کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-04-22 ساعت 13:41)a.rahaa نوشته:  بچه ها! گواهي تمكن مالي از بانك آينده، مورد قبوله؟ مشكلي نداره؟!!

دوست عزیز بانک دی هم بانک هست دیگه چرا مشکل داشته باشه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: a.rahaa
من رفتم بانک تجارت برای تمکن مالی گفتن باید برگه ای رو که بانک به من میده رو ببرم شعبه بین المللی بانک تا اونا تایید کنن که اونم چند روز کار داره و ممکنه نامه هم ندن
به نظر شما فقط یه نامه که موجودی حساب توش نوشته باشه بسه
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان:
(2014-04-22 ساعت 21:32)سيبك نوشته:  من رفتم بانک تجارت برای تمکن مالی گفتن باید برگه ای رو که بانک به من میده رو ببرم شعبه بین المللی بانک تا اونا تایید کنن که اونم چند روز کار داره و ممکنه نامه هم ندن
به نظر شما فقط یه نامه که موجودی حساب توش نوشته باشه بسه
درود بر شما
نامه بانک به زبان انگلیسی بر روی سربرگ + مهر استامپ یا برجسته + موجودی حساب به ریال کفایت می کنه و نیازی به اطلاعات دیگر نیست.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: سيبك ، aghaghia ، ffrfar ، ماتیتی
بچه ها کسی از بانک سینا تا حالا گواهی تمکن گرفته؟ مشکلی نداره بانک سینا؟ تحریمی ، درج گردش حساب ، ازین جور چیزا؟
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 08:46)firouz mah نوشته:  من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم . مشكلي نداره ؟ چون نه هولوگرام داره نه مهر برجسته .
دوست عزیز شما باید به یک شعبه ارزی نزدیک شعبه ای که تمکن گرفتید بروید (چون هر کدوم از شعب ارزی چندین شعبه معمولی را تحت پوشش دارن پس باید بفهمید که کدام شعبه ارزی کارهای مربوط به بانک شما را انجام میدهد) سپس همان نامه تمکنی را که دارید نشان دهید و بگویید میخواهم برایم مهر برجسته بزنید. در شعب ارزی مهر برجسته میزنند این طوری خیالتان هم راحتترهBig Grin
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان:
سلام
من ۲۶ روز مونده به مصاحبه از پارسیان تمکن گرفتم. به نظرتون زود گرفتم ؟ سفارت ایراد میگیره ؟
اگه اینطوره چند روز مونده بگیرم ؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-24 ساعت 00:19)ahmad amin saadat نوشته:  سلام
من ۲۶ روز مونده به مصاحبه از پارسیان تمکن گرفتم. به نظرتون زود گرفتم ؟ سفارت ایراد میگیره ؟

سلام، زیر یک ماه مشکلی نداره...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ahmad amin saadat
(2014-04-24 ساعت 00:27)aghaghia نوشته:  
(2014-04-24 ساعت 00:19)ahmad amin saadat نوشته:  سلام

سلام، زیر یک ماه مشکلی نداره...

اكه بيشتر از يك ماه باشه ايراد داره؟
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: ahmad amin saadat
(2014-04-24 ساعت 11:08)shahrzad001 نوشته:  اكه بيشتر از يك ماه باشه ايراد داره؟

خیر ولی ترجیحا زیر یک ماه باشه بهتره ولی در کل مشکلی نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، ahmad amin saadat ، محبت ، Sara_lphmkf
سلام
آقا این زیر 1 ماه و بالای یک ماه را از کجا میارین
کجای سایت وزارت خارجه گفته نامه تمکن مالی باید مال کمتر از یک ماه باشه یا گفتن بالای یک ماه ایرادی داره؟!!!
الان روز به روز داره دلار گرون میشه ، هم دلار آزاد هم دولتی
به نظر من هر کسی یک تا دو ماه دیگه مصاحبه داره بره گواهی تمکن بگیره تا دلار نشده 4 هزار تومن
ضمناً توی نامه تمکن تاریخ افتتاح حساب را میزنن شما هر چه زودتر حساب باز کرده باشی بهتره ، پس زودتر کاراتون را برای نامه تمکن بکنین
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، ahmad amin saadat ، shadi79 ، محبت
(2014-04-12 ساعت 22:59)sahar66 نوشته:  دوستان عزیز:
کسی از بانک پارسیان خبر داره؟ یک روزه تمکن می ده یا اونم یک ماهه شده؟

سلام
پارسیان ۱ روزه میده. من به تازگی گرفتم
تشکر کنندگان: sahar66 ، محبت
(2014-04-24 ساعت 14:00)mazidi نوشته:  سلام
آقا این زیر 1 ماه و بالای یک ماه را از کجا میارین
کجای سایت وزارت خارجه گفته نامه تمکن مالی باید مال کمتر از یک ماه باشه یا گفتن بالای یک ماه ایرادی داره؟!!!
الان روز به روز داره دلار گرون میشه ، هم دلار آزاد هم دولتی
به نظر من هر کسی یک تا دو ماه دیگه مصاحبه داره بره گواهی تمکن بگیره تا دلار نشده 4 هزار تومن
ضمناً توی نامه تمکن تاریخ افتتاح حساب را میزنن شما هر چه زودتر حساب باز کرده باشی بهتره ، پس زودتر کاراتون را برای نامه تمکن بکنین

دوست عزیز شما می تونید حساب رو خیلی قبلتر از مصاحبه وگرفتن تمکن مالی باز کنید واینکه میگن زیر یکماه باشه تجربه دوستان هست وتا اینجا هم این تجربه جواب داده
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: محبت
طی خواندن سفرنامه های دوستان 2013 وعزیزان 2014 ...به این نتیجه رسیدم که اکثر افیسرها درباره تمکن مالی پرسیدن...نتیجه این که چون ما ها اکثرا خودمون رو بدون اسپانسر معرفی می کنیم...باید از لحاظ مالی شرایط یک زندگی نرمال یا بالای خط فقر رو انجا داشته باشیم ...
به نظر دوستان ایا افیسر با توجه به شغل فرد .....انتظار تمکن مالی بیشتری ازش داره....یا نه...یا یک مبلغ مشخص برای همه افراد....
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus
سلام دوستان عزیز:
من تاریخ افتتاح حسابم در مرداد 92 در بانک اینده هست به نظرتون اشکالی داره که تاریخ اففتتاحش برای مصاحبه زیر یک سال میشه؟ البته بانک پارسیان هم دارم که خیلی قدیمیه. ولی پولی توش نبوده. به نظرتون کدوم رو استفاده کنم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: shadi79 ، محبت
دوستان قراره دلار وارد بازار کنن. گفتن تا هفته دیگه قیمت میاد پائین تر.
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: shadi79 ، محبت ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان