کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-12-23 ساعت 01:09)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان ميخواستم بدون از وسيقه فقط سالي يك بار ميشه استفاده كرد يا هر چند با؟
دوم اين كه اگه مثلا ٢٠روز بشه ٢١ روز پول رو بر نميگردونن؟
سوم اين كه من امثال كنكوري هستم و الان هم يك ضرب گرفتم ميخواستم بدونم من تابستان كه منتظر نتايج دانشگاه هستم مي توام وثيقه را پگيرم يا حتما بايد گواهي داشته باشي؟
چهارم اين كه اگه من در ا م ر ي ك ا دانشگاه برم ديگه نميتوانم براي سر باز ي برگرددم ايران يا ميشه از دانشگاه ا م ر ي ك ا نامه گرفت كه من درس ميخوانم؟
ببخشيد اگر طولاني شد ممنون ميشم چواب بدين؟؟؟

سالی دوبار ، بعبارتی هر ترم یکبار
24 ساعت تاخیر به شرط مطلع کردن نظام وظیفه اونم از قبل موردی نداره ... ولی اگه منظورت تاخیر هست بله وثیقه رو تصرف میکنن ...
سوال 3 رو متوجه نشدم
سوال چهار : این تاپیک رو خوب مطالعه کن و سعی کن اطلاعات نظام وظیفه ای و مهاجرتیت رو بالا ببری ... و جوابش خیر است
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: storagemeter ، noobnoobi ، Alireza 2014 ، 5ina
این سوال رو از دوستان عزیزی دارم که درخواست کارت پایان خدمت دادند به علت گم کردن ان.....چقدر طول کشیده تا کارت جدید به دستتون رسیده....متاسفانه این قضیه یکی از مشکلات همسر من شده...Sad
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان:
ضمن عرض سلام. بچه ها ظاهرا شرایط برای دانشجوهای مشمول خدمت تغییر کرده. اگه کسی اطلاعی داره لطفا خبررسانی کنه. قبلا از همکاریتون کمال تشکر رو دارم. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: 5ina
(2013-12-26 ساعت 01:04)nazanin fatemi نوشته:  این سوال رو از دوستان عزیزی دارم که درخواست کارت پایان خدمت دادند به علت گم کردن ان.....چقدر طول کشیده تا کارت جدید به دستتون رسیده....متاسفانه این قضیه یکی از مشکلات همسر من شده...Sad
دقیقا یک ماه میرسه دستتون البته اگر کارتتون گم شده باشه .20روز صادر میشه 10 روزه هم طول میکشه تا به دستتون برسه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: 5ina ، nazanin fatemi ، noobnoobi
دوستان کسی می دونه کارت پایان خدمت قدیمی رو به افیسر نشون بدیم مشکلی پیش میاد؟و ایا میشه ترجمه کارت رو مهر دادگستری و وزارت خارجه زد؟اگر زودتر جواب بدین ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
(2013-12-26 ساعت 20:12)hamid_fs3 نوشته:  ضمن عرض سلام. بچه ها ظاهرا شرایط برای دانشجوهای مشمول خدمت تغییر کرده. اگه کسی اطلاعی داره لطفا خبررسانی کنه. قبلا از همکاریتون کمال تشکر رو دارم. موفق باشید.

مثلا چه تغییری ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: storagemeter ، noobnoobi
(2013-12-23 ساعت 04:41)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-12-23 ساعت 01:09)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان ميخواستم بدون از وسيقه فقط سالي يك بار ميشه استفاده كرد يا هر چند با؟
سوم اين كه من امثال كنكوري هستم و الان هم يك ضرب گرفتم ميخواستم بدونم من تابستان كه منتظر نتايج دانشگاه هستم مي توام وثيقه را پگيرم يا حتما بايد گواهي داشته باشي؟
چهارم اين كه اگه من در ا م ر ي ك ا دانشگاه برم ديگه نميتوانم براي سر باز ي برگرددم ايران يا ميشه از دانشگاه ا م ر ي ك ا نامه گرفت كه من درس ميخوانم؟

24 ساعت تاخیر به شرط مطلع کردن نظام وظیفه اونم از قبل موردی نداره ... ولی اگه منظورت تاخیر هست بله وثیقه رو تصرف میکنن ...
سوال 3 رو متوجه نشدم
سوال چهار : این تاپیک رو خوب مطالعه کن و سعی کن اطلاعات نظام وظیفه ای و مهاجرتیت رو بالا ببری ... و جوابش خیر است

سلام دوست عزيز شما مطمئنيد ترمي يك بار بيشتر نميشه خارج شد چون خودم نظام وظيفه و دانشگاه كه من ازشون پرسيدم گفتن ترمي دوبار ميشه خارج شد
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: farshadm999 ، mohammad19911991 ، noobnoobi
(2013-12-27 ساعت 22:43)kamix نوشته:  

سوال 3 رو متوجه نشدم

سلام دوست عزيز شما مطمئنيد ترمي يك بار بيشتر نميشه خارج شد چون خودم نظام وظيفه و دانشگاه كه من ازشون پرسيدم گفتن ترمي دوبار ميشه خارج شد

همچنین، مدت خروج از کشور دانشجویان مشمول برای هریک از انواع سفرها مختلف است که در این راستا مدت خروج برای سفرهای مطالعاتی حداکثر شش ماه برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و یکسال برای دوره دکتری تخصصی(Ph.D )؛ برای سفرهای زیارتی- سفرهای علمی و نیمه علمی حداکثر ۳۰ روز است و در مورد سفر حج واجب مدت خروج حداکثر ۴۵ روز است.

برای سفرهای غیرعلمی شامل سفر به تمامی کشور ها از جمله سوریه حداکثر ۲۰ روز، سفرهای ورزشی مدت خروج برابر مدتی است که امور مشترک فدراسیون‌ها اعلام می‌کند.

دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیمسال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه انجام می‌شود، مشروط بر اینکه مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.
تشکر کنندگان: kamix ، hamid_fs3 ، noobnoobi ، lira ، asher
(2013-12-27 ساعت 22:43)kamix نوشته:  

سوال 3 رو متوجه نشدم

سلام، من از رئیس امور محصلین تو نظام وظیفه که میخاستم چکم رو پس بگیرم پرسیدم که اون گفت نه ترمی یکباره و تاکید کرد که اینجوری به ما ابلاغ شده ...
نگران نباشید اگه نظام وظیفه استان شما ترمی 2 بار میده که خیلی هم خوبه به من که اینجوری گفتند

تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-26 ساعت 20:12)hamid_fs3 نوشته:  ضمن عرض سلام. بچه ها ظاهرا شرایط برای دانشجوهای مشمول خدمت تغییر کرده. اگه کسی اطلاعی داره لطفا خبررسانی کنه. قبلا از همکاریتون کمال تشکر رو دارم. موفق باشید.

ظاهرا میزان و نوع وثیقه گزاری تغییر کرده دوستان. کی دقیقا میدونه قانون جدید چیه.؟
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
ودیعه سفرهای زیارتی به عراق و عربستان 2 ملیون تومان شده و نیازی به ضامن ندارد. علاوه بر این برای ودیعه گذاری باید یک حساب در هر کدام از شعبات بانک قوامین افتتاح شود. الان هم سایتشون بروزه. اینجا را ببینید.

(2013-12-28 ساعت 19:22)hamid_fs3 نوشته:  

ظاهرا میزان و نوع وثیقه گزاری تغییر کرده دوستان. کی دقیقا میدونه قانون جدید چیه.؟
دوستان مشمول فارغ التحصیل میتونه از کشور خارج بشه در صورتیکه هنوز مهلت 1 ساله بعد از فارغ التحصیلیش به پایان نرسیده؟
تشکر کنندگان: lira
سلام، دوستان مشموله خدمت سربازی برای گرفتن پاسپورت اقدام کردین ؟ من امروز از یکی‌ از هم دانشگاهیام شنیدم که به ما دانشجوها پاسپورت ۳ ماهه میدن. درسته آیا ؟ مسئولین دانشگاه ما هم بهم گفتن که پاس ۳ ماهه میدن. این دوستم هم ماه قبل اقدام کرده بود و پلیس + ۱۰ بهش گفته بود که پاس ۳ ماهه میدن بهش.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان:
(2013-12-29 ساعت 03:40)ostokhan نوشته:  دوستان مشمول فارغ التحصیل میتونه از کشور خارج بشه در صورتیکه هنوز مهلت 1 ساله بعد از فارغ التحصیلیش به پایان نرسیده؟

بله ولی فقط یکبار در این 1 سال اجازه خروج داده میشه.
دقت بشه که فقط یکبار پس اگر کلیر خوردین باید در همون کشور بمونین تا کلیرنس بشین و از همونجا تشریف ببرین.

(2013-12-29 ساعت 21:57)5ina نوشته:  سلام، دوستان مشموله خدمت سربازی برای گرفتن پاسپورت اقدام کردین ؟ من امروز از یکی‌ از هم دانشگاهیام شنیدم که به ما دانشجوها پاسپورت ۳ ماهه میدن. درسته آیا ؟ مسئولین دانشگاه ما هم بهم گفتن که پاس ۳ ماهه میدن. این دوستم هم ماه قبل اقدام کرده بود و پلیس + ۱۰ بهش گفته بود که پاس ۳ ماهه میدن بهش.

خیر من خودم 3 ماه پیش گرفتم و پاسپورتم اعتبار 5 ساله داره.
به گفته ها اتکا نکنید خودتون با یک سوال ساده از پلیس 10+ میتونین به جواب موثق به دور از استرس برسین.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: 5ina ، farshadm999 ، mohammad19911991 ، amin arefi ، storagemeter ، hamid_fs3
(2013-12-29 ساعت 21:57)5ina نوشته:  سلام، دوستان مشموله خدمت سربازی برای گرفتن پاسپورت اقدام کردین ؟ من امروز از یکی‌ از هم دانشگاهیام شنیدم که به ما دانشجوها پاسپورت ۳ ماهه میدن. درسته آیا ؟ مسئولین دانشگاه ما هم بهم گفتن که پاس ۳ ماهه میدن. این دوستم هم ماه قبل اقدام کرده بود و پلیس + ۱۰ بهش گفته بود که پاس ۳ ماهه میدن بهش.

پاسپورت ۳ ماهه!؟ مگه می‌شه؟ اصلا یعنی‌ چی‌ ؟ یعنی‌ ۳ ماه اعتبار داره ؟؟ به نظر من اصلا منطقی‌ نیست شما حتی اگه بخواید برید کشوری مثل ترکیه که ویزا نمیخواد برای ایرانیا پاسپورتتون باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه وگرنه خیلی‌ شیک برمی‌گردید ایران ! این قانون برای بعضی‌ کشورای Visa On Arrival حتی ۹ ماه اعتباره ( مثل قدیما که اندونزی ویزا میداد ) اصلا منطقی‌ نیست ۳ ماه اعتبار!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: 5ina ، storagemeter ، noobnoobi ، hamid_fs3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان