کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام من به کمک احتیاج دارم و تو این تاپیک دیوونه شدم، یکی‌ میگه ۱۱۵۰۰ دلار، یکی‌ میگه ۱۸۵۰۰ دلار ضبدر ۱۲۵%، طبقه جدول خط فقر برای هر نفر ۱۱۵۰۰ دلار می‌شه که باید ضبدر ۱۲۵% بشه، یکی‌ اینجا دقیق بنویسه یک اددیرو و بقیر حذف کنید لطفا سر درد گرفتم هر کی‌ یه عدد نوشته. الان کدوم من ۲۰ روز دیگه مصاحبه دارم واقعاً نمیدونم کدوم یکی‌ ؟؟؟ لطفا کمک
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
(2013-12-11 ساعت 23:49)Ara83 نوشته:  سلام من به کمک احتیاج دارم و تو این تاپیک دیوونه شدم، یکی‌ میگه ۱۱۵۰۰ دلار، یکی‌ میگه ۱۸۵۰۰ دلار ضبدر ۱۲۵%، طبقه جدول خط فقر برای هر نفر ۱۱۵۰۰ دلار می‌شه که باید ضبدر ۱۲۵% بشه، یکی‌ اینجا دقیق بنویسه یک اددیرو و بقیر حذف کنید لطفا سر درد گرفتم هر کی‌ یه عدد نوشته. الان کدوم من ۲۰ روز دیگه مصاحبه دارم واقعاً نمیدونم کدوم یکی‌ ؟؟؟ لطفا کمک
سلام
عزیز دل برادر شما خودتو اصلا درگیر این مسائل نکن بگو چند نفرید تا رقم به ریال بهتون بگیمWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: قصه گو
ye nafar Smile سلام مرسی‌ من ایران زندگی‌ نمیکنم می‌شه به دلار بگین لطفا Smile
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو
(2013-12-11 ساعت 20:28)mahdii نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 20:54)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 20:08)Aardalan نوشته:  آقا من واسه دو نفر امروز اقدام کردم واسه تمکن مالی 130 تومن پول تو حسابم بود و فرمی که تو بانک پر کردم رو زدم گردش به همرا مانده. گردشم بد نیست اشکالی نداره که؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
یکی از دوستان
basi2014
به گفته ی خودشان برای تمکن مالی کلیرنس خوردن و ازشون قبول نکردند و گفتند اسپانسر معرفی کنند. حالا امیدوارم که برای شما مشکلی ایجاد نکنه ولی ممکنه این باعث شه که به مرور زمان از بقیه هم گردش حساب بخوان و خیلی ها گردش حساب خوبی ندارن که ارائه بدن .پیشنهاد می کنم که مانده حساب بگیرید. اکثرا دوستان مانده حساب بردند و خیلی هاشون هم یکضرب ویزا گرفتند .
سلام
من حدود 130 میلیون برای 2 نفربردم ولی گیری ندادند و مشکلی نبود استرس نداشته باشید
سلام
بهتره تمکن مالی معقول و در حد نیاز ارائه بشه و بستگی کامل به وضعیت خانواده داره بطور مثال ارائه تمکن مالی برای یه زوج تازه ازدواج کرده و دانشجو با یه خانواده که 10 سال زن و مرد کار میکردن و یا یه تازه فارغ التحصیل مجرد خیلی متفاوته پس با در نظر گرفتن شرایط خودتون تمکن مالی رو تنظیم کنید چرا که آفیسری که روبروتون نشسته برای مشخص کردن همین موارد و سایر شبهات پیش اومده براشون اونجا نشسته و آموزش دیده و آگاهه پس روی تمام مسائل تعقل کنیدSmile

تشکر کنندگان: Sam2014 ، amin arefi ، azadeh2014 ، shaman ، سمنانی
(2013-12-12 ساعت 01:37)Ara83 نوشته:  ye nafar Smile سلام مرسی‌ من ایران زندگی‌ نمیکنم می‌شه به دلار بگین لطفا Smile
سلام
با محاسبه اندکی مقبول بالاتر از خط فقر 15000 دلارWink

تشکر کنندگان: Ara83 ، H Pier ، azadeh2014
(2013-12-12 ساعت 01:37)Ara83 نوشته:  ye nafar Smile سلام مرسی‌ من ایران زندگی‌ نمیکنم می‌شه به دلار بگین لطفا Smile
دوست خوبم سلام
امبن عزیز درست می فرمایند بستگی به تعداد نفرات داره . شما لطف کنید در امضای من به لینک مراجعه کنید و در جدول با توجه به تعداد نفرات کیس تون مبلغ را پیدا کنید و در 1.25 ضرب کنید »»»» نتیجه حداقل مبلغ تمکن مالی به $ بدست می آید.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: Ara83 ، محبت ، amin arefi
سلام دوستان
من با توجه به کیس نامبرم احتمال زیاد ماه آینده کارنت میشم به نظر شما به اسپانسرم بگم مدارک رو آماده کنه یا زوده؟ مرسی
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان:
(2013-12-07 ساعت 12:31)beitollahi.omid نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 21:09)farshadm999 نوشته:  آقا بعد از ۲ ماه معطلی جناب اسپانسر من میگه نمیتونه اسپانسر بشه براش مسئولیت داره! جالبه که دایی محترم بنده هستن! خوبه ما از یکی‌ یه کار خواستیم انجام بده!!! اگه می‌شه یه راهنمایی به من بدید انگار بچها میگن اسپانسر داشته باشید بهتره.

سلام دوست عزیز
من هم وضعیت شما را داشتم. اصلا ذهنتونو درگیر نکنید. من رفتم بانک پاسارگاد حساب باز کردم، البته برگه تمکن رو 37 روز قبل از تاریخ مصاحبه گرفتم. موجودی حساب به دلار حدود 22 هزار برای یک نفر که از نظر اونا منطقی بود.
در ضمن اونها روانشناسای خوبی هستن.. اعتماد نفس داشته باشید و کارتونو انجام بدین. نیازی به اسپانسر هم نیست.
موفق باشید

برگه تمکن مالیBig Grin

(2013-12-01 ساعت 11:42)ghafari88 نوشته:  
(2013-12-01 ساعت 11:38)reza.sa نوشته:  سلام دوستان من هفته دیگه پرواز دارم تمکن مالی رو کی باید بگیرم ؟

امروز Big Grin

امروز دیره همین الانBig Grin
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: ffrfar ، Lemony
(2013-12-13 ساعت 11:47)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان
من با توجه به کیس نامبرم احتمال زیاد ماه آینده کارنت میشم به نظر شما به اسپانسرم بگم مدارک رو آماده کنه یا زوده؟ مرسی
سلام
به ایشون بفرمائید که مدارک رو آماده کنن و همراه کپی پاسپورت براتون بفرستن که وقتشهSmile

تشکر کنندگان: H Pier ، EKAM ، ghafari88 ، azadeh2014 ، shahryar7021
از دوستانی که مصاحبه تشریف بردن، کسی هست که نامه تمکن به نام شخص غیر برنده (فقط) گرفته باشه؟
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
دوستای عزیز من از بانک اقتصاد نوین مبلغ 67 میلیون تمکن مالی گرفتم در این زمینه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی ام کنید:
1- این تمکن مالی رو از شعبه و به انگلیسی و با مهر انگلیسی گرفتم آیا لازمه ببرم اداره امور بین الملل تا اونا هم تاییدش کنن؟
2- من کیسم یک نفر و خانم مجرد هستم احتمالش هست که با این مبلغ لازم بشه اسپانسر معرفی کنم؟ اگه اینطوره که من مبلغ تمکنم رو افزایش بدم(چون امکان پیدا کردن اسپانسر رو ندارم)؟ ممنونم
کیس نامبر **23 / ارسال مدارک 7 جولای/ کارنت اکتبر/ دریافت نامه دوم 20 نوامبر/ تاریخ مصاحبه: هفته اول ژانویه/ آپدیتها: 7 ژانویه ، 26 ژانویه ، 10 فوریه، 28 می و 30 می / کلییر 1 جون/ اخذ ویزا 17 جون.
تشکر کنندگان: محبت ، armstrong
(2013-12-18 ساعت 14:34)sksara نوشته:  دوستای عزیز من از بانک اقتصاد نوین مبلغ 67 میلیون تمکن مالی گرفتم در این زمینه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی ام کنید:
1- این تمکن مالی رو از شعبه و به انگلیسی و با مهر انگلیسی گرفتم آیا لازمه ببرم اداره امور بین الملل تا اونا هم تاییدش کنن؟
2- من کیسم یک نفر و خانم مجرد هستم احتمالش هست که با این مبلغ لازم بشه اسپانسر معرفی کنم؟ اگه اینطوره که من مبلغ تمکنم رو افزایش بدم(چون امکان پیدا کردن اسپانسر رو ندارم)؟ ممنونم

سلام
1- خیر نیازی نیست
2- نمیشه دقیق گفت ولی درصد خیلی بالا عرض می کنم خدمتتون که کافی هست و مشکلی پیش نمیاد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: sksara ، H Pier ، محبت ، azadeh2014 ، EKAM ، قصه گو
سلام
خسته نباشید
انشالله همه چی خوب باشه براتون
من یک سوال کلی داشتم
در کل نامه تمکن مالی کافیه؟
یا اسپانسرم لازمه؟
ممنون میشم کمک کنید
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: قصه گو ، محبت
(2013-12-20 ساعت 22:27)miladfr12 نوشته:  سلام
خسته نباشید
انشالله همه چی خوب باشه براتون
من یک سوال کلی داشتم
در کل نامه تمکن مالی کافیه؟
یا اسپانسرم لازمه؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام دوست عزیز، پست اول تاپیک رو مطالعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، قصه گو ، H Pier ، ffrfar ، محبت
سلام
دوستان ما ابوظبی مصاحبه داریم. دو نفر هستیم. تمکن چقدر باشه کافیه؟
70 میلیون تومان کافیه؟
می شه امروز حساب باز کنیم و فردا پرینت بگیریم؟
فقط پرینت موجودی رو باید بگیریم دیگه؟ درسته؟
بهترین و سریعترین بانک، کدوم بانکه؟
در ضمن ما شهرستان هستیم. تهران نیستیم.
با تشکر
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا:‌ یک ضرب
تشکر کنندگان: mhb.sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان