کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-08-12 ساعت 13:28)HELIAA نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 12:46)HELIAA نوشته:  سلام. من هنوز فرم هارو نفرستادم. البته تازه متوجه شدم ك برنده شدم. همسرمن سال 80 رفته سربازي و بعد يك سال دانشگاه قبول شده. بعد از دانشگاه دوباره رفته سربازي تا تمومش كرد. منميدونم تاريخ شروع سربازيشو چي بزنم.چون اگه سال 80 بزنم اونوقت مدت زمان سربازيش 5 سال ميشه و اگه سال 84 بزنم اونوقت مدت سربازيش6ماه ميشه. چيكار كنم.

دوست عزیز جواب سوال شما در اینجا داده شده، لطفا وقتی در تاپیکی سوالتون رو مطرح میکنید همونجا بدنبال جوابش باشید و از طرح یک سوال در تاپیک های مختلف خودداری کنید. ممنون از توجهتون...

فقط جهت اطمينان بود بخاطر نگراني. مرسي. الان يه سوال ديگه دارم كارتهاي الكترونيكي جديد واسه سربازي (اونهاييكه تعويض شدن) مشكلي ندارن تو سفارت. تاييد ميشن?

خیر مشکلی نداره فقط باید ترجمه اش هم برده شه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: HELIAA
اعلام جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي - سه شنبه ٢٢ مرداد ١٣٩٢

به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، سرهنگ "رحمان عليدوست" در خصوص جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي، اظهارداشت: مدت خدمت کليه مشمولاني که از ابتداي سال 1391 در نيروهاي مسلح و يگان هاي حفاظتي ، خدمت دوره ضرورت را انجام دهند 21 ماه است.
وي افزود: مدت خدمت دوره ضرورت براي آن دسته از مشمولان که بعنوان امريه در ادارات و سازمان هاي دولتي مشغول به خدمت هستند 24ماه و مدت خدمت سربازاني که در مناطق عملياتي خدمت مي کنند 18 ماه است.
سرهنگ عليدوست يادآور شد: مدت خدمت کارکنان وظيفه غير بومي مشغول به خدمت در مناطق امنيتي غير درگير، عملياتي و بد آب و هوا نيز 19 ماه است.
وي گفت: مدت خدمت آن دسته از مشمولان که درسال 90 و قبل آن به خدمت اعزام شده اند مطابق مقررات سابق (مناطق عادي 18 ماه، مناطق عملياتي 16 ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 17 ماه ) است.
معاون احضار واعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا تاکيد کرد: آن دسته از مشمولان که در سال 90 و قبل آن مشغول خدمت بوده و به علت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند، در صورت اعزام مجدد 21 ماه خدمت خواهند کرد.
منبع:
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&site...sview=1163
تشکر کنندگان: mhz_ir ، noobnoobi
من لیسانسم رو تمام کردم برگه ی فراغ از تحصیلم رو هم گرفتم. میخواستم الان بوسیله این برگه از کشور خارج شم. اگر از سفر برگردم این برگه رو به من پس میدن؟ چون برای کارشناسی ارشدم میخوام ثبت نام کنم چون برای ثبت نام ارشد لازم است. لطفا یک جواب موثق بهم بدین. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 01:03)علی1369 نوشته:  من لیسانسم رو تمام کردم برگه ی فراغ از تحصیلم رو هم گرفتم. میخواستم الان بوسیله این برگه از کشور خارج شم. اگر از سفر برگردم این برگه رو به من پس میدن؟ چون برای کارشناسی ارشدم میخوام ثبت نام کنم چون برای ثبت نام ارشد لازم است. لطفا یک جواب موثق بهم بدین. ممنون
برای خروج از کشور بعد از فراغت از تحصیل طبق گفته نظام وظیفه در حالت عادی تنها با وثیقه 15 میلیونی و سفر 20 روزه میتونید خارج بشید (مگر حالت خاص برای درمان و امثال اون که این موارد رو اطلاع ندارم).دوست عزیز دیگه کاراشون سیستمی هست شما بعد از فراغت از تحصیل به احتمال زیاد اون برگه هم نیاز نیست ببرید(البته شما ببرید) چرا که وقتی کد ملی شما رو تو سیستمشون بزنن وضعیت تحصیلی یا فراغتت براشون مشخص هست و دیگه نیازی به دادن و گرفتن اون برگه نیست.این مسئله برای ثبت نام مجدد در دانشگاه هم صدق میکنه.
کلا یه مسئله رو لازمه یادآوری کنم که به نظر من تو این موارد باید آنلاین عمل کنید یعنی شما هر زمان خواستید مستقیما از خود نظام وظیفه بپرسید که شاید تغییراتی داده باشن و خدایی نکرده براتون مشکلی پیش نیاد.
بهتره یه مثالی بزنم من خودم برای خروج از کشور توی فرومی دیگه از کسانی که تو این مسئله اطلاعات زیادی داشتن سوالات زیادی کردم یکی از اونها در مورد برگشت به ایران بعد از موعد مقرر در زمانی که هنوز دانشجو باشم بود که پرسیدم آیا اضافه خدمت میخورم یا نه؟
قبلش من از شما میپرسم با اطلاعاتی که دارید نظر شما چیه؟
ایشون گفتن تا زمانی که هنوز دانشجو باشید اضافه خدمت نمیخوری البته ظاهرا منطقی هم اومد چون کلیت اضافه حدمت مربوط به رد کردن سنوات معافیت تحصیلی و فرجه اون هست و من چون درگیر مسایل دیگه بودم به همین اکتفا کردم حالا که برام از نظام وظیفه پرسیدن گفتن 3ماه اضافه خدمت در خدمتشون هستیم،با اینکه هنوز دوره دانشجوییم تموم نشده.

برای همین سعی کنید این مسایل رو علاوه بر اینجا از خود نظام وظیفه هم بپرسید که این مسئله ای که برای من پیش اومده برای شما نباشه.
تشکر کنندگان: علی1369 ، noobnoobi
من امروز از نظام وظیفه راجب وثیقه سوال کردم. گویا فقط وجه نقد قبول میکنن و دیگه وثیقه ملک نمیخوان. بنظرتون درسته این قانون؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2013-08-14 ساعت 23:52)hamid_fs3 نوشته:  من امروز از نظام وظیفه راجب وثیقه سوال کردم. گویا فقط وجه نقد قبول میکنن و دیگه وثیقه ملک نمیخوان. بنظرتون درسته این قانون؟

دوست عزیز موثق تر از نظام وظیفه دیگه تو این زمینه نیست .اگه گفتن فقط وثیقه باید باشه 100% همینه قانونش.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 12:42)sejz نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:25)noobnoobi نوشته:  [quote='پسرک مهاجر' pid='383839' dateline='1375169659']
درود بر همه دوستان مشمول
اومدم یه راه دیگه ای برای کسانی که می خوان Re-entry Permit بگیرن و برگردن مثلا برن سربازی معرفی کنم.

انشاالله بعد از گرفتن ویزا بیاید ایران بعد دوباره اجازه خروج بگیرید که می دونید مدتش 20 روزه ، اما نگران نباشید برای این راه حل 20 روز کفابت می کنه مگر اینکه بدشانسی بیارید.

وقتی مجددا اجازه خروج گرفتید پروازتون را اگر می شد طوری تنظیم کنید که مثلا صبح برسید آمریکا تا از همان روز اول ورودتون هم استفاده کنید اما نشد هم مهم نیست
قبل از رفتنتون مدارک هایی که برای گرفتن پاس سفید نیاز هست را تو ایران آماده کنید (به تایپیک Re-entry Permit که بروید دوستان کاملا در این باره صحبت کرده اند )

من این موضوع رو پیگیری کردم 2 تا مسیله ممکن هست پیش بیاد
1-انگشت نگاری بیش از 20 روز طول بکشه
2-اگه بر فرض انگشت نگاری هم شدیم و 20 روز نشده برگشتیم ایران باید دفترچه رو پست کنیم من شنیدم ممکنه بعد از پست دفترچه تا 6 ماه طول بکشه که اعزام شیم .

مورد اول که ذکر کردن احتمال وقوعش خیلی زیاده.. مورد دوم خیلی جای نگرانی نداره ظرف 2 ماه اعزامید به احتمال زیاد با درخواست تسریع..
مورد اولم اگه زمان انگشت نگاریتون توی اون 20 روز نرسید باید برگردین و دوباره بعد از معلوم شدن تاریخش دوباره مجوز خروج بگیرین و برین کاراتون رو انجام بدین باز برگردین برین سربازی .. حالا هرکی بسته به شرایطش انتخاب میتونه کنه....

اینجوری که ده ملیون فقط هزینه رفت وبرگشت میشه بماند هزینه های اونجا
اگه یکی ودیعه بذاره و بره وبرنگرده و ودیعش هم بسوزه و بعد چندسال برگرده درمورد سربازیش چه اتفاقی میوفته
دستگیرش میکنن؟
اضافه خدمتش چقدر میشه؟
وکلاکسی میدونه چی پیش میاد یا نه؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 18:14)smpf نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:42)sejz نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 12:25)noobnoobi نوشته:  [quote='پسرک مهاجر' pid='383839' dateline='1375169659']
درود بر همه دوستان مشمول
اومدم یه راه دیگه ای برای کسانی که می خوان Re-entry Permit بگیرن و برگردن مثلا برن سربازی معرفی کنم.

انشاالله بعد از گرفتن ویزا بیاید ایران بعد دوباره اجازه خروج بگیرید که می دونید مدتش 20 روزه ، اما نگران نباشید برای این راه حل 20 روز کفابت می کنه مگر اینکه بدشانسی بیارید.

وقتی مجددا اجازه خروج گرفتید پروازتون را اگر می شد طوری تنظیم کنید که مثلا صبح برسید آمریکا تا از همان روز اول ورودتون هم استفاده کنید اما نشد هم مهم نیست
قبل از رفتنتون مدارک هایی که برای گرفتن پاس سفید نیاز هست را تو ایران آماده کنید (به تایپیک Re-entry Permit که بروید دوستان کاملا در این باره صحبت کرده اند )

من این موضوع رو پیگیری کردم 2 تا مسیله ممکن هست پیش بیاد
1-انگشت نگاری بیش از 20 روز طول بکشه
2-اگه بر فرض انگشت نگاری هم شدیم و 20 روز نشده برگشتیم ایران باید دفترچه رو پست کنیم من شنیدم ممکنه بعد از پست دفترچه تا 6 ماه طول بکشه که اعزام شیم .

مورد اول که ذکر کردن احتمال وقوعش خیلی زیاده.. مورد دوم خیلی جای نگرانی نداره ظرف 2 ماه اعزامید به احتمال زیاد با درخواست تسریع..
مورد اولم اگه زمان انگشت نگاریتون توی اون 20 روز نرسید باید برگردین و دوباره بعد از معلوم شدن تاریخش دوباره مجوز خروج بگیرین و برین کاراتون رو انجام بدین باز برگردین برین سربازی .. حالا هرکی بسته به شرایطش انتخاب میتونه کنه....

اینجوری که ده ملیون فقط هزینه رفت وبرگشت میشه بماند هزینه های اونجا
اگه یکی ودیعه بذاره و بره وبرنگرده و ودیعش هم بسوزه و بعد چندسال برگرده درمورد سربازیش چه اتفاقی میوفته
دستگیرش میکنن؟
اضافه خدمتش چقدر میشه؟
وکلاکسی میدونه چی پیش میاد یا نه؟

مثل یه سرباز فراری باش رفتار میشه، پروندش دادگاه فرستاده میشه ،
اولا که تا روشن شدن تکلیف سربازی ممنوع الخروج میشن و بعد راجع به اضافه خدمت و حبسش هم تصمیم گرفته میشه
ولی جدیداً قانونی وضع شده که کسایی که رفتن و تکلیف سربازی رو هم معلوم نکردن میتونن سالی 2 بار و مجموعاً 3 ماه بدون مشکل به ایران بیان که تا سال 96 فعلا این قانون پا برجاست ...
ولی نگران نباشید چون در طول زمان همیشه تسهیلاتی برای این دسته از افراد وجود داشته و خواهد داشت ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 18:14)smpf نوشته:  مورد اول که ذکر کردن احتمال وقوعش خیلی زیاده.. مورد دوم خیلی جای نگرانی نداره ظرف 2 ماه اعزامید به احتمال زیاد با درخواست تسریع..

در مورد اینکه دوستان به فکر گرفتن پاس سفید هستن من شرایطش رو مختصر و مفید میگم اگر کسی بتونه اقدام کنه که برگرده و سربازیش رو هم تموم کنه بهتر هست چرا که تا کارت پایان خدمت نداشته باشی مدارک تحصیلی دانشگاهیت رو نمیدن و بقیه مسائل که خودتون بهتر میدونید
پاس سفید یک پروسه اداری هست برای کسانی که میخان برای 2 سال خارج از امریکا بمونن بنابه هردلیلی.این پروسه طبق آماری که از دوستان هست از زمان ارسال مدارک تا زمان انگشت نگاری مینیمم 3هفته زمان میبره و ماکزیممش نمیدونم!!!
ناگفته نمونه که باید خودتون حساب کنید که آیا توی 2سال کمتر میتونید کارایی که میخاین(مثلا اتمام درس،اتمام سربازی و ...) رو تموم کنید یا نه؟
اگر میشه که برید مرحله بعدی وگرنه اگر از دوسال رد بشه گرین کارتتون احتمال باطل شدن هست.
اگر کسی بتونه اجازه خروج 30 روزه(علمی،نیمه علمی،زیارتی) بگیره ظاهرا میتونه این پروسه رو طی کنه اما از اونجایی که زمان ماکزیممش مشخص نیست هیچ حساب کتابی نداره.
حالا شانس بیارید و تو مینیمم زمان کار انجام بشه که توی 30روز میتونید برگردید و وثیقتون رو بگیرید و ...
ولی اگر توی 30 روز نتونید این پروسه رو طی کنید اگر همچنان اصرار دارید که این پروسه رو طی کنید و دو سال برگردید دو راه دارید:
1-تا اتمام پروسه بمونید و با خیال راحت برگردید چون تا 2سال میتونید خارج از امریکا باشد ولی در عوض پولتون رو نوش کردن و تا اتمام سرباز یا معافیت ممنوع الخروجید
2-ظاهرا امکان ارسال مدارک برای پاس سفید هست تو تاپیکش نوشتن چند تا از دوستان اینکارو کردن ولی مشکلی که هست شما باید قبلش یکبار وارد امریکا شده باشید چون جز مدارک ارسالی کپی اون لازم هست.که تو این حالت شما میتونید دو سری برید امریکا که حتی کمتر از 20 روزه هم میتونید برگردید ولی حواستون باشه که اگر اینکارو کردید زمان سفر دوم شما بسته به اعلام زمان انگشت نگاری داره و شما طبق اطلاع از زمان اون باید سریعا مراحل اداری خروج رو انجام بدید
به هرحال این بررسی هایی بود که طی روزهای زیادی ذهن منو درگیر کرده بود و میخاستم دوستانی که فکر میکنن تو 2سال میتونن به کارای سربازی و دانشگاهشون اتمام بدن شرایط گرفتن پاس سفید در حالت های خاص رو بدونن.
گفتنی هست که تو این پروسه(خروج) هزینه زیادی ممکنه متقبل بشید(وثیقه،خرید بلیت در تاریخ خاص،تغییر تاریخ بلیت،کنسلی بلیت و...)
تشکر کنندگان:
(2013-07-31 ساعت 19:04)araaaash نوشته:  برادرا
من اگه بلیطمو واسه انکارا بگیرم نشون بدم نمیکن اااااااااااایییییییییییی کلککککککک میخوای بری آمریکا؟!!!Big Grin
مشکلی پیش میاد؟

اگر به کسی نگید من خودم همین کار کردم البته آنکارا هم باید میرفتم چون هنوز ویزا نداشتم وبعد از گرفتن ویزا از همونجا رفتم امریکا ولی یه سری مشکلات جانبی داشتم که خدا رو شکر حل شد.کلا سفر یه سره از محل مصاحبه به امریکا ریسکی هست ولی شدنیه.بعدشم شما بلیتت که یه تیکه نیست طبیعتا و فقط بلیت آنکارا رو نشون میدی اونا کاری ندارن با سفرای دیگت.
تشکر کنندگان:
یکی از دوستان تو پیام خصوصی سوال کرده بود اینجا هم مطرح کنم که به نظر من بهترین راه گرفتن پذیرش از دانشگاه های امریکا هست که فکر کنم به درد دوستان بخوره.من خودم زمان کافی برای اینکارو پیدا نکردم.چون چالشهای این پروسه به صورته:
1-برای گرفتن معافیت تحصیلی باید پذیرش در مقطع بالاتر باشه
2-وثیقه برای ادامه تحصیل در حال حاضر فقط 15 میلیون نقد هست
3-حداقل 90% دانشگاههای امریکا(شاید هم بیشتر) حداقل از شما نمره زبان رو میخان مگر مدرکتون از کشوری باشه که انگلیسی تدریس شده باشه!
برای مقطع دکترا GRE هم اضافه میشه.البته برای این موارد شاید بتونین پذیرش مشروط بگیرین
4-اپلای کردن هر دانشگاه حداقل 50$ هزینه داره که نیاز به کردیت کارت دارید(از طریق شرکت ها هم میشه)
5-این پروسه زمان بر هست چرا که شما تا آماده شدن برای آزمون زبان یا GRE و گرفتن نمره آن چند ماهی نیاز دارید و از طرف دیگر مشکل ثبت نام این آزمون ها در زمان خاص همچنان برقراره
6-اپلای کردن زمان خاصی داره مثلا برای پاییز 2014 شما تا دسامبر2013 وقت دارید مدارک رو آماده کنید(از این جهت که فرصت کافی هست خوبه ولی از جهت دیگه که باید تا اون زمان منتظر باشید و ممکنه مثلا کسی مصاحبش قبل از اون باشه و یا کلیر بشه زمان زیادیه)
7-دانشگاه باید مورد تایید وزارت علوم باشه
8-بعد از اتمام تحصیل در خارج شما ملزم به بازگشت به ایران هستید وگرنه همون شرایط خارج شدن از محدوده اجازه خروج رو دارید(البته با این قانون جدید این مشکل میشه گفت برطرف شده)
البته پذیرش از کشورهای دیگه هم میشه که بعد انصراف بدن و برن امریکا ولی یه سری هزینه باید متقبل بشه
در کل با همه این چالشها پیشهاد من این راه است.چون با خیالت راحت اجازه خروج گرفتید و تکلیفتون اونجا مشخصه.البته به نظر من خودش یه پروسه لاتاریه(لاتاریه2)Wink
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-15 ساعت 21:25)mhz_ir نوشته:  یکی از دوستان تو پیام خصوصی سوال کرده بود اینجا هم مطرح کنم که به نظر من بهترین راه گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا هست که فکر کنم به درد دوستان بخوره.من خودم زمان کافی برای اینکارو پیدا نکردم.چون چالشهای این پروسه به صورته:
3-حداقل 90% دانشگاههای آمریکا(شاید هم بیشتر) حداقل از شما نمره زبان رو میخان مگر مدرکتون از کشوری باشه که انگلیسی تدریس شده باشه!
برای مقطع دکترا GRE هم اضافه میشه.البته برای این موارد شاید بتونین پذیرش مشروط بگیرین
4-اپلای کردن هر دانشگاه حداقل 50$ هزینه داره که نیاز به کردیت کارت دارید(از طریق شرکت ها هم میشه)
5-این پروسه زمان بر هست چرا که شما تا آماده شدن برای آزمون زبان یا GRE و گرفتن نمره آن چند ماهی نیاز دارید و از طرف دیگر مشکل ثبت نام این آزمون ها در زمان خاص همچنان برقراره
6-اپلای کردن زمان خاصی داره مثلا برای پاییز 2014 شما تا دسامبر2013 وقت دارید مدارک رو آماده کنید(از این جهت که فرصت کافی هست خوبه ولی از جهت دیگه که باید تا اون زمان منتظر باشید و ممکنه مثلا کسی مصاحبش قبل از اون باشه و یا کلیر بشه زمان زیادیه)
8-بعد از اتمام تحصیل در خارج شما ملزم به بازگشت به ایران هستید وگرنه همون شرایط خارج شدن از محدوده اجازه خروج رو دارید(البته با این قانون جدید این مشکل میشه گفت برطرف شده)
البته پذیرش از کشورهای دیگه هم میشه که بعد انصراف بدن و برن آمریکا ولی یه سری هزینه باید متقبل بشه
در کل با همه این چالشها پیشهاد من این راه است.چون با خیالت راحت اجازه خروج گرفتید و تکلیفتون اونجا مشخصه.البته به نظر من خودش یه پروسه لاتاریه(لاتاریه2)Wink

من به پذیرش هم فکر کردم ... اما نباید بعد از پذیرش در دانشگاه درس خوند و ترم به ترم ثبت نام کرد تا معافیت تحصیلی هم تداوم پیدا کنه ؟؟؟
هزینه دانشگاه برای یه دانشجوی که رزیدنت نیست چقدر هست /؟ سالانه 30-40 هزار دلار در مقطع فوق ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mhz_ir
(2013-08-15 ساعت 21:25)mhz_ir نوشته:  یکی از دوستان تو پیام خصوصی سوال کرده بود اینجا هم مطرح کنم که به نظر من بهترین راه گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا هست که فکر کنم به درد دوستان بخوره.من خودم زمان کافی برای اینکارو پیدا نکردم.چون چالشهای این پروسه به صورته:
3-حداقل 90% دانشگاههای آمریکا(شاید هم بیشتر) حداقل از شما نمره زبان رو میخان مگر مدرکتون از کشوری باشه که انگلیسی تدریس شده باشه!
البته پذیرش از کشورهای دیگه هم میشه که بعد انصراف بدن و برن آمریکا ولی یه سری هزینه باید متقبل بشه

دوستان حواستون به این قضیه باشه که شما اگه ۲تا پرونده برای ویزا داشته باشین، کیستون رجکت می‌شه. یعنی‌ هم برای ویزای دانشجوی و لاتاری اقدام کرده باشین. خیلی‌ پیگیری کنین این قضیه که خدای نکرده مشکلی‌ پیش نیاد
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mhz_ir
درضمن یه قانونی گذاشتن جدیدا که کسایی که ۳سال به بالا ایران نبودن می‌تونن هر سال ۲بر درجم به طور ۳ماه در سال وارد ایران شن. واسه همی‌ نرزش نداره ۱۵تومنه شما ۴ ۵ سال یا هرچند سال گرو باشه بعد هم هپلی هاپو ! واسه همین به نظر من ارزشه ریسک و دردسر نداره. دوستان هم نظر بدن لطفا
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-08-15 ساعت 22:33)5ina نوشته:  دوستان حواستون به این قضیه باشه که شما اگه ۲تا پرونده برای ویزا داشته باشین، کیستون رجکت می‌شه. یعنی‌ هم برای ویزای دانشجوی و لاتاری اقدام کرده باشین. خیلی‌ پیگیری کنین این قضیه که خدای نکرده مشکلی‌ پیش نیاد
شاید در بدبینانه ترین حالت این رو هم بشه به اون چالش ها اضافه کرد ولی طبق پرس و جویی که من از دوستان داشتم.کسی که برنده لاتاری هست اگر برای ویزای دانشجویی اقدام کنه مشکلی پیش نمیاد ولی برعکسش مشکل ساز هست.یکم توضیح میدم:شما وقتی با کیس لاتاری میری مصاحبه آفیسر ببینه برای ادامه تحصیل هم اقدام کردی خوشحال هم میشه چون اونا براشون مهمه شما اونجا چیکار میخاید بکنید هر چند جدیدا از کمتر کسی این سوالو میکنن ولی اطلاع دارن.
ولی اگر کیست ویزای دانشجویی باشه حتی بفهمن لاتاری ثبت نام کردی ممکنه ردت کنن چرا که میگن هدفت ادامه تحصیل نیست میخای بری اونجا برای کارای دیگه!!!به هر حال بازم خودتون پرس و جو کنید من هدفم کمک به شماست و تصمیم با خودتونه.
تشکر کنندگان: 5ina

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان