کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-03-29 ساعت 15:18)mohammad69 نوشته:  سلام به صاحب نظران ارجمند

برای یک نفر ، تمکن مالی به مبلغ 42 میلیون تومان کفایت می کند و کافی می باشد برای سفارت؟
درود بر شما.
برای یک نفر حدود 15 هزار دلار حداقله . رقم 45 تا 50 میلیون مناسبه.
موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 17:09)Sam2014 نوشته:  

برای یک نفر ، تمکن مالی به مبلغ 42 میلیون تومان کفایت می کند و کافی می باشد برای سفارت؟
درود بر شما.
موفق باشید.
برای یک نفر 15 هزارتاااااااااا - 12 هزارتا بود که !!!
مطمئنید شمااااا؟ !!!!!!!!!
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-29 ساعت 17:21)mohammad69 نوشته:  
(2014-03-29 ساعت 17:09)Sam2014 نوشته:  

درود بر شما.
موفق باشید.
برای یک نفر 15 هزارتاااااااااا - 12 هزارتا بود که !!!
مطمئنید شمااااا؟ !!!!!!!!!
11640*1.25 = 14500 $ ~ 15000 $
تا 45 میلیون یه کم مونده دیگهBig Grin
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mohsenmb
سلام دوستان:
من تا 80 میلیون میتونم تمکن بگیرم به نظرتون کمتر از این بگیرم یا این مبلغ برای یه نفر خوبه؟ از این نظر پرسیدم چون بعضی دوستان میگن که مبلغ زیاد باشه دردسر میشه.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان:
(2014-04-02 ساعت 23:56)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
من تا 80 میلیون میتونم تمکن بگیرم به نظرتون کمتر از این بگیرم یا این مبلغ برای یه نفر خوبه؟ از این نظر پرسیدم چون بعضی دوستان میگن که مبلغ زیاد باشه دردسر میشه.

من فکرکنم 50 تا کافیه و البته بستگی به شغلتون (درآمد) داره ولی پیشنهاد میکنم مثل سایر بچه ها بین 40 تا 50 ببرید اگر هم دوست نداشتید 2نسخه تمکن بگیرید یکی 50 یکی هم 80 منم همین کار رو کردم ولی 50رو ارائه دادم و قبول کردن. موفق باشید Cool
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: محبت ، sahar66 ، noobnoobi
سلام دوستان
کدوم بانک برای گرفتن تملک مالی بهتره؟
و از هر شعبه ای میشه گرفت؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2014-04-02 ساعت 23:56)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:

سحر جان ما 2 نفر بودیم و 84 تومن نشون دادیم
هیچ صحبتی هم راجع به اینکه آقا این پولو از کجا آوردیو الان کجاستو اینا نشد
اما باز خودت تصمیم بگیر که چقدر نشون بدی
ولی اگر هم می خوای این مبلغو نشون بدی یه توجیهی واسش داشته باش که اگه خدایی نکرده ازت راجع بهش پرسیدن گیر نکنی
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: mohsenmb ، sahar66 ، محبت ، Sam2014 ، estanfordbineh
(2014-04-03 ساعت 15:22)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان
کدوم بانک برای گرفتن تملک مالی بهتره؟
و از هر شعبه ای میشه گرفت؟

میلاد جان از هر بانکی که دوس داری بگیر فرق نمی کنه
اما با توجه به توصیه دوستان سعی کن حسابت قدیمی باشه
چون تاریخ افتتاح حسابو تو برگه می زنن
من خودم از بانک ملت گرفتم
برای گرفتنشم باید بری شعبه ارزی ریالی
موفق باشیWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، amin arefi ، Lemony
دوستان آیا میشه از دوتا حساب تو 2تا بانک مختلف گواهی تمکن گرفت جوری که مجموعشون به اون مقدار مورد نظر برسه؟
یعنی مثلا میشه از بانک پاسارگاد یه گواهی 30 میلونی و از بانک ملت یه گواهی 20 میلیونی گرفت؟
اگه میشه حتما باید تاریخشون تو یه روز باشه؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-03 ساعت 15:40)Ramin geologist نوشته:  [quote='sahar66' pid='473551' dateline='1396466791']
سلام دوستان:

سلام دوست عزیز
من برای خودم 80 میلیون + سند خونه جور کرده بودم....روز مصاحبه هم هیچ مشکلی پیش نیومد که بپرسن از کجا آوردی و ....جای هیچ نگرانی نیست
اگرم می پرسیدن میگفتم کمک خانواده بوده. همین...
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-04-05 ساعت 14:28)siolishe نوشته:  دوستان آیا میشه از دوتا حساب تو 2تا بانک مختلف گواهی تمکن گرفت جوری که مجموعشون به اون مقدار مورد نظر برسه؟
یعنی مثلا میشه از بانک پاسارگاد یه گواهی 30 میلونی و از بانک ملت یه گواهی 20 میلیونی گرفت؟
اگه میشه حتما باید تاریخشون تو یه روز باشه؟
دوست عزیز میتونید این کار رو انجام بدید ولی طبق توصیه دوستان سعی کنید در یک روز باشه هردوتا بانک هم یه روزه به شما تمکن رو میدن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: siolishe
سلام
یک سوال داشتم دوستان عزیز من برای تمکن مالی ۳۰ میلیون می‌خوام از حساب ایران نامه بگیرم و مبلغی هم در حساب اروپا بگذارم آیا کافی‌ هست؟

تشکر کنندگان:
برادرم يك هفته پيش مصاحبه داشته به برگه بانكش گير داره و نقص مدرك براش زده . برگه بانكش از بانك صادرات بوده. گفته اين سر برگش نبايد ايجوري باشه و گفته اين بگه اصل نيست روي كپي مهر زدن ، كسي از بانك صادرات برگه تمكن گرفته كه ببينم چه جوري بايد باشه كه بهش گير دادن؟
تشکر کنندگان:
خب یک سوال تاریخ باز کردن حساب آیا مهمه؟ چون من کیس نامزدی هستم و مصاحبه ام رو انجام دادم و متاسفانه مدارک مالی نامزدم برای اسپانسری رو قبول نکردند و با اینکه میزان ارزش داراییهاش رو 600000 تا اعلام کرده بود ولی درامد 17000 تا قبول نکردن. حالا اگه تاریخ افتتاح حساب من بعد از تاریخ مصاحبه باشه اشکال نداره ؟
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
اين نامه تمكن رو مي شه از بانك دي هم گرفت ديگه(محض احتياط پرسيدم)؟
بعد براي من و همسرم كه من برنده اصلي هستم،پول رو تو حساب مشترك مون بريزيم اكي؟يا حساب برنده؟يا حساب هاي جدا جدا؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان