موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
من صفحات این تاپیک رو خوندم و فهمیدم که برا دو نفر 60 میلیون تومن یا 20 هزار دلار کافیه.
حالا دو تا سوال داشتم:
1- آیا میشه برا این مبلغ دو تا گواهی 30 میلیونی به نام هر کدوممون یا از دو تا بانک مختلف ببریم؟
2- اگه 40 روز قبل مصاحبه گواهی بگیریم مشکلی داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-17 ساعت 20:52)mjarim نوشته: سلام دوستان خوبم
من صفحات این تاپیک رو خوندم و فهمیدم که برا دو نفر 60 میلیون تومن یا 20 هزار دلار کافیه.
حالا دو تا سوال داشتم:
1- آیا میشه برا این مبلغ دو تا گواهی 30 میلیونی به نام هر کدوممون یا از دو تا بانک مختلف ببریم؟
2- اگه 40 روز قبل مصاحبه گواهی بگیریم مشکلی داره؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
درود بر شما
60 میلیون برای دو نفر کافیه.
پاسخ 1 : بله می شه و مشکلی نیست .
پاسخ 2 : هرچه به تاریخ مصاحبه نزدیک تر باشه بهتره . حدوداً یک ماه کمتر مناسبه.
موفق باشید .
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
19
2 تشکر در 1 ارسال
سلام
طبق تمام سفرنامه های دوستان 2013 هیچ کسی پرینت گردش حساب به سفارت ارائه نکرده ولی در مورد امسال دوستانی که مصاحبه رفتن اشاره مستقیمی به ارائه مانده حساب یا گردش حساب نکردن.
حالا ما با اینکه میدونیم سفارت از ما گردش حساب میخواد باز هم مثل تمامی کسانی که قبلا مصاحبه شدن مانده حساب به سفارت بدیم؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر •سفرنامه• اندکی صبرسحرنزدیک است
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-20 ساعت 22:09)inforfang نوشته:
(2014-02-17 ساعت 18:14)shadi79 نوشته: (2014-02-17 ساعت 15:34)inforfang نوشته: سلام
دوستان اگر افیسر بپرسه که شما توی ا.م.ر.ی.ک.ا کسی رو دارید اگه نداشته باشیم و بگیم نه ، چه تاثیری داره ؟ اون موقع مبلغ تمکن مالی مهم میشه ؟ دوستان با تجربه ممکنه نظر بدن. من 45 میلیون تمکن دارم، در این شرایط این مبلغ کم نخواهد بود ؟
دوست عزیز شما در سفارت می بایستی آدرس وشماره تلفن یکنفر در آمریکا رو بدهید می تونید بگید این آدرس یه دوست هست لزوما شما نباید فامیلی اونجا داشته باشیدبه نظرمن این مبلغ کم نیست ولی اگه شک دارید می تونید یه حساب دیگه هم باز کنید بعد ازاینکه یه تمکن گرفتید واریز کنید تو حساب دیگتون مثلا 32 میلیون ویکی دیگه بگیرید اونجا هم رفتید فقط یکی رو بهشون نشون بدید دومی هم محض احتیاط البته این فقط نظر شخصی منه وچون مصاحبم ایروان بود فکر کنم اونجا مشکلی پیش نمی یاد
اگه من آدرس یه متل رو بدم و بگم در اونجا اقامت دارم مشکلی داره ؟ خب من که کسی رو ندارم چی کار کنم ؟
سلام
از خدمات ایمیگرنجل که تبلیغاتش بالای صفحات هست استفاده کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای لاتاری هرگز گردش حساب نخواستن و نمیخواهند فقط موجودی می خواهند
ما توی فرمها ادرسی که واسه ارسال گرین کات هست خالی گذاشتیم چون دوستانمون امریکا تغییر جا داشتن
واسه مصاحبه ادرس رو بردیم گفتن روزی که میرین امریکا ببرین فرودگاه الان نمیخواهند
روز مصاحبه می پرسن اونجا کسی رو دارین که ما گفتیم بله دوستان مان همین و بس
همیشه تمکن بهتر از اسپانسر هست اینو دوستانی که بدلیل نقص مدرک اسپانسر کلیرنس خوردن میگن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-22 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-22 ساعت 00:24 توسط mohammad69.)
سلام
بچه ها در صورتی که مصاحبه 25 فروردین باشه
اگر نامه تمکن مالی رو تو فروردین (یعنی کمتر از یکماه) تهیه کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟
مثلا هفته اول یا دوم فروردین؟؟؟
آیا در سفارت بخاطر اینکه این تاریخ این موجودی تا یکماه قبل از تاریخ مصاحبه نیست مشکلی پیش میاد؟؟؟
برای یک نفر 30 میلیون تومان کافیه؟؟؟؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 00:41)mohammad69 نوشته: (2014-02-22 ساعت 00:25)shadi79 نوشته: (2014-02-22 ساعت 00:21)mohammad69 نوشته: سلام
بچه ها در صورتی که مصاحبه 31 فروردین باشه
اگر نامه تمکن مالی رو تو فروردین (یعنی کمتر از یکماه) تهیه کنیم مشکلی پیش میاد؟؟؟
مثلا هفته اول یا دوم فروردین؟؟؟
آیا در سفارت بخاطر اینکه این تاریخ این موجودی تا یکماه قبل از تاریخ مصاحبه نیست مشکلی پیش میاد؟؟؟
برای یک نفر 30 میلیون تومان کافیه؟؟؟؟
هرچی به تاریخ مصاحبه نزدیک باشه بهتره حتما نباید یکماه قبل باشه
مرسی از پاسختون
ولی اینهر چی نزدیک تر باشه یعنی چی دقیقا؟؟
یعنی این تاریخ نامه تمکن مالی حتی اگر یک هفته مانده به مصاحبه هم باشه بازم عیبی نداره؟؟؟
شما مطمئن هستید؟؟؟؟
سلام
بله دوست خوبم هیچ بازه زمانی براش مشخص نشده و این تجربه دوستانه که هر چه نزدیکتر بهتر ، اما در خصوص آنکارا که مدارک باید 15 روز زودتر ارسال بشه بایذ زمان سنجی درستی داشت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مرسی از پاسخاتون
مصاحبه که ابوظبیه
یعنی طبق آماری که دوستان دادن اکه 30 میلیون برای یکنفر حتی یک هفته هم قبل از زمان مصاحبه بذاریم و موجودی بگیریم براش کفایت می کنه دیگه درسته؟؟؟؟
بعد این پولو چقدر باید تو بانک بذاریم بعد درخواست موجودی انگلیسی کنیم برای سفارت بنظرتون؟؟؟
بچه ها بازم تأکید می کنم واقعا 30 میلیون برای یکنفر کافیه کافیه؟؟؟
آخه 11.670 * 2960 = چیزی حدود 35 میلیون می شه!!!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 01:59)mohammad69 نوشته: بچه ها مرسی از پاسخاتون
مصاحبه که ابوظبیه
یعنی طبق آماری که دوستان دادن اکه 30 میلیون برای یکنفر حتی یک هفته هم قبل از زمان مصاحبه بذاریم و موجودی بگیریم براش کفایت می کنه دیگه درسته؟؟؟؟
بعد این پولو چقدر باید تو بانک بذاریم بعد درخواست موجودی انگلیسی کنیم برای سفارت بنظرتون؟؟؟
بچه ها بازم تأکید می کنم واقعا 30 میلیون برای یکنفر کافیه کافیه؟؟؟
آخه 11.670 * 2960 = چیزی حدود 35 میلیون می شه!!!
سلام
دوست خوبم شما حتما رقم بالای خط فقر رو بعنوان تمکن مالی ارائه بده یعنی حداقل 36ملیون و پول رو هر زمان در بانک بذاری حداکثر یکروزه برات تمکن مالی رو صادر میکنن. و بعدش میتونی پولت رو برداشت کنی .
حالا برخی بانکها مثل ملت به فارسی که باید ترجمه ش کنی و برخی بانکها به لاتین مثل پاسارگاد و پارسیان.
پس دقت داشته باش که برنامه های زمان بندیت بهم نریزه.