کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
سلام دوستان كمك ميخواستم،
من حدود ٣ ماه ٢٠ ميليون گذاشتم بانك سينا، نزديك زمان مصاحبه هم ميخوام يه ٤٠ تومان يك روزه بذارم و تمكن مالي بگيرم، بانك سينا ريز گردش ميده، ميخواستم بدونم ايا بهتر نيست پولمو بذارم بانك پارسيان كه گردش حساب نميده؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: khapaleh
(2014-04-20 ساعت 15:39)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان كمك ميخواستم،
من حدود ٣ ماه ٢٠ ميليون گذاشتم بانك سينا، نزديك زمان مصاحبه هم ميخوام يه ٤٠ تومان يك روزه بذارم و تمكن مالي بگيرم، بانك سينا ريز گردش ميده، ميخواستم بدونم ايا بهتر نيست پولمو بذارم بانك پارسيان كه گردش حساب نميده؟
دوست عزیز مشکلی نیست شما اول از بانک سینا بگیرید بعد از پارسیان البته زودتر حساب پارسیان رو باز کنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان:
سلام،،من دو تا سوال داشتم،،١)براى دختر مجرد تنها چقدر پول بايد تو حساب باشه چون اسپانسر ندارم...٢)نامه تمكن چند روز مونده به مصاحبه بگيريم مشكلي پيش مي ياد يا حتما بايد ٢٠ روز قبل اينا گرفت؟
تشکر کنندگان:
(2014-04-20 ساعت 21:16)goliii1992 نوشته:  سلام،،من دو تا سوال داشتم،،١)براى دختر مجرد تنها چقدر پول بايد تو حساب باشه چون اسپانسر ندارم...٢)نامه تمكن چند روز مونده به مصاحبه بگيريم مشكلي پيش مي ياد يا حتما بايد ٢٠ روز قبل اينا گرفت؟

برای یکنفر 40-50 میلیون
برای گرفتن نامه تمکین بانک یکروزه می ده و اینکه طبق گفته دوستان نزدیک به مصاحبه باشه بهتر
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: behdist
من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم . مشكلي نداره ؟ چون نه هولوگرام داره نه مهر برجسته .
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان:
(2014-04-21 ساعت 08:46)firouz mah نوشته:  من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم . مشكلي نداره ؟ چون نه هولوگرام داره نه مهر برجسته .
با سلام
هر بانکی با شیوه و روش خودش عمل میکنه . نداشتن هولوگرام و مهر برجسته دلیل بر مشکل نیست.
گواهی باید روی سر برگ معتبر بانک (نه روی کاغذ A4 معمولی) باشه و مهر بانک را داشته باشه . حالا مهر استامپی یا برجسته . مثال بزنم:
بانک پارسیان گواهی را با مهر برجسته صادر میکنه ولی سامان با مهر استامپ (جوهری) هیچکدام هم هولوگرام ندارند.
الان گواهی موجودی بانک ملی شما اگر بر روی سربرگ بانک ملی ، به زبان انگلیسی و با مهر استامپ باشه دیگه مشکلی نداره.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، noobnoobi ، Lemony
درود
من امروز بانک پارسیان رفتم برگه تمکن مالی 20 هزار درخواست دادم فقط سوالی داشتم گردش حساب که نیاز نیست فقط موجودی حساب باشه کفایت میکنه ؟ ضمنا مبلغ رو در برگه تمکن مالی رو به ریال میزنه بعد در یک قسمتی نرخ هر دلار رو 2545 تومن زده این کفایت میکنه یا اینکه باید کل مبلغ موجودی رو به دلار هم بزنه ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
سلام، من تو سفارت آنکارا برای لاتاری مصاحبه دارم. می خواستم بدونم مدرک مالی چند میلیون باشه؟ و اینکه فقط مانده حساب رو بگیریم از بانک کافیه؟ یا باید گردش حساب و میزان پول گردش در حساب رو هم گرفت؟ اگر من بخوام برم برای درس خوندن، آیا لازمه مبلغ بیشتری رو در گواهی نشون بدم؟
تشکر کنندگان:
اگر بخوهيم آمرىكا درس بخونيم روى مبلغ تمكن مالي تاثير مى ذاره؟تا چه مبلغى من كه مجرد هستم بايد ببرم كه هم چون مى خوام درس بخونم هم اينكه اف بي اي چك نخورم؟
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان اصلا نیازی نیست به آفیسر بگید که میخواهید ادامه تحصیل بدید و بی جهت برا خودتون شر درست کنید چون هزینه تحصیل سنگینه و بهتره بگید فعلا قصد کار کردن دارم و برنامه بعدی رو لزومی نداره بگید .
ضمنا گردش حساب به هیچ عنوان لزومی نداره بگیرید و همون موجودی حساب کفایت میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shahrzad001 ، azadeh2014 ، poem ، goliii1992 ، noobnoobi ، ماتیتی ، a.rahaa ، Lemony ، ebi1988 ، rbrb-2015 ، massi63
(2014-04-21 ساعت 08:46)firouz mah نوشته:  من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم . مشكلي نداره ؟ چون نه هولوگرام داره نه مهر برجسته .
من از بانك ملي برگه تمكن گرفتم و ارائه دادم بدون هيچ مشكلي...خيالتون راحت...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: ماتیتی
(2014-04-21 ساعت 02:32)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 21:16)goliii1992 نوشته:  سلام،،من دو تا سوال داشتم،،١)براى دختر مجرد تنها چقدر پول بايد تو حساب باشه چون اسپانسر ندارم...٢)نامه تمكن چند روز مونده به مصاحبه بگيريم مشكلي پيش مي ياد يا حتما بايد ٢٠ روز قبل اينا گرفت؟

برای یکنفر 40-50 میلیون
برای گرفتن نامه تمکین بانک یکروزه می ده و اینکه طبق گفته دوستان نزدیک به مصاحبه باشه بهتر

سلام، ميخواستم بدونم اين مبالغ ٤٠ يا ٥٠ يا ١٠٠ ميليون از كجا در مياد؟
من ايروان مصاحبه داشتم ، كيس ٢ نفر، سند خانه و ماشين با ترجمه رو دادم كه گفتن حساب بانكي داري، منم گفتم كلا ٥٠ ميليون واسه ٢ نفر، كم نيست؟ كه خانم جواب داد مبلغش مهم نيست ، همون رو بده، ويزا رو هم يك ضرب دادن، حالا سوال من اينه كه بعضي از دوستان براي چي با ١ سري عدد و ارقام ، باعث نگراني عده اي ديگه ميشن؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: poem ، ffrfar ، noobnoobi ، ماتیتی ، exxedus ، shayesteh ، a.rahaa ، Lemony ، rbrb-2015 ، mehrzad2013
(2014-04-21 ساعت 14:39)محبت نوشته:  سلام
دوستان اصلا نیازی نیست به آفیسر بگید که میخواهید ادامه تحصیل بدید و بی جهت برا خودتون شر درست کنید چون هزینه تحصیل سنگینه و بهتره بگید فعلا قصد کار کردن دارم و برنامه بعدی رو لزومی نداره بگید .
ضمنا گردش حساب به هیچ عنوان لزومی نداره بگیرید و همون موجودی حساب کفایت میکنه.

اگر پذیرش گرفته باشم چی؟ دروغ بگم؟
تشکر کنندگان: meisam14 ، ebi1988
(2014-04-21 ساعت 22:13)nilka نوشته:  اگر پذیرش گرفته باشم چی؟ دروغ بگم؟

خیر دوست عزیز در این مورد واقعیت رو بگین!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: meisam14 ، ebi1988
بچه ها! گواهي تمكن مالي از بانك آينده، مورد قبوله؟ مشكلي نداره؟!!
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان