موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برنده 2014 هستم. من دختری را دوست دارم و دلم می خواد که باهاش ازدواج کنم. اما متاسفانه وضعیت مالی خیلی خوبی ندارم و رفتن خودم هم با سختی زیاد هست. دچار دودلی شدم که الان باهاش ازدواچ کنم و ببرمش ویا اینکه خودم تنها برم و بعد از اینکه جا افتادم اونو هم بیارم. شنیدم اگر قبل از مصاحبه این کار رو بکنم خیلی راحت تر هستش و بعد از اینکه وارد آمریکا شدم باید 3 سال صبر کنم تا بتونم ایشون رو به آنجا ببرم. مخصوصا چون زمان کارنت شدنم هم نزدیک شده خیلی درگیر این مسئله هستم. فکر می کنم رفتن با خانمم می تونه از لحاظ حمایت عاطفی و مالی (کار کردن همسرم) خیلی به دو نفرمون کمک کنه و از طرفی می ترسم که مشکلاتم در اونجا با دو نفر خیلی زیاد بشه که قابل تحمل نباشه و از این کار پشیمون بشم. راستش چون از وضعیت اونجا و مشکلات مهاجرت و ... اطلاعات درستی ندارم نمی تونم تصمیم مناسبی بگیرم. اگر اطلاعاتی دارید که می تونه کمکم کنه و یا اگه شما هم وضعیتی مثل من رو تجربه کردید، تجربیاتتون خیلی به دردم می خوره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یک سوال داشتم من وضعیت ازدواج خودم رو تو ایمیل همراه فرمها گفتم و جوابم اینو مثل همه دادند:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
ولی مدرک عقدنامه رو براشون نفرستادم گفتم یک هفته قبل از مصاحبه بفرستم حالا نگرانم چون در بعضی پستها گفتن عقدنامه رو هم باید ارسال می کردم حالا به نطرتون چیکار کنم
پیشاپیش ممنون از جوابتون
کیس نامبر: 2014AS39XX>سفارت: ابوظبی> دارای برگ آبی و انتظار از فروردین 93 تا امروز ||ابدیت اول 3 روز بعد از مصاحبه و ابدیت دوم 08-Jul-2014 و ابديت دوم ١١ اگوست نفر ٢ كيس // هر دو ١٨ اگوست ابديت// تعداد اعضای کیس: دو نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-21 ساعت 11:45)payman115 نوشته: سلام یک سوال داشتم من وضعیت ازدواج خودم رو تو ایمیل همراه فرمها گفتم و جوابم اینو مثل همه دادند:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
ولی مدرک عقدنامه رو براشون نفرستادم گفتم یک هفته قبل از مصاحبه بفرستم حالا نگرانم چون در بعضی پستها گفتن عقدنامه رو هم باید ارسال می کردم حالا به نطرتون چیکار کنم
پیشاپیش ممنون از جوابتون
خوب عقد نامتو هم با ترجمش رو هم دوباره ایمیل کن و بگو یادم رفته بود .منم یادم رفته بود ۲ بار فرم هامو فرستادم
I sent you all my forms and also my spouse's forms (including DP-230, DSP-122, Barcode Sheet and Photograph)
via Email, but unfortunately
I forgot to send you the copy of my marriage certificate with it's English translation.
So I, attached them in this Email along and would be appreciated if you include this attached information in my case file for the resume of Visa processing.
Please inform me receiving this email and the attached files
I
look forward to hearing your kind reply.
Sincerely yours;,
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
به راهنماييتون احتياج دارم،من برنده ي ٢٠١٣ هستم، ويزامو گرفتم و به اميد خدا ديماه ميرم،اما ميخوام بدونم اگه بخوام ازدواج كنم شرايطم به چه صورت خواهد شد؟ اول اينكه در ويزاي من تغيري ايجاد ميشه اگه قبل رفتنم ازدواج كنم،مثل اينكه باطل بشه و نياز به صدور مجدد داشته باشه؟ و اينكه ميتونم خودم برم و بعد همسرم بياد؟ چقدر طول ميكشه كه بياد؟٣ سال،شايدم بيشتر؟؟؟؟
يا اينكه بهتره اول برم من اونجا بعد كه گرين كارتمو گرفتم دوباره برگردم و اقدام كنم واسه ازدواج و درخواست مهاجرت همسرم؟ كلا با گرين كارت ميشه واسه همسر درخواست ويزا داد و اينكه چقدر طول ميكشه؟ قاطي كردم،اصلا نميتونم تصميم بگيرم
كمكم كنيد لطفا
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر