کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
بعد از گرفتن تمکن مالی پولی که تو حساب شخصی هست میشه حق براشت رو به کس دیگری بدیم یا اینکه فقط باید شخصی باشد
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 09:38)علی1369 نوشته:  بعد از گرفتن تمکن مالی پولی که تو حساب شخصی هست میشه حق براشت رو به کس دیگری بدیم یا اینکه فقط باید شخصی باشد

متوجه سوالتون نشدم. اما در هر صورت برای برداشت از هر حساب دو راه وجود داره: یا خود صاحب ( یا صاحبین برای حساب های مشترک و با قید شرط و شروط مشخص اولیه هنگام افتتاح حساب ) حساب و یا وکیل قانونی وی که اجازه برداشت از حساب ها به صورت معلوم در برگه وکالتش قید شده باشه ( وکالت های تام الاختیار هم از همین دست هستند اما لزوماً برای اینکار نباید به افراد وکالت تام الاختیار داد و با دادن یک وکالت مشخص جهت برداشت از فلان حساب نزد بانک هم می شود جانب احتیاط را در نظر گرفت)
امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-11-17 ساعت 09:50)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 09:38)علی1369 نوشته:  بعد از گرفتن تمکن مالی پولی که تو حساب شخصی هست میشه حق براشت رو به کس دیگری بدیم یا اینکه فقط باید شخصی باشد

متوجه سوالتون نشدم. اما در هر صورت برای برداشت از هر حساب دو راه وجود داره: یا خود صاحب ( یا صاحبین برای حساب های مشترک و با قید شرط و شروط مشخص اولیه هنگام افتتاح حساب ) حساب و یا وکیل قانونی وی که اجازه برداشت از حساب ها به صورت معلوم در برگه وکالتش قید شده باشه ( وکالت های تام الاختیار هم از همین دست هستند اما لزوماً برای اینکار نباید به افراد وکالت تام الاختیار داد و با دادن یک وکالت مشخص جهت برداشت از فلان حساب نزد بانک هم می شود جانب احتیاط را در نظر گرفت)

بله منظورم این بود که سفیر به این مسیله کاری نداره
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 09:54)علی1369 نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 09:50)ghafari88 نوشته:  

بله منظورم این بود که سفیر به این مسیله کاری نداره

اصلاً تا جایی که من می دونم توی برگه گواهی موجودی حسابتون همچین چیزی قید نمیشه که کی اجازه برداشت داره ... نهایتاً حسابتون مشترک هست که اون هم اسم هر دو نفر به عنوان صاحبن حساب قید میشه. نگران نباشید. خیلی مسئله بغرنجی نیست و قابل حل و توجیهه! ... Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: علی1369 ، سیمین راد ، behfaza
دوستان من ن یک نسخه نامه تمکن مالی دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟
تشکر کنندگان: سمنانی
سلام
ما کیسمون سه نفره است و میخواستم بپرسم نامه ی تمکن مالی یکی برای برنده ی اصلی بگیریم یا برای تک تک اعضای کیس بگیریم ؟
راستش برای تک تک چون یه پول رو سه بار پرینت میگیریم برامون راحت تره چون پول کمتری میخواد ولی اگر اینطوری نمیشه باید حدود 200 ملیون بذاریم تو حساب برنده.
دوستان لطفا راهنمایی کنین
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 10:42)adsa نوشته:  سلام
ما کیسمون سه نفره است و میخواستم بپرسم نامه ی تمکن مالی یکی برای برنده ی اصلی بگیریم یا برای تک تک اعضای کیس بگیریم ؟
راستش برای تک تک چون یه پول رو سه بار پرینت میگیریم برامون راحت تره چون پول کمتری میخواد ولی اگر اینطوری نمیشه باید حدود 200 ملیون بذاریم تو حساب برنده.

چون خانواده هستید بهتر هست که یک برگه تمکن مالی بگیرید و به نام فرد برنده. اما نهایتاً می تونید دو برگه یکی به نام خانم و یکی به نام آقا بگیرید با مبالغ متفاوت.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza
سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 23:54)smsk نوشته:  سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟

کلا برای دو نفر بین 120 تا 140 کافیه
هم میشه به نام کیس برنده گرفت
هم دوتا که برای هر نامه رو خودت هر طور که خواستی تقسیم کن شاید برنده بیشتر باشه بهترهم باشه
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 10:42)adsa نوشته:  سلام

دویست میلیون تومان واسه یک کیس 3 نفره داداش چه خبره ما هم کیسمون 3 نفر بودش و یک موجودی 100 میلیونی بنام برنده گرفتم و ارائه دادم هیچ مشکلی هم نبود و اصلا سوالی هم در این مورد نپرسید همون 100 میلیون بنام فرد برنده بگیرید کفایت میکنه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: amin arefi ، behfaza
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟ من از نامه تمکن مالی یک نسخه دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟
تشکر کنندگان: fazila ، shaghayegh ، محبت
سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟
تشکر کنندگان: محبت
(2013-11-18 ساعت 00:08)Hamid nezam نوشته:  دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟ من از نامه تمکن مالی یک نسخه دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟

فرقی نمی کنه!

(2013-11-18 ساعت 00:40)smsk نوشته:  سلام دوستان. من میخوام دو تا نامه تمکن مالی به نام خودم و همسرم از بانک بگیرم. مبلغی که برای هر نامه باید بگیرم چقدره؟ اگه این مبلغو افزایش بدم مشکوک نمیشن؟

برای هر 2 نفرتون حدود 90 تا کافیه... چه مبلغیو افزایش بدین؟ به چی مشکوک بشن؟!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، shaghayegh ، محبت
برای سه نفر چقدر کافیه؟ اگر میشه لینکش هم بدین
بعد اگر بیشتر بذاریم بهتره یا نه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 01:52)adsa نوشته:  برای سه نفر چقدر کافیه؟ اگر میشه لینکش هم بدین
بعد اگر بیشتر بذاریم بهتره یا نه ؟

من تو خط فقر دیدم نوشته حدود 19000 تا برای خانواده سه نفره که میشه حدود 60 تومن
حالا باید یه مقداری بالاتر از خط فقر باشه دیگه ... اون مقدار 20 درصد هست یا 25 یا 40 یا 50
یعنی در کل چند ؟ :گیج
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان