موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم
افیسر به ما گفت مدارک نشاندهنده ارتباط با همسر رو میخواد و تو برگه آبی تیک مراحل اداری و نقص مدرک ارتباط با همسر رو زده البته ما یه سری مدارک برده بودیم اما گفت کمه
حالا سوالم اینه وقتی که اسممون رو تو سایت زدن یعنی ویزا آماده س و ما باید مدارک رو بندازیم صندوق حالا وقتی ویزا آماده س دیگه چه نیازی به اثبات این ارتباط با همسر هست؟ منظورم اینه که مثل نقص مدرک مثلا شناسنامه نیست که بگیرن بذارن تو پرونده،
حالا میخواستم ببینم نیاز هست این مدارکو زودتر بفرستم سفارت یا همون روز ویزا بدم کفایت میکنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
aghaghia بله گزینه مراحل اداری رو برامون تیک زدن. می ترسم پست کنم چون یکی می گفت سفارت مدارک مارو گم کرده، ما اصل یه مدرکو نبرده بودیم بفرستم، تا روز کلیر شدن دستشون می مونه؟
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها یکی از دوستانم ویزا گرفته الان میخواد ازدواج کنه چطور میتونه برا نامزدش هم ویزا بگیره که با هم برن ؟ لطفا راهنماییم کنید . تا شهریور باید بره آ م ر ی ک ا .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
من ویزام رو گرفتم و بنا به مشکلاتی که داشتم نمی تونستم عقد کنم و الان نمی دونم چی کار کنم که آیا برم امریکا و برگردم عقد کنم یا اینکه الان عقد کنم
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
اول از همه شرمنده شما و سایت هستم که بعد ار سفر به ا م ر ی کا نتونستم اونجور که باید ادای دین کنم
دوستان یک مشکل خیلی مهمی بهش برخورد کردم ، قبل از ذکر مطلب این نکته رو اشاره کنم که بنا به دلایلی مجبور شدم تنها به این سفر بیام و نامزدم ایران موند ، این که میگم نامزد چون عقد نکردیم ، قرار بر این شد که ابتدا من بیام و زمینه سازی های لازم رو انجام بدم بعد اقدام کنیم واسه خانم ، نکته ای که هست اینکه آیا عقد غیابی میشه انجام داد تا مراحل کار رو انجام بدیم یا حتما باید خودم حضور داشته باشم؟ تو سایت امیگریشن اپلای و شروع این رو پرسید !!
لطفا کسانی که اطلاع دارن کمک کنن ؟ غیابی میشه یا باید حتما خودم بیام عقد کنیم و سایر موارد!!!
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیزم در مهاجرسرا یه سوال داشتم در مورد ازدواج بعد از قبولی
آیا برای ازدواج بعد از قبولی حتما باید اونها رو متقاعد کنی که با همسرت قبل از قبولی رابطه داشتی و این ازدواج بخاطر قبولی نبوده؟ مثلا من الان میخوام بروش سنتی برم ازدواج کنم و هیچ آشناییت قبلی ای هم نداشتم با خانمم آیا به مشکل برمیخورم ؟
Clear - Interview : March
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-19 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-19 ساعت 20:14 توسط jojo_hami.)
(2014-08-18 ساعت 22:36)lotttery2015 نوشته: سلام بر دوستان عزیزم در مهاجرسرا یه سوال داشتم در مورد ازدواج بعد از قبولی
آیا برای ازدواج بعد از قبولی حتما باید اونها رو متقاعد کنی که با همسرت قبل از قبولی رابطه داشتی و این ازدواج بخاطر قبولی نبوده؟ مثلا من الان میخوام بروش سنتی برم ازدواج کنم و هیچ آشناییت قبلی ای هم نداشتم با خانمم آیا به مشکل برمیخورم ؟
سلام. من و همسرم هم بعد از اعلام نتایج لاتاری با هم ازدواج کردیم. و البته قبل از اینکه نامه ی دوم دعوت به مصاحبه برامون بیاد. روز مصاحبه آفیسر به این موضوع خیلی گیر داد و دایما از تاریخ ازدواج و تاریخی که فهمیدی قبول شدی و اینا میپرسید. خلاصه شک کرده بودن که این ازدواج س.و.ر.ی. باشه....ولی ما یه سری عکس از مراسم عقد و نامزدیمون براشون بردیم. که در اون عکسها خانواده ها و فک و فامیل هم بودن تا بفهمه این ازدواج واقعیه....عکسها را که دادیم پرسید چند نفر تو این مجلس دعوت داشتن گفتیم 200-300 نفر....و بعدش کلیرنس خوردیم و شکرخدا بعد از چندماه هردومون کلیر شدیم و الان ویزاهامون دستمونه. خدارا شکر
چندتانکته را بگم:
1-ما هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ما قبل از اعلام نتایج لاتاری با هم ارتباط داشتیم ، را نداشتیم. ولی به نظرم هرکس همچین مدارکی بتونه جور کنه راحت تر میتونه آفیسر را متقاعد کنه. ولی شما هم که نداری نگران نباش. چون تازه میشی مثل ما!
2-تا جاییکه میشه قبل از اومدن نامه ی دعوت به مصاحبتون ازدواج کنید. چون اینجوری میتونید سریعا به KCCیمیل بزنید و بگید که ازدواج کردین و اینجوری هردوتون را برای مصاحبه دعوت میکنن و به مشکلی برنمیخورید.
3-به محض اینکه ازدواجتون داشت قطعی میشد به KCCیمیل بزنید و قضیه را بگید. چون بعدا میتونید پرینت این نامه ها را ببرید و به آفیسر نشون بدین و خوب این خودش یه امتیاز مثبت محسوب میشه. ما همین کارو کردیم
اگه بازم سوالی داشتی پیام خصوصی بزن و بپرس
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان من تمامی کارام تمام شده.ویزامو گرفتم و تا بهمن وقت دارم وارد امریکا شم.من میخوام قبل رفتنم ازدواج کنم.پروسه همسرم چگونه هست و چقدر زمان میبره؟ سفارتم انکارا بوده.
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
سلام - تبریک
شما دیگه وقتی نداری که راه 1 را بهت پیشنهاد کنم که ازدواج کنی الان بری سفارت مجدد چون ماه آخر 2014 ها هست .
شما باید بری اونور بعدا ازدواج کنید . که خانومتون بین 1.5 تا 3 سال بعد به شما می پیوندند.
ایشالا موفق باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر . مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام اولین سفر که وارد امریکا میشم برای همسرم فرم i130 رو پر کنم!
بعدش پاس سفید بگیرم و برگردم و حدود 2سال ایران باشم!
پروسه صدور ویزا برای همسر که به حضور من در امریکا نیازی نداره؟ هوم؟
اولین ورود SEP 2014
اولین پاس سفید feb 2015
دومین ورود oct 2016