موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-19 ساعت 13:43)alimarmar نوشته: به نظر من برای پایان دادن به این بحث که گواهی تمکن کافیه یا گردش حساب لازمه، بهترین راه اینه که دوستانی که اخیرا رفته اند سفارت (مخصوصا آنکارا،چون ظاهرا 99% اونجا مصاحبه میشن) بیان و تجربه شونو با این فرمت پیشنهادی بنویسند.لطفا عزیزانی که سال های قبل با تمکن ویزا گرفتن انتظار نداشته باشند که ما چنین ریسک بزرگی بکنیم و علی رغم اینکه در راهنمای سفارت در آنکارا صراحتا نوشته گردش 12 ماه لازمه ما بیایم و به حرف یکی دو نفر که احتمالا سال های قبل بوده یا مثل دوستمون elima1980 ارمنستان رفته اتکا بکنیم. احازه بدبد یک تحقیق منسجم و قابل اتکا انجام بدیم.
من هم از خدامه که با تمکن کار هممون راه بیفته ولی تا وقتی که خداقل 15-20 نفر که اخیرا با تمکن ویزا گرفته باشند اینجا تجربه شونو ننویسند نمیشه با خیال آسوده این کار رو کرد.
...
اینجا همه فقط توصیه می کنند و از تجربه هاشون می نویسند
شما به عنوان شخص می تونید تصمیم بگیرید که بهش عمل کنید یا نه یا اعتماد کنید یا نکنید
بهترین مرجع برای مطمئن شدنتون تاپیک های 2013 است که هنوز هم مصاحبه هاشون ادامه داره
هم تاپیک سفرنامه ها رو بخون هم تاپیک نداشتن اسپانسر
تا متوجه بشید که elima1980 دقیق و درست راهنمایی تون کردن
بعد می تونید نتیجه تحقیقتون که از مطالعه ی تاپیک ها نتیجه می گیره رو در اختیار بقیه ی دوستان قرار بدید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من حساب کردم که ما چون یه خانواده 2 نفری هستیم باید حدود 70000000 تومن با این دلار تو حسابمون باشه یعنی 20000 دلار، درسته؟
و اینکه من فقط به تمکن مالی احتیاج دارم که برنده هستم یا اینکه همسرم هم احتیاج داره؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
درود و عرض ادب
ما 2 نفر هستیم
خواستم بدونم که چقدر پول لازمه تو حساب ما باشه؟کیس اصلی چقدر؟
و اینکه چند روز قبل این پرینت رو بگیریم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بکنبد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-20 ساعت 10:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-20 ساعت 10:24 توسط carpediem.)
بنظرم اگه افیسرها از وضعیت زیبا و شیرین ارزش پول توی ایران باخبر باشن خیلی هم براشون عجیب نیست که ما گردش حساب ارائه نمیدیم .. روز به روز پول ما داره بی ارزش تر میشه. ...
من که همون پرینت حساب رو می برم اگه هم بخوام نمیتونم گردش حساب ارائه بدم هر یک قرونی که دستم بیاد سریع تبدیل به دلار میکنم به جای اینکه بذارم توی بانک و غصه بی ارزشی شو بخورم
یکی از دوستان حرف خوبی زده بود که سفارت رو بد عادت نکنیم به گردش حساب ..
ما واسه کانادا هم که اقدام کردیم یه پرینت برگه حساب بردیم تازه اون که مصاحبه ش سخت تر و جدی تر بود
(2013-05-20 ساعت 08:25)hamedapple نوشته: دوستان من حساب کردم که ما چون یه خانواده 2 نفری هستیم باید حدود 70000000 تومن با این دلار تو حسابمون باشه یعنی 20000 دلار، درسته؟
و اینکه من فقط به تمکن مالی احتیاج دارم که برنده هستم یا اینکه همسرم هم احتیاج داره؟
شما هم میتونی اون مبلغ رو توی حساب خودت بذاری و پرینت بگیری ، هم میتونی توی یک روز اون مبلغ رو توی دو تا حساب جابجا کنی یکی برای خودت و یکی برا ی همسرت .. فقط باید توی همون روز باشه که شک نکنن
اگه البته تا به الان به این مساله شک نکرده باشن
فعلا با این نرخ دلار همین حدوده که شما گفتین . تا روزی که بخوایم بریم مصاحبه معلوم نیست چقدر میشه ...
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی می دونه آیا بانکی یا جایی هست یه روزه بهمون یه مبلغ گنده ای بده که بشه تمکن گرفت و بهش همون روز برگردونیم ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیزم به نظرتون اگه من و خانمم یه حساب مشترک باز کنیم و توش پول بریزیم بهتر نیست؟
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می