موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-07 ساعت 13:27)EKAM نوشته: (2014-01-07 ساعت 12:19)farmiz نوشته: (2014-01-07 ساعت 12:06)farzadsmile نوشته: سلام دوستان
بنده در بانک پاسارگاد حساب ندارم. 4 هفته دیگه مصاحبه داریم. اگه الان بریم بانک حساب باز کنیم و موجودی بگیریم مشکل ساز نمی شه؟
تو بانک های دیگه حساب داریم ولی مشکل اینجاست که اونجا چند تا گردش آخر رو هم می دن.
در ضمن برای 2 نفر 70 میلیون کافیه؟
سلام
شما تشریف ببرید بانک سامان فقط یه نامه تمکین مالی بگیرید و بهشون بگین تاریخ افتتاح حساب ننویسن
موجودی شما اگه آفیسر بپرسه میخواهید ادامه تحصیل بدین کمه شما میتونید پولو تقسیم کنید یک روز تو حساب یک شخص باشه فرداش انتقال بدین به حساب نفر دوم اگه به یک بانک دیگه انتقال بدید و تمکین مالی بگیرید مشکلی پیش نمیاد
۴ هفته هم برای نامه تمکین مالی مشکلی نداره
توصيه farmiz براي جابجايي پول در دو بانك و گرفتن نامه خيلي كاربرديه من خواستم توصيه كنم كه حتي اگه افيسر هم در مورد ادامه تحصيل پرسيد هيچ وقت جواب مثبت ندين
حالا ما اگه برای محکم کاری از بانک صادرات یا ملت تمکن بگیریم و بدیم ترجمه کنن مشکلی بیش می یاد؟ یا حتماْ باید از خود بانک لاتین بگیریم؟
***2014AS3
تاریخ ارسال فرم های اول: 9 jun
کارنت: 11 دسامبر
مصاحبه: February
دریافت ویزا: یک ضرب
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 00:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 00:48 توسط sani1348.)
سلام دوستان عزيز من هفته آينده مصاحبه دارم ، و أمروز هفدهم رفتن از بانك ملت تاييديه مالي براي ٣ نفر به مبلغ ٥٢/ ٣٨٠ / ٨٢ دلار گرفتم ولي در أون برگه كل گردش ٦ ماه بنده را محاصبه كردن و debit و credit رو هم قيد كردن و من هر كاري كردم موجودي را به تنهايي بدهند قبول نكردن آيا به نظر شما مشكلي پيش مياد يا نه ؟ آيا قبول ميكنند يا نه ؟ كمي نگران شدم لطفا" دوستاني كه از بانك ملت گرفتند و مصاحبه تشريف بردند زحمت بكشند جواب دقيق بدهند . ممنون ميشم .
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-07 ساعت 23:37)farzadsmile نوشته: (2014-01-07 ساعت 13:27)EKAM نوشته: (2014-01-07 ساعت 12:19)farmiz نوشته: (2014-01-07 ساعت 12:06)farzadsmile نوشته: سلام دوستان
بنده در بانک پاسارگاد حساب ندارم. 4 هفته دیگه مصاحبه داریم. اگه الان بریم بانک حساب باز کنیم و موجودی بگیریم مشکل ساز نمی شه؟
تو بانک های دیگه حساب داریم ولی مشکل اینجاست که اونجا چند تا گردش آخر رو هم می دن.
در ضمن برای 2 نفر 70 میلیون کافیه؟
سلام
شما تشریف ببرید بانک سامان فقط یه نامه تمکین مالی بگیرید و بهشون بگین تاریخ افتتاح حساب ننویسن
موجودی شما اگه آفیسر بپرسه میخواهید ادامه تحصیل بدین کمه شما میتونید پولو تقسیم کنید یک روز تو حساب یک شخص باشه فرداش انتقال بدین به حساب نفر دوم اگه به یک بانک دیگه انتقال بدید و تمکین مالی بگیرید مشکلی پیش نمیاد
۴ هفته هم برای نامه تمکین مالی مشکلی نداره
توصيه farmiz براي جابجايي پول در دو بانك و گرفتن نامه خيلي كاربرديه من خواستم توصيه كنم كه حتي اگه افيسر هم در مورد ادامه تحصيل پرسيد هيچ وقت جواب مثبت ندين
حالا ما اگه برای محکم کاری از بانک صادرات یا ملت تمکن بگیریم و بدیم ترجمه کنن مشکلی بیش می یاد؟ یا حتماْ باید از خود بانک لاتین بگیریم؟
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد و صرفا نباید خود بانک لاتین ارائه کرده باشه و میتونید ترجمه کنید و ببرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان سوالی که برای من پیش اومده اینه که ما که تمکن مالی می گیریم می بریم سفارت اونا اصلا چک می کنند تمکن رو؟ خوب یه نفر که امروز می ره تمکن می گیره و یک هفته بعدش می ره سفارت مصاحبه می ده و ویزاش رو هم یه ضرب می گیره، خوب اونا چه طوری چک می کنن این تمکن رو؟
بیشتر به خاطر این می پرسم که اصلاً به ذاته این تمکن فرمالیته هست یا نیست؟
***2014AS3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 13:12
سلام..:
یه سؤال داشتم.این قضیه اسپانسر شدن یک نفر برای خودش یا همسرش با حساب بانکی در ایران واسه ویزای نامزدی هم هست یا شما دارید راجع به لاتاری میفرمایید؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 16:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 16:20 توسط محبت.)
(2014-01-08 ساعت 12:33)farzadsmile نوشته: سلام
دوستان سوالی که برای من پیش اومده اینه که ما که تمکن مالی می گیریم می بریم سفارت اونا اصلا چک می کنند تمکن رو؟ خوب یه نفر که امروز می ره تمکن می گیره و یک هفته بعدش می ره سفارت مصاحبه می ده و ویزاش رو هم یه ضرب می گیره، خوب اونا چه طوری چک می کنن این تمکن رو؟
بیشتر به خاطر این می پرسم که اصلاً به ذاته این تمکن فرمالیته هست یا نیست؟
سلام
به ذاته فرمالیته هستش دوست خوبم اما لازمه مدارک مصاحبه و دریافت ویزا هم هست
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
13
1 تشکر در 0 ارسال
2014-01-12 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-12 ساعت 13:59 توسط mohammad19911991.)
بچه ها 62 میلیون از بانک پاسارگاد برای 1 نفر کفاف میکنه ؟
راستی امروز بانک پاسارگاد بودم و کارمند بانک بهم گفت که پول واریزی یک ماه اخیر رو در نامه موجودی حسابتون ذکر میکنیم ... دوستان از شعبه مورد نظرشون برن سوال کنن تا خدایی نکرده توی تنگنا قرار نگیرن ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-13 ساعت 10:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-13 ساعت 10:46 توسط farzadsmile.)
سلام دوستان
من امروز رفتم بانک ملی گفتم پرینت موجودی لاتین بده، پرینت لاتین داده ولی معادل به دلار ننوشته و فقط به ریال هست. در ضمن فقط مهر خود شعبه رو زد روش و گفت همین کافیه.
به نظر شما همین کافیه؟ پرینت به لاتین هست ولی موجودی به ریال هست و معادل به دلار نداره. در ضمن تو یه برگه بدون سربرگ هست. یه جدول ساده که توش موجودی نوشته.
امکان افتتاح حساب تو بانک های دیگر رو هم ندارم. چی کار کنم؟
***2014AS3
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگر سند ماشینو هم برای تمکین مالی بردیم، سفارت اصل سندو میخواد یاهمون ترجمرو ببریم کافیه؟