موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-27 ساعت 09:22)Saeedv13 نوشته: (2014-02-27 ساعت 09:11)alimomen نوشته: ...اگر بگیم پول توی حساب هست مثلا امکانش هست که گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه رو بخاد که واسش ارسال کنید؟چه مشکلی ممکنه پیش بیاره ...
وقتی خودتون اگونجا هستین چه جوری این کارو انجام بدین؟ یعنی نقص مدرک مالی بزنه و شما مجبور بشین از ایران تقاضای گواهی جدید کنین؟ بعید می دونم اصلاً همچین کاری انجام بدن. اون سه نفری که در مقابل این سئوال قرار گرفتن چی جواب دادند؟ برنده لاتاری بودند یا متقاضی نوع دیگه ای از ویزا بودند؟
سلام
منم تو سفرنامه بچه ها ی همین لاتاری امسال خوندم که پرسیده،حتی یک نفر به نام آقای احمد و خانمش مجبور شدن 20روز ارمنستان وایستن تا از ایران براشون سند بفرستن،البته اونا چون خانومش بیماری سختی در گذشته داشته آفیسر میخواسته مطمن بشه توان مالیشون بالاست.درکل منم فکر میکنم اگه افیسر ببینه شما شغل و تحصیلات و شرایطی دارین که زود تو امریکا به پول میرسین این خودش بهترین کردیت یا اعتبار براتون هست. قرار نیست کسی بره اونجا سرمایه شو بخوره تا تموم بشه،درست میگم عمو سعید؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-28 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-28 ساعت 00:44 توسط alimomen.)
(2014-02-27 ساعت 09:22)Saeedv13 نوشته: (2014-02-27 ساعت 09:11)alimomen نوشته: ...اگر بگیم پول توی حساب هست مثلا امکانش هست که گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه رو بخاد که واسش ارسال کنید؟چه مشکلی ممکنه پیش بیاره ...
وقتی خودتون اونجا هستین چه جوری این کارو انجام بدین؟ یعنی نقص مدرک مالی بزنه و شما مجبور بشین از ایران تقاضای گواهی جدید کنین؟ بعید می دونم اصلاً همچین کاری انجام بدن. اون سه نفری که در مقابل این سئوال قرار گرفتن چی جواب دادند؟ برنده لاتاری بودند یا متقاضی نوع دیگه ای از ویزا بودند؟
خیلی راحته مثلا میتونن بگن وقتی برگشتید ایران یک گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه بگیرید و بفرستید-نمیدونم چی جواب دادن ولی تا اونجایی که یادمه یکیشون گفته بود داخل حساب هست و افیسر هم پیگیری خاصی نکرده بود-برنده لاتاری بودند
دو کاربری که ازشون پرسیده شدuranus88وekam عزیز بودن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-28 ساعت 12:36)inforfang نوشته: (2014-02-28 ساعت 00:21)alimomen نوشته: (2014-02-27 ساعت 09:22)Saeedv13 نوشته: (2014-02-27 ساعت 09:11)alimomen نوشته: ...اگر بگیم پول توی حساب هست مثلا امکانش هست که گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه رو بخاد که واسش ارسال کنید؟چه مشکلی ممکنه پیش بیاره ...
وقتی خودتون اونجا هستین چه جوری این کارو انجام بدین؟ یعنی نقص مدرک مالی بزنه و شما مجبور بشین از ایران تقاضای گواهی جدید کنین؟ بعید می دونم اصلاً همچین کاری انجام بدن. اون سه نفری که در مقابل این سئوال قرار گرفتن چی جواب دادند؟ برنده لاتاری بودند یا متقاضی نوع دیگه ای از ویزا بودند؟
خیلی راحته مثلا میتونن بگن وقتی برگشتید ایران یک گواهی تمکن به تاریخ روز مصاحبه بگیرید و بفرستید-نمیدونم چی جواب دادن ولی تا اونجایی که یادمه یکیشون گفته بود داخل حساب هست و افیسر هم پیگیری خاصی نکرده بود-برنده لاتاری بودند
دو کاربری که ازشون پرسیده شدuranus88وekam عزیز بودن
دوستان فکر نمی کنم این موضوع تا این حد پر اهمیت باشه. چون اگر مهم بود حتما سفرنامه دوستان با تجربه پر از این موضوع بود. در ضمن نبودن پول در حساب در حال حاضر هم مطلب مهمی نیست و دلایل مختلفی می شه براش آورد. و در بدترین حالت ممکن شما میاید ایران و براشون یک گواهی دیگه به تاریخ روز در ایران می گیرید و می فرستید که ثابت کنید پول در حساب دارید که این هم یک نوع دوباره کاری محسوب می شود. به نظر من بی تجربه اینقدر نگران نباشید.
اتفاقا بسیار نکته مهم و بااهمیتی هست چون از نوع جواب شما میتونه بفهمه وضعیتتون رو -در ضمن در سفرنامه ها پر نیست این مطلب چون فقط از بعضی ها ازجمله uranus88پرسیده شده که در سفرنامه بهش اشاره کردند-عزیز من اون که اگر بخواد پیگیری کنه که دوباره از شما گواهی به تاریخ روز که نمیخاد میگه گواهی به تاریخ مصاحبه بیارید که تو اون تاریخ حسابتون خالیه-
آقا سعید اگر دوباره ما رو راهنمایی کنید ممنون میشم-لطفا دوستانی هم که این سوال ازشون شده همکاری کنن تا به یک نتیجه برسیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من از بانک ملی شعبه اسکان نامه تمکن گرفتم خیلی عالی و پرفکت...من که خیلی راضیم ...اگه تو این بانک حساب دارید اصراری بر افنتاح حساب تو بانکهای خصوصی نیست...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان تايپيك كليرنسي ها رو مي خوندم كه يكي از دوستان كلير شده بود، شرايطش خيلي شبيه من بود ولي جالب اينجاست كه ازش اسپانسر خواسته بودن و تمكن مالي ١٠٠ ميليونيش رو قبول نكرده بودن، حالا من موندم اگر از من خواستن چيكار كنم، اخه همه جا خوندن فقط تمكن مالي مي خوان و اصلا به اين قضيه اسپانسر فكر نكرده بودم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-01 ساعت 09:11)Ramin geologist نوشته: (2014-02-28 ساعت 23:46)Sara_lphmkf نوشته: سلام دوستان
من الان تايپيك كليرنسي ها رو مي خوندم كه يكي از دوستان كلير شده بود، شرايطش خيلي شبيه من بود ولي جالب اينجاست كه ازش اسپانسر خواسته بودن و تمكن مالي ١٠٠ ميليونيش رو قبول نكرده بودن، حالا من موندم اگر از من خواستن چيكار كنم، اخه همه جا خوندن فقط تمكن مالي مي خوان و اصلا به اين قضيه اسپانسر فكر نكرده بودم، ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ساراجان ممکنه لینکش رو بزارید؟ ممنون
دوست عزيزمون basi2014 دقيقا بعد از سه ماه كير شدن،
لينك : http://www.mohajersara.com/thread-6845-page-261.html
اگر شد سفرنامشون رو مطالعه كنيد،
كسي جواب سوال من رو نداد ، اين دوستمون دقيقا شرايطي مشابه من داره، وقتي سفرنامشون رو خوندم من رو نگران كردن، اگر كسي اطلاعات خاصي داره ممنون مي شم راهنمايي كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بدونم میشه مدارک اسپانسر را با خودمون ببریم اگر خواستن همونجا ارائه بدیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-02 ساعت 01:23)m_nikparvaz نوشته: با سلام
میخواستم بدونم میشه مدارک اسپانسر را با خودمون ببریم اگر خواستن همونجا ارائه بدیم
سلام
بله همینطوره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر حساب بانکی به فاصله کمی قبل از مصاحبه افتتاح بشه ، با توجه به اینکه ممکنه تاریخ افتتاح در گواهی تمکن درج بشه ، آیا این مشکل ساز میشه ؟؟اگه جواب مثبته چقدر فاصله زمانی از افتتاح حساب تا مصاحبه لازمه وجود داشته باشه؟
کیس نامبر 2014AS00006xxx
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /