موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا شوک وارد نکنین
خیلی فرق هست بین اینکه ادم گردش حساب ارائه بده یا موجودی یک روزه حساب ..
بلاخره کدومش درسته ؟
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یه سوال مگه آفیسر از قیمت دلار توی بازار ایران (3500 تومان) خبر داره که با اون محاسبه میکنه؟!
من امروز از بانک سامان پرسیدم و دلار مبدا رو 1226 تومان گفت....
شما مطمئنید که باید به دلار بازار آزاد خودمون 3600 حساب کنیم...
آخه این برای ما خیلی مهمه... اختلاف قیمت 2برابر میشه....
ممنون میشم جواب بدین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-16 ساعت 01:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-16 ساعت 01:13 توسط behnam88.)
(2013-05-16 ساعت 00:51)A10A نوشته: با سلام
یه سوال مگه آفیسر از قیمت دلار توی بازار ایران (3500 تومان) خبر داره که با اون محاسبه میکنه؟!
من امروز از بانک سامان پرسیدم و دلار مبدا رو 1226 تومان گفت....
شما مطمئنید که باید به دلار بازار آزاد خودمون 3600 حساب کنیم...
آخه این برای ما خیلی مهمه... اختلاف قیمت 2برابر میشه....
ممنون میشم جواب بدین
بله خبر داره
من 50 تومن تمکن گرفتم که زده بود معادل 40000$ ولی روز مصاحبه آفیسر ازم پرسید این حدودا 18000$ میشه؟
منم گفتم بله درسته
اگر یک نفر هستید این مقدار کافیست
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای تمکن مالی بخوام مانده حساب بگیرم به نظرتون باتوجه به اینکه شهرستان هستم و ممکنه دیربهم بدند این مانده حساب رو بهترنیست برم تهران حساب بازکنمو فرداش هم بهم بدند؟
و مادونفریم همسرم 100 میلیون توحسابشه و برنده اصلیه به نظرتون کافیه یامنم برم جداگانه مانده حساب بگیرم؟
البته آپارتمان شراکتی هم دارند که بعدازمصاحبه تمام میشه و سندبه اسمش میخوره
ولی فعلادرحال حاضرهمون 100 میلیونوداره
به افسره بگیم درباره اپارتمانمون قبول میکنه؟
یاخودمم برم بگیرم مانده حساب چون نمیخوام ازاسپانسرم استفاده کنم
تمام مدارکش حاضرواماده است خودش هم کله گنده است توامریکا
ولی باتوجه به مطالبی که خوندم استفاده نکنم بهتره
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2013-05-19 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-19 ساعت 10:55 توسط Saeedv13.)
برای تمکن مالی خدمت دوستان تجربه خودم عرض میکنم
1.اگرتوان مالی بالایی ندارید از همین الان یک حساب برای خودتون ویک حساب برای همسرتون بازکنید (ترجیحااگردوست داشتید بانک پاسارگاد)به دلیل اینکه تا زمان مصاحبه شما یک تاریخ افتتاح حساب قدیمی خواهیدداشت فقط جهت احتیاط ونه بیشتر
2.کمی پول تو این حسابها بذاریدو با هردو حساب جا به جا کنید
3.گردش مالی لازم ندارید
4.من زمانی که ازبانک پاسارگادتمکن مالی گرفتم به نرخ ارز مرجع بود اما به نظرم قراره که ازآینده نرخ مبادلاتی 2500 درج بشه ممکنه وحتمی نیست این حدس 5.کارمندهای بانکها اکثرا نمیدونند که شماچی میخواین منظورتون چیه برای چی میخواین واینو بگم بعضیهاشون اصلا تحویلتون نمیگیرن تا زمانی که یک پول قلمبه
بذارید تو حساب پس اول پول بذارید بعد دنبال اطلاعات گرفتن بریدنمونه فرم تمکن مالی من از همین سایت پرینت گرفتم تا بالاخره کارمند بانک متوجه شد چی میخوایم .وچطوری باید صادر بشه البته بعد از مشورتی که با کارمندها دیگه داشت
6.پول صبح بذارید تو یک حساب و ظهر بذارید تو حساب دیگه من ازپاسارگادتمکن گرفتم صبح 50ت گذاشتم حساب همسرم مدت نیم ساعت تمکن صادر شدپول واریز کردم به حساب خودم ظهررفتم شعبه دیگه پاسارگاد که حساب خودم بود تمکن مالی گرفتم دلیل اینکه ازدوتا شعبه متفاوت گرفتم این بود که یکی از بانکها به من گفت دریک روز دوتا تمکن نمیدیم فردا بیا بگیر من هم ازدوشعبه متفاوت تمکن گرفتم اما هر دودریک روز صادرشد
7.روز مصاحبه سند هم بردم اما اصلا نگاه ننداخت هرچقدراصرارکردم نگرفت بهش گفتم سند خونه است به اسم خودم اما گفت لازم نیست.به نظرم ارمنستان اصلا به تمکن توجه نداره شایدهم نسبت به ما اینجوری بوده حتی تاریخ افتتاح حساب که خیلی نزدیک به مصاحبه بود به تاریخ صدرومانده حساب توجه نکرد.ازاین نظرارمنستان سخت گیری نداره شما خودتون عذاب ندیدسخت نگیرید خوشحال باشید که قبول شدید
سوالی بود درخدمتم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من برای پایان دادن به این بحث که گواهی تمکن کافیه یا گردش حساب لازمه، بهترین راه اینه که دوستانی که اخیرا رفته اند سفارت (مخصوصا آنکارا،چون ظاهرا 99% اونجا مصاحبه میشن) بیان و تجربه شونو با این فرمت پیشنهادی بنویسند.لطفا عزیزانی که سال های قبل با تمکن ویزا گرفتن انتظار نداشته باشند که ما چنین ریسک بزرگی بکنیم و علی رغم اینکه در راهنمای سفارت در آنکارا صراحتا نوشته گردش 12 ماه لازمه ما بیایم و به حرف یکی دو نفر که احتمالا سال های قبل بوده یا مثل دوستمون elima1980 ارمنستان رفته اتکا بکنیم. احازه بدبد یک تحقیق منسجم و قابل اتکا انجام بدیم.
من هم از خدامه که با تمکن کار هممون راه بیفته ولی تا وقتی که خداقل 15-20 نفر که اخیرا با تمکن ویزا گرفته باشند اینجا تجربه شونو ننویسند نمیشه با خیال آسوده این کار رو کرد.
فرمت پیشنهادی:
1.زمان مصاحبه(شامل ماه و سال)
2.مکان مصاحبه
3.تعداد افراد در کیس
4.برای هر شخص جدا تمکن گرفته شده یا همه در یک گواهی
5.اگر جدا بوده برای هر نفر چقدر و اگر با هم بوده کلا چقدر
6.بانک با چه نرخی ریال رو به دلار تبدیل کرد
7.نام بانک
8.تاریخ افتتاح حساب
9.چند روز قبل از مصاحبه گواهی رو گرفتید
10.مورد قبول آفیسر بود یا خیر
اگر همت کنید و با این فرمت جواب بدید پاسخ خیلییییی از سوالامونو میگیریم.
ممنون از همه
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July