موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-25 ساعت 10:31)shadi79 نوشته: (2014-04-25 ساعت 10:20)sahar66 نوشته: سلام دوستان عزیز:
من تاریخ افتتاح حسابم در مرداد 92 در بانک اینده هست به نظرتون اشکالی داره که تاریخ اففتتاحش برای مصاحبه زیر یک سال میشه؟ البته بانک پارسیان هم دارم که خیلی قدیمیه. ولی پولی توش نبوده. به نظرتون کدوم رو استفاده کنم؟
خیر مشکلی پیش نمیاد فرقی نمیکنه
سلام
و بهتره از همون حساب قدیمی ترتون که پارسیان هستش استفاده کنید .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که به تازگی تمکن گرفتن ،دلارو چقدر میزنند؟؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 می /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-25 ساعت 11:46)taleghani نوشته: سلام
دوستانی که به تازگی تمکن گرفتن ،دلارو چقدر میزنند؟؟
مطابق نرخ رسمی بانک مرکزی . از سایتش می تونید ببینید.
در ضمن این نرخ به درد درج در گواهی بانک می خوره . آفیسر خودش نرخ بازار آزاد رو می دونه و براساسش تبدیل می کنه.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عکس نامه تمکن مالی رو که از بانک ملی گرفتم چطوری اینجا اشتراک بگذارم؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبی
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان، من هم امروز نامه تمكن مالي رو از بانك پارسيان گرفتم ، خيلي خوش برخورد بودند، نكاتي كه به نظر اومد بايد باهاتون به اشتراك بذارم اينه كه تاكيد داشتن موجودي روز قبل رو مد نظر قرار مي دند و حتي اگر بعد از صدور نامه موجودي كم و يا زياد بشه موردي نداره، من دو تا حساب ريالي و ارزي داشتم كه موجودي هر دو حساب را به صورت جداگانه و با تاريخ افتتاح حساب در يك جدول نوشته بودند و نكته ديگر اينكه در زير جدول موجودي حساب ريالي نرخ به روز ارز دولتي را هم نوشته بودند، در كل من از بانك پارسيان راضي بودم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-29 ساعت 23:33)Sara_lphmkf نوشته: سلام به همه دوستان، من هم امروز نامه تمكن مالي رو از بانك پارسيان گرفتم ، خيلي خوش برخورد بودند، نكاتي كه به نظر اومد بايد باهاتون به اشتراك بذارم اينه كه تاكيد داشتن موجودي روز قبل رو مد نظر قرار مي دند و حتي اگر بعد از صدور نامه موجودي كم و يا زياد بشه موردي نداره، من دو تا حساب ريالي و ارزي داشتم كه موجودي هر دو حساب را به صورت جداگانه و با تاريخ افتتاح حساب در يك جدول نوشته بودند و نكته ديگر اينكه در زير جدول موجودي حساب ريالي نرخ به روز ارز دولتي را هم نوشته بودند، در كل من از بانك پارسيان راضي بودم
من هم از بانک پارسیان گواهی گرفتم. بسیار خوش برخورد.
ولی برای من هم موجودی روز قبل رو مد نظر قرار دادن. در صورتی که به گفته دوستان سایر بانکها موجودی اون لحظه رو مد نظر قرار می دن.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-03 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-03 ساعت 19:06 توسط khder.)
دوستان من نامه تمکن مالی از بانک سرمایه گرفتم
یه کاغذ آ4 که نه سربرگ بانک داره نه هیچ چیز دیگه فقط یه جدول که گردش مالی یه ماهه و موجودی فعلی داره توشه یه مهر فارسی بانکم پاش زد. طبیعیه این واقعا؟!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-03 ساعت 19:04)khder نوشته: دوستان من نامه تمکن مالی از بانک سرمایه گرفتم
یه کاغذ آ4 که نه سربرگ بانک داره نه هیچ چیز دیگه فقط یه جدول که گردش مالی یه ماهه و موجودی فعلی داره توشه یه مهر فارسی بانکم پاش زد. طبیعیه این واقعا؟!
نمي تونم بگم كافي هست يا نه، ولي به نظر من بانكتون از سر وا كني كار كرده و يه پرينت حساب رو براتون مهر كرده، پيشنهاد مي كنم موجودي تون رو به يه بانك ديگه انتقال بدين و دوباره در خواست بدين، يا يك نمونه از همين نامه ها كه دوستان گذاشته اند براشون ببرين و در خواست كنيد به اين شكل به شما تمكن بدهند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگر حساب مشترک باشه بین دو نفر (من و همسرم ) و یک نامه تمکن مشترک بگیریم اشکالی داره؟ یا هر کدو بهتره تنها نامه بگیریم؟ ممنونم