کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2013-11-09 ساعت 19:57)nimamp3 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 23:32)nika نوشته:  سلام به همه
من و همسرم با یه تمکن مالی در حد 25 میلیون تومان ویزا گرفتیم.
یعنی با حساب این که دلار 3.000 تومان باشه میشه حدود 8.000 دلار.
به هرکی میگم از تعجب شاخ درمیاره.
با آرزوی ویزای یه ضزب واسه همتون.

مصاحبه تو کدوم کشور بود? فکر میکنی تو امارات واسه کیس دونفره با تمکن مالی چهل و پنج میلیون گیر بدن?
دوست عزیز حداقل تمکن مالی سال 2013 برای دو نفر حداقل حدود 20000 دلاره پس بهتره حدود 60 میلیون ارائه بدید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، behfaza ، قصه گو
دوستان خوب سلام :لطفا بفرماييد براي ٣ نفر ( خودم ، همسرم ، فررند ١٢ سأله ) چه مبلغي وأريز كنم ونامه تمكن مالي بگيرم (البته از بأنك ملت ) آيا واقعا نيازه كه براي همسر و فرزندم هر كدام نامه تمكن مالي جدا بگيرم ؟ يا يه نامه كلي كفايت ميكنه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 17:52)sani1348 نوشته:  دوستان خوب سلام :لطفا بفرماييد براي ٣ نفر ( خودم ، همسرم ، فررند ١٢ سأله ) چه مبلغي وأريز كنم ونامه تمكن مالي بگيرم (البته از بأنك ملت ) آيا واقعا نيازه كه براي همسر و فرزندم هر كدام نامه تمكن مالي جدا بگيرم ؟ يا يه نامه كلي كفايت ميكنه ؟

حدود 100 میلیون کافیه، یکم کمتر یا بیشتر، خیر نیازی نیست جدا بگیرید، از همون نامه کپی بگیرید به تعداد اعضای خانواده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، sani1348 ، amohammadiazar ، EKAM ، behfaza
(2013-11-10 ساعت 15:36)Sam2014 نوشته:  

مصاحبه تو کدوم کشور بود? فکر میکنی تو امارات واسه کیس دونفره با تمکن مالی چهل و پنج میلیون گیر بدن?
دوست عزیز حداقل تمکن مالی سال 2013 برای دو نفر حداقل حدود 20000 دلاره پس بهتره حدود 60 میلیون ارائه بدید.
دوست عزیز این لینکی(حداقل مبلغ تمکن مالی سال 2013 HHS Poverty Guidelines) که محبت فرمودید:واسه دونفر به بالاست؟؟؟تک نفرش رو من نفهمیدم....Big Grin
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان:
با سلام
میشه لطفا راهنمائی کنید
اگر از 2 حساب مختلف تو یک روز برگه تمکن مالی بگیرم .مشکلی پیش نمی آد؟
ممنون
تشکر کنندگان:
به جزییات قید شد در نامه تمکن دقت کنید

دیروز برای گرفتن نامه تمکن به یکی از شعبه های بانک پاسارگاد مراجعه کردم بعد از مدتی نامه حاضر شد. هلوگرام، امضاها و مهر بانک همه چی درست بود، اما وقتی تو خونه با دقت نامه رو بررسی کردم دیدم گوشه بالاش نوشته : This certificate is not valid without ref number یعنی:"یعنی این گواهی بدون شماره مرجع فاقد اعتبار است" ولی هرچی نامه رو نگاه کردم جایی شماره ای با این عنوان ندیدم. به یکی از دوستان که می دونستم نامه اش رو از همین بانک گرفته زنگ زدم ایشون گفت که نامه ایشون دقیقا زیر متن یاد شده یه شماره بلند بالا بیست سی رقمی داره. در صورتی که تو نامه من همچین چیزی قید نشده بود.

نمونه ای که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو هم دیدم همچین متنی بالاش نبود خب طبیعتا مشکلی پیش نخواهد آورد وقتی چیزی از مخدوش بودن در صورت نداشتن مثلا یک شماره قید نشده باشه ظاهرن به فرم های جدید این عنوان اضافه شده

شاید هیچ وقت آفیسر توجه ش به این موضوع جلب نمی شد ولی این متن روی نامه داره داد می زنه که نامه فاقد اعتبار هست اگه شماره مرجع روش قید نشده باشه، حالا تصور کنین با خیال راحت آدم می ره تا اونجا و نامه رو می ده به آفسیر، آفسیر عزیز هم صدای عدم اعتبار نامه رو می شنوه، کلی هزینه و زمان و خلاصه به تعویق افتادن پروسه و این داستانا...
لازم به ذکر هست که من در مورد قالب نامه ای که بانک پاسارگاد در حال حاضر صادر میکنه حرف می زنم بقیه بانکها اصلن ممکنه همچین چیزی رو نامه ها نمی زنن من در این مورد از بقیه بانکها هیج اطلاعی ندارم.

امروز رفتم موضوع رو به کارمند یاد شده گفتم، اولش زیر بار نرفت گفت همین که هلوگرام داره یعنی جای این شماره رو میگیره وقتی بهش گفتم یکی از دوستانم گرفته و روی نامه اش شماره مرجع قید شده بوده با همکارش مشورت کرد و همکارشون موضوع رو تایید کرد و نامه ای دیگری که شماره مرجع هم روش قید شده بود صادر شد.
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: immi-2014 ، قصه گو ، amohammadiazar ، aghaghia ، Sam2014 ، EKAM ، behfaza ، amin arefi ، aaraam
سلام
پرينت موجودى حساب اگر تاريخ يکسان داشته باشه واز حساب هاى مختلف باشه مشکلى ندارد وحتى اگر شما دونفر هستيد ميتونيد مقدارى از موجوديتون و همون روز به حساب همسرتون بزنيد وبراى ايشان هم پرينت موجودى بگيريد ولى حتما تاريخ يکسان باشد.
تشکر کنندگان: amohammadiazar
(2013-11-11 ساعت 17:12)میما نوشته:  

دیروز برای گرفتن نامه تمکن به یکی از شعبه های بانک پاسارگاد مراجعه کردم بعد از مدتی نامه حاضر شد. هلوگرام، امضاها و مهر بانک همه چی درست بود، اما وقتی تو خونه با دقت نامه رو بررسی کردم دیدم گوشه بالاش نوشته : This certificate is not valid without ref number یعنی:"یعنی این گواهی بدون شماره مرجع فاقد اعتبار است" ولی هرچی نامه رو نگاه کردم جایی شماره ای با این عنوان ندیدم. به یکی از دوستان که می دونستم نامه اش رو از همین بانک گرفته زنگ زدم ایشون گفت که نامه ایشون دقیقا زیر متن یاد شده یه شماره بلند بالا بیست سی رقمی داره. در صورتی که تو نامه من همچین چیزی قید نشده بود.

نمونه ای که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو هم دیدم همچین متنی بالاش نبود خب طبیعتا مشکلی پیش نخواهد آورد وقتی چیزی از مخدوش بودن در صورت نداشتن مثلا یک شماره قید نشده باشه ظاهرن به فرم های جدید این عنوان اضافه شده

شاید هیچ وقت آفیسر توجه ش به این موضوع جلب نمی شد ولی این متن روی نامه داره داد می زنه که نامه فاقد اعتبار هست اگه شماره مرجع روش قید نشده باشه، حالا تصور کنین با خیال راحت آدم می ره تا اونجا و نامه رو می ده به آفسیر، آفسیر عزیز هم صدای عدم اعتبار نامه رو می شنوه، کلی هزینه و زمان و خلاصه به تعویق افتادن پروسه و این داستانا...
لازم به ذکر هست که من در مورد قالب نامه ای که بانک پاسارگاد در حال حاضر صادر میکنه حرف می زنم بقیه بانکها اصلن ممکنه همچین چیزی رو نامه ها نمی زنن من در این مورد از بقیه بانکها هیج اطلاعی ندارم.

امروز رفتم موضوع رو به کارمند یاد شده گفتم، اولش زیر بار نرفت گفت همین که هلوگرام داره یعنی جای این شماره رو میگیره وقتی بهش گفتم یکی از دوستانم گرفته و روی نامه اش شماره مرجع قید شده بوده با همکارش مشورت کرد و همکارشون موضوع رو تایید کرد و نامه ای دیگری که شماره مرجع هم روش قید شده بود صادر شد.

راست مي گيد.منم از بانك سامان تمكن گرفتم و خوشحال از اين كه در عرض پنج دقيقه كارم تموم شده و پولمو برگردوندم به بانك قبلي ....وقتي اومدم خونه ديدم تاريخ بالا با پاييني تفاوت داره و تازه زير آرم بانك سامان قايم شده!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: میما
عزیزان ترجمه سند خونه لازم نیست چون خیلی گرون تموم میشه همون نامه تمکن مالی کافیه
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام به دوستان
2 سوال داشتم
1- بجای برگه تمکن مالی میشه سند خونه و ماشین ترجمه کرد برد؟
2- برای همسرم هم که برنده اصلی نیست باید برگه تمکن مالی بگیرم یا اینکه برگه تمکن مالی من 60 میلیون باشه کافیه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 18:51)sasa6557 نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 15:36)Sam2014 نوشته:  

دوست عزیز این لینکی(حداقل مبلغ تمکن مالی سال 2013 HHS Poverty Guidelines) که محبت فرمودید:واسه دونفر به بالاست؟؟؟تک نفرش رو من نفهمیدم....Big Grin
حق با شماست بزرگوار
این لینک رو مطالعه بفرمایید:
http://aspe.hhs.gov/poverty/13poverty.cfm
برای یک نفر با احتساب 125% ضریب حدود 14363$ .
ضمناً لینک بالا رو هم به امضا خودم اضافه کردم.
با آرزوی سلامتی و توفیق
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: EKAM ، aghaghia ، shadi79 ، sani1348 ، behfaza ، m_yek
(2013-11-11 ساعت 18:11)vistac نوشته:  سلام به دوستان
2 سوال داشتم
1- بجای برگه تمکن مالی میشه سند خونه و ماشین ترجمه کرد برد؟
2- برای همسرم هم که برنده اصلی نیست باید برگه تمکن مالی بگیرم یا اینکه برگه تمکن مالی من 60 میلیون باشه کافیه؟

دوست عزیز روزه شک دار نگیر مطمئن تر این هست که نامه تمکن را بگیرید و با خیال راحت ارائه دهید ترجمه سند به تنهایی ارزشی نداره بایستی ارزشگذاری بشه که اون هم در اگر هستش که قبول کنند یا خیر؟ بنده واسه 3 نفر 100 میلیون یک ساعت توی حساب گذاشتم و نامه رو از بانک پاسارگاد گرفتم و بلافاصله پول رو برداشت کردم فقط به نام خودم که برنده اصلی بودم و به سفارت ارائه دادیم و خدا را شکر مشکلی هم نبود اگرگواهی به اندازه کفایت واسه تعداد افراد کیس باشه نیازی به نامه واسه دیگر افراد نیست علاوه بر اون سند خانه رو هم بدون ارزشگذاری ترجمه کردم که سفارت اصلا نخواستند .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، maryam_a ، vistac ، Sam2014 ، m_yek
(2013-11-11 ساعت 17:12)میما نوشته:  

باسلام و سپاس .
یه نکته دیگه که واسه خود من مساله ساز شد این بود که جناب پاسارگاد
توی تاییدیه تمکن بنده قید کرده بودن که
Please Note :
و زیرش داخل یه کادر میانگین مانده حساب بنده در یک ماه گذشته را که هفت هزار تومن پول وطنی بود Big Grin به زبان دوست داشتنی انگلیسی آمریکایی قید فرموده بودن !
وبنده هم روز بعدش بنده مبلغو به صاحبش برگردونده بودم و بانک هم که بدون وجود پول گواهی صادر نمیکرد و مجبور شدم دوباره روز از نو روزی از نو ... Sad

خلاصه چک کنید داخل اون کادر چیزی مبنی بر میانگین حساب و ... قید نکنن.
تشکر کنندگان: قصه گو ، میما ، pv-n ، amin arefi ، azadeh2014
اگه من تو حساب خارج از ایرانم پول داشته باشم چطوره؟ بهتره یا ممکنه بدتر گیر بیفتم و بپرسن چطور حساب باز کردی؟ یه کسی که واقعا می دونه راهنمائی کنه.
متشکرم
تشکر کنندگان:
دوستان من ن یک نسخه نامه تمکن مالی دارم، همین اصلی رو پست کنم ترکیه؟ یا اینکه کپی کنم بفرستم و اصل رو روزه مصاحبه ببرم؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان