کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-04-11 ساعت 00:32)sedighe3336 نوشته:  راستی این را فراموش کردم که بپرسم ، من برنده ی لاتاری هستم و در نتیجه این مبلغ در حساب من ریخته خواهد شد ، آیا لازم است مبلغ به حساب دیگری به نام شوهرم بریزم؟ یعنی دو تا تمکن مالی به نام خودم و همسرم بگیرم؟ مرسییی
در مورد مبلغ اون مبلغی رو که باید توی حسابمون داشته باشیم مبلغ خط فقر آمریکاست که هر ساله اعلام میشه و اگر کیس دو یا 3 نفره باشه اومن مبلغ کمی بیشتر میشه، نه اینکه مبلغ رو 2 یا 3 برابر کنن...
2013 که هر 3 نفر 70 میلیون تومن کفایت میکرد
من فکر میکنم بین 60 تا 70 م کافیه ولی بازم تحقیق کنید. نه زیاد نه کم

ولی یه دونه تمکن به حساب برنده باشه کافیه.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: sedighe3336 ، noobnoobi ، ebi1988
(2014-04-11 ساعت 01:50)majid7 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 00:32)sedighe3336 نوشته:  راستی این را فراموش کردم که بپرسم ، من برنده ی لاتاری هستم و در نتیجه این مبلغ در حساب من ریخته خواهد شد ، آیا لازم است مبلغ به حساب دیگری به نام شوهرم بریزم؟ یعنی دو تا تمکن مالی به نام خودم و همسرم بگیرم؟ مرسییی
در مورد مبلغ اون مبلغی رو که باید توی حسابمون داشته باشیم مبلغ خط فقر آمریکاست که هر ساله اعلام میشه و اگر کیس دو یا 3 نفره باشه اومن مبلغ کمی بیشتر میشه، نه اینکه مبلغ رو 2 یا 3 برابر کنن...

سلام ،ممنون واسه پاسختون اما درمورد اون یکی سوالم چی؟ ازونجا که من مبلغ مورد نیاز واسه تمکن مالی را قرض می خواهم بگیرم و بعد از آن حسابم خالیه آیا امکان دارد از طرف سفارت با بانک تماس بگیرند و درخواست موجودی کنند؟ آخه یکی از سوالایی که توی مصاحبه پرسیده بودند این بود که آیا این مبلغ توی حسابتون هنوزم هست؟ باید چی جواب بدیم؟ من میخوام مبلغ را در بانک اقتصاد نوین بذارم ، این بانک که مشکلی نداره؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
معمولا سفارت از بانک استعلام نمی گیره تمکن مالی هم یکی از مدارک هست مثل کد ملی شناسنامه،،،،،،،،،
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: noobnoobi ، ebi1988 ، mohsenmb ، Lemony
سلام دوستان واسه 1نفر که کار نکرده 60 میلیون زیاده؟ اگر بپرسند از کجا اوردی باید بگه خانواده کمکم کردند ؟
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Lemony ، gema ، ebi1988
(2014-04-11 ساعت 14:10)behdist نوشته:  سلام دوستان واسه 1نفر که کار نکرده 60 میلیون زیاده؟ اگر بپرسند از کجا اوردی باید بگه خانواده کمکم کردند ؟

واسه یک نفر سعی کنید 40-50 میلیون بذارید و اگر سوال پرسیده شد بگین که از طرف خانواده است مشکلی نداره.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: romance33 ، behdist ، Lemony ، gema ، mtcanada ، ebi1988
سلام دوستان:
بالاخره بانک ملت تمکن یک روزه میده یا خیر؟ بانک پارسیان چطور؟ ممنون از راهنمائیتون
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: Lemony ، noobnoobi ، ebi1988
سلام بچه ها یه سوال فوری این نامه که بانک میده رو حتما باید مهرو موم کنه؟ یا همینطوری بذاره تو پاکت؟
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-04-11 ساعت 21:57)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:
بالاخره بانک ملت تمکن یک روزه میده یا خیر؟ بانک پارسیان چطور؟ ممنون از راهنمائیتون

من ازبانک ملت پرسیدم. یک روزه نمیدن. معدل حساب 3ماه و میزنه..
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: Lemony ، sahar66 ، ebi1988
سلام بچه ها این نامه که بانک میده رو حتما باید مهرو موم کنه؟ یا همینطوری بذاره تو پاکت؟
(2014-04-12 ساعت 01:27)shadi2014 نوشته:  سلام بچه ها این نامه که بانک میده رو حتما باید مهرو موم کنه؟ یا همینطوری بذاره تو پاکت؟

اینجوری که من فهمیدم فقط مهر لاتین رو برگه باید باشه. مهم نیست مهر وموم باشه..
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: محبت ، Lemony ، shadi2014 ، ebi1988
(2014-04-11 ساعت 00:03)poem نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 21:25)beet نوشته:  سلام به دوستان من تازه از سفر برگشتم و فقط جهت اطلاع دوستان این مطلب را می نویسم
با یکی از بستگان صحبت کردم که در آمریکا است بسیار استقبال کرد هر چند بعدا یک مقدار نگران شد از بابت تعهداتی که در راهنمای فرم نوشته بود که در آن زمان بود به فکر تمکن مالی از طرف خود را گرفتم با کمک سایت بسیار خوب مهاجرسرا و با کمک خانواده مقداری پول جمع کردم که کلا شد 56 میلیون تومان و به خاطر نگرانی از کم بودن مبلغ ، این پول را یک بار در بانک پاسارگاد گذاشتم و درخواست نامه تمکن مالی کردم که بانک هم بعد از گرفتن یک تعهد نامه مبنی بر اینکه اگر از سفارت با آنها تماس بگیرند و درخواست موجودی شما را داشته باشند ما به ایشان اعلام می کنیم نامه را به من دادند سپس همان روز من کل مبلغ را برداشت کردم و 30 میلیون تومان آن را در بانک ملت واریز کردم و باز در همان روز از بانک ملت نامه تمکن مالی گرفتم و سپس 37 میلیون تومان به حساب همسرم در بانک ملت واریز کردم و ایشان نامه تمکن مالی را گرفتند و سپس کل پولهای قرضی رو پس دادیم :-) شایان ذکر است که کل نامه ها را در یکروز گرفتیم.
البته اون دوست عزیز هم بالاخره نامه اسپانسری خود را به ما رساند ولی ما در سفارت ارائه ندادیم و گفتیم اگر احتیاج بود و گفتن تمکن مالی شما کم است نامه ایشان را ارائه می دهیم که احتیاجی هم نشد.
در ضمن مبلغ پولی شما را با دلار دولتی حساب می کنند و بانک ملت هم در فرمی که به شما می دهد بنا به درخواست شما گزارش 6 ماهه یا یکساله می دهد.
دوست عزیز من متوجه نشدم که بانک ملت حتما گزارش 6 ماهه یا یک ساله (گردش حساب)را در برگه تمکن مالی ثبت میکند یا بنا به درخواست صاحب حساب این کار را انجام میدهد؟
دوست عزیز من زمانی که به بانک ملت برای گرفتن برگه تمکن مالی مراجعه کردم مسئول بانک گفتن ما در برگه ای که به شما میدیم موجودی فقط همین امروز شما را می زنیم ام در قسمت پایین موجودی معدل واریز و معدل برداشتی شما را هم می زنیم که حالا بنا به درخواست شما این معدل ها یا برای شش ماه است یا برای یکسال می باشد. در ضمن برگه را در یک پاکت گذاشت و مهر و موم کرد و در پایین برگه هم یک مهر برجسته زد. اما برای سفارت مهر و موم بودن نامه تمکن مالی مهم نیست.
تشکر کنندگان: محبت ، Lemony ، remarya ، ebi1988
(2014-04-12 ساعت 01:25)min@ نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 21:57)sahar66 نوشته:  سلام دوستان:

من ازبانک ملت پرسیدم. یک روزه نمیدن. معدل حساب 3ماه و میزنه..

دوست عزیز موجودی یک روز شما را می دهد اما معدل واریز و معدل برداشتی حساب شما را هم در قسمت پایین برگه اعلام می کند و بعلاوه تاریخ افتتاح حساب شما را هم می نویسند.
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، sahar66 ، ebi1988
(2014-04-11 ساعت 09:27)sedighe3336 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 01:50)majid7 نوشته:  

سلام ،ممنون واسه پاسختون اما درمورد اون یکی سوالم چی؟ ازونجا که من مبلغ مورد نیاز واسه تمکن مالی را قرض می خواهم بگیرم و بعد از آن حسابم خالیه آیا امکان دارد از طرف سفارت با بانک تماس بگیرند و درخواست موجودی کنند؟ آخه یکی از سوالایی که توی مصاحبه پرسیده بودند این بود که آیا این مبلغ توی حسابتون هنوزم هست؟ باید چی جواب بدیم؟ من میخوام مبلغ را در بانک اقتصاد نوین بذارم ، این بانک که مشکلی نداره؟

این یه ریسکه ممکنه زنگ بزنن ممکنه نزنن.اما
اکثر کسانی که میرن همین کاره شمارو انجام میدن.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: محبت ، noobnoobi ، ebi1988
سلام دوستان.
ما این ماه كارنت شدیم و مصاحبه ما در ماه جونه و هنوز نامه دومون نیومده بنظرتون اگر تمكن رو آخر فروردین كه تقریبا چیزی حدود 45 تا 60 روز مونده به مصاحبمون بگیریم مشكلی نداره ؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
(2014-04-12 ساعت 13:05)mahan L نوشته:  سلام دوستان.
ما این ماه كارنت شدیم و مصاحبه ما در ماه جونه و هنوز نامه دومون نیومده بنظرتون اگر تمكن رو آخر فروردین كه تقریبا چیزی حدود 45 تا 60 روز مونده به مصاحبمون بگیریم مشكلی نداره ؟

هر چه به زمان مصاحبه نزدیک باشه بهتره قبل 20 روز به مصاحبه باشه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: majid7 ، mahan L ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان