کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان سلام
اگر موجودی حساب از بانک دی بگیرم به نظر شما اساتید موردی نداره. مشکلی با جدید بودن این بانک احیاناً ندارن؟ ممنون از پاسختون
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 15:16)abbas41 نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 13:50)zaza2z نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 12:50)ffrfar نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:30)zaza2z نوشته:  نه عزیز

یکی اینکه اطلاعات رو برای فرد دیگه ای که برنده شده میخوام تا بهش منتقل کنم

دوم اینکه باید همین سوال رو اگه هم تکراری بپرسم تا با توجه به آخرین تغییرات شرایط ، بتونم طرفم رو راهنمایی کنم. البته اگه از لحاظ شما ایرادی نداشته باشه دوست من !

همچنان منتظر پاسخ دوستان عزیز برای دو پست قبلی هستم
مرسی
دوست عزیز لطفا با ارسال بالای 50 امضا بساز تا با شرایط شما بیشتر آشنا بشیم وبتونیم بهتر پاسخ ارایه کنیم .ضمنا استادمون عمو سعید هم به شما جواب دادند....Rolleyes

امضا که به چشم

استاد سعید هم که والا جوابی ندادند و گشتند و گشتند یک پست مارو بیرون کشیدند که مال دو سال قبل بود و شبیه به یکی از سوالهای فعلی ! و نه همش !

باز تاکید میکنم که حتی اگر هم دقیقا همون سوال ها رو بپرسم باز نیاز به دریافت پاسخ هست چون شرایط الان با دیروز و دو سال پیش فرق میکنه. والا چیز سختی هم نیست که بعضی ها از پاسخ بهش سر باز می زنن و مجبورم الان 5 تا پست بدم با چک و چونه که یکی پیدا شه لطف کنه پاسخ بده. باز هم میگم که جواب رو برای یک فرد دیگه که برنده شده میخوام و نه خود بنده !

مجدد اینجا میپرسم شاید فرجی شد یکی زحمت کشید تو دو سه جمله جواب مارو داد ، به جای تیکه انداختن و بردن پست به جای دیگه به غیز از موضوع های مورد پرسش

1- در حال حاضر ( و نه 1 یا 2 سال پیش ) حداقل تمکن مالی باید چقدر باشه واسه دولت محترم آمریکا ؟ ( قبلا قبل از گرونی دلار میگفتن 30-40 میلیون کافیه ، الان چقدر شده ؟ )

2- آیا ممکنه علاوه بر تمکن حداقلی، اسپانسر هم بخواهند یا تقریبا احتمالش بسیار ضعیفه ؟

3- اسپانسر دقیقا باید چه چیزهایی رو متعهد شه ؟ و این تعهد برای چه مدتیه ؟

خواشها کسی نمیخواد جواب بده ، پست رو به بیراهه نکشونه

با تشکر

سلام دوست من
1.برای سال جدید حدود 23هزار دلار بین 60 تا70 میلیون

2.تمکین مالی رو برای یکسال میخوان که شما بتوانی هزینه یکسال زندگی رو درآمریکا داشته باشی

3.شما وقتی میری وام میگیری ضامن چیرو ضمانت میکنه؟ .حال اگر در ایران این مبلغ رو نداشته باشی میتونی فردی رو در آمریکا معرفی کنی که ضامنه شما بشه که بتونه هزینه یکسال زندگی شمارو در آمریکا بدهد.

اگر قانع نشدی زنگ بزن سفارت آمریکا از خانم سارا گرو بپرسید .دیگه چی بگمRolleyes[/i][/u]

دوستان منظورتون از 23 هزار دلار برای سه نفره یا برای کیس یه نفره دارید میگید؟ برا کیس یه نفره که 11670*1.25 که میشه 14600 دلار ظاهراً باید کافی باشه.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: exxedus ، alirezanz
(2014-03-06 ساعت 01:06)رامین اهوازی نوشته:  دوستان سلام
اگر موجودی حساب از بانک دی بگیرم به نظر شما اساتید موردی نداره. مشکلی با جدید بودن این بانک احیاناً ندارن؟ ممنون از پاسختون
دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد بانک دی هم بانک هست نگران نباشید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، نوشان ، mohsenmb ، ffrfar ، Sam2014 ، محبت
سلام دوستان عزيز
2تا سوال داشتم.
آيا بانک پاسارگارد همون روز که پول رو به حساب ميذاريم گواهى تمکن رو ميده؟

من امروز از بانک ملت تو مشهد پرسيدم ميگن ما گواهى رو ميديم ولى حتما شعبه ارزى مشهد هم بايد روش مهر لاتين بزنه . آيا کسانى که از پاسارگاد گرفتن هم همچين کارى کردن؟ يعنى بردن باز بانکى که شعبه ارزى داره هم تاييد کنه؟
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد. مى خوام اگر پاسارگاد دردسرش کمتره از همون بگيرم. ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2014-03-06 ساعت 23:42)Hadi2014 نوشته:  سلام دوستان عزيز
2تا سوال داشتم.

من امروز از بانک ملت تو مشهد پرسيدم ميگن ما گواهى رو ميديم ولى حتما شعبه ارزى مشهد هم بايد روش مهر لاتين بزنه . آيا کسانى که از پاسارگاد گرفتن هم همچين کارى کردن؟ يعنى بردن باز بانکى که شعبه ارزى داره هم تاييد کنه؟
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد. مى خوام اگر پاسارگاد دردسرش کمتره از همون بگيرم. ممنون از پاسختون
بانک پاسارگارد همون روز تمکن رو میده ونیازی به شعبه ارزی نیست
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: Hadi2014 ، محبت
(2014-03-05 ساعت 08:54)amor92 نوشته:  سلام دوستان
من فقط 70 ميليون تومن تمكن مالي گرفتم و يك نفر هستم به نظرتون كافيه؟

دوست عزیز زیاد هم هست این مقدار. نگران نباشیدWink
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: GreenRoad
(2014-03-06 ساعت 23:42)Hadi2014 نوشته:  سلام دوستان عزيز
2تا سوال داشتم.

دوست عزیز این مورد بستگی به بانکش داره معمولا بانکهای خصوصی خودشون مهر لاتین را دارند ولیبانکهای دولتی و نیمه دولتی ندارند و باید ببری شعبه ارزی تا برات مهر کنند. من هم امسال مسافرتی باید می رفتم که پرینتم را از دی گرفتم و همانجا برام مهر لاتین هم زد برای سفارت ولی مادرم که حسابش توی بانک مسکن بود پرینتش را از بانک گرفت و برد شعبه ارزی مثل شما مهر زد و مشکلی هم بوجود نیاورد.در ضمن حواستون باشه که موجودیتون را در تمکن نوشته باشه نه گردش حسابتون را اگر با حسابتون کار نکردید.
موفق باشید
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: amin arefi ، Hadi2014 ، alirezanz ، Lemony
1- در حال حاضر ( و نه 1 یا 2 سال پیش ) حداقل تمکن مالی باید چقدر باشه واسه دولت محترم آمریکا ؟ ( قبلا قبل از گرونی دلار میگفتن 30-40 میلیون کافیه ، الان چقدر شده ؟ )

2- آیا ممکنه علاوه بر تمکن حداقلی، اسپانسر هم بخواهند یا تقریبا احتمالش بسیار ضعیفه ؟

خواهشا کسی نمیخواد جواب بده ، پست رو به بیراهه نکشونه

با تشکر
سلام
1- دوست خوبم در خصوص تمکن مالی نیاز به ضریب 1/25نیست و همون مبلغ برای 1نفرحدودا 12000دلار و برای 2نفر حدودا16000دلار و بعدی 20000 و بعدی 24000دلار کفایت میکنه راحت باش چون دقیقا این سوال رو از خود KCCسوال کردم و جواب گرفتم.
2-احتمالش بسیار ضعیفه و امسال تا این لحظه تنها یک نفر همچین گزارشی داده که آفیسر ازش علاوه بر تمکن مالی اسپانسر هم خواسته و این مورد از اختیارات آفیسره.
3-یه نگاه به فرم I134بنداز که از اینجا میتونی دریافتش کنیhttp://www.uscis.gov/files/form/i-134.pdf و تمام تعهداتش رو متوجه میشی.

امیدوارم به جواب مناسب رسیده باشیSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-03-05 ساعت 12:50)ffrfar نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 11:30)zaza2z نوشته:  نه عزیز

یکی اینکه اطلاعات رو برای فرد دیگه ای که برنده شده میخوام تا بهش منتقل کنم

دوم اینکه باید همین سوال رو اگه هم تکراری بپرسم تا با توجه به آخرین تغییرات شرایط ، بتونم طرفم رو راهنمایی کنم. البته اگه از لحاظ شما ایرادی نداشته باشه دوست من !

همچنان منتظر پاسخ دوستان عزیز برای دو پست قبلی هستم
مرسی
دوست عزیز لطفا با ارسال بالای 50 امضا بساز تا با شرایط شما بیشتر آشنا بشیم وبتونیم بهتر پاسخ ارایه کنیم .ضمنا استادمون عمو سعید هم به شما جواب دادند....Rolleyes

امضا که به چشم

استاد سعید هم که والا جوابی ندادند و گشتند و گشتند یک پست مارو بیرون کشیدند که مال دو سال قبل بود و شبیه به یکی از سوالهای فعلی ! و نه همش !

باز تاکید میکنم که حتی اگر هم دقیقا همون سوال ها رو بپرسم باز نیاز به دریافت پاسخ هست چون شرایط الان با دیروز و دو سال پیش فرق میکنه. والا چیز سختی هم نیست که بعضی ها از پاسخ بهش سر باز می زنن و مجبورم الان 5 تا پست بدم با چک و چونه که یکی پیدا شه لطف کنه پاسخ بده. باز هم میگم که جواب رو برای یک فرد دیگه که برنده شده میخوام و نه خود بنده !

مجدد اینجا میپرسم شاید فرجی شد یکی زحمت کشید تو دو سه جمله جواب مارو داد ، به جای تیکه انداختن و بردن پست به جای دیگه به غیز از موضوع های مورد پرسش

خواهشا کسی نمیخواد جواب بده ، پست رو به بیراهه نکشونه

با تشکر

سلام

در مورد سوال اول اگر می خواین دقیق بدونید این لینک http://www.vitahealth.org/Modules/ShowDo...entid=2457 می تونه به شما کمک کنه
در مورد سوال دوم طبق تجربه دوستان من و سفرنامه ها احتمال ضعیفه
و در مورد سوال سوم اسپانسر شما بر اساس شرایطی که باید داشته از جمله برگه مالیاتی سالانه اش و به واسطه فرم هائی تو سایت وجود داره باید ثابت کنه که می تونه از شما حمایت مالی کنه
تشکر کنندگان: GreenRoad ، amin arefi
(2014-03-08 ساعت 04:14)sce نوشته:  (پست موقت)
دوست عزیز دکمه تبریک و تشکر واسه همین مواقعه.
واسه همین پست شما پاک شده.همین پست من هم عنقریب پاک میشه.
موفق باشین.

همونطور که دوست عزیز sce گفتن، دکمه تبریک و تشکر برای همین مورد در سایت قرار گرفته! نمیشه که هر کس جوابی داد یه پست هم برای تشکرش قرار داده بشه!!! به این مسائل دقت بیشتر بفرمایید!!!!

اگر میخواید از کسی تشکر خاص بکنید، این کار رو در پیام خصوصی انجام بدید....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، amin arefi ، ffrfar ، abbas41 ، ojee ، philter ، gema ، estanfordbineh ، zaaraa
دوستان سوالی داشتم. می خواستم ببینم اگه سند ملک به نام نشده باشه یعنی مثلا محضری به نام شده باشه رو میشه ترجمه کرد یا حتما باید سند اصلی باشه ممنون میشم پاسخ بدینSmile
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان:
(2014-03-09 ساعت 17:06)quasimodo نوشته:  دوستان سوالی داشتم. می خواستم ببینم اگه سند ملک به نام نشده باشه یعنی مثلا محضری به نام شده باشه رو میشه ترجمه کرد یا حتما باید سند اصلی باشه ممنون میشم پاسخ بدینSmile

دوست گرامی حتی الامکان از سند پرهیز کنید و سعی کنید تمکن رو با گذاشتن پول در حساب تامین کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت ، Sam2014 ، estanfordbineh
(2014-03-09 ساعت 17:46)alimomen نوشته:  
(2014-03-09 ساعت 17:06)quasimodo نوشته:  دوستان سوالی داشتم. می خواستم ببینم اگه سند ملک به نام نشده باشه یعنی مثلا محضری به نام شده باشه رو میشه ترجمه کرد یا حتما باید سند اصلی باشه ممنون میشم پاسخ بدینSmile

دوست گرامی حتی الامکان از سند پرهیز کنید و سعی کنید تمکن رو با گذاشتن پول در حساب تامین کنید

من حساب بانکی خوبی دارم فکر کردم محض احتیاط سند هم ببرم
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: محبت

من سند خونه با ترجمه وارزشگذاری برده بودم ولی ازم نگرفت گفت احتیاجی نیست حتی نگاه هم نکردوفقط تمکن مالی رو درخواست کرد
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: ffrfar ، quasimodo ، aghaghia ، محبت ، ojee ، alirezanz ، azadeh2014 ، Sam2014 ، lighter ، gema ، estanfordbineh
سلام
چند تا سوال داشتم:
1. نامه تمکن مالی زمان حداکثر و حداقل گرفتن آن از بانک چه قدر است؟ مصاحبه ما هفته اول اردیبهشت هست(الان اگه نامه تمکن بگیرییم زود هست؟) .
2. و اینکه ما اگر پول را فقط به مدت 3 روز در حساب برزیم و نامه بگیریم مشکلی پیش میاید؟
3. 3 نفر هستیم چه مبلغی مناسب است که در حساب داشته باشیم که آسوده خاطر باشیم؟
با تشکر
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان