موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من از بانک ملت موجودی حساب گرفتم. تو یه برگه سیاه و سفید بدون سربرگ پرینت گرفته شده، تازه تمام اعداد رو به فارسی نوشته!!! و مبلغ گردش مالی 3 ماه گذشته رو هم توش قید میکنه.
بنظرتون شعبه مرکزی برم فرق داره یا کلا برم یه بانک دیگه حساب باز کنم؟
در ضمن اقتصاد نوین هم میگه فقط نرخ ارز مرجع رو مینویسه و معادل دلاری تو پرینت موحودی آورده نمیشه!!!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 15:37)ha78sa نوشته: دوستان سلام
من از بانک ملت موجودی حساب گرفتم. تو یه برگه سیاه و سفید بدون سربرگ پرینت گرفته شده، تازه تمام اعداد رو به فارسی نوشته!!! و مبلغ گردش مالی 3 ماه گذشته رو هم توش قید میکنه.
در ضمن اقتصاد نوین هم میگه فقط نرخ ارز مرجع رو مینویسه و معادل دلاری تو پرینت موحودی آورده نمیشه!!!
سلام
یه سر برو بانک پاسارگاد یا پارسیان افتتاح حساب کن فرداش تمکن مالی رو و فقط موجودی رو بگیر اونم به لاتین و با همون محاسبه ارز مرجع. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 16:09)ghafari88 نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:04)ha78sa نوشته: (2013-09-29 ساعت 15:55)محبت نوشته: (2013-09-29 ساعت 15:37)ha78sa نوشته: دوستان سلام
سلام
یه سر برو بانک پاسارگاد یا پارسیان افتتاح حساب کن فرداش تمکن مالی رو و فقط موجودی رو بگیر اونم به لاتین و با همون محاسبه ارز مرجع. موفق باشی
ممنون از پاسختون، مصاحبه من حدود یک ماه دیگه تو ترکیه هستش بنظرتون تاریخ افتتاح حساب واسه آفیسر اونجا مهم نیست؟
من تا به حال به موردی بر نخوردم که آفیسر بخواد راجع به تاریخ افتتاح حساب نظری بده یا ایرادی بگیره
تصور نمی کنم مشکلی در این زمینه باشه
سلام
نه نگران نباشید مشکلی نداره، اما طوری برنامه ریزی کن که مدارکت رو قراره15 روز زودتر پست کنی. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 17:05)محبت نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:09)ghafari88 نوشته: (2013-09-29 ساعت 16:04)ha78sa نوشته: (2013-09-29 ساعت 15:55)محبت نوشته: (2013-09-29 ساعت 15:37)ha78sa نوشته: دوستان سلام
سلام
ممنون از پاسختون، مصاحبه من حدود یک ماه دیگه تو ترکیه هستش بنظرتون تاریخ افتتاح حساب واسه آفیسر اونجا مهم نیست؟
من تا به حال به موردی بر نخوردم که آفیسر بخواد راجع به تاریخ افتتاح حساب نظری بده یا ایرادی بگیره
تصور نمی کنم مشکلی در این زمینه باشه
سلام
نه نگران نباشید مشکلی نداره، اما طوری برنامه ریزی کن که مدارکت رو قراره15 روز زودتر پست کنی. موفق باشی
دوستان عرض سلام
برای استحضار:
بانک سامان گواهی را به زبان انگلیسی می ده (بر روی سر برگ رنگی و خیلی مرتب )، مبلغ موجودی را به ریال و نرخ برابری دلار و ریال رو در همان روز صدور گواهی درج می کنه (مبلغ معادل دلاری را درج نمی کنه) ، همچنین تاریخ افتتاح حساب و نوع حساب را .
در کل یک روز باید موجودی تو حساب بخوابه ولی بعدش می تونید موجودی را برداشت کنید.
در ضمن یک درصد جزیی هم کارمزد داره.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطف کنید راهنمایی کنید.
برای ملک حتماً باید سند ملک به نام باشه یا وکالت بلاعوض هم باشه قبول میکنن؟
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب
اولین سفر به us : **
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-29 ساعت 22:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 00:48 توسط Sam2014.)
(2013-09-29 ساعت 21:42)mehran.re نوشته: سلام لطف کنید راهنمایی کنید.
برای ملک حتماً باید سند ملک به نام باشه یا وکالت بلاعوض هم باشه قبول میکنن؟
دوست عزیز با سلام
با توجه به اطلاعات دوستان و مطالعه تاپیک ها
1- سند باید به نام باشه و اصولاً وکالت در این خصوص کاربرد نداره.
2- بهتره ترجمه سند ارزش گذاری شده باشه ( قیمت ملک مشخص باشه و البته هزینه کارشناس رسمی دادگستری قابل توجه است)
3- گواهی تمکن مالی مناسب تره و البته قابل پذیرش تر.( به توصیه سال بالایی های مهاجرسرا)
موفق باشید
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-01 ساعت 15:11)sahar_f_v نوشته: ......... و اینکه خوب من که قرار ساپورت مالی از طرف خانواده بشم داشتن بگرگه از بانک با توجه به موجودی کم الزامی هستش ؟ یا باید حساب رو پر کنم؟
شما بايد موجودي حساب به نام خودتون داشته باشين كه معادل 125% خط فقر سال جديد موجودي داشته باشه.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
با توجه به ارزان شدن دلار خیلی مشتاقم به خرید!مصاحبه ی من یک ماه ونیم دیگه در ابوظبیه.اگه دقیقا میدونستم بهترین زمان برای تمکن مالی کی هست(الان باشه خوبه یا هنوز خیلی زوده؟) فرم رو از بانک می گرفتم و با خیال راحت دلار می خریدم.ظاهرا" سند ملک زیاد به کار نمیاد که تازه اونم باید به اسم برنده باشه.با توجه به هزینه ی سفر دوبی برای سه نفر،تقریبا"50 میلیون میمونه.کافیه؟ در ضمن برای همسرم که بعنوان همراه میباشد باید تمکن مالی بگیرم یا نیازی نیست.برای فرزند 17 ساله ام چطور؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤