موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از گرفتن تمکن مالی پولی که تو حساب شخصی هست میشه حق براشت رو به کس دیگری بدیم یا اینکه فقط باید شخصی باشد
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 09:50)ghafari88 نوشته: (2013-11-17 ساعت 09:38)علی1369 نوشته: بعد از گرفتن تمکن مالی پولی که تو حساب شخصی هست میشه حق براشت رو به کس دیگری بدیم یا اینکه فقط باید شخصی باشد
متوجه سوالتون نشدم. اما در هر صورت برای برداشت از هر حساب دو راه وجود داره: یا خود صاحب ( یا صاحبین برای حساب های مشترک و با قید شرط و شروط مشخص اولیه هنگام افتتاح حساب ) حساب و یا وکیل قانونی وی که اجازه برداشت از حساب ها به صورت معلوم در برگه وکالتش قید شده باشه ( وکالت های تام الاختیار هم از همین دست هستند اما لزوماً برای اینکار نباید به افراد وکالت تام الاختیار داد و با دادن یک وکالت مشخص جهت برداشت از فلان حساب نزد بانک هم می شود جانب احتیاط را در نظر گرفت)
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید
بله منظورم این بود که سفیر به این مسیله کاری نداره
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ن یک نسخه نامه تمکن مالی دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما کیسمون سه نفره است و میخواستم بپرسم نامه ی تمکن مالی یکی برای برنده ی اصلی بگیریم یا برای تک تک اعضای کیس بگیریم ؟
راستش برای تک تک چون یه پول رو سه بار پرینت میگیریم برامون راحت تره چون پول کمتری میخواد ولی اگر اینطوری نمیشه باید حدود 200 ملیون بذاریم تو حساب برنده.
دوستان لطفا راهنمایی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟ من از نامه تمکن مالی یک نسخه دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای سه نفر چقدر کافیه؟ اگر میشه لینکش هم بدین
بعد اگر بیشتر بذاریم بهتره یا نه ؟