مصاحبه شنیدیم هم نامه تمکن مالی بانک لازمه هم اصل دفترچه. لطفا کسایی که مصاحبه رفتن راهنمایی کنن واقعا دفترچه حساب لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من خیلی تحقیق کردم و همه در این سایت می گفتن فقط نامه تمکن بانک کافیه .
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان:
(2013-10-04 ساعت 15:53)shiraz_neda نوشته:  سلام میدونم سوالم تکراریه ولی ما از یکی از دوستانی که سال قبل رفتن مصاحبه شنیدیم هم نامه تمکن مالی بانک لازمه هم اصل دفترچه. لطفا کسایی که مصاحبه رفتن راهنمایی کنن واقعا دفترچه حساب لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من خیلی تحقیق کردم و همه در این سایت می گفتن فقط نامه تمکن بانک کافیه .

اصل دفترچه !!!!! اصلا براي كيس لاتاري نشنيدم بعيده توروخدا عادتشون ندين به مدارك اضافه كنن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza ، محبت ، exxedus ، azadeh2014 ، noobnoobi ، maryam_a
(2013-10-04 ساعت 17:57)EKAM نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 15:53)shiraz_neda نوشته:  سلام میدونم سوالم تکراریه ولی ما از یکی از دوستانی که سال قبل رفتن مصاحبه شنیدیم هم نامه تمکن مالی بانک لازمه هم اصل دفترچه. لطفا کسایی که مصاحبه رفتن راهنمایی کنن واقعا دفترچه حساب لازمه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من خیلی تحقیق کردم و همه در این سایت می گفتن فقط نامه تمکن بانک کافیه .

اصل دفترچه !!!!! اصلا براي كيس لاتاري نشنيدم بعيده توروخدا عادتشون ندين به مدارك اضافه كنن

من هم می دونم . ولی اونها اینجوری کردن
CN:2014AS000006XX/Yerevan/2person:
تشکر کنندگان: USA2014 ، EKAM ، kage.omid

خیر نیازی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: studpk ، amin arefi ، behfaza ، EKAM ، noobnoobi ، kage.omid
(2013-10-04 ساعت 18:46)shiraz_neda نوشته:  

من هم می دونم . ولی اونها اینجوری کردن
احتمالاً دوستتون با شما شوخی کردنBig GrinBig GrinBig Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza ، محبت
نامه تمکن مالی را فقط برای شخص برنده بگیریم؟
یا تک تک افراد جدا داشته باشند؟
تشکر کنندگان: kage.omid
(2013-10-05 ساعت 00:15)h..h نوشته:  نامه تمکن مالی را فقط برای شخص برنده بگیریم؟

درود
دوست عزیز برای تک تک نمیخواد
میتونه فقط به نام برنده باشه یا اگه موجودیتون کمه میتونید همان روز پول رو تو دوتا حساب از اعضا خوانواده جابجا کنید و دوتا گواهی با مبلغ بالاتر بگیریدBig Grin
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، azadeh2014 ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 00:20)amin arefi نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 00:15)h..h نوشته:  نامه تمکن مالی را فقط برای شخص برنده بگیریم؟

درود
دوست عزیز برای تک تک نمیخواد
میتونه فقط به نام برنده باشه یا اگه موجودیتون کمه میتونید همان روز پول رو تو دوتا حساب از اعضا خوانواده جابجا کنید و دوتا گواهی با مبلغ بالاتر بگیریدBig Grin
سلام
ضمن تایید کامل فرمایشات هم اسم عزیزم 2 نکته رو در این خصوص رعایت کنید
1- مبالغ رند نباشن و مقداری خورده هم داشته باشه
2- مبالغ به یک اندازه و یا خیلی نزدیک به هم نباشند.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، pv-n ، Sam2014 ، azadeh2014 ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi ، maryam_a
من امدم اینجا که همین نکته رو بگم دیدم شما قبلش گفتین.
داشتم توی تاپیک ویزای توریستی می چرخیدم دیدم یک بنده خدایی تقریبا سند همه ایران را با خودش ورداشته برده به عنوان مدارک مالی!

در مصاحبه برای ویزا چند تا مدرک به عنوان حداقل نیاز هست که یکیشون تمکن مالی هست. سطح فقر برای دونفر در مثلا کالیفرنیا نزدیک به 20 هزار دلار در سال است. پس برای دو نفر دست کم بیست هزار دلار موجودی کفایت می کند.
سند و ارزش گذاری و ترجمه دادگستری و خارجه و .... غیره اینه همه اش غیر الزامی است و اصلا نیازی نیست.
چیزی که حیایت هست و خیلی ها بهش توجه ندارند اینه که خیلی پرزرق و برق ظاهر نشوید! ساده تر بهتر! بعدا دودش در قالب کلیرنس طولانی به چشمتان نخواهد رفت!

(2013-10-03 ساعت 12:33)aghaghia نوشته:  دوستان قبلا گفته شده باز هم تاکید می کنم که تمکن مالی آنچنانی با خودتون نبرید، به خصوص کسانی که جوون هستند و سابقه کاری هم ندارند، مسلما آفیسر شک خواهد کرد که کسی که تا به حال کار نکرده این همه پول رو از کجا آورده، البته این حرف من نیست، تجربه دوستان در گذشته هست که سال گذشته از یکی از بچه ها پرسیده بودن که تو یه پسر جوون از کجا 130 میلیون پول آوردی و اون هم نتونسته بود قانعشون کنه و یک کم براش دردسر شده بود...
سعی کنید تمکن مالی معقول با خودتون ببرید نه کم نه زیاد، اینطوری سطح توقع آفیسرها هم بالا نمیره...
برای همگی مون آرزوی موفقیت دارم Smile
پ.ن: یکی از دوستان محترم سال گذشته به من گفتن این موضوع رو مطرح کنم که این مسئله باعث دردسرمون نشه، از ایشون هم واقعا ممنونم...
تشکر کنندگان: ffrfar ، pv-n ، محبت ، studpk ، aghaghia ، azadeh2014 ، behfaza ، EKAM ، amin arefi ، noobnoobi ، kage.omid ، Saeedv13 ، maryam_a ، ماتیتی ، sksara

ایشون کاملاً اشتباه فرموده اند.لطفاً شما از این اشتباهات نفرمایید..:-)
تشکر کنندگان: 3rip ، behfaza
(2013-10-05 ساعت 10:20)User نوشته:  من امدم اینجا که همین نکته رو بگم دیدم شما قبلش گفتین.
داشتم توی تاپیک ویزای توریستی می چرخیدم دیدم یک بنده خدایی تقریبا سند همه ایران را با خودش ورداشته برده به عنوان مدارک مالی!

در مصاحبه برای ویزا چند تا مدرک به عنوان حداقل نیاز هست که یکیشون تمکن مالی هست. سطح فقر برای دونفر در مثلا کالیفرنیا نزدیک به 20 هزار دلار در سال است. پس برای دو نفر دست کم بیست هزار دلار موجودی کفایت می کند.
سند و ارزش گذاری و ترجمه دادگستری و خارجه و .... غیره اینه همه اش غیر الزامی است و اصلا نیازی نیست.
چیزی که حیایت هست و خیلی ها بهش توجه ندارند اینه که خیلی پرزرق و برق ظاهر نشوید! ساده تر بهتر! بعدا دودش در قالب کلیرنس طولانی به چشمتان نخواهد رفت!

(2013-10-03 ساعت 12:33)aghaghia نوشته:  دوستان قبلا گفته شده باز هم تاکید می کنم که تمکن مالی آنچنانی با خودتون نبرید، به خصوص کسانی که جوون هستند و سابقه کاری هم ندارند، مسلما آفیسر شک خواهد کرد که کسی که تا به حال کار نکرده این همه پول رو از کجا آورده، البته این حرف من نیست، تجربه دوستان در گذشته هست که سال گذشته از یکی از بچه ها پرسیده بودن که تو یه پسر جوون از کجا 130 میلیون پول آوردی و اون هم نتونسته بود قانعشون کنه و یک کم براش دردسر شده بود...
سعی کنید تمکن مالی معقول با خودتون ببرید نه کم نه زیاد، اینطوری سطح توقع آفیسرها هم بالا نمیره...
برای همگی مون آرزوی موفقیت دارم Smile
پ.ن: یکی از دوستان محترم سال گذشته به من گفتن این موضوع رو مطرح کنم که این مسئله باعث دردسرمون نشه، از ایشون هم واقعا ممنونم...
سلام
با توجه به این نوشته

نمیشه مشخص کرد . بستگی به شرایط شما داره!
زمانی که ما مصاحبه داشتیم یک زن و شوهر جوانی بودند آقا متخصص کامپیوتر بود و تو سپاه کار میکرد . خانم تو لبنان دانشجو بود و پدرش هم رسما عضو حرب الله لبنان بود . ولی این دو در کمال ناباوری یکضرب ویزا گرفتند !!! تنها فرقی که فکر کنم داشت این بود که تو حساب بانکیشون به پول اون موقع تقریبا 200.000 دلار پول داشتند .

در این پست http://mohajersara.com/thread-6845-post-...#pid428743 یه مقدار تصمیم گیری سخت و پیچیده شدهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ghafari88 ، azadeh2014 ، behfaza ، EKAM ، amin arefi ، kage.omid
خسته نباشید و ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
من دختر 23 هستم و دانشجو سابقه کار هم ندارم. اسپانسر هم ندارم.
میخواستم بدونم برای حسابم چقدر پول باید بریزم؟ که به قول شما شک نکنن.
آیا همین مقدار هم نمی پرسن ار کجا آوردی؟
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: armstrong
(2013-10-05 ساعت 23:45)sam.pey نوشته:  خسته نباشید و ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

دوست عزیز پارسال کیس های تک نفره به طور معمول 50-60 میلیون تمکن گرفته بودن و البته تعدادی هم کمتر یا بیشتر...
بگید خانواده ام کمکم کردن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، sam.pey ، pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi ، studpk ، shadi79 ، kage.omid ، behfaza ، vidi
(2013-10-05 ساعت 23:48)aghaghia نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:45)sam.pey نوشته:  خسته نباشید و ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.

دوست عزیز پارسال کیس های تک نفره به طور معمول 50-60 میلیون تمکن گرفته بودن و البته تعدادی هم کمتر یا بیشتر...
برای امسال 70 میلیون کافیه؟ یا زیاد؟
کیس نامبریر:----------------->> 2014AS000026XX
ارسال فرمها:----------------->> 06/06/2013
دریافت نامه دوم:------------->>23 اکتبر
سفارت محل مصاحبه:------->> ایروان 18 دسامبر2013
مقصد: ----------------------->> کالیفرنیا
تعداد نفرات:----------------->> 1 نفر
تشکر کنندگان: kage.omid ، behfaza
(2013-10-06 ساعت 00:01)sam.pey نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:48)aghaghia نوشته:  

برای امسال 70 میلیون کافیه؟ یا زیاد؟

برای یکنفر ماکزیمم 18000 دلار با نرخ آزاد کافیه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: amin arefi ، محبت ، ghafari88 ، noobnoobi ، ffrfar ، studpk ، kage.omid ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان