موضوعها: 0
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-06 ساعت 13:37)Nooshinsalamat نوشته: سلام دوستان
اين نامه تمكن رو مي شه از بانك دي هم گرفت ديگه(محض احتياط پرسيدم)؟
بعد براي من و همسرم كه من برنده اصلي هستم،پول رو تو حساب مشترك مون بريزيم اكي؟يا حساب برنده؟يا حساب هاي جدا جدا؟
از هر بانکی میشه گرفت فقط باید بانک ارزی - ریالی باشه و در مورد دوم بنظرم بهتره که یک نامه تمکن به نام شخص برنده باشه البته بعضی از دوستان فرموده بودن که به نام نفر دوم هم نامه گرفتن که مشکلی هم نداشتن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک سوال داشتم دوستان عزیز من برای تمکن مالی ۳۰ میلیون میخوام از حساب ایران نامه بگیرم و مبلغی هم در حساب اروپا بگذارم آیا کافی هست؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد ٣ تا سوال ؟
١-براي خانواده ٤ نفره دقيقاً چند ريال بايد تمكن مالي بگيريم ؟
٢- آيا بانك نرخ تبديل دلار به ريال را ٣٥٠٠ بايد بزند يا نرخ دلار دولتي ؟
٣- من دو سند مجزا يكي به نام همسرم و يكي به نام خودم نيز ترجمه كردم. آيا در روز ارسال مدارك اصل ترجمه را بفرستم يا كپي ؟ چون فقط يك نسخه اصل ترجمه دارم در اين صورت روز مصاحبه ديگه اصل ترجمه را ندارم.
لطفاً راهنمايي بفرماييد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب ، من برنده لاتاری 2014 هستم و اردیبهشت مصاحبه دارم ،اسپانسر ندارم ،پول هم به اندازه ی کافی ندارم ، فقط یک زمین قباله دار تو شمال دارم که هنوز نتونستم بفروشمش ،لطفا یاریم کنید .
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-07 ساعت 00:13)estanfordbineh نوشته: سلام دوستان خوب ، من برنده لاتاری 2014 هستم و اردیبهشت مصاحبه دارم ،اسپانسر ندارم ،پول هم به اندازه ی کافی ندارم ، فقط یک زمین قباله دار تو شمال دارم که هنوز نتونستم بفروشمش ،لطفا یاریم کنید .
درود بر شما
دوست عزیز شما بر اساس تعداد نفرات کیستون پول نقد باید جور کنی یا یک دوستی آشنایی قرض بگیر برای یک روز بگذار تو حساب ( 10 20 روز مونده به تاریخ مصاحبه ).. تمکن مالی بگیر (گواهی موجودی حساب به زبان انگلیسی ترجیحاً از بانک خصوصی مثل پاسارگاد , پارسیان ، سامان و....) .. فرداش هم بردار و برش گردون. والسلام .
دنبال بقیه آپشن ها هم نرو .
موفق باشی.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-07 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-07 ساعت 09:25 توسط Sam2014.)
(2014-04-06 ساعت 19:40)Farnoodh نوشته: ببخشيد ٣ تا سوال ؟
١-براي خانواده ٤ نفره دقيقاً چند ريال بايد تمكن مالي بگيريم ؟
٢- آيا بانك نرخ تبديل دلار به ريال را ٣٥٠٠ بايد بزند يا نرخ دلار دولتي ؟
٣- من دو سند مجزا يكي به نام همسرم و يكي به نام خودم نيز ترجمه كردم. آيا در روز ارسال مدارك اصل ترجمه را بفرستم يا كپي ؟ چون فقط يك نسخه اصل ترجمه دارم در اين صورت روز مصاحبه ديگه اصل ترجمه را ندارم.
لطفاً راهنمايي بفرماييد
درود بر شما
1- حدود 100 میلیون تومان (حداقل 30 هزار دلار)
2-بانک نرخ تبدیل دلار را بر اساس بخشنامه بانک مرکزی میزنه (الان 1 دلار= 2550 تومان) ...همچنین موجودی را به ریال.
3- آفیسرها سند ملک و غیره را خیلی قبول ندارند (گواهی تمکن مالی در اولویته) حتی بعضاً در موقع ارائه پس میدهند.
حالا شما که ترجمه کردید یک نسخه دیگه (نصف قیمت میشه) هم بدهید همون دارالترجمه ترجمه کنید و همراهتون باشه .ضرری نداره.
موفق و سربلند باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.میخواستم بدونم امکان دارد پول را به دو حساب مختلف در روزهای متفاوت واریز کرد و پرینت گرفت؟
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-08 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 23:40 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام دوستان...
کسی نمونه برگه تمکن مالی داره برامون بزاره... بانک سامان، بانک پارسیان،... مرسی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-20 ساعت 10:07)A10A نوشته: سلام دوستان...
ما می تونیم توی دبی یک حساب باز کنیم و تمکن مالی بگیریم ببریم سفارت...؟ مرسی
اگر می توانید حساب باز کنید (اگر ویزای اقامت امارات را دارید) مشکلی نیست.
حساب من هم به درهم است و هروقت بخواهم می توان معادل آن ($1 = ٍَِ3.67AED) را از بانک دبی بگیرم
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من تازه از سفر برگشتم و فقط جهت اطلاع دوستان این مطلب را می نویسم
با یکی از بستگان صحبت کردم که در آمریکا است بسیار استقبال کرد هر چند بعدا یک مقدار نگران شد از بابت تعهداتی که در راهنمای فرم نوشته بود که در آن زمان بود به فکر تمکن مالی از طرف خود را گرفتم با کمک سایت بسیار خوب مهاجرسرا و با کمک خانواده مقداری پول جمع کردم که کلا شد 56 میلیون تومان و به خاطر نگرانی از کم بودن مبلغ ، این پول را یک بار در بانک پاسارگاد گذاشتم و درخواست نامه تمکن مالی کردم که بانک هم بعد از گرفتن یک تعهد نامه مبنی بر اینکه اگر از سفارت با آنها تماس بگیرند و درخواست موجودی شما را داشته باشند ما به ایشان اعلام می کنیم نامه را به من دادند سپس همان روز من کل مبلغ را برداشت کردم و 30 میلیون تومان آن را در بانک ملت واریز کردم و باز در همان روز از بانک ملت نامه تمکن مالی گرفتم و سپس 37 میلیون تومان به حساب همسرم در بانک ملت واریز کردم و ایشان نامه تمکن مالی را گرفتند و سپس کل پولهای قرضی رو پس دادیم :-) شایان ذکر است که کل نامه ها را در یکروز گرفتیم.
البته اون دوست عزیز هم بالاخره نامه اسپانسری خود را به ما رساند ولی ما در سفارت ارائه ندادیم و گفتیم اگر احتیاج بود و گفتن تمکن مالی شما کم است نامه ایشان را ارائه می دهیم که احتیاجی هم نشد.
در ضمن مبلغ پولی شما را با دلار دولتی حساب می کنند و بانک ملت هم در فرمی که به شما می دهد بنا به درخواست شما گزارش 6 ماهه یا یکساله می دهد.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-11 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-11 ساعت 00:05 توسط poem.)
(2014-04-10 ساعت 21:25)beet نوشته: سلام به دوستان من تازه از سفر برگشتم و فقط جهت اطلاع دوستان این مطلب را می نویسم
با یکی از بستگان صحبت کردم که در آمریکا است بسیار استقبال کرد هر چند بعدا یک مقدار نگران شد از بابت تعهداتی که در راهنمای فرم نوشته بود که در آن زمان بود به فکر تمکن مالی از طرف خود را گرفتم با کمک سایت بسیار خوب مهاجرسرا و با کمک خانواده مقداری پول جمع کردم که کلا شد 56 میلیون تومان و به خاطر نگرانی از کم بودن مبلغ ، این پول را یک بار در بانک پاسارگاد گذاشتم و درخواست نامه تمکن مالی کردم که بانک هم بعد از گرفتن یک تعهد نامه مبنی بر اینکه اگر از سفارت با آنها تماس بگیرند و درخواست موجودی شما را داشته باشند ما به ایشان اعلام می کنیم نامه را به من دادند سپس همان روز من کل مبلغ را برداشت کردم و 30 میلیون تومان آن را در بانک ملت واریز کردم و باز در همان روز از بانک ملت نامه تمکن مالی گرفتم و سپس 37 میلیون تومان به حساب همسرم در بانک ملت واریز کردم و ایشان نامه تمکن مالی را گرفتند و سپس کل پولهای قرضی رو پس دادیم :-) شایان ذکر است که کل نامه ها را در یکروز گرفتیم.
البته اون دوست عزیز هم بالاخره نامه اسپانسری خود را به ما رساند ولی ما در سفارت ارائه ندادیم و گفتیم اگر احتیاج بود و گفتن تمکن مالی شما کم است نامه ایشان را ارائه می دهیم که احتیاجی هم نشد.
در ضمن مبلغ پولی شما را با دلار دولتی حساب می کنند و بانک ملت هم در فرمی که به شما می دهد بنا به درخواست شما گزارش 6 ماهه یا یکساله می دهد.
دوست عزیز من متوجه نشدم که بانک ملت حتما گزارش 6 ماهه یا یک ساله (گردش حساب)را در برگه تمکن مالی ثبت میکند یا بنا به درخواست صاحب حساب این کار را انجام میدهد؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشید من یه سوال برام پیش اومد ، ازونجا که من مبلغ مورد نیاز واسه تمکن مالی را قرض می خواهم بگیرم و بعد از آن حسابم خالیه آیا امکان دارد از طرف سفارت با بانک تماس بگیرند و درخواست موجودی کنند؟ من میخوام مبلغ را در بانک اقتصاد نوین بذارم ، این بانک که مشکلی نداره؟ زاستی برای دو نفر مبلغ 50 میلیون کافیه؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستی این را فراموش کردم که بپرسم ، من برنده ی لاتاری هستم و در نتیجه این مبلغ در حساب من ریخته خواهد شد ، آیا لازم است مبلغ به حساب دیگری به نام شوهرم بریزم؟ یعنی دو تا تمکن مالی به نام خودم و همسرم بگیرم؟ مرسییی