کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-02-22 ساعت 10:38)shilan نوشته:  نمیشه از بانک ملی یا صادرات یا ملت بگیریم گواهی تمکن رو ؟؟؟؟؟؟؟؟و اینکه داشتن اسپانسر مزیت خاصی داره آخه فامیل من اصرار داره که اسپانسر بشه چون فک میکنه اینطوری بهتره و ما هر دوشو میتونیم ببریم حالا چه کار کنیم ؟کدوم ببریم؟؟؟

دوست عزیز با همون نامه تمکن کارها راه میگیره،
ولی شما برای اینکه خیال خودت راحت بشه روز مصاحبه هر دو رو همراه داشته باش و اول نامه بانک رو ارائه بده و اگر نیاز بود مدارک اسپانسر
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، shilan ، محبت
سلام به همگی
بچه ها اگر کسی موجودی که ارائه می کنه 15 تا 20 میلیون تومان بیشتر نباشه
و یک سند ماشین هم به ارزش تقریبا 30 میلیونی هم ارائه کنه برای تمکن مالی بنظرتون برای ابوظبی کفایت می کنه؟؟؟

من خیلی نگرانم
تشکر کنندگان: محبت
(2014-02-22 ساعت 22:57)mohammad69 نوشته:  سلام به همگی
بچه ها اگر کسی موجودی که ارائه می کنه 15 تا 20 میلیون تومان بیشتر نباشه
و یک سند ماشین هم به ارزش تقریبا 30 میلیونی هم ارائه کنه برای تمکن مالی بنظرتون برای ابوظبی کفایت می کنه؟؟؟

من خیلی نگرانم
سلام
دوست خوبم ماشین از نظر اونها یک کالای مصرفیه پس بهتره این کار رو نکنمید و پول نقد موجودیتون رو بالا ببرید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: mohammad69
سلام دوستان، وقت بخیر Smile
من هفته اول فروردین مصاحبه دارم و می خواست همین هفته از بانک ملت نامه تمکن بگیرم
کسی تجربه خاصی در مورد زمان نامه و بانک مورد نظر نداره؟
ممنون
موفق باشید
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 09:21)Ramin geologist نوشته:  سلام دوستان، وقت بخیر Smile
من هفته اول فروردین مصاحبه دارم و می خواست همین هفته از بانک ملت نامه تمکن بگیرم
کسی تجربه خاصی در مورد زمان نامه و بانک مورد نظر نداره؟
ممنون
موفق باشید
هر چی نزدیک به مصاحبه بهتر ولی بیشتر از یکماه قبل از مصاحبه نباشه
این یک فرمول تجربی هست که همه متفق القول هستند در موردش و سندیت خاصی نداره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، EKAM ، mohammad69 ، aghaghia ، Lemony
من هم سند خونه وهم ماشین بردم ازم نگرفت گفت لازم نیست فقط تمکن خواست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Ramin geologist ، aghaghia ، azadeh2014 ، ffrfar ، محبت
سلام
یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من کیسم 1 نفره هستش یکی از دوستان به من گفتن که هر چه قدر پول بیشتر نشون بدی بهتره و پیشنهاد کرده بین 40.000 تا 50.000$ (بین 100 تا 150 میلیون)تو حساب بریزم.
می خواستم بدونم که زیاد بودن پول اثر منفی نداره؟؟؟ممکنه مشکلی به وجود بیاره یا شک کنن؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 20:20)arman_vafaa نوشته:  سلام
من کیسم 1 نفره هستش یکی از دوستان به من گفتن که هر چه قدر پول بیشتر نشون بدی بهتره و پیشنهاد کرده بین 40.000 تا 50.000$ (بین 100 تا 150 میلیون)تو حساب بریزم.
می خواستم بدونم که زیاد بودن پول اثر منفی نداره؟؟؟ممکنه مشکلی به وجود بیاره یا شک کنن؟؟

پول زیاد گذاشتن در حساب هیچ مزیتی نداره مگر اینکه بگید اونجا رفتید می خواهید درس بخونیداون موقع هست که احتیاج به یه حساب با مانده خوب دارید البته باید قانع کنید آفیسر رو که پول ماله خودتونه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar
با سلام خدمت دوستان :اگر برای تمکن مالی از یک بانک در یک تاریخ گواهی بگیریم وهمان روز یا روز بعد موجودی را به یک بانک دیگر منتقل بنماییم وبرای این حساب نیز دو روز بعد گواهی تمکن گرفته شود فاصله 3روزه بین تاریخ دوتا گواهی در زمان ارئه به سفارت ومصاحبه اشکال ندارد البته دوتا گواهیتمکن برای بلا بردن میزان موجودی می باشد
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 21:03)shadi79 نوشته:  

پول زیاد گذاشتن در حساب هیچ مزیتی نداره مگر اینکه بگید اونجا رفتید می خواهید درس بخونیداون موقع هست که احتیاج به یه حساب با مانده خوب دارید البته باید قانع کنید آفیسر رو که پول ماله خودتونه
خوب من به عنوان یه دانشجو که سابقه کاریی نداشته مطمینا این همه پولو خوانوادم تامین کردن ودر ابتدا قصد ادامه تحصیلم در امریکا دارم...
در این صورت ایا این مقدار پول ممکنه مشکلی به وجود بیاره؟؟اگر آره چه مشکلی؟؟
ممنون از راهنماییتون
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
برای گرفتن تمکن مالی میشه بانک دولتی باشه؟ مثلا بانک انصار؟

تشکر کنندگان:
(2014-02-24 ساعت 02:11)sonnnna نوشته:  برای گرفتن تمکن مالی میشه بانک دولتی باشه؟ مثلا بانک انصار؟

بله هر بانکی که تمکن مالی بده شما میتونی بگیری
فرقی نمیکنهShy
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: sonnnna
با سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم در مورد تمکن
کیس ما سه نفره خودم و همسرم و پسرم که 2 سالشه
1-برای کودک هم باید تمکن مالی را در نظر گرفت ؟
2-برای هر نفر در سال 2014 چقدر لازمه ؟
3-نامه تمکن برای یکنفر کافیه یا باید برای هر نفر جدا باشه ؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-02-24 ساعت 11:02)m_nikparvaz نوشته:  با سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم در مورد تمکن
کیس ما سه نفره خودم و همسرم و پسرم که 2 سالشه
1-برای کودک هم باید تمکن مالی را در نظر گرفت ؟
2-برای هر نفر در سال 2014 چقدر لازمه ؟
3-نامه تمکن برای یکنفر کافیه یا باید برای هر نفر جدا باشه ؟
سلام

1- بله
2- برای خانواده 3نفره حدود 20 هزار دلار معادل 60 میلیون تومان.
3- ترجیحا بنام برنده اصلی و میتونه برای هر نفر جدا هم باشه اما در کل تمکن خانواده مد نظره.

تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nasim
(2014-02-24 ساعت 00:51)arman_vafaa نوشته:  
(2014-02-23 ساعت 21:03)shadi79 نوشته:  

خوب من به عنوان یه دانشجو که سابقه کاریی نداشته مطمینا این همه پولو خوانوادم تامین کردن ودر ابتدا قصد ادامه تحصیلم در آمریکا دارم...
در این صورت ایا این مقدار پول ممکنه مشکلی به وجود بیاره؟؟اگر آره چه مشکلی؟؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
دوست خوبم هیچ لزومی نداره که بگید برا ادامه تحصیل دارید میرید تا بخواهید تمکن مالی بالا ارائه بدید فقط این مطلب رو بیاد داشته باشید در لاتاری داشتن تمکن مالی بالا مزیت خاصی نیست.

تشکر کنندگان: ffrfar ، shadi79 ، nasim ، Mirhosseini

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان