کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حل ه‍ا
(2014-04-25 ساعت 10:20)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
من تاریخ افتتاح حسابم در مرداد 92 در بانک اینده هست به نظرتون اشکالی داره که تاریخ اففتتاحش برای مصاحبه زیر یک سال میشه؟ البته بانک پارسیان هم دارم که خیلی قدیمیه. ولی پولی توش نبوده. به نظرتون کدوم رو استفاده کنم؟

خیر مشکلی پیش نمیاد فرقی نمیکنه
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: محبت ، sahar66
(2014-04-25 ساعت 10:31)shadi79 نوشته:  
(2014-04-25 ساعت 10:20)sahar66 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
من تاریخ افتتاح حسابم در مرداد 92 در بانک اینده هست به نظرتون اشکالی داره که تاریخ اففتتاحش برای مصاحبه زیر یک سال میشه؟ البته بانک پارسیان هم دارم که خیلی قدیمیه. ولی پولی توش نبوده. به نظرتون کدوم رو استفاده کنم؟

خیر مشکلی پیش نمیاد فرقی نمیکنه
سلام
و بهتره از همون حساب قدیمی ترتون که پارسیان هستش استفاده کنید .
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shadi79 ، sahar66 ، علی آقای گل
سلام
دوستانی که به تازگی تمکن گرفتن ،دلارو چقدر میزنند؟؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان:
(2014-04-25 ساعت 11:46)taleghani نوشته:  سلام
دوستانی که به تازگی تمکن گرفتن ،دلارو چقدر میزنند؟؟
مطابق نرخ رسمی بانک مرکزی . از سایتش می تونید ببینید.
در ضمن این نرخ به درد درج در گواهی بانک می خوره . آفیسر خودش نرخ بازار آزاد رو می دونه و براساسش تبدیل می کنه.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: lighter ، taleghani
SadSadSadSad سلام عزیزان من نامه دومم اومده و توش اسپانسرمو نوشته و تاریخ مصاحبه که 12 جون هستش ولی متاسفانه همین امروز اسپانسرم جا زده و میگه نمیتونه اسپانسر باشه به نظر شما باید چی کار کنم خیلی دلشوره گرفتم..... میتونم یه اسپانسر دیگه معرفی کنم؟ یا برای کیسم بد میشه اصرار کنم که همین اسپانسرم شه چون معرفیش کردم قبلا؟

خواهش میکنم راهنماییم کنین....
تشکر کنندگان:
(2014-04-27 ساعت 12:58)YEK DOOSTE KHOOB نوشته:  SadSadSadSad سلام عزیزان من نامه دومم اومده و توش اسپانسرمو نوشته و تاریخ مصاحبه که 12 جولای هستش ولی متاسفانه همین امروز اسپانسرم جا زده و میگه نمیتونه اسپانسر باشه به نظر شما باید چی کار کنم خیلی دلشوره گرفتم..... میتونم یه اسپانسر دیگه معرفی کنم؟ یا برای کیسم بد میشه اصرار کنم که همین اسپانسرم شه چون معرفیش کردم قبلا؟

خواهش میکنم راهنماییم کنین....

دوست عزیز شما لاتاری هستید؟ توی فرم های لاتاری جایی برای معرفی اسپانسر نیست!!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Shahabpk ، Sam2014 ، ماتیتی ، pouria.narimisa ، exxedus ، YEK DOOSTE KHOOB
عکس نامه تمکن مالی رو که از بانک ملی گرفتم چطوری اینجا اشتراک بگذارم؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: ebi1988
(2014-04-28 ساعت 19:32)min@ نوشته:  عکس نامه تمکن مالی رو که از بانک ملی گرفتم چطوری اینجا اشتراک بگذارم؟

آپلودش کنید در سایتی مثل http://upcity.ir/ بعد لینک مخصوص انجمنش رو (سومین لینک) کپی، پیست کنید اینجا!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، min@ ، poem
این نامه تمکن مالی منه. بنظرتون اوکیه؟ موجودی و به ریال زد.
[عکس: 11250938564532249513.jpg]
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، pouria.narimisa ، exxedus ، khder ، noobnoobi ، a.rahaa
سلام به همه دوستان، من هم امروز نامه تمكن مالي رو از بانك پارسيان گرفتم ، خيلي خوش برخورد بودند، نكاتي كه به نظر اومد بايد باهاتون به اشتراك بذارم اينه كه تاكيد داشتن موجودي روز قبل رو مد نظر قرار مي دند و حتي اگر بعد از صدور نامه موجودي كم و يا زياد بشه موردي نداره، من دو تا حساب ريالي و ارزي داشتم كه موجودي هر دو حساب را به صورت جداگانه و با تاريخ افتتاح حساب در يك جدول نوشته بودند و نكته ديگر اينكه در زير جدول موجودي حساب ريالي نرخ به روز ارز دولتي را هم نوشته بودند، در كل من از بانك پارسيان راضي بودم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: lighter ، aghaghia ، mahdibashoma ، ffrfar ، azadeh2014 ، محبت ، min@ ، pouria.narimisa ، noobnoobi ، khder ، shekari ، ebi1988 ، a.rahaa ، massi63
(2014-04-29 ساعت 23:33)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به همه دوستان، من هم امروز نامه تمكن مالي رو از بانك پارسيان گرفتم ، خيلي خوش برخورد بودند، نكاتي كه به نظر اومد بايد باهاتون به اشتراك بذارم اينه كه تاكيد داشتن موجودي روز قبل رو مد نظر قرار مي دند و حتي اگر بعد از صدور نامه موجودي كم و يا زياد بشه موردي نداره، من دو تا حساب ريالي و ارزي داشتم كه موجودي هر دو حساب را به صورت جداگانه و با تاريخ افتتاح حساب در يك جدول نوشته بودند و نكته ديگر اينكه در زير جدول موجودي حساب ريالي نرخ به روز ارز دولتي را هم نوشته بودند، در كل من از بانك پارسيان راضي بودم

من هم از بانک پارسیان گواهی گرفتم. بسیار خوش برخورد.
ولی برای من هم موجودی روز قبل رو مد نظر قرار دادن. در صورتی که به گفته دوستان سایر بانکها موجودی اون لحظه رو مد نظر قرار می دن.
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، noobnoobi ، khder ، shekari
دوستان من نامه تمکن مالی از بانک سرمایه گرفتم
یه کاغذ آ4 که نه سربرگ بانک داره نه هیچ چیز دیگه فقط یه جدول که گردش مالی یه ماهه و موجودی فعلی داره توشه یه مهر فارسی بانکم پاش زد. طبیعیه این واقعا؟!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
(2014-05-03 ساعت 19:04)khder نوشته:  دوستان من نامه تمکن مالی از بانک سرمایه گرفتم
یه کاغذ آ4 که نه سربرگ بانک داره نه هیچ چیز دیگه فقط یه جدول که گردش مالی یه ماهه و موجودی فعلی داره توشه یه مهر فارسی بانکم پاش زد. طبیعیه این واقعا؟!

نمي تونم بگم كافي هست يا نه، ولي به نظر من بانكتون از سر وا كني كار كرده و يه پرينت حساب رو براتون مهر كرده، پيشنهاد مي كنم موجودي تون رو به يه بانك ديگه انتقال بدين و دوباره در خواست بدين، يا يك نمونه از همين نامه ها كه دوستان گذاشته اند براشون ببرين و در خواست كنيد به اين شكل به شما تمكن بدهند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: khder
سلام اگر حساب مشترک باشه بین دو نفر (من و همسرم ) و یک نامه تمکن مشترک بگیریم اشکالی داره؟ یا هر کدو بهتره تنها نامه بگیریم؟ ممنونم
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-05-04 ساعت 00:44)mazidi نوشته:  سلام اگر حساب مشترک باشه بین دو نفر (من و همسرم ) و یک نامه تمکن مشترک بگیریم اشکالی داره؟ یا هر کدو بهتره تنها نامه بگیریم؟ ممنونم
دوست عزیز مشترک خیلی هم خوبه....اونا خوششون هم میاد.Smile
تشکر کنندگان: aghaghia ، khder ، meisam14 ، پرویز تابنده ، a.rahaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان