موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم یک ماه قبل از قبول شدن من در لاتاری با هم ازدواج کردیم. در ارسال فرمهای اولیه هم اسم ایشون رو وارد کردم.. مشکلی که پیش نمی یاد؟
ساکن کشور آلمان
شماره کیس: 2014AS4500
محل مصاحبه : فرانکفورت آلمان
تاریخ مصاحبه: 01.04.2014
دریافت ویزا : 01.04.2014 (یک ضرب)
When there is a will, there is a way
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من بعد از برنده شدن در لاتاری ازدواج کردم وقبلا فرمامو بصورت مجرد فرستاده بودم ..مکاتبه کردم که گفتند مدارک ازدواج ( کپي سند ازدواج ، شناسنامه و عکس و فرم هاي آپديت شده ) ... میخوام مدارکو ایمیل کنم
لطفا متن ایمیلی که باید به kcc بدیم رو بزارید ...ممنون میشم .
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
برای چندمین بار: ازدواج بعد از قبولی در لاتاری هیچ مشکلی نداره از نظر سفارت. به کی سی سی اطلاع بدید. مدارکتون ازدواجتون را کامل و ترجمه کنید و با خیال راحت برید سفارت برای مصاحبه. (برای اینکه کار از محکم کاری عیب نکنه هم عکس مراسم عقد و عروسی و احیانا عکسهای قبل از ازدواج رو با خودتون پرینت شده ببرید و نشونشون بدید. هیچ مشکلی نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام,نامزدم ماه ديگه کارنت ميشه اما به عنوان مجرد خودشو معرفي کرده جون فعلا شرايط ازدوتج رو نداريم ميخوام بدون بعد گرفتن ويزا وبعد از مدتي ازدواج کنيم اونوقت ميشه منم همراهش برم يا کار من خيلي طول ميکشه ممنون ميشم راهنماييم کنيد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امسال لاتاری نوشتم خواستم بدونم اگه اسمم در بیاد و قبل از پر کردن فرم های اولیه و مصاحبه ازدواج کنم و بعدش فرم ها رو پرکنم با مشخصات خودمو همسرم بعدش واسه مصاحبه باید با همسرم برم؟