2013-11-06 ساعت 15:33
(2013-11-06 ساعت 09:56)basi2014 نوشته:(2013-11-06 ساعت 00:33)immi-2014 نوشته:(2013-11-05 ساعت 16:14)basi2014 نوشته: دوستان عزیز از من میشنوید تا دیر نشده برید اول از همه تو یه بانک خصوصی حساب باز کنید تا وقتی که میخواهید پرینت موجودی بگیرید مث من نشید که از بانک صادرات پرینت گرفتم والا من خودم خجالت میکشم اون کاغذ A3 در به داغونو به افسر نشون بدم. بدتر از همه بصورت پیش فرض با اینکه من بهشون گفته بودم گردش ندید ولی بصورت اتوماتیک گردش 3و6و12 ماهه رو واسه من زده که اگر افسر این گردشو با آخرین موجودی حسابو مقایسه کنه و منو از ترکیه نندازه بیرون باید کلاهمو بندازم هوا !!!!!!!!!!! انقد که تابلوئه
گردشا یه چیز حدود 500 تا 700 هزار تومنه. آخرین موجودی صد میلیون و پانصد هزار تومن
اگه از ترکیه بیرونم نکنه صد درصد FBI Check میخورم
از امور بین الملل بانک گرفتید، یا از یک شعبه؟ معمولا شعب با اون چیزی که مورد نیاز و مناسب برای شرایط ماست، آشنایی درستی ندارند.
اگر فرصت دارید، هنوز هم می تونید از امور بین الملل همون بانک؛ یا از بانک دیگری بگیرید.
اما نکتۀ مهمتر:
اون چکی که شما با این عنوان خاص مطرح می کنید، یه اصطلاح عامیانه و غیردقیق است که بین برخی دوستان باب شده. البته اون چیزی که خود آنها ازش به عنوان "مراحل اداری" نام می برند، شامل چندین نوع بررسی میشود (از جمله یکیش همونی که شما نام بردید)، که بنا بر شرایط هر فرد تعیین میشوند.
ضمن این که نقص یا ناکافی بودن مدارک (مثل تمکن مالی)، اصلا ارتباطی به این به اصطلاح "مراحل اداری" ندارد.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت. من از شعبه گرفتم و کپیش رو دیروز با بقیه مدارک فرستادم آنکارا. اینی که شما میگید امور بین الملل چیه؟ اگه میبینید لازمه من اصل پرینت دستمه هنوز اونو میتونم ببرم همین امور بین الملل و بعد با خودم روز مصاحبه ببرم
خواهش میکنم.
پیشنهاد من این است که با مراجعه به رییس شعبه بانکتون بگویید گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی و از امور بین الملل میخواهید؛ خودشان به شما توضیح می دهند که چه کنید. (یا حتی از طریق 118 هم می توانید آدرس و تلفن امور بین الملل بانک صادرات را بگیرید و ازشون راهنمایی بخواهید.)
در نهایت یا مستقیما به امور بین الملل می روید و کارتان انجام می شود، یا حداکثر ممکن است مثل برخی بانک های دیگر، ابتدا یک فرم درخواست گواهی تمکن را در شعبه تنظیم کنید و آن را به امور بین الملل ببرید.