کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-10-04 ساعت 01:56)kamix نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 23:46)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 23:33)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 22:33)proje نوشته:  شما بهتربود اون وثیقه که از بانک گرفتی رو قبل اینکه بدی نظام وظیفه 1ترجمه میکردی. نامه نظام وظیفه رو هم که واسه وزارت علومه قبل از اینکه به وزارت بدی ترجمه کن. در واقع اون بجای کارت پایان خدمته...
منظورتون از نامه نظام وظیفه برای وزارت علوم چیه؟

فکر کنم دوستمون این نوع خروج رو با خروج دانشجویی اشتباه گرفتن ،
چون بیشتر به مراحل خروج جهت تحصیل در خارج کشور شبیه ...
اگر برای سفر علمی یا نیمه علمی بخوای اقدام کنی باید قبل از نظام وظیفه وزارت علوم تایید کنه نامه دانشگاه رو احتمالا دوستمون سفر علمی گرفته

من این روال کاری رو برای کسانی گفتم که دانشجوی خارج کشورند. ببخشید اگر اشتباه شد.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: pooyan1920 ، noobnoobi
سلام به همه دوستان گل Smile
بچه ها می دونستید حداکثر مدت خروج از کشور برای سفرهای سیاحتی به 30 روز افزایش پیدا کرده و دیگه 20 روز نیست!! Wink

خبر اصلی :
سفرهای سیاحتی

سفرهايي هستند كه به منظور افزايش اطلاعات و معلومات فردي و يا بازديد از بستگان ساكن در خارج از كشور باشد.

وبرای این منظور مشمول با داشتن شرایط زیر و سپردن مبلغ 150 میلیون ریال ودیعه نقدی یا ضمانت نامه بانکی می تواند اقدام نماید.

1- مشمول فاقد غيبت و داراي معافيت تحصيلي باشد.

2- حداكثر مدت زمان اينگونه سفرها 30 روز مي باشد.

منبع: سفرهای زیارتی و سیاحتی

***راستی مدارکی هم که برای انواع خروج از كشور لازم می باشد عبارتند از:

مدارك مورد نياز خروج از كشور به منظور سفرهاي علمي

1- ارايه موافقت‌نامه دانشگاه محل تحصيل و تاييد دانشگاه متنخب براي سفر مربوطه با تعيين محدوده زماني مشخص شده، توسط مركز وظيفه عمومي استان محل سكونت ياتحصیلی

تبصره: علاوه بر دانشگاههاي منتخب، اداره كل دانشجويان داخل، وزارت علوم، دانشگاه هاي علوم پزشكي و سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي نيز مي توانند در خصوص تاييد درخواست خروج كشور به منظور اين گونه سفرها اقدام نمايند.

2- سپردن مبلغ 50 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت و يا ارايه ضمانت‌نامه بانكي.

مدارك مورد نياز خروج از كشور به منظور سفرهاي نيمه علمي

1-ارايه موافقت‌نامه دانشگاه محل تحصيل و تاييد دانشگاه متنخب براي سفر مربوطه با تعيين محدوده زماني مشخص شده، توسط مركز وظيفه عمومي استان محل سكونت ياتحصيل
تبصره: علاوه بر دانشگاههاي منتخب، اداره كل دانشجويان داخل، وزارت علوم، دانشگاه هاي علوم پزشكي و سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي نيز مي توانند در خصوص تاييد درخواست خروج كشور به منظور اين گونه سفرها اقدام نمايند.

2- سپردن مبلغ 80 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت و يا ارايه ضمانت‌نامه بانكي.

مدارك مورد نياز براي خروج از كشور به منظور سفرهاي زيارتي

سفر به مقصد كشورهاي عربستان و عراق:

1- مجوز خروج از كشور دانشجويان و دانش‌آموزان مشمول به مقصد كشورهاي عربستان و عراق با ارائه درخواست خروج از كشور از دانشگاه و يا گواهي اشتغال به تحصيل از اداره آموزش و پرورش مربوط صادر مي گردد.

تذكر:

الف- دانش آموزان ، فارغ التحصيلان و افرادي كه داراي برگه اعزام به خدمت مي باشند كه قصد سفر به كشور عراق را دارند مي‌بايست با ارايه نامه از سازمان حج و زيارت و يا كاروان كه در آن تاريخ و مقصد سفر مشخص باشد به وظيفه عمومي محل سكونت مراجعه نمايند .

ب- دانش آموزاني كه قصد سفر به كشور عربستان را دارند مي‌بايست با ارايه نامه از سازمان حج و زيارت كه در آن تاريخ و مقصد سفر مشخض باشد به وظيفه عمومي محل سكونت مراجعه نمايند .

ج- دانشجوياني كه قصد سفر به كشورهاي عراق و يا عربستان را دارند با گواهي صادر شده از سوي دانشگاه كه در آن تاريخ،مقصدو علت سفر در آن قيد شده است به حوزه وظيفه عمومي محل سكونت و يا محل تحصيل مراجعه نمايند.

- سپردن مبلغ 5 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت و همچنين ارايه تعهد محضري اشخاص به مبلغ 50 ميليون ريال.

3- تكميل فرم سند تعهد و تاييد توسط دفاتر اسناد رسمي .

تذكر :
مدارك لازم جهت تكميل فرم سند تعهد در دفاتر اسناد رسمي

1. گرفتن كپي حكم كارگزيني لازم و ضروري مي باشد.

2. كپي جواز كسب در صورت شاغل بودن ضامن در شركت هاي خصوصي ارايه نامه معتبر از شركت هاي خصوصي و همچنين ذكر شماره حساب الزامي است.

مدارك مورد نياز خروج از كشور به منظور سفرهاي مطالعاتي

1) ارايه موافقت‌نامه دانشگاه محل تحصيل و تاييد دانشگاه متنخب براي سفر مربوطه با تعيين محدوده زماني مشخص شده، توسط مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ محل سكونت ياتحصيل .

2) سپردن مبلغ 50 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت و يا ارايه ضمانت‌نامه بانكي.

3) مدارك مورد نياز براي انواع مجوز خروج از كشور- خروج از كشور به منظور سفرهاي غير علمي

4) سپردن 150 ميليون ريال وديعه نقدي با مراجعه به شعبات موسسه مالي و اعتباري قوامين در سراسر كشور و ارايه اصل رسيد آن به مركز وظيفه عمومي محل سكونت و يا ارايه ضمانت بانكي

مدارك مورد نياز براي خروج از كشور مشمولان غير غايب و معاف موقت به منظور پيگيري درمان و مداواي بيماري

پرداخت مبلغ 150 ميليون ريال سپرده نقدي و يا ارايه ضمانت نامه بانكي.

مدارك مورد نياز براي خروج از كشور فرزندان مامورين ثابت دولت جمهوري اسلامي در خارج از كشور

1. ارايه گواهي اشتغال به تحصيل براي دانشجويان و دانش‌آموزان.

2. تكميل فرمهاي مربوطه و ارايه نامه از سازمان مربوطه.

3. سپردن ضمانت لازم از سوي وزارت امور خارجه و سازمان مربوطه

منبع اصلی : سازمان وظیفه عمومی
(2013-10-04 ساعت 14:18)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 00:27)pooyan1920 نوشته:  
(2013-10-03 ساعت 23:46)behdist نوشته:  دوست عزیز اصل فیش وثیقه و نامه دانشگاه را قبل از اینکه تحویل به نظام وظیفه دهید یک کپی باید بگیری که همراه با ترجمه این مدارک ببری واسه سفارت.

یعنی من کپی این دو مدرک رو بدم واسه ترجمه بعد ببرم سفارت کافیه؟؟

?
?
دوستان یه راهنمایی . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان:
شما باید با استفاده از یک سند و مدرکی اثبات کنید که به چه صورت از کشور خارج شدید و هر مدرکی که این موضوع را نشان دهد باید همراه با ترجمه اش به سفارت ببریدو از انجاییکه دوستان می گویند اصل این فیش و نامه اجازه خروج توسط نظام وظیفه گرفته می شود شما قبل از اینکه مدرکی جایی تحویل دهی از انها کپی بگیر و ترجمه کن و ببر سفارت و کافی است و شما فقط باید نشان دهید به سفارت که چطور خارج شدی در ضمن اگر پرسیدند در غیر اینصورت بردن اصل فیش وثیقه و ترجمه اش برای محکم کاریست.
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، noobnoobi
من امروز رفتم اداره گذرنامه . . . همون تو روابط عمومی یه خانمی پاسپورتم رو گرفت و زد تو سیستم اطلاعاتم رو و تاریخ مشخص شده برای خروجم رو گفت بهم . . بعد گفت که همه جا سیستمی شده و تو فرودگاه هم سیستمی میبینند و اجازه خروج رو میدن . . و گفت که ما نامه کتبی مبنی بر اجازه خروج به شما نمی دیم اصلا ما همچین کاری نمیکنیم کلا . . شاید نظام وظیفه همچین چیزی بده بهتون . . که اونم خودم بعید می دونم . .
همون طوری که دوستمون هم در تاپیک قبلی گفتن همون ترجمه کپی فیش باید کافی باشه
من کلا فکر نکنم که چیز خاصی تو مصاحبه بخوان ازمون . . امیدوارم که نخوان در واقع Smile
تشکر کنندگان: amin arefi ، behdist ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 23:23)pooyan1920 نوشته:  من امروز رفتم اداره گذرنامه . . . همون تو روابط عمومی یه خانمی پاسپورتم رو گرفت و زد تو سیستم اطلاعاتم رو و تاریخ مشخص شده برای خروجم رو گفت بهم . . بعد گفت که همه جا سیستمی شده و تو فرودگاه هم سیستمی میبینند و اجازه خروج رو میدن . . و گفت که ما نامه کتبی مبنی بر اجازه خروج به شما نمی دیم اصلا ما همچین کاری نمیکنیم کلا . . شاید نظام وظیفه همچین چیزی بده بهتون . . که اونم خودم بعید می دونم . .
من کلا فکر نکنم که چیز خاصی تو مصاحبه بخوان ازمون . . امیدوارم که نخوان در واقع Smile
دقیقا ترجمه کدوم فیش؟
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-06 ساعت 13:51)noobnoobi نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:23)pooyan1920 نوشته:  من امروز رفتم اداره گذرنامه . . . همون تو روابط عمومی یه خانمی پاسپورتم رو گرفت و زد تو سیستم اطلاعاتم رو و تاریخ مشخص شده برای خروجم رو گفت بهم . . بعد گفت که همه جا سیستمی شده و تو فرودگاه هم سیستمی میبینند و اجازه خروج رو میدن . . و گفت که ما نامه کتبی مبنی بر اجازه خروج به شما نمی دیم اصلا ما همچین کاری نمیکنیم کلا . . شاید نظام وظیفه همچین چیزی بده بهتون . . که اونم خودم بعید می دونم . .
دقیقا ترجمه کدوم فیش؟

فکر کنم همون برگه ای رو که نظام وظیفه میده ، چند بند داره و ... ما بند اولش رو پر میکنیم و بانک بند وثیقشو
همون رو قبل اینکه بدیم نظام وظیفه یه کپی بگیریم، فکر کنم کافی باشه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت
(2013-10-06 ساعت 13:51)noobnoobi نوشته:  
دقیقا ترجمه کدوم فیش؟
منظوره من از فیش بانکی همون فیش واریزی است که توی بانک پر می کنیم و باید ازش کپی هم بگیریم . .
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، mohammad19911991
سلام دوستان عزیز
من مدرک کارشناسی دارم و ماه دیگه اعزام به خدمتم الان اگه در قرعه کشی 2015 شرکت کنم و قبول بشم با توجه به اینکه در حین خدمتم شانسی دارم که بتونم واسه مصااحبه های مربوطه از کشور خارج بشم./ با سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-10-13 ساعت 02:23)afkar_margbar نوشته:  سلام دوستان عزیز
من مدرک کارشناسی دارم و ماه دیگه اعزام به خدمتم الان اگه در قرعه کشی 2015 شرکت کنم و قبول بشم با توجه به اینکه در حین خدمتم شانسی دارم که بتونم واسه مصااحبه های مربوطه از کشور خارج بشم./ با سپاس

خیر تا زمانی که سربازی اصلا و ابدا نمیشهSmile
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان:
دوستان من یک نگرانی داشتم
با این که من مشمول هستم و با این که باید کارت زرد از پاستور بگیرم و بهشون باید بگم که برای گرین کارته، آیا ممکنه از طریق خبر دادن به نظام وظیفه از خروج من جلوگیری کنن؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 16:02)Visas نوشته:  دوستان من یک نگرانی داشتم
با این که من مشمول هستم و با این که باید کارت زرد از پاستور بگیرم و بهشون باید بگم که برای گرین کارته، آیا ممکنه از طریق خبر دادن به نظام وظیفه از خروج من جلوگیری کنن؟

نگرانیتون بی مورده دوست عزیز،
دلیلی هم نداره بگی واسه لاتاری میخای ،
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ghafari88 ، Visas
(2013-10-14 ساعت 16:35)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 16:02)Visas نوشته:  دوستان من یک نگرانی داشتم

نگرانیتون بی مورده دوست عزیز،
دلیلی هم نداره بگی واسه لاتاری میخای ،

آخه پرسیدن ازم وقتی رفتم اونجا و بهم گفتن که کارتی رو که برای گرین کارت میدن با بقیه کارت ها فرق داره.
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
سلام

من الان توی معافیت 1ساله هستم
تو این 1سال میشه از کشور بیرون رفت ؟
برای سفر تفریحی ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 23:39)kaveh11 نوشته:  سلام

من الان توی معافیت 1ساله هستم
تو این 1سال میشه از کشور بیرون رفت ؟
برای سفر تفریحی ؟

بله 1بار ...
اگه شماره کیستون کارنت شده یا تو این مدت باقی مونده از معافیتتون کارنت میشه که هیچ ... وگرنه مجبور میشین کشور رو ترک کنین و تا زمان مصاحبه توی ترکیه بمونین
دلم نمیخاد اینو بگم اما این جاده برای ما یکطرفه-س ،
امیدوارم یه روزی همه از قانون بی سر و ته خلاص شن

تشکر کنندگان: noobnoobi ، azadeh2014 ، behdist

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان