موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سه سوال مهم :
1- با توجه به قیمت های دلار فعلی و اینکه بنده اسپانسر ای در دیار کفر ! ندارم ، چه مبلغ حداقلی نیازه که در پرینت حسابمون باشه تا بهمون ویزا بدند ؟ لطفا حداقل مبلغ تمکن مالی رو با توجه به آخرین اخباری که از دوستان دیگر شنیدید بیان کنید و نه حدسیات ، چون یک میلیون هم برای حداقل بنده یک میلیونه !
2- اگر اسپانسر نباشه و ما پرینت تمکن مالی حداقلی رو ارائه بدیم ، کفایت می کنه یا ممکنه باز بگند علاوه بر گواهی تمکن باید اسپاسنر هم معرفی کنیم ؟
3- یک اسپانسر باید دقیقا چه مسائلی رو برای چه مدتی متعد شه ؟ ( فرض کنید فامیلمون که در امریکاست بگه من دقیقا چه مسائلی رو نسبت به تو برای چه مدتی باید متعهد شم ؟؟ و بنده هم باید پاسخ دهم ! )
متشکرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-04 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-04 ساعت 13:00 توسط GreenRoad.)
نه عزیز
یکی اینکه اطلاعات رو برای فرد دیگه ای که برنده شده میخوام تا بهش منتقل کنم
دوم اینکه باید همین سوال رو اگه هم تکراری بپرسم تا با توجه به آخرین تغییرات شرایط ، بتونم طرفم رو راهنمایی کنم. البته اگه از لحاظ شما ایرادی نداشته باشه دوست من !
همچنان منتظر پاسخ دوستان عزیز برای دو پست قبلی هستم
مرسی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی هست که تمکن از بانک تجارت گرفته باشه ؟ من اگه از بانک تجارت بگیرم مشکلی نداره؟ تحریم نیست (اصلا مهم هست که تحریم هست یا نه)؟ گواهی میده بانک تجارت ، کسی تجربش رو داره؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-04 ساعت 11:44)milad.m1986 نوشته: از دوستان کسی هست که تمکن از بانک تجارت گرفته باشه ؟ من اگه از بانک تجارت بگیرم مشکلی نداره؟ تحریم نیست (اصلا مهم هست که تحریم هست یا نه)؟ گواهی میده بانک تجارت ، کسی تجربش رو داره؟
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی باشه... از دوستان ما که مجرد بودن و ماه پیش ابوظبی رفتن برای مصاحبه و یکضرب هم گرفتند گواهی بانک تجارت برده بودن ...اما اینکه چه مقدار نمی دونم ولی یقین دارم که گواهیشون از بانک تجارت بوده.موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:
بعضی ها ذر این سایت نوشتند تمکن مالی رو بهتره نزدیک مصاحبه بفرستیم. ولی با توجه به اینکه انکارا این مدرک و مدارک دیگر رو خیلی زود باید از طریق پست فرستاد چطوری میشه تمکن رو نزدیک مصاحبه گرفت؟ پس تکلیف فرستادن مدارک چی میشه؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-04 ساعت 18:28)sahar66 نوشته: سلام دوستان:
بعضی ها ذر این سایت نوشتند تمکن مالی رو بهتره نزدیک مصاحبه بفرستیم. ولی با توجه به اینکه انکارا این مدرک و مدارک دیگر رو خیلی زود باید از طریق پست فرستاد چطوری میشه تمکن رو نزدیک مصاحبه گرفت؟ پس تکلیف فرستادن مدارک چی میشه؟
Sahar عزیز با سلام
نزدیک مصاحبه یعنی حدود یکی دو ماه قبلش . در واقع بعد از گرفتن نامه دوم یا وقت مصاحبه شما می توانی برای گرفتن گواهی تمکن مالی اقدام کنی .من هم همین کار را دارم انجام میدم.
با آرزوی موفقیت برای همگی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فقط 70 ميليون تومن تمكن مالي گرفتم و يك نفر هستم به نظرتون كافيه؟
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
در مورد گرفتن پرینت موجودی یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من دیروز رفتم درخواست پرینت موجودی لاتین از بانک صادرات کردم که امروز که گرفتن بهم یه نامه به زبان انگلیسی دادن که توش موجودی حساب و میانگین گردش حساب و درج کرده و مشکلی که من دارم اینه که میانگین گردش حسابم (average balance) رو به صورت معادل دلاری درج کردن نه خود موجودی حسابم ولی خود موجودی فقط به صورت ریالی درج شده
می خواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه همین نامه که گرفتم کافیه؟؟؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-05 ساعت 21:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-05 ساعت 21:52 توسط Sam2014.)
(2014-03-05 ساعت 20:08)arman_vafaa نوشته: سلام دوستان
در مورد گرفتن پرینت موجودی یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من دیروز رفتم درخواست پرینت موجودی لاتین از بانک صادرات کردم که امروز که گرفتن بهم یه نامه به زبان انگلیسی دادن که توش موجودی حساب و میانگین گردش حساب و درج کرده و مشکلی که من دارم اینه که میانگین گردش حسابم (average balance) رو به صورت معادل دلاری درج کردن نه خود موجودی حسابم ولی خود موجودی فقط به صورت ریالی درج شده
می خواستم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه همین نامه که گرفتم کافیه؟؟؟؟
درود بر شما
چرا اینقدر موضوع پیچیده شده ! برای تمکن مالی فقط گواهی موجودی حساب (نه گردش مالی ) به زبان انگلیسی .
موجودی حساب به ریال قبوله چون خود افیسر تبدیلش می کنه ( با نرخ روز). بانک معادل ریالی با نرخ رسمی رو درج می کنه. به هر حال گردش حساب رو نیازی نیست و توصیه می کنم یا درستش کنید یا از بانک دیگر (خصوصی ها خوب هستند) گواهی بگیرید.
موفق باشید و ویزا یک ضرب بگیرید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟