کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-02-14 ساعت 19:10)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-14 ساعت 18:57)A10A نوشته:  دوستان سوال:
آیا برگه تمکن مالی بانک ها باید زیر رقم مورد نظر به حروف هم رقم را نوشته باشد یا نه؟
مثل اینکه بعضی بانک ها فقط عدد را نشان می دهد و بعضی ها با حروف هم مشخص می کنند...!!!

فكر نميكنم خيلي مهم باشه. من از دو تا بانكم گواهي گرفتم. يكيشون هم عدد و هم حروف نوشته بود. اون يكي فقط عدد داشت. فكركنم بانكها سليقه اي عمل ميكنند چون نوع آيتم هاشونم متفاوته

چه بانک هایی بودند؟

تشکر کنندگان:
(2014-02-14 ساعت 19:29)A10A نوشته:  
(2014-02-14 ساعت 19:10)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-14 ساعت 18:57)A10A نوشته:  دوستان سوال:
آیا برگه تمکن مالی بانک ها باید زیر رقم مورد نظر به حروف هم رقم را نوشته باشد یا نه؟
مثل اینکه بعضی بانک ها فقط عدد را نشان می دهد و بعضی ها با حروف هم مشخص می کنند...!!!

فكر نميكنم خيلي مهم باشه. من از دو تا بانكم گواهي گرفتم. يكيشون هم عدد و هم حروف نوشته بود. اون يكي فقط عدد داشت. فكركنم بانكها سليقه اي عمل ميكنند چون نوع آيتم هاشونم متفاوته

چه بانک هایی بودند؟

شهر هم عدد و هم حروف داد - سامان فقط عدد نوشته بود
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، philter
(2014-02-13 ساعت 01:04)ali alaleh نوشته:  سلام دوستان یه سوال
برای مدارک ارسالی تا جایی که فهمیدم باید پرینت بانکی هم ببریم
میخواستم ببینم این برای کسایی هست که اونجا اسپانسر ندارن یا واسه همه ؟
دوستان یه جدول به لاتین گذاشتن که حداقل برای 1 نفر ... برای 8 نفر ... من نفهمیدم میشه یکی بگه واسه سه نفر چقدر میشه و باید ریال باشه یا دلار؟

سلام دوست من. پيرينت بانکی بهترين و راحت ترين راهه. به نظر من حتی برای کسی که اسپانسر داره به جای اون از پيرينت بانکی استفاده کنه بهتره.
چون شما يه پولی تو حسابتون واريز ميکنی پيرينت موجودی ميگيری و ميتونی پولو خارج کنی. ولی استفاده از اسپانسر ممکنه به طولانی تر شدن پروسه کلير شما ختم بشه.
چون اونا بايد اسپانسر شمارو هم چک کنن که مثلاً خلاف کار نباشه، ماليت هاش رو پرداخت ميکنه يا نه و ...
برايه 3 نفر فکر کنم 120 تا 150 ميليون کافی باشه
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
تشکر کنندگان: philter
(2014-02-15 ساعت 02:10)mehran.re نوشته:  
دوستان یه جدول به لاتین گذاشتن که حداقل برای 1 نفر ... برای 8 نفر ... من نفهمیدم میشه یکی بگه واسه سه نفر چقدر میشه و باید ریال باشه یا دلار؟

سلام دوست من. پيرينت بانکی بهترين و راحت ترين راهه. به نظر من حتی برای کسی که اسپانسر داره به جای اون از پيرينت بانکی استفاده کنه بهتره.
چون شما يه پولی تو حسابتون واريز ميکنی پيرينت موجودی ميگيری و ميتونی پولو خارج کنی. ولی استفاده از اسپانسر ممکنه به طولانی تر شدن پروسه کلير شما ختم بشه.
چون اونا بايد اسپانسر شمارو هم چک کنن که مثلاً خلاف کار نباشه، ماليت هاش رو پرداخت ميکنه يا نه و ...
دوست گرامی هیچ نیازی به بردن پرینت بانکی نیست شما نامه تمکن بانکی باید ببرید که فقط موجودی درج شده-در ضمن اسپانسر اصلا تاثیری تو کند شدن روند پرونده نداره(با اینکه من تا حالا فکر میکردم داره) چونکه یکی دو هفته پیش یکی از دوستان با داشتن اسپانسر یک ضرب ویزا گرفت
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-02-15 ساعت 09:16)alimomen نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 02:10)mehran.re نوشته:  

دوست گرامی هیچ نیازی به بردن پرینت بانکی نیست شما نامه تمکن بانکی باید ببرید که فقط موجودی درج شده-در ضمن اسپانسر اصلا تاثیری تو کند شدن روند پرونده نداره(با اینکه من تا حالا فکر میکردم داره) چونکه یکی دو هفته پیش یکی از دوستان با داشتن اسپانسر یک ضرب ویزا گرفت
در ضمن مبلغ 120 تا 150 میلیون حداقل تمکن مالی برای 6 تا 8 نفره و برای سه نفر حداقل 75 میلیون کافیه ( ارائه تمکن مالی با مبالغ خیلی بالاتر ضرورت نداره و توصیه نمی شود.)
اطلاعات حداقل تمکن مالی در سال 2014 در امضای بنده موجود است.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، philter
(2014-02-14 ساعت 15:41)mohammad19911991 نوشته:  میخواستم موضوعی رو واسه دوستانی که میخان در آینده از پاسارگاد تمکن مالی تهیه کنن بگم
نامه ای که پاسارگاد به شما میده شامل موجودی حساب شماست بعلاوه اینکه تایید میکنه که شما این مبلغ رو در 30 گذشته در حساب داشتین و برداشت نکردین
یعنی اگر زیر 30 روز بخاین تمکن بگیرین ، زیر نامه شما ذکر میشه که شما در 30 روز گذشته 0 ریال تو حساب داشتین
پس دوستانی که تو فکر 1 روزه نامه گرفتن هستن گزینه پاسارگاد رو از انتخابهاشون حذف کنن، ولی از طرفی دوستانی که امکانشو دارن که یک ماه مبلغشون رو بانک بذارن گزینه خوبی هست چون یه جورایی افسیر باور میکنه که این مبلغ رو دارین و خواهین داشت
دوست عزيز
من قصد داشتم از پاسارگارد يكروزه تمكن بگيرم!
پس سراغ بانك ديگه اي برم؟
از اقتصاد نوين كسي جديداً تمكن مالي گرفته؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-02-15 ساعت 13:50)hamid.eng نوشته:  
(2014-02-14 ساعت 15:41)mohammad19911991 نوشته:  میخواستم موضوعی رو واسه دوستانی که میخان در آینده از پاسارگاد تمکن مالی تهیه کنن بگم
نامه ای که پاسارگاد به شما میده شامل موجودی حساب شماست بعلاوه اینکه تایید میکنه که شما این مبلغ رو در 30 گذشته در حساب داشتین و برداشت نکردین
یعنی اگر زیر 30 روز بخاین تمکن بگیرین ، زیر نامه شما ذکر میشه که شما در 30 روز گذشته 0 ریال تو حساب داشتین
پس دوستانی که تو فکر 1 روزه نامه گرفتن هستن گزینه پاسارگاد رو از انتخابهاشون حذف کنن، ولی از طرفی دوستانی که امکانشو دارن که یک ماه مبلغشون رو بانک بذارن گزینه خوبی هست چون یه جورایی افسیر باور میکنه که این مبلغ رو دارین و خواهین داشت

دوست عزيز

دوست عزیز من همین یک ساعت پیش از بانک اقتصاد نوین گواهی تمکن مالی گرفتم، یک گواهی شیک و تمیز با مهر و هولوگرام بانک. کارمزدش هم شد 6200 تومن و ده دقیقه هم بیشتر زمان نبرد، البته توی این گواهی نوشته که دارنده حساب مبلغ ... ریال در این حساب دارن و پایینش نوشته که یک دلار آمریکا برابر است با 25013 ریال. یعنی مبلغ کل رو به صورت دلار نیاورده
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، mohsenmb ، philter
دوست عزيز
نه اینکارو نکنین، خدایی نکرده به مشکل برنخورین ...
بانک سامان و اقتصاد نوین و آینده فعلا انتخابای خوبی هستن،
گرچه میدونم در آینده نزدیک بانک ها همه سیستم پاسارگاد رو پیش میگیرن
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: hamid.eng ، mohsenmb ، philter
(2014-02-15 ساعت 14:23)mohammad19911991 نوشته:  
دوست عزيز
نه اینکارو نکنین، خدایی نکرده به مشکل برنخورین ...
بانک سامان و اقتصاد نوین و آینده فعلا انتخابای خوبی هستن،
گرچه میدونم در آینده نزدیک بانک ها همه سیستم پاسارگاد رو پیش میگیرن
من از بانک سامان گرفتم . راضیم ازش Big Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
(2014-02-11 ساعت 15:32)محبت نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 11:47)khor_maah نوشته:  کیس ما ۴ نفره هست. اگر بخواهیم برای تمکن مالی‌ ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیون تومن نشون بدیم، اولا این رقم کافی‌ هست؟ ثانیا باید این مبلغ یکباره به نام یک نفر (نفر برنده لاتاری) باشه یا می‌شه مثلا ۶۰ میلیون به نام من باشه و ۶۰ میلیون هم به نام همسرم؟ (یعنی‌ جمعش بشه ۱۲۰)
سلام
بله این رقم کافیه. و هم میتونه این رقم یکجا به نام برنده اصلی باشه و هم اینکه بین شما و همسرتون تقسیم شده باشه چون تمکن مالی خانواده ملاکه و نه شخص برنده.

ببخشید دوست عزیز شما روی چه سند و مدرکی میگید این مبلغ کافیه؟ چون من هم کیسم 4 نفرس میخوام بدونم ممنون
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-02-11 ساعت 15:47)محبت نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 21:40)k.abbasi نوشته:  برای چهارنفر؟
سلام
خط فقر برای 4 نفر حدودا 24000دلاره.

شما این رقم را برای 4 نفر مطمئنی؟
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر
تشکر کنندگان: alitab
از هر بانکی میتونید تمکن مالی بگیرین، با توجه به چیزایی که من دیدم در کامنت دوستان، بردن تمکن مالی گزینه ساده تر و آسونتری از داشتن اسپانسر هست.
(2014-02-16 ساعت 16:04)shilan نوشته:  نمیشه از بانک ملی یا صادرات یا ملت بگیریم گواهی تمکن رو ؟؟؟؟؟؟؟؟و اینکه داشتن اسپانسر مزیت خاصی داره آخه فامیل من اصرار داره که اسپانسر بشه چون فک میکنه اینطوری بهتره و ما هر دوشو میتونیم ببریم حالا چه کار کنیم ؟کدوم ببریم؟؟؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، shilan
اینم از فرم تمکین مالی 2014
2014 Poverty Guidelines

One Version of the [U.S.] Federal Poverty Measure

[ Federal Register Notice, January 24, 2013 — Full text ]
[ Prior Poverty Guidelines and Federal Register References Since 1982 ]
[ Frequently Asked Questions (FAQs) ]
[ Further Resources on Poverty Measurement, Poverty Lines, and Their History ]
[ Computations for the 2014 Poverty Guidelines ]

The following figures are the 2014 HHS poverty guidelines which are scheduled to be published in the Federal Register on January 22, 2014. (Additional information will be posted after the guidelines are published.)

2014 POVERTY GUIDELINES FOR THE 48 CONTIGUOUS STATES
AND THE DISTRICT OF COLUMBIA
Persons in family/household Poverty guideline
For families/households with more than 8 persons, add $4,060 for each additional person.
1 $11,670
2 15,730
3 19,790
4 23,850
5 27,910
6 31,970
7 36,030
8 40,090

2014 POVERTY GUIDELINES FOR ALASKA
For families/households with more than 8 persons, add $5,080 for each additional person.
1 $14,580
2 19,660
3 24,740
4 29,820
5 34,900
6 39,980
7 45,060
8 50,140

2014 POVERTY GUIDELINES FOR HAWAII
For families/households with more than 8 persons, add $4,670 for each additional person.
1 $13,420
2 18,090
3 22,760
4 27,430
5 32,100
6 36,770
7 41,440
8 46,110
The separate poverty guidelines for Alaska and Hawaii reflect Office of Economic Opportunity administrative practice beginning in the 1966-1970 period. Note that the poverty thresholds — the original version of the poverty measure — have never had separate figures for Alaska and Hawaii. The poverty guidelines are not defined for Puerto Rico, the U.S. Virgin Islands, American Samoa, Guam, the Republic of the Marshall Islands, the Federated States of Micronesia, the Commonwealth of the Northern Mariana Islands, and Palau. In cases in which a Federal program using the poverty guidelines serves any of those jurisdictions, the Federal office which administers the program is responsible for deciding whether to use the contiguous-states-and-D.C. guidelines for those jurisdictions or to follow some other procedure.

The poverty guidelines apply to both aged and non-aged units. The guidelines have never had an aged/non-aged distinction; only the Census Bureau (statistical) poverty thresholds have separate figures for aged and non-aged one-person and two-person units.

Programs using the guidelines (or percentage multiples of the guidelines — for instance, 125 percent or 185 percent of the guidelines) in determining eligibility include Head Start, the Supplemental Nutition Assistance Program (SNAP), the National School Lunch Program, the Low-Income Home Energy Assistance Program, and the Children’s Health Insurance Program. Note that in general, cash public assistance programs (Temporary Assistance for Needy Families and Supplemental Security Income) do NOT use the poverty guidelines in determining eligibility. The Earned Income Tax Credit program also does NOT use the poverty guidelines to determine eligibility. For a more detailed list of programs that do and don’t use the guidelines, see the Frequently Asked Questions (FAQs).

The poverty guidelines (unlike the poverty thresholds) are designated by the year in which they are issued. For instance, the guidelines issued in January 2014 are designated the 2014 poverty guidelines. However, the 2014 HHS poverty guidelines only reflect price changes through calendar year 2013; accordingly, they are approximately equal to the Census Bureau poverty thresholds for calendar year 2013. (The 2013 thresholds are expected to be issued in final form in September 2014; a preliminary version of the 2013 thresholds is now available from the Census Bureau.)

The poverty guidelines may be formally referenced as “the poverty guidelines updated periodically in the Federal Register by the U.S. Department of Health and Human Services under the authority of 42 U.S.C. 9902(2).”

Go to Further Resources on Poverty Measurement, Poverty Lines, and Their History

Go to Frequently Asked Questions (FAQs)

Return to the main Poverty Guidelines, Research, and Measurement page.
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: aghaghia ، mohsenmb ، nedaba ، amin arefi ، محبت ، mohammad69
سلام

دوستان اگر افیسر بپرسه که شما توی ا.م.ر.ی.ک.ا کسی رو دارید اگه نداشته باشیم و بگیم نه ، چه تاثیری داره ؟ اون موقع مبلغ تمکن مالی مهم میشه ؟ دوستان با تجربه ممکنه نظر بدن. من 45 میلیون تمکن دارم، در این شرایط این مبلغ کم نخواهد بود ؟
(2014-02-17 ساعت 15:34)inforfang نوشته:  سلام

دوستان اگر افیسر بپرسه که شما توی ا.م.ر.ی.ک.ا کسی رو دارید اگه نداشته باشیم و بگیم نه ، چه تاثیری داره ؟ اون موقع مبلغ تمکن مالی مهم میشه ؟ دوستان با تجربه ممکنه نظر بدن. من 45 میلیون تمکن دارم، در این شرایط این مبلغ کم نخواهد بود ؟
دوست عزیز شما در سفارت می بایستی آدرس وشماره تلفن یکنفر در آمریکا رو بدهید می تونید بگید این آدرس یه دوست هست لزوما شما نباید فامیلی اونجا داشته باشیدبه نظرمن این مبلغ کم نیست ولی اگه شک دارید می تونید یه حساب دیگه هم باز کنید بعد ازاینکه یه تمکن گرفتید واریز کنید تو حساب دیگتون مثلا 32 میلیون ویکی دیگه بگیرید اونجا هم رفتید فقط یکی رو بهشون نشون بدید دومی هم محض احتیاط البته این فقط نظر شخصی منه وچون مصاحبم ایروان بود فکر کنم اونجا مشکلی پیش نمی یاد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: mohsenmb ، philter ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان