کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-11-06 ساعت 09:56)basi2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 00:33)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:14)basi2014 نوشته:  دوستان عزیز از من میشنوید تا دیر نشده برید اول از همه تو یه بانک خصوصی حساب باز کنید تا وقتی که میخواهید پرینت موجودی بگیرید مث من نشید که از بانک صادرات پرینت گرفتم والا من خودم خجالت میکشم اون کاغذ A3 در به داغونو به افسر نشون بدم. بدتر از همه بصورت پیش فرض با اینکه من بهشون گفته بودم گردش ندید ولی بصورت اتوماتیک گردش 3و6و12 ماهه رو واسه من زده که اگر افسر این گردشو با آخرین موجودی حسابو مقایسه کنه و منو از ترکیه نندازه بیرون باید کلاهمو بندازم هوا !!!!!!!!!!! انقد که تابلوئه
گردشا یه چیز حدود 500 تا 700 هزار تومنه. آخرین موجودی صد میلیون و پانصد هزار تومن
اگه از ترکیه بیرونم نکنه صد درصد FBI Check میخورم

از امور بین الملل بانک گرفتید، یا از یک شعبه؟ معمولا شعب با اون چیزی که مورد نیاز و مناسب برای شرایط ماست، آشنایی درستی ندارند.
اگر فرصت دارید، هنوز هم می تونید از امور بین الملل همون بانک؛ یا از بانک دیگری بگیرید.

اما نکتۀ مهمتر:
اون چکی که شما با این عنوان خاص مطرح می کنید، یه اصطلاح عامیانه و غیردقیق است که بین برخی دوستان باب شده. البته اون چیزی که خود آنها ازش به عنوان "مراحل اداری" نام می برند، شامل چندین نوع بررسی میشود (از جمله یکیش همونی که شما نام بردید)، که بنا بر شرایط هر فرد تعیین میشوند.
ضمن این که نقص یا ناکافی بودن مدارک (مثل تمکن مالی)، اصلا ارتباطی به این به اصطلاح "مراحل اداری" ندارد.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت. من از شعبه گرفتم و کپیش رو دیروز با بقیه مدارک فرستادم آنکارا. اینی که شما میگید امور بین الملل چیه؟ اگه میبینید لازمه من اصل پرینت دستمه هنوز اونو میتونم ببرم همین امور بین الملل و بعد با خودم روز مصاحبه ببرم

خواهش میکنم.
پیشنهاد من این است که با مراجعه به رییس شعبه بانکتون بگویید گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی و از امور بین الملل میخواهید؛ خودشان به شما توضیح می دهند که چه کنید. (یا حتی از طریق 118 هم می توانید آدرس و تلفن امور بین الملل بانک صادرات را بگیرید و ازشون راهنمایی بخواهید.)
در نهایت یا مستقیما به امور بین الملل می روید و کارتان انجام می شود، یا حداکثر ممکن است مثل برخی بانک های دیگر، ابتدا یک فرم درخواست گواهی تمکن را در شعبه تنظیم کنید و آن را به امور بین الملل ببرید.
تشکر کنندگان: Saeedv13
(2013-11-06 ساعت 15:33)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 09:56)basi2014 نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 00:33)immi-2014 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:14)basi2014 نوشته:  دوستان عزیز از من میشنوید تا دیر نشده برید اول از همه تو یه بانک خصوصی حساب باز کنید تا وقتی که میخواهید پرینت موجودی بگیرید مث من نشید که از بانک صادرات پرینت گرفتم والا من خودم خجالت میکشم اون کاغذ A3 در به داغونو به افسر نشون بدم. بدتر از همه بصورت پیش فرض با اینکه من بهشون گفته بودم گردش ندید ولی بصورت اتوماتیک گردش 3و6و12 ماهه رو واسه من زده که اگر افسر این گردشو با آخرین موجودی حسابو مقایسه کنه و منو از ترکیه نندازه بیرون باید کلاهمو بندازم هوا !!!!!!!!!!! انقد که تابلوئه
گردشا یه چیز حدود 500 تا 700 هزار تومنه. آخرین موجودی صد میلیون و پانصد هزار تومن
اگه از ترکیه بیرونم نکنه صد درصد FBI Check میخورم

از امور بین الملل بانک گرفتید، یا از یک شعبه؟ معمولا شعب با اون چیزی که مورد نیاز و مناسب برای شرایط ماست، آشنایی درستی ندارند.
اگر فرصت دارید، هنوز هم می تونید از امور بین الملل همون بانک؛ یا از بانک دیگری بگیرید.

اما نکتۀ مهمتر:
اون چکی که شما با این عنوان خاص مطرح می کنید، یه اصطلاح عامیانه و غیردقیق است که بین برخی دوستان باب شده. البته اون چیزی که خود آنها ازش به عنوان "مراحل اداری" نام می برند، شامل چندین نوع بررسی میشود (از جمله یکیش همونی که شما نام بردید)، که بنا بر شرایط هر فرد تعیین میشوند.
ضمن این که نقص یا ناکافی بودن مدارک (مثل تمکن مالی)، اصلا ارتباطی به این به اصطلاح "مراحل اداری" ندارد.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت. من از شعبه گرفتم و کپیش رو دیروز با بقیه مدارک فرستادم آنکارا. اینی که شما میگید امور بین الملل چیه؟ اگه میبینید لازمه من اصل پرینت دستمه هنوز اونو میتونم ببرم همین امور بین الملل و بعد با خودم روز مصاحبه ببرم

خواهش میکنم.
پیشنهاد من این است که با مراجعه به رییس شعبه بانکتون بگویید گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی و از امور بین الملل میخواهید؛ خودشان به شما توضیح می دهند که چه کنید. (یا حتی از طریق 118 هم می توانید آدرس و تلفن امور بین الملل بانک صادرات را بگیرید و ازشون راهنمایی بخواهید.)
در نهایت یا مستقیما به امور بین الملل می روید و کارتان انجام می شود، یا حداکثر ممکن است مثل برخی بانک های دیگر، ابتدا یک فرم درخواست گواهی تمکن را در شعبه تنظیم کنید و آن را به امور بین الملل ببرید.

آخه دوست عزیز مشکل اینجاست که من دیگه نمیتونم اون مقدار پولو جور کنم و بزارم تو بانک. حالا گیریمم که تونستم جور کنم ولی من کپی اون پرینتی که گردش حساب را نشون داده بود فرستادم رفت آنکارا فکر کنم دو سه روز دیگه دستشونه(نوش دارو بعد از مرگ سهراب).
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
دوستان اینکه تاریخ افتتاح حساب با تاریخ درخواست نامه تمکن مالی نزدیک بهم باشه یا اصلا یکی باشه مشکلی پیش میاره؟

سوال دومم اینه که حتما باید نامه تمکن مالی رو با بقیه مدارک 15 روز زودتر به آنکارا فرستاد؟ ( آخه توی لیست مدارکی که باید پست بشه و به زبان اصلیه و دوستان مهاجرسرایی اونو واسه دانلود گذاشتن اشاره به مدارک مالی نشده)
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، ffrfar
با سلام
سوالم اینکه اگه از 2 تا حساب گواهی تمکن مالی و تو 2 روز مختلف بگیریم ایراد داره یا حتما باید تاریخش یک روز باشه؟
ممنون از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 17:17)nedali نوشته:  اگه تمکن به صورت پول نقد نباشه مورد قبول است یا نه ؟ من هم وکالت ملک تجاری دارم با ارزش بالا که فعلا نمی‌خوام بفروشمش هم سند ماشینو خون ؟اما نقد مبلغ قابل توجهی‌ ندارم ترجیح میدم به کسی‌ هم رو نندازم حالا چیکار کنم ؟
سند ماشین رو از بعضی برنده های 2012 قبول می کردن. از 2013ایها نه. از 2014ایها ندیدم کسی این مورد رو آزمایش کرده باشه. سند ملکی رو قبول می کنند. از بعضی با ارزشگذاری، بعضی هم بدون ارزشگذاری. اگر نمی تونین موجودی حساب بانکی کافی نشون بدین سند ملکی رو ترجمه کنین و برای محکم کاری ارزشگذاری کنین. ارزشگذاری هم باید ترجمه بشه. ارزشگذاری توسط کارشناس رسمی دادگستری بهتر از ارزشگذاری توسط بنگاه محل هست ولی بر اساس قیمت ملک باید به کارشناس حق الزحمه بدین. اگر کارشناستون آشنا در بیاد کمتر می گیره یا اصلاً پول نمی گیره. من پارسال برای 4 نفر 97 میلیون موجودی حساب برده بودم با سند ملکی و ترجمه، ارزشگذاری کارشناس رسمی دادگستری و ترجمه. از بین اینها موجودی حساب رو گرفت و ترجمه ارزشگذاری. ترجمه سند رو بهمون پس داد.
(2013-11-05 ساعت 21:07)ehsancapri نوشته:  با سلام این سئوال قبلا هم اینجا پرسیده شده ولی به خاطر دیدن یک خط تو مدارک لازم برای ارسال دوباره میپرسم.تمکن اگه فقط از یک نفر افراد کیس باشه مشکلی نداره؟من نفر اصلی کیس هستم ولی تمکن رو به نام خانومم گرفتم.
این نوشته هم این بود که منو تو شک برد:
financial documents must be prepared as one set for each family member.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
خیلی خوبه که اون فایل رو دقیق مطالعه کردین و خیلی خوبه که هر جا داخلش به مورد نا آشنایی برخورد می کنین در موردش سئوال می کنین. کیس هایی که شامل یک خانواده هستند تمکن مالیشون در مجموع محاسبه میشه. بنابراین اگر یکی از اعضای اون کیس مدارک مالی قابل قبول ارایه کنه شامل حال بقیه هم میشه. احتیاط مستحب آن است که این فرد برنده اصلی باشه. این خطی که شما پیدا کردین هم به نوعی دارای اهمیت هست. درسته که همه افراد یک خانواده جزو یک کیس هستند ولی مدارکشون در فایل های مستقل جمع میشه. مدارک مالی از جمله مواردی هست که باید در فایل تک تک اعضای خانواده درون یک کیس وجود داشته باشه. این یعنی اگر شما یک کیس 4 نفره هستید باید از مدارک مالی 3 سری کپی معمولی هم تهیه کنین. مدارک اصلی رو می ذارن داخل فایل فرد برنده و کپی ها رو داخل فایل بقیه اعضای خانواده حتی بچه ها. در حقیقت این خط اشاره به این موضوع داره.
(2013-11-06 ساعت 15:33)immi-2014 نوشته:  پیشنهاد من این است که با مراجعه به رییس شعبه بانکتون بگویید ...
رییس شعبه بانک قدرت زیادی داره و اگر بتونین یک رییس شعبه آشنا پیدا کنین ممکنه کارهای عجیب غریبی براتون انجام بده. مثلاً اگر شما پول کافی نداشته باشین و رییس شعبه ای بخواد رفاقتش رو در حق شما نشون بده می تونه همینطوری که نشستین رو صندلی کنار دست ایشون و چای و شکلات میل می کنین، به کارمند زیر دستش دستور بده مبلغ درخواستی شما رو در حد چند دقیقه به حسابتون منتقل کنه، پرینت بگیره و از حسابتون خارج کنه. این کار یک کار مرسوم و معمول نیست. ولی شدنی هست و من بعضی ها رو می شناسم که با همین روش موجودی حساب تهیه کردند.
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، ehsancapri ، immi-2014 ، behfaza
(2013-11-08 ساعت 15:50)Hamid nezam نوشته:  دوستان اینکه تاریخ افتتاح حساب با تاریخ درخواست نامه تمکن مالی نزدیک بهم باشه یا اصلا یکی باشه مشکلی پیش میاره؟

سوال دومم اینه که حتما باید نامه تمکن مالی رو با بقیه مدارک 15 روز زودتر به آنکارا فرستاد؟ ( آخه توی لیست مدارکی که باید پست بشه و به زبان اصلیه و دوستان مهاجرسرایی اونو واسه دانلود گذاشتن اشاره به مدارک مالی نشده)

مورد اول مشکلی نداره، ولی مورد دوم، کی گفته که تمکن مالی جزو لیست مدارکی که باید پست بشه نیست؟ از این پســـــت مدارک رو دانلود کنید، شماره 7 منظورش همین نامه تمکن مالی هست... پست عمو سعید رو هم که پست قبلی هست رو حتما مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza
(2013-11-09 ساعت 06:54)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 17:17)nedali نوشته:  اگه تمکن به صورت پول نقد نباشه مورد قبول است یا نه ؟ من هم وکالت ملک تجاری دارم با ارزش بالا که فعلا نمی‌خوام بفروشمش هم سند ماشینو خون ؟اما نقد مبلغ قابل توجهی‌ ندارم ترجیح میدم به کسی‌ هم رو نندازم حالا چیکار کنم ؟
سند ماشین رو از بعضی برنده های 2012 قبول می کردن. از 2013ایها نه. از 2014ایها ندیدم کسی این مورد رو آزمایش کرده باشه. سند ملکی رو قبول می کنند. از بعضی با ارزشگذاری، بعضی هم بدون ارزشگذاری. اگر نمی تونین موجودی حساب بانکی کافی نشون بدین سند ملکی رو ترجمه کنین و برای محکم کاری ارزشگذاری کنین. ارزشگذاری هم باید ترجمه بشه. ارزشگذاری توسط کارشناس رسمی دادگستری بهتر از ارزشگذاری توسط بنگاه محل هست ولی بر اساس قیمت ملک باید به کارشناس حق الزحمه بدین. اگر کارشناستون آشنا در بیاد کمتر می گیره یا اصلاً پول نمی گیره. من پارسال برای 4 نفر 97 میلیون موجودی حساب برده بودم با سند ملکی و ترجمه، ارزشگذاری کارشناس رسمی دادگستری و ترجمه. از بین اینها موجودی حساب رو گرفت و ترجمه ارزشگذاری. ترجمه سند رو بهمون پس داد.
(2013-11-05 ساعت 21:07)ehsancapri نوشته:  با سلام این سئوال قبلا هم اینجا پرسیده شده ولی به خاطر دیدن یک خط تو مدارک لازم برای ارسال دوباره میپرسم.تمکن اگه فقط از یک نفر افراد کیس باشه مشکلی نداره؟من نفر اصلی کیس هستم ولی تمکن رو به نام خانومم گرفتم.
این نوشته هم این بود که منو تو شک برد:
financial documents must be prepared as one set for each family member.
راهنمایی کنید ممنون میشم.
خیلی خوبه که اون فایل رو دقیق مطالعه کردین و خیلی خوبه که هر جا داخلش به مورد نا آشنایی برخورد می کنین در موردش سئوال می کنین. کیس هایی که شامل یک خانواده هستند تمکن مالیشون در مجموع محاسبه میشه. بنابراین اگر یکی از اعضای اون کیس مدارک مالی قابل قبول ارایه کنه شامل حال بقیه هم میشه. احتیاط مستحب آن است که این فرد برنده اصلی باشه. این خطی که شما پیدا کردین هم به نوعی دارای اهمیت هست. درسته که همه افراد یک خانواده جزو یک کیس هستند ولی مدارکشون در فایل های مستقل جمع میشه. مدارک مالی از جمله مواردی هست که باید در فایل تک تک اعضای خانواده درون یک کیس وجود داشته باشه. این یعنی اگر شما یک کیس 4 نفره هستید باید از مدارک مالی 3 سری کپی معمولی هم تهیه کنین. مدارک اصلی رو می ذارن داخل فایل فرد برنده و کپی ها رو داخل فایل بقیه اعضای خانواده حتی بچه ها. در حقیقت این خط اشاره به این موضوع داره.
(2013-11-06 ساعت 15:33)immi-2014 نوشته:  پیشنهاد من این است که با مراجعه به رییس شعبه بانکتون بگویید ...
رییس شعبه بانک قدرت زیادی داره و اگر بتونین یک رییس شعبه آشنا پیدا کنین ممکنه کارهای عجیب غریبی براتون انجام بده. مثلاً اگر شما پول کافی نداشته باشین و رییس شعبه ای بخواد رفاقتش رو در حق شما نشون بده می تونه همینطوری که نشستین رو صندلی کنار دست ایشون و چای و شکلات میل می کنین، به کارمند زیر دستش دستور بده مبلغ درخواستی شما رو در حد چند دقیقه به حسابتون منتقل کنه، پرینت بگیره و از حسابتون خارج کنه. این کار یک کار مرسوم و معمول نیست. ولی شدنی هست و من بعضی ها رو می شناسم که با همین روش موجودی حساب تهیه کردند.

با سلام
شما آشنایی ندارین که در صورت لزوم بتونه این کارو انجام بده
ممنون می شم اگه کمک کنید. چون ممکنه پولی که من باید بریزم به حساب به موقع جور نشه.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، اگه نامه تمکن رو از خود شعبه ای که پولمون داخلشه بگیریم و بعدش ببریم ترجمه کنیم قبوله؟ یا اینکه حتما باید از شعبه بین الملل بانک بگیریم
تشکر کنندگان:
با سلام
میشه لطفا اگه کسی آشنا در بانک داره معرفی کنه .ممکنه پول من تا موقع مصاحبه جور نشه.خیلی نگرانم.
ممنون می شم اگه آشنای رئیس شعبه دارین به من معرفی کنید.
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 18:16)hotbasic نوشته:  با سلام
میشه لطفا اگه کسی آشنا در بانک داره معرفی کنه .ممکنه پول من تا موقع مصاحبه جور نشه.خیلی نگرانم.

دوست عزیز هیچ ریس بانکی از این کارا نمیکنه .شما بهتره دنبال پول باشی تا وقت رو از دست ندی
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 18:56)Aardalan نوشته:  

دوست عزیز هیچ ریس بانکی از این کارا نمیکنه .شما بهتره دنبال پول باشی تا وقت رو از دست ندی

مرسی از راهنمائیتون. ما دنبالش هستیم .
چرا اتفاقا خیلی ها هستن که این کارارو می کنن .همون طور که دوستمونم گفت.خیلی ها این طوری برگه تمکن گرفتن
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 19:28)hotbasic نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 18:56)Aardalan نوشته:  

مرسی از راهنمائیتون. ما دنبالش هستیم .
چرا اتفاقا خیلی ها هستن که این کارارو می کنن .همون طور که دوستمونم گفت.خیلی ها این طوری برگه تمکن گرفتن

ایشالا هرچه زودتر به هر شکلی مشکلتون حل شه WinkSmile:
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-11-05 ساعت 23:32)nika نوشته:  سلام به همه
من و همسرم با یه تمکن مالی در حد 25 میلیون تومان ویزا گرفتیم.
یعنی با حساب این که دلار 3.000 تومان باشه میشه حدود 8.000 دلار.
به هرکی میگم از تعجب شاخ درمیاره.
با آرزوی ویزای یه ضزب واسه همتون.

مصاحبه تو کدوم کشور بود? فکر میکنی تو امارات واسه کیس دونفره با تمکن مالی چهل و پنج میلیون گیر بدن?
2014AS18XX // ﺗﻌﺪﺍﺩ 2 ﻧﻔﺮ //
مصاحبه ﺍﺑﻮﻇﺒﯽ
تاریخ 18 دسامبر
// کلیرنس
آپدیت سیس 20 دسامبر/
آپدیت سیس 10 فوریه
آپدیت سیس 29 می
کلیر 1 جون
ویزا 12 جون
به خدا اعتماد دارم
کارساز ما به فکر کار ماست فکر ما در کار ما آزار ماست
تشکر کنندگان:
(2013-11-09 ساعت 18:16)hotbasic نوشته:  ...میشه لطفا اگه کسی آشنا در بانک داره معرفی کنه .ممکنه پول من تا موقع مصاحبه جور نشه.خیلی نگرانم.
(2013-11-09 ساعت 18:56)Aardalan نوشته:  دوست عزیز هیچ ریس بانکی از این کارا نمیکنه .شما بهتره دنبال پول باشی تا وقت رو از دست ندی
گفتم که این یک کار معمول و رسمی نیست که یک رییس شعبه به راحتی زیر بار بره. از این می ترسن که در همون چند دقیقه ای که حساب شما پر میشه از یک شعبه دیگه ای برداشت صورت بگیره و حالا بیا و درستش کن. اینه که اگر مشتری چندین و چند ساله باشین یا رییس از اقوام نزدیکتون باشه ممکنه این کار رو انجام بده. بعد هم چون چندان قانونی نیست کسی نمیاد همه جا جار بزنه. باید خودت دست به کار شی و اگر کسی رو نداری یه مدت کوتاهی از کسی پول قرض کنی یا یک وام مضاربه 2-3 روزه با مبلغ بالا بگیری و سریع هم تسویه کنی.
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza ، EKAM ، aghaghia ، KIMIA2005 ، maryam_a ، قصه گو
با سلام
اگر از دو بانک برای تاریخهای متفاوت برگه تمکن بگیریم مشکلی پیش می آید؟
یا حتما باید تاریخ برگه ها تو یک روز باشه
ممنون می شم راهنمایی کنید؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان