موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 12:39)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-21 ساعت 10:46)sadeghi897 نوشته: (2013-05-21 ساعت 08:53)hamedapple نوشته: (2013-05-20 ساعت 19:04)sadeghi897 نوشته: (2013-05-20 ساعت 13:49)hamedapple نوشته: سلام
دوستان عزیزم به نظرتون اگه من و خانمم یه حساب مشترک باز کنیم و توش پول بریزیم بهتر نیست؟
اصولا دو تا حساب جدا باز می کن که اگر پول کم داشتن از این حساب به اون حساب بکنن مثلا اگر 70 میلیون پول دارید می تونید 70 میلیون بزارید به یک حساب بعدش گواهی بگیرید ، بعدش 50 میلیونش بردارید بزارید به حساب همسرتون ، یک گواهی 50 میلیونی هم بگیرید که می شه 120 میلیون گواهی
اگر مشکل مالی ندارید، حساب مشترک هیچ ممانعتی نداره
مرسی از پاسختون
دوست عزیز اگه تاریخ این گواهی ها یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد؟
معمولا بابانک هماهنگ می کنن و در یک روز می گیرن
تاریخش یکی می شه دیگه
دی
اخه جناب صادقی وقتی گواهی اول رو گرفتی وپول رو از حساب اول برداشتی و و پول رو ریختی به حساب همسر بایستی حداقل یک روز تو حساب همسرم بمونه دیگه تا گواهی دوم رو از بانک بتونم بگیرم اینه که تاریخ دو گواهی با یک روزاختلاف صادر میشه البته از دو بانک مختلف - درسته ؟ این مورد رومنظورم هستش که افیسر گیر بهش نمیده که تاریخ دو گواهی یکی نیست و اختلاف داره ؟ نمیفهمه که پول حساب به حساب جابجا شده و دو تا گواهی گرفته شده با یک مبلغ پول ؟ممنونم راهنمایی کنید
فکر نمیکنم مشکلی باشه.به نظر من سعی کنین مقدار دو موجودی یکی نباشه.به عنوان مثال یکیشو ۷۰ میلیون اون یکی ۶۰ میلیون.اینجوری بهتره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2013-05-22 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-22 ساعت 10:12 توسط elima1980.)
(2013-05-21 ساعت 12:47)nina22 نوشته: (2013-05-21 ساعت 12:39)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-21 ساعت 10:46)sadeghi897 نوشته: (2013-05-21 ساعت 08:53)hamedapple نوشته: (2013-05-20 ساعت 19:04)sadeghi897 نوشته: اصولا دو تا حساب جدا باز می کن که اگر پول کم داشتن از این حساب به اون حساب بکنن مثلا اگر 70 میلیون پول دارید می تونید 70 میلیون بزارید به یک حساب بعدش گواهی بگیرید ، بعدش 50 میلیونش بردارید بزارید به حساب همسرتون ، یک گواهی 50 میلیونی هم بگیرید که می شه 120 میلیون گواهی
اگر مشکل مالی ندارید، حساب مشترک هیچ ممانعتی نداره
مرسی از پاسختون
دوست عزیز اگه تاریخ این گواهی ها یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد؟
معمولا بابانک هماهنگ می کنن و در یک روز می گیرن
تاریخش یکی می شه دیگه
دی
اخه جناب صادقی وقتی گواهی اول رو گرفتی وپول رو از حساب اول برداشتی و و پول رو ریختی به حساب همسر بایستی حداقل یک روز تو حساب همسرم بمونه دیگه تا گواهی دوم رو از بانک بتونم بگیرم اینه که تاریخ دو گواهی با یک روزاختلاف صادر میشه البته از دو بانک مختلف - درسته ؟ این مورد رومنظورم هستش که افیسر گیر بهش نمیده که تاریخ دو گواهی یکی نیست و اختلاف داره ؟ نمیفهمه که پول حساب به حساب جابجا شده و دو تا گواهی گرفته شده با یک مبلغ پول ؟ممنونم راهنمایی کنید
فکر نمیکنم مشکلی باشه.به نظر من سعی کنین مقدار دو موجودی یکی نباشه.به عنوان مثال یکیشو ۷۰ میلیون اون یکی ۶۰ میلیون.اینجوری بهتره.
دوستان من از یکی از شعبه های پاسارگادیک حساب قدیمی داشتم روزی که رفتم تو همون شعبه واسه همسرم هم حساب بازکنم ازکارمندبانک برای گواهی مانده حساب لاتین سوال کردم وگفتم میخوام واسه خودم وهمسرم مانده حساب لاتین بگیرم کارمند بانک به من گفت که نمیشه هردو رو تو یک روز صادرکنیم. امروز واسه شما صادرمیکنیم فردا بیا واسه همسرتون صادرمیشه .یعنی من که 50ت پول نقدداشتم امروز میذاشتم حساب خودم بعد پول میریختم حساب همسرم فردامیرفتم گواهی همسرم میگرفتم .من به این موضوع فکرکردم که بهتره هردو مانده حساب دریک روز ودر بانک همنام صادربشه بنابراین تصمیم گرفتم که حساب همسرم تو یک شعبه دیگه ازبانک پاسارگاد افتتاح کنم تا بتونم همزمان هردوگواهی دریک روز صادرکنم ازطرفی با خودم میگفتم اگرافیسربه نام بانک و تاریخ ومبلغ مانده حساب ونگاه بندازه احتمال اینکه بیادبه شعبه توجه کنه کمتره ازطرفی مبلغ کمترواسه خودم درنظرگرفتم ومبلغ بیشترواسه همسرم که شخص برنده بود.بنابراین واسه همسرم افتتاح حساب کردم واین کارانجام دادم.کاردیگه که دوستان اگردوست داشتند میتونند انجام بدند اینه که همون طور که میدونید شما میتونید مبالغ سنگین ازطریق شماره شبا وسیستم ساتنا به حساب دیگران واریز کنید .شما میتونیدزمانی که پول واریز کردیدوحساب افتتاح کردید به شرط اینکه همون اول افتتاح حساب مبلغ بالای 50ت واریز حساب کرده باشید ازکارمند بانک درخواست کنید که شما ازطریق اینترنت بانک خودتون مبلغ 50ت با استفاده ازساتنا وشماره شبا خودتون جابه جا کنید من واسه این مبلغ درخواست 100میلیون دادم شاید یک روزی خواستم این مبلغ جا به جا کنم اما شما میتونید هرمبلغی که تمایل داشتید درخواست بدیداین فقط برای دوستانی که دوست دارند خودشون ازطریق اینترنت این مبالغ جابه جا کنند وبه دوستانی که تجربه این کارندارند توصیه میکنم که جابه جایی مبالغ سنگین ازطریق بانک انجام بدید.درنظرداشته باشید که برای فعال سازی اینترنت بانک ومبلغ جا به جایی ساتنا حتما باید فرم پرکنید ورمز شما بصورت رمز دومنظوره میباشد.اطلاعات بیشترمیتونیدازبانک بدست بیارید.زمانی که گواهی برای شما صادرمیشه باخودتون پاسپورت ببریدتا اسپل اسمتون درست درج بشه.مبلغ سوال میکننددلارباشه یورو باشه.موفق باشید
سوالی بود درخدمت هستم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوالی داشتم راجع به شرایط خاص خودم،من پذیرش فول فاند از یک دانشگاه امریکا دارم ،با این شرایط که دانشگاه خرج سه سال درس خوندن من رو میده آیا باز هم نیازی به گواهی تمکن مالی هست؟و آیا اصلا خوبه که من زمان مصاحبه به سفارت بگم پذیرش با فاند دارم؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبی
ورود به امریکا:اواخر دسامبر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آيا به جاي گواهي ارزش ملك يا آپارتمان ميشه گواهي اجاره ماهيانه همون آپارتمان را به عنوان داشتن تمكن مالي جهت تامين همه يا بخشي از هزينه هاي زندگي در آمريكا در صورت گير نياوردن كار ارائه داد؟
ممنون ميشم نظر يا تجربه احتماليتون را در اين مورد بنويسيد
با سپاس
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19