کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
دوستان سه سوال مهم :

1- با توجه به قیمت های دلار فعلی و اینکه بنده اسپانسر ای در دیار کفر ! ندارم ، چه مبلغ حداقلی نیازه که در پرینت حسابمون باشه تا بهمون ویزا بدند ؟ لطفا حداقل مبلغ تمکن مالی رو با توجه به آخرین اخباری که از دوستان دیگر شنیدید بیان کنید و نه حدسیات ، چون یک میلیون هم برای حداقل بنده یک میلیونه !

2- اگر اسپانسر نباشه و ما پرینت تمکن مالی حداقلی رو ارائه بدیم ، کفایت می کنه یا ممکنه باز بگند علاوه بر گواهی تمکن باید اسپاسنر هم معرفی کنیم ؟

3- یک اسپانسر باید دقیقا چه مسائلی رو برای چه مدتی متعد شه ؟ ( فرض کنید فامیلمون که در امریکاست بگه من دقیقا چه مسائلی رو نسبت به تو برای چه مدتی باید متعهد شم ؟؟ و بنده هم باید پاسخ دهم ! )

متشکرم
تشکر کنندگان:
(2014-03-04 ساعت 03:07)zaza2z نوشته:  دوستان سه سوال مهم :

1- با توجه به قیمت های دلار فعلی و اینکه بنده اسپانسر ای در دیار کفر ! ندارم ، چه مبلغ حداقلی نیازه که در پرینت حسابمون باشه تا بهمون ویزا بدند ؟ لطفا حداقل مبلغ تمکن مالی رو با توجه به آخرین اخباری که از دوستان دیگر شنیدید بیان کنید و نه حدسیات ، چون یک میلیون هم برای حداقل بنده یک میلیونه !

2- اگر اسپانسر نباشه و ما پرینت تمکن مالی حداقلی رو ارائه بدیم ، کفایت می کنه یا ممکنه باز بگند علاوه بر گواهی تمکن باید اسپاسنر هم معرفی کنیم ؟

3- یک اسپانسر باید دقیقا چه مسائلی رو برای چه مدتی متعد شه ؟ ( فرض کنید فامیلمون که در آمریکاست بگه من دقیقا چه مسائلی رو نسبت به تو برای چه مدتی باید متعهد شم ؟؟ و بنده هم باید پاسخ دهم ! )

متشکرم
به سلامتی شما امسال برنده شدی؟
از 2011 عضو مهاجرسرایی. این پستت مربوط به همین تاپیک در سال 2012 میشه:
(2012-03-27 ساعت 03:45)zaza2z نوشته:  دو سوال داشتم :

من 30 تا 35 میلیون تومان پول دارم / یک مقداریشو سپرده تو بانک ملی گذاشتم و یک مقداریشو هم ماشین دارم / زمانی که برنده بشم میخوام بعد از فروختن ماشین و برداشت سپرده، اونو یکجا بریزم تو حساب قدیمی بانک ملی و ازشون پرینت تمکن مالی بگیرم . سوال اینه که :

1- تو پرینت بزنه 30 میلیون تومان برای یک نفر کافیه یا باز باید پول بیشتری بریزم و عدد رو بالاتر ببرم ؟

2- اگر پرینت موجودی حساب رو بخوان به دلار بزنن ( الان که 8 فروردین 91 هست ) دلار رو چند حساب میکنه که ببینم 30 میلیون ام چقدر میشه ؟ نزخ آزاد که نزدیک 2000 تومان هست رو حساب می کنن که میشه 15000 دلار یا نزخ بانک رو که نمیدونم چنده ؟

*** یک سوال فرعی اما مهم :
به نظر دوستان با تجربه هایی که در کشور کفر دارند زندگی می کنن ، 15000 دلار میشه کافی باشه واسه رفتن و شروع زندگی در آمریکا در یک ایالت معمولی؟؟ ( گفتم 15000 دلار چون بعد از دریافت پرینت موجودی حساب، باید دلار 2000 تومنی بخریم و با 30 میلیون میشه 15000 $)

مرسی
یعنی الان دیگه باید استاد من باشی. واقعاً بعد این همه مدت نکته مبهمی هم برات باقی مونده؟
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، aghaghia ، Sara_lphmkf
نه عزیز

یکی اینکه اطلاعات رو برای فرد دیگه ای که برنده شده میخوام تا بهش منتقل کنم

دوم اینکه باید همین سوال رو اگه هم تکراری بپرسم تا با توجه به آخرین تغییرات شرایط ، بتونم طرفم رو راهنمایی کنم. البته اگه از لحاظ شما ایرادی نداشته باشه دوست من !

همچنان منتظر پاسخ دوستان عزیز برای دو پست قبلی هستم
مرسی
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی هست که تمکن از بانک تجارت گرفته باشه ؟ من اگه از بانک تجارت بگیرم مشکلی نداره؟ تحریم نیست (اصلا مهم هست که تحریم هست یا نه)؟ گواهی میده بانک تجارت ، کسی تجربش رو داره؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2014-03-04 ساعت 11:44)milad.m1986 نوشته:  از دوستان کسی هست که تمکن از بانک تجارت گرفته باشه ؟ من اگه از بانک تجارت بگیرم مشکلی نداره؟ تحریم نیست (اصلا مهم هست که تحریم هست یا نه)؟ گواهی میده بانک تجارت ، کسی تجربش رو داره؟
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی باشه... از دوستان ما که مجرد بودن و ماه پیش ابوظبی رفتن برای مصاحبه و یکضرب هم گرفتند گواهی بانک تجارت برده بودن ...اما اینکه چه مقدار نمی دونم ولی یقین دارم که گواهیشون از بانک تجارت بوده.موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: ffrfar ، Sam2014 ، mohsenmb ، Sara_lphmkf
سلام دوستان:
بعضی ها ذر این سایت نوشتند تمکن مالی رو بهتره نزدیک مصاحبه بفرستیم. ولی با توجه به اینکه انکارا این مدرک و مدارک دیگر رو خیلی زود باید از طریق پست فرستاد چطوری میشه تمکن رو نزدیک مصاحبه گرفت؟ پس تکلیف فرستادن مدارک چی میشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-03-04 ساعت 18:28)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
بعضی ها ذر این سایت نوشتند تمکن مالی رو بهتره نزدیک مصاحبه بفرستیم. ولی با توجه به اینکه انکارا این مدرک و مدارک دیگر رو خیلی زود باید از طریق پست فرستاد چطوری میشه تمکن رو نزدیک مصاحبه گرفت؟ پس تکلیف فرستادن مدارک چی میشه؟
Sahar عزیز با سلام
نزدیک مصاحبه یعنی حدود یکی دو ماه قبلش . در واقع بعد از گرفتن نامه دوم یا وقت مصاحبه شما می توانی برای گرفتن گواهی تمکن مالی اقدام کنی .من هم همین کار را دارم انجام میدم.
با آرزوی موفقیت برای همگی.Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: mohsenmb ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، inforfang ، GreenRoad
سلام دوستان
من فقط 70 ميليون تومن تمكن مالي گرفتم و يك نفر هستم به نظرتون كافيه؟
تشکر کنندگان: ffrfar
ممنون میشم یکی از عزیران وارد به امر ، این سوال صفحه ی قبل مارو هم جواب بده

مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 08:54)amor92 نوشته:  سلام دوستان
من فقط 70 ميليون تومن تمكن مالي گرفتم و يك نفر هستم به نظرتون كافيه؟

دوست عزیز کافیه......Rolleyes لطفا امضا بسازید تا با شرایط شما بیشتر آشنا بشیم!!!!Shy
تشکر کنندگان: inforfang ، محبت ، philter
(2014-03-04 ساعت 11:30)zaza2z نوشته:  نه عزیز

دوم اینکه باید همین سوال رو اگه هم تکراری بپرسم تا با توجه به آخرین تغییرات شرایط ، بتونم طرفم رو راهنمایی کنم. البته اگه از لحاظ شما ایرادی نداشته باشه دوست من !

مرسی
دوست عزیز لطفا با ارسال بالای 50 امضا بساز تا با شرایط شما بیشتر آشنا بشیم وبتونیم بهتر پاسخ ارایه کنیم .ضمنا استادمون عمو سعید هم به شما جواب دادند....Rolleyes
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت
(2014-03-05 ساعت 12:50)ffrfar نوشته:  

مرسی
دوست عزیز لطفا با ارسال بالای 50 امضا بساز تا با شرایط شما بیشتر آشنا بشیم وبتونیم بهتر پاسخ ارایه کنیم .ضمنا استادمون عمو سعید هم به شما جواب دادند....Rolleyes

امضا که به چشم

استاد سعید هم که والا جوابی ندادند و گشتند و گشتند یک پست مارو بیرون کشیدند که مال دو سال قبل بود و شبیه به یکی از سوالهای فعلی ! و نه همش !

باز تاکید میکنم که حتی اگر هم دقیقا همون سوال ها رو بپرسم باز نیاز به دریافت پاسخ هست چون شرایط الان با دیروز و دو سال پیش فرق میکنه. والا چیز سختی هم نیست که بعضی ها از پاسخ بهش سر باز می زنن و مجبورم الان 5 تا پست بدم با چک و چونه که یکی پیدا شه لطف کنه پاسخ بده. باز هم میگم که جواب رو برای یک فرد دیگه که برنده شده میخوام و نه خود بنده !

مجدد اینجا میپرسم شاید فرجی شد یکی زحمت کشید تو دو سه جمله جواب مارو داد ، به جای تیکه انداختن و بردن پست به جای دیگه به غیز از موضوع های مورد پرسش

1- در حال حاضر ( و نه 1 یا 2 سال پیش ) حداقل تمکن مالی باید چقدر باشه واسه دولت محترم امریکا ؟ ( قبلا قبل از گرونی دلار میگفتن 30-40 میلیون کافیه ، الان چقدر شده ؟ )

2- آیا ممکنه علاوه بر تمکن حداقلی، اسپانسر هم بخواهند یا تقریبا احتمالش بسیار ضعیفه ؟

3- اسپانسر دقیقا باید چه چیزهایی رو متعهد شه ؟ و این تعهد برای چه مدتیه ؟

خواهشا کسی نمیخواد جواب بده ، پست رو به بیراهه نکشونه

با تشکر
تشکر کنندگان: محبت
(2014-03-05 ساعت 13:50)zaza2z نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 12:50)ffrfar نوشته:  

مرسی

امضا که به چشم

استاد سعید هم که والا جوابی ندادند و گشتند و گشتند یک پست مارو بیرون کشیدند که مال دو سال قبل بود و شبیه به یکی از سوالهای فعلی ! و نه همش !

باز تاکید میکنم که حتی اگر هم دقیقا همون سوال ها رو بپرسم باز نیاز به دریافت پاسخ هست چون شرایط الان با دیروز و دو سال پیش فرق میکنه. والا چیز سختی هم نیست که بعضی ها از پاسخ بهش سر باز می زنن و مجبورم الان 5 تا پست بدم با چک و چونه که یکی پیدا شه لطف کنه پاسخ بده. باز هم میگم که جواب رو برای یک فرد دیگه که برنده شده میخوام و نه خود بنده !

مجدد اینجا میپرسم شاید فرجی شد یکی زحمت کشید تو دو سه جمله جواب مارو داد ، به جای تیکه انداختن و بردن پست به جای دیگه به غیز از موضوع های مورد پرسش

1- در حال حاضر ( و نه 1 یا 2 سال پیش ) حداقل تمکن مالی باید چقدر باشه واسه دولت محترم آمریکا ؟ ( قبلا قبل از گرونی دلار میگفتن 30-40 میلیون کافیه ، الان چقدر شده ؟ )

2- آیا ممکنه علاوه بر تمکن حداقلی، اسپانسر هم بخواهند یا تقریبا احتمالش بسیار ضعیفه ؟

3- اسپانسر دقیقا باید چه چیزهایی رو متعهد شه ؟ و این تعهد برای چه مدتیه ؟

خواشها کسی نمیخواد جواب بده ، پست رو به بیراهه نکشونه

با تشکر

سلام دوست من
1.برای سال جدید حدود 23هزار دلار بین 60 تا70 میلیون

2.تمکین مالی رو برای یکسال میخوان که شما بتوانی هزینه یکسال زندگی رو درامریکا داشته باشی

3.شما وقتی میری وام میگیری ضامن چیرو ضمانت میکنه؟ .حال اگر در ایران این مبلغ رو نداشته باشی میتونی فردی رو در امریکا معرفی کنی که ضامنه شما بشه که بتونه هزینه یکسال زندگی شمارو در امریکا بدهد.

اگر قانع نشدی زنگ بزن سفارت امریکا از خانم سارا گرو بپرسید .دیگه چی بگمRolleyes[/i][/u]
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان: GreenRoad ، ffrfar ، philter
سلام دوستان
در مورد گرفتن پرینت موجودی یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من دیروز رفتم درخواست پرینت موجودی لاتین از بانک صادرات کردم که امروز که گرفتن بهم یه نامه به زبان انگلیسی دادن که توش موجودی حساب و میانگین گردش حساب و درج کرده و مشکلی که من دارم اینه که میانگین گردش حسابم (average balance) رو به صورت معادل دلاری درج کردن نه خود موجودی حسابم ولی خود موجودی فقط به صورت ریالی درج شده
می خواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه همین نامه که گرفتم کافیه؟؟؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-03-05 ساعت 20:08)arman_vafaa نوشته:  سلام دوستان
در مورد گرفتن پرینت موجودی یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من دیروز رفتم درخواست پرینت موجودی لاتین از بانک صادرات کردم که امروز که گرفتن بهم یه نامه به زبان انگلیسی دادن که توش موجودی حساب و میانگین گردش حساب و درج کرده و مشکلی که من دارم اینه که میانگین گردش حسابم (average balance) رو به صورت معادل دلاری درج کردن نه خود موجودی حسابم ولی خود موجودی فقط به صورت ریالی درج شده
می خواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه همین نامه که گرفتم کافیه؟؟؟؟
درود بر شما
چرا اینقدر موضوع پیچیده شده ! برای تمکن مالی فقط گواهی موجودی حساب (نه گردش مالی ) به زبان انگلیسی .
موجودی حساب به ریال قبوله چون خود افیسر تبدیلش می کنه ( با نرخ روز). بانک معادل ریالی با نرخ رسمی رو درج می کنه. به هر حال گردش حساب رو نیازی نیست و توصیه می کنم یا درستش کنید یا از بانک دیگر (خصوصی ها خوب هستند) گواهی بگیرید.
موفق باشید و ویزا یک ضرب بگیرید.Big Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: lighter ، taleghani ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان