کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین
من برای خروج از کشور برای مصاحبه سفارت وثیقه 15 م گذاشتم ...میخواستم بدونم روز مصاحبه بفقط ترجمه وثیقه رو نشون بدم کافیه یا نه اصلشم باید ببرم؟ یا این که به همراه اینا باید از دانشگاه نامه ای چیزی بگیرم؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-01-23 ساعت 11:00)ssara نوشته:  با سلام دوستان ممنون می شم دوستانی که مطلع هستند راهنمایی بفرمایند؛
همسر من معافیت تحصیلی در حین خدمت گرفته تا بتونه برای مصاحبه با من به ابوظبی بیاد. ولی با توجه به اینکه به احتمال 90% کلیرنس به ما تعلق می گیره، ایشون باید حداقل 3-4 ماهی را دوبی باشه....چون اگر ایران برگرده اجازه خروج دیگه بهش نمیدن( به دلیل اینکه در واقع برای دانشگاهی که پذیرش گرفته ثبت نام نمی کنه که گزارشی را بخواد به وزارت علوم در ایران تحویل بده و معافیت تحصیلی تنها بهانه ای بوده برای خروجش از کشور و رفتن به مصاحبه!)
سوال من اینه که ایشون از چه طریق می تونه ویزای 3-4 ماهه در دوبی بگیره؟ و این مدت را اونجا سپری کنه، ایا از طریق visit visa که یکی از دوستانش اونجا براش درخواست کنه این کار امکان پذیره؟

خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز تجربه من شخصی است. میانگین زمان کلیرنس در حال حاضر شش ماه است از دوستان ما که در مالزی و یا جای دیگر مانده اند کاملا پشیمان بوده و وثیقه را هم از دست داده اند
تشکر کنندگان: محبت
سلام بر همگی
دوستان دانشجو مشمول
چنانچه در ترم بهار اجازه خروج جهت مصاحبه بگیرید و ویزا هم دریافت کنید ، با توجه به مدت اعتبار ویزا که شش ماه است ، فکری برای گرفتن مجدد اجازه خروج در همان ترم بهار را کرده اید؟؟؟
کسی برای این کار چاره ای اندیشیده؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-12 ساعت 11:44)hs6467 نوشته:  سلام دوستای گلم....
من برای 2016 میخوام واسه همسرم(خانومم) لاتاری ثبت نام کنم،
- اگر همسرم برنده بشه و واسه مصاحبه و قبول بشه وبعدشم ویزاشو بگیره اونوقت چقدر فرصت داره بره آمریکا؟
من خدمت سربازی نرفتم(از آموزشی معافم) یعنی اگر اقدام کنم مستقیم تقسیم یگان میشم،خوب حالا سوال:
--- دقیقا نزدیکای لحظه ای که همسرم کاراشو کرد و ویزا گرفت و آماده رفتن شد من هم چند ماه قبلش برم خدمت و توسربازی(ماه اول) بهم اجازه خروج موقت میدن تا با خانومم مستقیم برم آمریکا و دیگه بر نگردم؟ یا باید حتما یه دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنم و از همونجا بیام بیرون از خدمت و تو ترم اول پاس موقت دانشجویی بگیرم و با همسرم برم آمریکا و دیگه بر نگردم؟
----- و آخر اینکه من که غیبت سربازی دارم والان هم 28 سال سن دارم میتونم وثیقه بزارم و برم دیگه بر نگردم؟
اولا اینکه دوست عزیز احتمال برنده شدن شخصی‌ تو لاتاری گیرین کارت کمتر از ۱% هست! ایشالا که برنده بشید ولی‌ احتمالش خیلی‌ خیلی‌ خیلی‌ کم هست.

ولی‌ در کلّ وقتی‌ شما غیبت سربازی داشته باشید هیچ جا نمیتونید تشریف ببرید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi
دوستان اینکه میگن خدومت نرفته باشی بهتر ویزا میدن درست ولی لینکه اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس رو بهت نمیدن هم میتونه مشکل درست کنه یا گواهی هایی که ثابت کنه کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
دوستان کسی اطلاع داره که اگر 2 تا برادر که یکی از آنها از طریق معافیت تحصیلی و گذاشتن وثیقه بره برای مهاجرت و دیگه و بر نگرده که مسلما وثیقه اش را نظام وظیفه ضبط می کنه. حالا سوالم اینه، برادر دیگر هم که معافیت تحصیلی داره و بخواد برای سفر تفریحی مثلا یک هفته ای بره خارج از کشور و برگرده بهش اجازه خروج می دهند، مشکلی به وجود نمی آد؟ یعنی می زارند بره یا بخاطر اون یکی داداشش که برنگشته بهش گیر می دهند؟
تشکر کنندگان:
(2014-02-14 ساعت 13:47)srahimi17 نوشته:  دوستان اینکه میگن خدومت نرفته باشی بهتر ویزا میدن درست ولی لینکه اصل مدارک لیسانس و فوق لیسانس رو بهت نمیدن هم میتونه مشکل درست کنه یا گواهی هایی که ثابت کنه کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان خواهشا اگه کسی میتونه جواب بده ی ماهه منتظرم
تشکر کنندگان:
(2014-02-20 ساعت 13:47)member نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که اگر 2 تا برادر که یکی از آنها از طریق معافیت تحصیلی و گذاشتن وثیقه بره برای مهاجرت و دیگه و بر نگرده که مسلما وثیقه اش را نظام وظیفه ضبط می کنه. حالا سوالم اینه، برادر دیگر هم که معافیت تحصیلی داره و بخواد برای سفر تفریحی مثلا یک هفته ای بره خارج از کشور و برگرده بهش اجازه خروج می دهند، مشکلی به وجود نمی آد؟ یعنی می زارند بره یا بخاطر اون یکی داداشش که برنگشته بهش گیر می دهند؟
کسی جواب این سوال رو نمیدونه. خیلی مهمه ها.
تشکر کنندگان:
(2014-01-23 ساعت 11:00)ssara نوشته:  با سلام دوستان ممنون می شم دوستانی که مطلع هستند راهنمایی بفرمایند؛
همسر من معافیت تحصیلی در حین خدمت گرفته تا بتونه برای مصاحبه با من به ابوظبی بیاد. ولی با توجه به اینکه به احتمال 90% کلیرنس به ما تعلق می گیره، ایشون باید حداقل 3-4 ماهی را دوبی باشه....چون اگر ایران برگرده اجازه خروج دیگه بهش نمیدن( به دلیل اینکه در واقع برای دانشگاهی که پذیرش گرفته ثبت نام نمی کنه که گزارشی را بخواد به وزارت علوم در ایران تحویل بده و معافیت تحصیلی تنها بهانه ای بوده برای خروجش از کشور و رفتن به مصاحبه!)
سوال من اینه که ایشون از چه طریق می تونه ویزای 3-4 ماهه در دوبی بگیره؟ و این مدت را اونجا سپری کنه، ایا از طریق visit visa که یکی از دوستانش اونجا براش درخواست کنه این کار امکان پذیره؟

اصلا نیازی نیست همسرتون دوبی بمونه چون می تونه 2بار از کشور خارج بشه. پارسال من دقیقا همین کار رو کردم. یعنی حین خدمت پذیرش گرفتم و از خدمت ترخیص شدم و رفتم مصاحبه و برگشتم.برای گرفتن ویزا هم (که متاسفانه به ما نرسید) دوباره رفتم وزارت علوم اجازه خروج گرفتم و دوباره از کشور خارج شدم.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، meisam14
(2014-02-22 ساعت 22:57)member نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 13:47)member نوشته:  دوستان کسی اطلاع داره که اگر 2 تا برادر که یکی از آنها از طریق معافیت تحصیلی و گذاشتن وثیقه بره برای مهاجرت و دیگه و بر نگرده که مسلما وثیقه اش را نظام وظیفه ضبط می کنه. حالا سوالم اینه، برادر دیگر هم که معافیت تحصیلی داره و بخواد برای سفر تفریحی مثلا یک هفته ای بره خارج از کشور و برگرده بهش اجازه خروج می دهند، مشکلی به وجود نمی آد؟ یعنی می زارند بره یا بخاطر اون یکی داداشش که برنگشته بهش گیر می دهند؟
کسی جواب این سوال رو نمیدونه. خیلی مهمه ها.

به نظر من این قضیه هیچ ربطی به هم نداره. یعنی اصلا تو سیستم نظام وظیفه یا گذرنامه همچین چیزی اصلا وجود نداره که مثلا بیان چک کنند ببینن یکی از اقوام شما در گذشته چیکار کرده.
در ضمن نظام وظیفه از خداشه که شما بری برنگردی تا 15م کاسب بشه.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: member
(2014-02-23 ساعت 00:20)proje نوشته:  

اصلا نیازی نیست همسرتون دوبی بمونه چون می تونه 2بار از کشور خارج بشه. پارسال من دقیقا همین کار رو کردم. یعنی حین خدمت پذیرش گرفتم و از خدمت ترخیص شدم و رفتم مصاحبه و برگشتم.برای گرفتن ویزا هم (که متاسفانه به ما نرسید) دوباره رفتم وزارت علوم اجازه خروج گرفتم و دوباره از کشور خارج شدم.

و 1راه دیگه: پذیرش بگیرید از کشور خارج بشید برید مصاحبه و برگردید. به فرض اینکه 4 الی 6 ماه دیگه کلیر میشید. پذیرش خودتون رو Renew کنید دوباره برید وزارت علوم برای گرفتن اجازه خروج. اونجا بهتون می توپند که چرا نرفتید دانشگاه ثبت نام کنید ؟ جواب: مشکل شخصی داشتم. و واقعا هم از این مشکلات پیش میاد.
ولییییییییییی یک کاری بکنید. قبل از اینکه این راه رو امتحان کنید...> بعد از اینکه اجازه خروج اول رو از وزارت علوم گرفتید از خانم خسروی بپرسید که اگر نتونید این ترم برای ثبت نام برید و ترم بعد renew کنید، آیا مشکلی پیش نمیاد؟ و به شما اجازه خروج دوباره می دن؟

نهایتا: به نظر من بابت این قضیه استرس و هزینه زیاد نداشته باشید چون شما هم می تونید برید ویزا رو بگیرید.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx

[/font]

تشکر کنندگان: Saeedv13
سلام به همگی
بچه ها من برای گرفتن اجازه خروج از کشور برای تافل در ابوظبی ثبت نام کردم که بدم به دانشگاه تا اجازه خروج با عنوان سفر نیمه علمی بدن بهم که وثیقش کمتر بشه (8 میلیون)

اگر نامه دانشگاه رو ببرم نظام وظیفه تا برام سفر نیمه علمی ثبت کنن اونا بهم گیر نمی دن که چرا تافل می خوای بری ابوظبی و اینجا نمی دی؟؟؟

ممکنه بهم اجازه خروج ندن؟؟؟

کسی تجربه ای داشته یا دیده کسی بتونه بدون دردسر با ثبت نام در تافل اجازه خروج بگیره و بتونه از کشور خارج بشه؟؟

مقطع من تحصیلات تکمیلی دانشجوی ارشد
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 13:16)mohammad69 نوشته:  سلام به همگی
بچه ها من برای گرفتن اجازه خروج از کشور برای تافل در ابوظبی ثبت نام کردم که بدم به دانشگاه تا اجازه خروج با عنوان سفر نیمه علمی بدن بهم که وثیقش کمتر بشه (8 میلیون)

اگر نامه دانشگاه رو ببرم نظام وظیفه تا برام سفر نیمه علمی ثبت کنن اونا بهم گیر نمی دن که چرا تافل می خوای بری ابوظبی و اینجا نمی دی؟؟؟

ممکنه بهم اجازه خروج ندن؟؟؟

کسی تجربه ای داشته یا دیده کسی بتونه بدون دردسر با ثبت نام در تافل اجازه خروج بگیره و بتونه از کشور خارج بشه؟؟

مقطع من تحصیلات تکمیلی دانشجوی ارشد

سلام
ای کاش قبل از اینکه ثبت نام میکردین توی سایت میگفتین،
من به شخصه GRE ثبت نام کردم، چون تافل به وفور در ایران برگزار میشه، و هزینه ثبت نامش هم گرون تر هست، ولی فکر نمیکنم جای نگرانی باشه با همین ادمیشن اقدام کنید،
چند صفحه قبل رو هم اگه میخوندی بد نبود ، چون اینا رو دوستان توضیح دادن،

با نامه (نیمه علمی) خروج از کشور و ادمیشن امتحانتون باید سازمان مرکزی تشریف ببرید اما نه اون ساختمان اصلی، شعبه معاونت دانشگاه آزاد ، که الان دقیق یادم نمونده ، فکر کنم گلستان هشتم انتهای خیابون بود ،
اونجا که رفتین علت مراجعه رو بگین راهنماییتون میکنن، یه 2 هزار تومان ناقابل هم باید به حساب بانک ملی دانشگاه آزاد واریز کنین که شماره حساب رو هم خوشون بتون میدن،
بعد از تموم شدن کاراتون با نامه ی مهر و موم و امضا شدتون برید نظام وظیفه
و در کل کار مشکلی نیست و سر جمع 10 دقیقه هم طول نمیکشه، کسی هم شما رو سیم جیم نمکینه، خیالتون راحت ...
موفق باشید
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: mohammad69 ، Saeedv13 ، noobnoobi ، hamid_fs3 ، azadeh2014
سلام
دانشگاه از من یک تاریخی می خواد برای صدور اجازه خروج
من هم می خوام 21 فروردین رو بهشون اعلام کنم

سوالم این هستش که اگر 21 فروردین اعلام کنم ، فقط اجازه دارم تو همون روز از کشور خارج بشم یا روز های بعد از این تاریخ هم می شه ؟؟؟

بعد با این نامه دانشگاه که سازمان مرکزی هم تأیید کرده ، چند روز فرصت داریم که به نظام وظیفه مراجعه کنیم؟؟؟

دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدید من فردا صبح زود مسافرم و دیگه دسترسی به نت تا جمعه ندارم

مرسی
تشکر کنندگان:
(2014-02-25 ساعت 23:35)mohammad69 نوشته:  سلام
دانشگاه از من یک تاریخی می خواد برای صدور اجازه خروج
من هم می خوام 21 فروردین رو بهشون اعلام کنم

سوالم این هستش که اگر 21 فروردین اعلام کنم ، فقط اجازه دارم تو همون روز از کشور خارج بشم یا روز های بعد از این تاریخ هم می شه ؟؟؟

بعد با این نامه دانشگاه که سازمان مرکزی هم تأیید کرده ، چند روز فرصت داریم که به نظام وظیفه مراجعه کنیم؟؟؟

دوستان فقط خواهشا سریع جواب بدید من فردا صبح زود مسافرم و دیگه دسترسی به نت تا جمعه ندارم

مرسی

سلام برای خروج از اولین روز تا آخرین روز وقت دارید برای برگشت فکر کنم تا 24 ساعت بعد از تاریخ نامه
تشکر کنندگان: mohammad69 ، azadeh2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان