کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-12-29 ساعت 22:18)farshadm999 نوشته:  
(2013-12-29 ساعت 21:57)5ina نوشته:  سلام، دوستان مشموله خدمت سربازی برای گرفتن پاسپورت اقدام کردین ؟ من امروز از یکی‌ از هم دانشگاهیام شنیدم که به ما دانشجوها پاسپورت ۳ ماهه میدن. درسته آیا ؟ مسئولین دانشگاه ما هم بهم گفتن که پاس ۳ ماهه میدن. این دوستم هم ماه قبل اقدام کرده بود و پلیس + ۱۰ بهش گفته بود که پاس ۳ ماهه میدن بهش.

پاسپورت ۳ ماهه!؟ مگه می‌شه؟ اصلا یعنی‌ چی‌ ؟ یعنی‌ ۳ ماه اعتبار داره ؟؟ به نظر من اصلا منطقی‌ نیست شما حتی اگه بخواید برید کشوری مثل ترکیه که ویزا نمیخواد برای ایرانیا پاسپورتتون باید حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشه وگرنه خیلی‌ شیک برمی‌گردید ایران ! این قانون برای بعضی‌ کشورای Visa On Arrival حتی ۹ ماه اعتباره ( مثل قدیما که اندونزی ویزا میداد ) اصلا منطقی‌ نیست ۳ ماه اعتبار!

نمیدونم والا.. منم از وقتی که شنیدم کلی‌ نگران شدم. امیدوارم که اینطوری نباشه ..
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، hamid_fs3
دوستان در ادامه پست قبلیم خداتتون عارضم که : امروز یه تماس با اداره گذرنامه مرکزی و دفتر پلیس +۱۰ و یک پرسو جوی حضوری از پلیس +۱۰ در مورد اعتباره پاسپورت برای مشمولین داشتم که بهم گفتن اعتبار ه همهٔ پاسپورتها ۵سال هستش و پاسپورت ۳ ماهه نداریم اصلا. خلاصه کلی‌ خیالم راحت شد گفتم با شما هم در میون بذارم, با آرزوی موفقیت برای هممون +++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: amin arefi ، mtcanada ، aghaghia ، noobnoobi ، hamid_fs3 ، meisam14
(2013-12-30 ساعت 15:40)5ina نوشته:  دوستان در ادامه پست قبلیم خداتتون عارضم که : امروز یه تماس با اداره گذرنامه مرکزی و دفتر پلیس +۱۰ و یک پرسو جوی حضوری از پلیس +۱۰ در مورد اعتباره پاسپورت برای مشمولین داشتم که بهم گفتن اعتبار ه همهٔ پاسپورتها ۵سال هستش و پاسپورت ۳ ماهه نداریم اصلا. خلاصه کلی‌ خیالم راحت شد گفتم با شما هم در میون بذارم, با آرزوی موفقیت برای هممون +++++++

سینا جان به شما حرف درستی زده اند و پاسپورت 3 ماهه اصلاً نداریم؛ اما این نکته رو مد نظر داشته باشید که موضوع اصلی اعتبار پاسپورت نیست بلکه اجازه خروج از کشور هست که احتمالاً اون رو سه ماهه لحاظ می کنند. نکته مهمش این هست که اجازه خروج از کشور الکترونیکی شده و دیگه توی پاسپورت ها لحاظ نمیشه و می تونند به لحظه فردی رو ممنوع الخروج یا بالعکس کنند.
شاد باشی همیشه. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: noobnoobi ، storagemeter ، 5ina ، amin arefi ، hamid_fs3
دوستان این جریانه تغییر ودیعه راسته؟

واقعا از راهنماییتون ممنونم.
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: 5ina
(2014-01-05 ساعت 14:00)alirezanz نوشته:  دوستان این جریانه تغییر ودیعه راسته؟

واقعا از راهنماییتون ممنونم.

فقط ودیعه سفر زیارتی تغییر کرده ...
از 500 هزار تومن و ضمانت 15 میلیونی، به 2 میلیون بدون ضمانت تغییر کرده
در کل فرقی نکرده، چون ما نمیتونیم با سفر زیارتی بریم ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: noobnoobi ، 5ina ، alirezanz
با سلام
آیا کارت پایان خدمت سال83 باید تعویض شود؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 18:19)m_nikparvaz نوشته:  با سلام
آیا کارت پایان خدمت سال83 باید تعویض شود؟
با درود
مثل اینکه می بایست تعویض شود
برای اطلاعات بیشتر به اینجــا مراجعه فرمایید.

موفق باشید Smile
تشکر کنندگان: storagemeter ، m_nikparvaz ، Alireza 2014
سلام به همگی
من دانشجوی ترم 5 کارشناسی ارشد هستم. به خاطر اینکه اجازه خروج داشته باشم از طریق معافیت تحصیلی ترم 6 رو هم تمدید کردم که گواهی های اشتغال به تحصیل رو بتونم بگیرم و از طریق معافیت تحصیلی اجازه خروج داشته باشم. خواستم ببینم کار درستی کردم؟ اگه دوستی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم چون واقعا سردرگم شدم چکار کنم.
تشکر کنندگان: 5ina
(2014-01-08 ساعت 17:29)srahimi17 نوشته:  سلام به همگی
من دانشجوی ترم 5 کارشناسی ارشد هستم. به خاطر اینکه اجازه خروج داشته باشم از طریق معافیت تحصیلی ترم 6 رو هم تمدید کردم که گواهی های اشتغال به تحصیل رو بتونم بگیرم و از طریق معافیت تحصیلی اجازه خروج داشته باشم. خواستم ببینم کار درستی کردم؟ اگه دوستی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم چون واقعا سردرگم شدم چکار کنم.
فقط یادتون باشه موقع خروج از کشور فیش وثیقه و ترجمش رو به همراه کپی‌ داشته باشین که اونجا ازتون فیش وثیقرو میگیرن.

دوستان کسی‌ از تعداد دفعات خروج دانشجوها در سال خبر داره ؟ من واقعاً سردرگم شدم بعضیا میگن ترمی ۱ بار تو سایت نظام وظیفه نوشته تعداد دفعات از نظر نظام وظیفه بلامانع است ! خلاصه اصل قضیه چیه ؟؟؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May

تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، storagemeter ، noobnoobi ، hamid_fs3
(2014-01-12 ساعت 14:20)5ina نوشته:  [quote='srahimi17' pid='455642' dateline='1389185984']
سلام به همگی
فقط یادتون باشه موقع خروج از کشور فیش وثیقه و ترجمش رو به همراه کپی‌ داشته باشین که اونجا ازتون فیش وثیقرو میگیرن.

سلام...این فبش وثیقه رو باید برای سفارت ترجمه کرد؟؟؟اصلا لازمه مگه؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
من یه ماه دیگه سفارت ابوظبی مصاحبه دارم بعدبا گذاشتن وثیقه (معافیت تحصیلی) فقط 20 روز میتئنم خارج کشور باشم....ابتدا میخواستم برم ابوظبی بعد از گرفتن ویزای آمریکا برگردم ایران ذوباره برای 20 روز دیگه اجاره بگیرم و برم آمریکا...می خواستم ببینم برای بار دوم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟آیا اجازه خروج دوباره میدن یا نه؟؟
کیس نامبر:2014AS00003000
نامه دوم: 17 ژانویه
ابوظبی
1 نفر
مصاحبه: 16مارچ
یکضرب Cool
تشکر کنندگان:
(2014-01-08 ساعت 17:29)srahimi17 نوشته:  سلام به همگی
شما دقیقا شرایط منو دارید.برای همین میخام بهتون بگم من در همین شرایط با سفر نیمه علمی خارج شدم و دیگه برنگشتم چون مثل من قید ارشد باید بزنید مگر اینکه پاس سفید بگیرید و برگردید درستون رو تموم کنید ولی من این ریسکو نکردم چون هم وثیقه مجبور بودم 15 میلیون بدم و هم دو سال وقت رو از دست میدادم ولی بازم تصمیم با خودتون هست.
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، noobnoobi ، 5ina
(2014-01-18 ساعت 09:32)arman_vafaa نوشته:  سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنین
من یه ماه دیگه سفارت ابوظبی مصاحبه دارم بعدبا گذاشتن وثیقه (معافیت تحصیلی) فقط 20 روز میتئنم خارج کشور باشم....ابتدا میخواستم برم ابوظبی بعد از گرفتن ویزای آمریکا برگردم ایران ذوباره برای 20 روز دیگه اجاره بگیرم و برم آمریکا...می خواستم ببینم برای بار دوم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟آیا اجازه خروج دوباره میدن یا نه؟؟

دوست عزیز کسی نمیتونه تضمین کنه که شما بیاین و مشکلی پیش نیاد،
اما قانونا نباید پیش بیاد ، چون شما دو شرط "20 روز" و "سفر به کشور سوم" رو پذیرفتین و رعایت کردین ،
اما باید اینو در نظر بگیری که اجازه خروج هر ترم فقط یکبار هست، اگه ویزا رو گرفتین و به سلامتی برگشتین باید تا ترم بعد منتظر بمونین، بعبارتی باید زمان رو در نظر بگیرید تا ویزاتون در عرض 6 ماه منقضی نشه
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، noobnoobi ، 5ina
از دوستان کسی هست که کارت پایان خدمتش برای سال 83 باشه و چون تا آخر امسال اعتبار داره تعویض کرده باشه ؟ میخوام بدونم چقدر زمان میبره
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان:
با سلام دوستان ممنون می شم دوستانی که مطلع هستند راهنمایی بفرمایند؛
همسر من معافیت تحصیلی در حین خدمت گرفته تا بتونه برای مصاحبه با من به ابوظبی بیاد. ولی با توجه به اینکه به احتمال 90% کلیرنس به ما تعلق می گیره، ایشون باید حداقل 3-4 ماهی را دوبی باشه....چون اگر ایران برگرده اجازه خروج دیگه بهش نمیدن( به دلیل اینکه در واقع برای دانشگاهی که پذیرش گرفته ثبت نام نمی کنه که گزارشی را بخواد به وزارت علوم در ایران تحویل بده و معافیت تحصیلی تنها بهانه ای بوده برای خروجش از کشور و رفتن به مصاحبه!)
سوال من اینه که ایشون از چه طریق می تونه ویزای 3-4 ماهه در دوبی بگیره؟ و این مدت را اونجا سپری کنه، ایا از طریق visit visa که یکی از دوستانش اونجا براش درخواست کنه این کار امکان پذیره؟

خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان