2014-05-06 ساعت 21:53
(2014-05-06 ساعت 21:25)Saeedv13 نوشته:به نظر من هم غیر منطقیه ولی خب نوشتن که پاکت ویزاتون باید به همراه فرمهای آپدیت شده و مدارک ازدواج بفرستین تا ما ویزاتون باطل کنیم و در اولین فرصت(نوشتن که معمولا" طی دو ماه بعد از رسیدن مدارک به دست ما خواهد بود) براتون وقت مصاحبه بدیم. یعنی با فرستادن پاکت مدارک قبل از مصاحبه ویزا رو خودشون باطل میکنن! اما اینکه اگر به همسر ویزا نرسه ویزای صادر شده هم کلا" باطل میشه یا نه جوابشون همون خط آخری بود که براتون نوشتم.(2014-05-06 ساعت 20:38)انیمیشن نوشته: با سفارت مکاتبه کردم گفتن میتونید قبل از رفتن همسرو اضافه کنید و یه سری مدارکو باید بفرستید ولی در جواب سوالی که پرسیده بودم اگه به هر دلیلی ویزا به همسرم نرسه یا زمان سپتامبر بگذره آیا ویزای من هم باطل میشه این جوابو دادن:منظورش اینه که اگر تو این فاصله سهمیه ویزا تموم بشه به هیچکدوم ویزا نمیدن ولی این حرفش با عقل من جور در نمیاد. وقتی شما ویزا رو گرفتی یک سهمیه رو به خودت اختصاص دادی و تموم شده. این نمیشه که ویزای شما رو باطل کنند و بعد هم بگن خوب حالا دیگه به هیچ کدومتون ویزا نمی دیم! آقا برای این که کار به لحظات آخر نرسه و استرس نداشته باشین بهتره که زودتر ازدواج کنین و تقاضای وقت مصاحبه مجدد کنین.
After we receive the documents we will schedule the first available appointment date which is usually within the next two months. At that time we have to cancel your visa as well to add your spouse in your file. If we run out of DV numbers in the meanwhile we cannot issue visas for either of you
معنیش چیه دقیقا"؟
از شما ممنونم برای جوابهاتون من هم جدا از قضیه ی خودم خواستم این نامه نگاریها و جوابهاشو اینجا بزارم که دوستان استفاده کنن و به تجربیات سایت اضافه بشه.