کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان سلام
من از بانک ملت موجودی حساب گرفتم. تو یه برگه سیاه و سفید بدون سربرگ پرینت گرفته شده، تازه تمام اعداد رو به فارسی نوشته!!! و مبلغ گردش مالی 3 ماه گذشته رو هم توش قید میکنه.
بنظرتون شعبه مرکزی برم فرق داره یا کلا برم یه بانک دیگه حساب باز کنم؟
در ضمن اقتصاد نوین هم میگه فقط نرخ ارز مرجع رو مینویسه و معادل دلاری تو پرینت موحودی آورده نمیشه!!!
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-29 ساعت 15:37)ha78sa نوشته:  دوستان سلام
من از بانک ملت موجودی حساب گرفتم. تو یه برگه سیاه و سفید بدون سربرگ پرینت گرفته شده، تازه تمام اعداد رو به فارسی نوشته!!! و مبلغ گردش مالی 3 ماه گذشته رو هم توش قید میکنه.
در ضمن اقتصاد نوین هم میگه فقط نرخ ارز مرجع رو مینویسه و معادل دلاری تو پرینت موحودی آورده نمیشه!!!

کاری که اقتصاد نوین انجام می ده درسته.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
سلام
یه سر برو بانک پاسارگاد یا پارسیان افتتاح حساب کن فرداش تمکن مالی رو و فقط موجودی رو بگیر اونم به لاتین و با همون محاسبه ارز مرجع. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ha78sa ، ghafari88 ، pari pariaaa ، amin arefi ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-09-29 ساعت 15:55)محبت نوشته:  
سلام
یه سر برو بانک پاسارگاد یا پارسیان افتتاح حساب کن فرداش تمکن مالی رو و فقط موجودی رو بگیر اونم به لاتین و با همون محاسبه ارز مرجع. موفق باشی

ممنون از پاسختون، مصاحبه من حدود یک ماه دیگه تو ترکیه هستش بنظرتون تاریخ افتتاح حساب واسه آفیسر اونجا مهم نیست؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، زری وحدتی
(2013-09-29 ساعت 16:04)ha78sa نوشته:  
سلام

ممنون از پاسختون، مصاحبه من حدود یک ماه دیگه تو ترکیه هستش بنظرتون تاریخ افتتاح حساب واسه آفیسر اونجا مهم نیست؟

من تا به حال به موردی بر نخوردم که آفیسر بخواد راجع به تاریخ افتتاح حساب نظری بده یا ایرادی بگیره
تصور نمی کنم مشکلی در این زمینه باشه
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، pari pariaaa ، ha78sa ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی ، noobnoobi
(2013-09-29 ساعت 16:09)ghafari88 نوشته:  
سلام

من تا به حال به موردی بر نخوردم که آفیسر بخواد راجع به تاریخ افتتاح حساب نظری بده یا ایرادی بگیره
سلام
نه نگران نباشید مشکلی نداره، اما طوری برنامه ریزی کن که مدارکت رو قراره15 روز زودتر پست کنی. موفق باشی
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، ha78sa ، EKAM ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-29 ساعت 17:05)محبت نوشته:  
(2013-09-29 ساعت 16:09)ghafari88 نوشته:  
سلام

سلام
نه نگران نباشید مشکلی نداره، اما طوری برنامه ریزی کن که مدارکت رو قراره15 روز زودتر پست کنی. موفق باشی
دوستان عرض سلام
برای استحضار:
بانک سامان گواهی را به زبان انگلیسی می ده (بر روی سر برگ رنگی و خیلی مرتب )، مبلغ موجودی را به ریال و نرخ برابری دلار و ریال رو در همان روز صدور گواهی درج می کنه (مبلغ معادل دلاری را درج نمی کنه) ، همچنین تاریخ افتتاح حساب و نوع حساب را .
در کل یک روز باید موجودی تو حساب بخوابه ولی بعدش می تونید موجودی را برداشت کنید.
در ضمن یک درصد جزیی هم کارمزد داره.Wink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: محبت ، storagemeter ، EKAM ، studpk ، behfaza ، pooyan1920 ، ha78sa ، زری وحدتی
سلام لطف کنید راهنمایی کنید.
برای ملک حتماً باید سند ملک به نام باشه یا وکالت بلاعوض هم باشه قبول میکنن؟
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-29 ساعت 21:42)mehran.re نوشته:  سلام لطف کنید راهنمایی کنید.
برای ملک حتماً باید سند ملک به نام باشه یا وکالت بلاعوض هم باشه قبول میکنن؟
دوست عزیز با سلام
با توجه به اطلاعات دوستان و مطالعه تاپیک ها
1- سند باید به نام باشه و اصولاً وکالت در این خصوص کاربرد نداره.
2- بهتره ترجمه سند ارزش گذاری شده باشه ( قیمت ملک مشخص باشه و البته هزینه کارشناس رسمی دادگستری قابل توجه است)
3- گواهی تمکن مالی مناسب تره و البته قابل پذیرش تر.( به توصیه سال بالایی های مهاجرسرا)
موفق باشیدWink
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: EKAM ، mehran.re ، behfaza ، ghafari88 ، godot ، زری وحدتی
سلام

پاسارگاد اصلا تاریخ افتتاح و زمان واریز موجودی نداره !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: H Pier ، ha78sa ، محبت ، ghafari88 ، ffrfar ، sepideh_ ، behfaza
تمكن مالي از بانك پارسيان
[عکس: 05603993343181093545.jpg]
عمو احسان مرسي كه لود عكسو يادم داديShy
شعبه مركزي پارسيان واقعا كارش درستهWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88 ، studpk ، sepideh_ ، محبت ، behfaza ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-10-01 ساعت 15:11)sahar_f_v نوشته:  ......... و اینکه خوب من که قرار ساپورت مالی از طرف خانواده بشم داشتن بگرگه از بانک با توجه به موجودی کم الزامی هستش ؟ یا باید حساب رو پر کنم؟

شما بايد موجودي حساب به نام خودتون داشته باشين كه معادل 125% خط فقر سال جديد موجودي داشته باشه.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: محبت ، storagemeter ، behfaza ، amin arefi
دوستانی که جدیدا عضو شدن و بعضا بعضی از دوستان قدیمی، چرا مشخصات کیستون رو در تاپیک خلاصه پیشرفت کار برندگان لاتاری 2014 اعلام نمی کنید و یا برای خانم وحدتی نمی فرستید؟! این جدول و تاپیک برای تخمین تعداد برندگان و رنج کیس نامبرهاست، لطفا همکاری کنید، حتی کسانی که عضو هستند و سوال نمی پرسند هم میتونند اطلاعاتشون رو بفرستند، این کار به همه ما کمک می کنه، دوستان 2013 خیلی در این مورد همکاری کردند، نمی دونم چرا دوستان 2014 مایل به همکاری نیستند!!!!!!!!!!!
پ.ن: دوستانی که نامه دوم دریافت کردن هم لطفا اطلاعاتشون رو برای خانم وحدتی بفرستند تا ایشون جدول رو آپدیت کنند، ممنون Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، exxedus ، USA2014
با توجه به ارزان شدن دلار خیلی مشتاقم به خرید!مصاحبه ی من یک ماه ونیم دیگه در ابوظبیه.اگه دقیقا میدونستم بهترین زمان برای تمکن مالی کی هست(الان باشه خوبه یا هنوز خیلی زوده؟) فرم رو از بانک می گرفتم و با خیال راحت دلار می خریدم.ظاهرا" سند ملک زیاد به کار نمیاد که تازه اونم باید به اسم برنده باشه.با توجه به هزینه ی سفر دوبی برای سه نفر،تقریبا"50 میلیون میمونه.کافیه؟ در ضمن برای همسرم که بعنوان همراه میباشد باید تمکن مالی بگیرم یا نیازی نیست.برای فرزند 17 ساله ام چطور؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-01 ساعت 21:03)قصه گو نوشته:  با توجه به ارزان شدن دلار خیلی مشتاقم به خرید!مصاحبه ی من یک ماه ونیم دیگه در ابوظبیه.اگه دقیقا میدونستم بهترین زمان برای تمکن مالی کی هست(الان باشه خوبه یا هنوز خیلی زوده؟) فرم رو از بانک می گرفتم و با خیال راحت دلار می خریدم.ظاهرا" سند ملک زیاد به کار نمیاد که تازه اونم باید به اسم برنده باشه.با توجه به هزینه ی سفر دوبی برای سه نفر،تقریبا"50 میلیون میمونه.کافیه؟ در ضمن برای همسرم که بعنوان همراه میباشد باید تمکن مالی بگیرم یا نیازی نیست.برای فرزند 17 ساله ام چطور؟

شما بايد تمكن مالي براي ٣ نفر حداقل٣٠٠٠٠ دلار بدين و الان زوده يه ماه ديگه پرينت بگيرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، artam2 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان