کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان عزیز یک واژه اشتباهی که داره مصطلح میشه بکار بردن واژه تمکین بجای تمکن هست تمکین به معنای تن در دادن هست و بیشتر یک اصطلاح حقوقی هست(عزیزانی که خدای نکرده در گیر و دار پروسه طلاق هستن با این واژه زیاد سر و کار دارن).تمکن به معنای توانایی هست اینو متذکر شدم که وقتی تشریف میبرید بانک واسه گرفتن نامه موجودی حساب خدای نکرده سوژه کارمندان بانک قرار نگیرید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: H Pier ، aghaghia ، EKAM ، محبت ، Mana Moli ، shahryar7021 ، azadeh2014 ، arezoo00 ، amin arefi ، alimarmar ، nedaba ، Lemony
(2014-01-13 ساعت 22:06)alimomen نوشته:  دوستان عزیز یک واژه اشتباهی که داره مصطلح میشه بکار بردن واژه تمکین بجای تمکن هست تمکین به معنای تن در دادن هست و بیشتر یک اصطلاح حقوقی هست(عزیزانی که خدای نکرده در گیر و دار پروسه طلاق هستن با این واژه زیاد سر و کار دارن).تمکن به معنای توانایی هست اینو متذکر شدم که وقتی تشریف میبرید بانک واسه گرفتن نامه موجودی حساب خدای نکرده سوژه کارمندان بانک قرار نگیرید

Big GrinBig GrinBig Grin ايشالا با تمكن ويزاي يكضرب بگيري كلي منو خندوندي Big GrinBig GrinBig Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، shahryar7021 ، azadeh2014 ، amin arefi ، alimomen ، nedaba ، Lemony
(2014-01-13 ساعت 22:06)alimomen نوشته:  دوستان عزیز یک واژه اشتباهی که داره مصطلح میشه بکار بردن واژه تمکین بجای تمکن هست تمکین به معنای تن در دادن هست و بیشتر یک اصطلاح حقوقی هست(عزیزانی که خدای نکرده در گیر و دار پروسه طلاق هستن با این واژه زیاد سر و کار دارن).تمکن به معنای توانایی هست اینو متذکر شدم که وقتی تشریف میبرید بانک واسه گرفتن نامه موجودی حساب خدای نکرده سوژه کارمندان بانک قرار نگیرید

البته باید عرض کنم کارمندای بانک خودشون سوژه عالمو و آدمن ... یه بانک من حساب داشتم هرچی بش میگفتم تمکن مالی طرف عین سماق نگام میکرد نمیفهمید، آخر مجبور شدم بشینم از دوم راهنمایی باش کار کنم تا برسیم به پرینت موجودی حساب ... تازه گفت خوب از اول اینو بگو و تازه به چرخوندن لقمه دور دهن هم متهم شدم ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: محبت ، Mana Moli ، shahryar7021 ، amin arefi ، Lemony
دوستان اگه تو برگه ای که برای تمکن مالی دادیم دلار رو به نرخ دولتی زده باشه مشکل داره؟ خب اینطوری ارزشش میاد پایین!! بریم بگیم به نرخ آزاد بزنه؟؟؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان:
(2014-01-14 ساعت 10:33)derakht01 نوشته:  دوستان اگه تو برگه ای که برای تمکن مالی دادیم دلار رو به نرخ دولتی زده باشه مشکل داره؟ خب اینطوری ارزشش میاد پایین!! بریم بگیم به نرخ آزاد بزنه؟؟؟
سلام
اتفاقا ارزشش میره بالا چون دلار دولتی موجودی رو بیشتر نشون میدهWink
اما خیر اونها فقط به نرخ مصوب دولتی! براتون موجودی رو میتونن صادر کنن و به بازار آزاد کار ندارن.
فرقی نداره چون آفیسر مثل یک صراف حرفه ای نرخ ریال موجودیت رو به دلار آزاد حساب کرده و شاید برا خالی نبودن عریضه از خودتون هم بپرسه. پس حتی اگه فقط به ریال براتون موجودی حساب هم بگیرن تفاوتی نداره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: derakht01 ، azadeh2014 ، storagemeter ، amin arefi ، rezahoorjandi ، ffrfar ، EKAM ، سيبك ، Lemony
با سلام،
دوستان من یه اشتباهی کردم و گواهی تمکن رو به مبلغ 100 میلیون به نام خودم گرفتم که ظاهرا باید به نام برنده اصلی باشه. نظرتون چیه؟ (فعلا هم از اون پول فقط 30م مهیاست)
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . . من و همسرم علاوه بر نامه تمکن مالی میخوایم دو یا سه تا سند ملک که کارشناسی شده را هم در روز مصاحبه همراه خودمون ببریم . البته این اسناد به نام خودمه . با توجه به اینکه همسرم برنده شده آیا لازمه که این اسناد به نام ایشون بشه یا همین که به نام منه و من همراه ایشون هستم کافیه ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید..
تشکر کنندگان:
(2014-01-04 ساعت 22:59)ffrfar نوشته:  
(2014-01-04 ساعت 22:34)amir rad نوشته:  سلام: ببخشد میخواستم بدونم من هنوز جدی دنبال این نبودم که کسی تو آمریکااسپانسرم شه چون تصمیم گرفتم تمکن مالی بگیرم راحت تره، ولی بعضیا که خودشون اونجا هستن میگن حتما اسپانسر اونجا بگیر آفیسر بیشتر روت حساب میکنه. از یه طرفم بعضیا میگن اگه اونجا کسی اسپانسر شه ممکنه اونجا یه سری خدمات اجتماعی (وام،بیمه....) ندن بهت. حالا واقعا کدومش بهتره؟؟ مرسی
دوست عزیز با توجه به تجارب دوستان خوب در پروسه ی 2013 بهتره تمکن مالی ببرید واز خیر اسپانسر بگذری .........Rolleyes ضمنا چون ارسالهاتون از 10 بیشتر شده لطف کنید امضا بسازید .

ببخشید امضا باید چه جوری بسازم؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان برگه تمکن مالی رو چند روز قبل از مصاحبه بگیرم؟زیر یک ماه خوبه؟قانون خاصی داره سفارت؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: مهدی 2014
(2014-01-15 ساعت 13:25)reza_top60 نوشته:  دوستان برگه تمکن مالی رو چند روز قبل از مصاحبه بگیرم؟زیر یک ماه خوبه؟قانون خاصی داره سفارت؟

سلام
ببین قانون خاصی نداره ولی هر چه به زمان مصاحبه نزدیکتر باشه منطقی تره!
زیر 1 ماه که گفتی خوبه, زیاد به روزهای آخرم نذار...
موفق باشی.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: reza_top60 ، EKAM ، سيبك
(2014-01-15 ساعت 13:20)farshad khan نوشته:  سلام دوستان . . من و همسرم علاوه بر نامه تمکن مالی میخوایم دو یا سه تا سند ملک که کارشناسی شده را هم در روز مصاحبه همراه خودمون ببریم . البته این اسناد به نام خودمه . با توجه به اینکه همسرم برنده شده آیا لازمه که این اسناد به نام ایشون بشه یا همین که به نام منه و من همراه ایشون هستم کافیه ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید..

دوست گرامی از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی این واسه لاتاری صدق نمیکنه بردن تمکن بیش از حد و یا مدارک و اسناد اضافی ممکنه طبق تجربیات گذشتگان کارتو درست که نکنه هیچی بلکه خرابتر هم کنه شاید مجبور بشید توضیحات اضافی بابت اونها بدید و یا زمان کلیرنس رو بالا ببره ویا باعث کلیر خوردن بشه پس به همون مبلغ تمکن مالی نقدی داخل حسابتون که واسه دو نفر کفایت میکنه بسنده کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: ffrfar ، EKAM ، قصه گو ، محبت
سلام دوستان...
ما تا این لحظه نتونستیم هزینه تمکن مالی رو از دوستان و آشنایان قرض بگیریم، به هر حال ما که نمی تونیم ریسک کنیم و همه ی زندگیمون رو قبل از مصاحبه به چوب حراج بزاریم.... مصاحبه هم نزدیکه و داریم استرس می گیریم... ترجیح دادم توی مهاجر سرا پست بزارم، اگر کسی کمک یا راهنمایی می تونه بکنه ممنون می شم... مرسی

تشکر کنندگان: سيبك
(2014-01-15 ساعت 13:20)farshad khan نوشته:  سلام دوستان . . من و همسرم علاوه بر نامه تمکن مالی میخوایم دو یا سه تا سند ملک که کارشناسی شده را هم در روز مصاحبه همراه خودمون ببریم . البته این اسناد به نام خودمه . با توجه به اینکه همسرم برنده شده آیا لازمه که این اسناد به نام ایشون بشه یا همین که به نام منه و من همراه ایشون هستم کافیه ؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید..
لازم نیست اسناد رو به اسم عیال کنین. تمکن مالی کل خانواده رو با هم در نظر می گیرند. به نظر من حالا که کارشناسی هم شده و هزینه کردین با خودتون ببرین و تحویلشون بدین. فوقش لازم نمیشه و بهتون پس میدن. موفق باشید.
(2014-01-15 ساعت 13:24)amir rad نوشته:  ببخشید امضا باید چه جوری بسازم؟؟
چگونه امضاء درست کنیم؟
تشکر کنندگان: storagemeter ، H Pier ، محبت ، philter
بچه ها یه سوال: من گردش حسابم زیاده، بنظرتون پرینت حسابم رو واسه چند ماه بگیرم؟ ضمناً واسه یه نفر چقدر باشه تو حساب کافیه؟ممنون
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان:
(2014-01-17 ساعت 01:16)mohsenmb نوشته:  بچه ها یه سوال: من گردش حسابم زیاده، بنظرتون پرینت حسابم رو واسه چند ماه بگیرم؟ ضمناً واسه یه نفر چقدر باشه تو حساب کافیه؟ممنون

براي يك نفر حداقل ١٥٠٠٠ دلار به نرخ آزاد بايد تو حسابتون باشه. من خودم گردش حساب گرفته بودم اگه لازم شد بدم.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان