کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-01-17 ساعت 02:05)EKAM نوشته:  
(2014-01-17 ساعت 01:16)mohsenmb نوشته:  بچه ها یه سوال: من گردش حسابم زیاده، بنظرتون پرینت حسابم رو واسه چند ماه بگیرم؟ ضمناً واسه یه نفر چقدر باشه تو حساب کافیه؟ممنون

براي يك نفر حداقل ١٥٠٠٠ دلار به نرخ آزاد بايد تو حسابتون باشه. من خودم گردش حساب گرفته بودم اگه لازم شد بدم.

ما دو نفر بودیم حدود 95 میلیون موجودی بردیم. گردش حساب لازم نیست و اصلا به نامه تمکن مالی توجهی نمیکنه. بیشتر سعی کنید بقیه مدارکتون تکمیل باشه که نقص مدرک نداشته باشید.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: محبت ، philter
(2014-01-17 ساعت 01:16)mohsenmb نوشته:  بچه ها یه سوال: من گردش حسابم زیاده، بنظرتون پرینت حسابم رو واسه چند ماه بگیرم؟ ضمناً واسه یه نفر چقدر باشه تو حساب کافیه؟ممنون

براي يك نفر حداقل ١٥٠٠٠ دلار به نرخ آزاد بايد تو حسابتون باشه. من خودم گردش حساب گرفته بودم اگه لازم شد بدم.

به نظرم گردش حساب بردن اونایی که موجودی خوبی دارن ، جز مایه دردسر برای سایرین نیست،
البته کلی عرض کردم و منظور من شما دوستان گرامی نیستید ، بالاخره این راه تنها برای ما نیست و آیندگانی وجود دارند ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
(2014-01-17 ساعت 13:57)mohammad19911991 نوشته:  

به نظرم گردش حساب بردن اونایی که موجودی خوبی دارن ، جز مایه دردسر برای سایرین نیست،
البته کلی عرض کردم و منظور من شما دوستان گرامی نیستید ، بالاخره این راه تنها برای ما نیست و آیندگانی وجود دارند ...
دوست عزیز شاید به نظر خودتون گردش حسابتون خوب باشه ولی به نظر اونها نه
چون معیارشون رو از گردش حساب خوب نمیدونید بهتره ریسکشو نکنید و فقط موجودی بگیرید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، محبت ، rezahoorjandi
غیر از موجودی حساب ،ترجمه ی سند آپارتمان (بدون ارزش گذاری ملکی) هم خوبه ببریم؟تاثیر داره؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-01-17 ساعت 14:08)نام کاربری somi نوشته:  غیر از موجودی حساب ،ترجمه ی سند آپارتمان (بدون ارزش گذاری ملکی) هم خوبه ببریم؟تاثیر داره؟
مرسی

نه هیچ سودی نداره فقط پول یک ترجمه اضافی میدید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، محبت
(2014-01-17 ساعت 14:05)alimomen نوشته:  

دوست عزیز شاید به نظر خودتون گردش حسابتون خوب باشه ولی به نظر اونها نه
چون معیارشون رو از گردش حساب خوب نمیدونید بهتره ریسکشو نکنید و فقط موجودی بگیرید
دوستان ممنون از راهنماييهايتون. من فكر كنم هدف اين سايت مشورت كردن اعضا با همديگرهست. پس ما نميخواهيم چيزي رو باب كنيم كه آيندگان توي دردسر و زحمت بيوفتند.بلكه از باب شدن چيزهاي زياد جلوگيري كنيم. البته تا اونجايي كه ميتونيم. پس بچه ها يه پرينت از موجودي كفايت ميكنه ديگه؟؟؟.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: محبت ، philter
سلام به همگي.
دوستان آيا مقدار تمکن مالي همونيه که واسه 2013 حساب ميشد؟ مثلا براي دو نفر 60ميليون کافيه يا تغيير کرده؟ ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: محبت
(2014-01-17 ساعت 14:41)mohsenmb نوشته:  دوستان ممنون از راهنماييهايتون. من فكر كنم هدف اين سايت مشورت كردن اعضا با همديگرهست. پس ما نميخواهيم چيزي رو باب كنيم كه آيندگان توي دردسر و زحمت بيوفتند.بلكه از باب شدن چيزهاي زياد جلوگيري كنيم. البته تا اونجايي كه ميتونيم. پس بچه ها يه پرينت از موجودي كفايت ميكنه ديگه؟؟؟.
سلام
بله دوست خوبم یه موجودی حساب ترجیحا لاتین بگید بهتون بدن و کاملا کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mohsenmb ، philter
(2014-01-17 ساعت 15:06)Hadi2014 نوشته:  سلام به همگي.
دوستان آيا مقدار تمکن مالي همونيه که واسه 2013 حساب ميشد؟ مثلا براي دو نفر 60ميليون کافيه يا تغيير کرده؟ ممنون از پاسختون
سلام
بله دوست خوبم همون 60 میلیون تومان برای 2نفر کفایت میکنهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، Hadi2014 ، rezahoorjandi ، philter

منم بخاطر اينكه باب نشه گردشو ندادم حتي سندم نميدادم اگه لحن خانمي كه مداركمو گرفت ناجور نبود، توضيه ميكنم هركي ميخواد سند و گردش حسابشو ببره چون دقيق نميشه گفت آفيسر فقط به يه نامه تمكن براي هركي قانع بشه،
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، mohsenmb ، philter
سلام دوستان بهتره نامه تمکن رو چه مدت قبل از مصاحبه بگیریم ؟ ما کارنت شدیم ولی هنوز نامه دوم نیومده
ممنون که راهنمایی می کنید
تشکر کنندگان: niloo-kh
سلام میگن نا مه تمکن 6 ماه اعتبار داره ما یک ماه قبل از مصاحبه گرفتیم
تشکر کنندگان: shlahni ، storagemeter ، niloo-kh
دوستان حداقل تمکن مالی برای دو نفر در سال 2014 چند دلار می شه؟
لطفا یکی تمکن واسه 3 نفر رو بگه واسه امسال.
آیا جدولش تغییری داشته؟
case no=4xxx,abu dhabi
از دوستان کسی می دونه که برای تمکین مالی برای هر نفر چقدر باید گذاشت آیا جدولی داره؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان