موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
جدا جرات میخواد ازدواج بعد از برنده شدن.من که جراتشو نداشتم تصمیم گرفتم بعد از ویزا این کارو کنم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
خب من هم دو روز قبل از کارنت شدن ازدواج کردم . حالا توکل به خدا قعلا منتظر نامه دوم هستیم ببینیم هر دونفر دعوت به مصاحبه شدیم یا نه
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
امروز نامه دوم من هم اومد البته هیچ ایمیلی نیامد و من خودم تو سایت چک کردم
متاسفانه فقط روز مصاحبه برای من تعین شده و هیچ اسمی از همسر من برده نشده
برای پیگیری باید از طریق kcc اقدام کرد یا سفارت؟
متشکرم
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.من کلیرنس شدم و تا اعلام نتایج در سایت میخوام برم خواستگاری.بنظر شما تا گرفتن ویزا عقد کنم یا بعد ورود به امریکا و در یافت گرین کارت؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا منو راهنمائی کنید:
من با یکی از دوستانم چند سالی هست که آشنا هستیم و میخوایم ازدواج کنیم. تاریخ مصاحبه من 1/5 ماه دیگه هست. در ضمن رشته تحصیلی من رشته پیراپزشکی هست که حساس نیست. ولی دوستم قبلا سربازیشو تو س پ ا ه اونم فرماندهی گذرونده ولی کارش الان آزاد هست. به نظر شما ما الان چه کار کنیم؟الان عقد کنیم یا بذاریم تکلیف ویزای من مشخص شه؟اگه الان عقد کنیم پروسه ما کلیرنسش طولانی نمیشه؟ با توجه به اینکه پارسال ویزا تموم شد اگر عقد کنیم شانس ما کم نمیشه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا جایی که من اینجا خوندم اگه شخصی ویزاشو بگیره ولی هنوز ازش استفاده نکرده باشه یعنی وارد آمریکا نشده باشه میتونه ازدواج کنه و یرای ویزای همسرش هم درخواست بده
گویا ویزای صادر شده باطل میشه و مجددا" وقت مصاحبه میدن حالا سوال من اینه
1- فرض کنیم همین امروز مدارک عقدو ازدواج و... بدست سفارت برسه کی وقت مصاحبه میدن؟
2- آیا اگر به همسر ویزا ندن یا بهش کلیرنس بخوره و از سپتامبر هم بگذره ویزای صادر شده کلا" باطل میشه یا اون یکیه همچنان معتبره؟
(چون مهمه که اگر به همسر ویزا ندن اون ویزای صادر شده هم از دست نره تا بشه بعدا" از طریق ویزای ازدواج اقدام کرد)
3- اگر طرف بره آمریکا گرین کارتشو بگیره و بعد بخواد برای همسرش اقدام کنه در شرایط فعلی چقدر زمان می بره؟
هر نکته و تجربه ای که بدرد بخوره ممنون میشم در اختیارم بزارین