موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من برای خروج از کشور برای مصاحبه سفارت وثیقه 15 م گذاشتم ...میخواستم بدونم روز مصاحبه بفقط ترجمه وثیقه رو نشون بدم کافیه یا نه اصلشم باید ببرم؟ یا این که به همراه اینا باید از دانشگاه نامه ای چیزی بگیرم؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی
دوستان دانشجو مشمول
چنانچه در ترم بهار اجازه خروج جهت مصاحبه بگیرید و ویزا هم دریافت کنید ، با توجه به مدت اعتبار ویزا که شش ماه است ، فکری برای گرفتن مجدد اجازه خروج در همان ترم بهار را کرده اید؟؟؟
کسی برای این کار چاره ای اندیشیده؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینکه میگن خدومت نرفته باشی بهتر ویزا میدن درست ولی لینکه اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس رو بهت نمیدن هم میتونه مشکل درست کنه یا گواهی هایی که ثابت کنه کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-20 ساعت 13:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-20 ساعت 13:49 توسط member.)
دوستان کسی اطلاع داره که اگر 2 تا برادر که یکی از آنها از طریق معافیت تحصیلی و گذاشتن وثیقه بره برای مهاجرت و دیگه و بر نگرده که مسلما وثیقه اش را نظام وظیفه ضبط می کنه. حالا سوالم اینه، برادر دیگر هم که معافیت تحصیلی داره و بخواد برای سفر تفریحی مثلا یک هفته ای بره خارج از کشور و برگرده بهش اجازه خروج می دهند، مشکلی به وجود نمی آد؟ یعنی می زارند بره یا بخاطر اون یکی داداشش که برنگشته بهش گیر می دهند؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-23 ساعت 13:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-23 ساعت 13:18 توسط mohammad69.)
سلام به همگی
بچه ها من برای گرفتن اجازه خروج از کشور برای تافل در ابوظبی ثبت نام کردم که بدم به دانشگاه تا اجازه خروج با عنوان سفر نیمه علمی بدن بهم که وثیقش کمتر بشه (8 میلیون)
اگر نامه دانشگاه رو ببرم نظام وظیفه تا برام سفر نیمه علمی ثبت کنن اونا بهم گیر نمی دن که چرا تافل می خوای بری ابوظبی و اینجا نمی دی؟؟؟
ممکنه بهم اجازه خروج ندن؟؟؟
کسی تجربه ای داشته یا دیده کسی بتونه بدون دردسر با ثبت نام در تافل اجازه خروج بگیره و بتونه از کشور خارج بشه؟؟
مقطع من تحصیلات تکمیلی دانشجوی ارشد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 23:39 توسط mohammad69.)
سلام
دانشگاه از من یک تاریخی می خواد برای صدور اجازه خروج
من هم می خوام 21 فروردین رو بهشون اعلام کنم
سوالم این هستش که اگر 21 فروردین اعلام کنم ، فقط اجازه دارم تو همون روز از کشور خارج بشم یا روز های بعد از این تاریخ هم می شه ؟؟؟
بعد با این نامه دانشگاه که سازمان مرکزی هم تأیید کرده ، چند روز فرصت داریم که به نظام وظیفه مراجعه کنیم؟؟؟
دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدید من فردا صبح زود مسافرم و دیگه دسترسی به نت تا جمعه ندارم
مرسی