2013-06-17 ساعت 13:20
(2013-06-17 ساعت 09:03)پسرک مهاجر نوشته: سلام به همه شما دوستان عزیزممیشه کسایی که دانشجو بودن و 15 تومان وثیقه گذاشتن و رفتن راهنمایی کنن که اگه مجوز خروج برای دبی باشه و بلیط از تهران به دبی و از دبی به آمریکا باشه مشکلی پیش میاد یا نه؟از این نظر که بفهمن مقصد آمریکاست نه دبی.اصلا کسی میدونه که تو فرودگاه قسمت کنترت پاسپورت چه چیزی مهمه؟لطفا راهنمایی کنید.
من کمتر پست منتشر می کنم اما اگر بدونم ارسالم به شما عزیزان کمکی می کنه حتما آن را منتشر می کنم
دوستان عزیز و گرامی مشمول لطفا توجه فرمایید.
برای گرفتن پاسپورت + خروج از کشور آسان ترین و کم هزینه ترین راه سفر زیارتی به قصد عراق / عربستان است.
چون مطمئن هستم می گم لذا استناد به حرفهای اینجانب بر عهده خود شماست و هیچ جبر و مانعی ندارد.
برای خروج از کشور به قصد سفرهای زیارتی اگر دانشجو یا دانش آموز هستید یک نامه اشتغال به تحصیل از آموزشگاهی که در آن مشغول به تحصیل می باشید برای سازمان وظیفه عمومی کشور در شهر خود می گیرید همچنین بچه هایی که فارغ التحصیل شده اند و در فرجه یک سالشون بسر می برند با در دست داشتن نامه فارغ التحصیلیشان به سازمان وظیفه عمومی شهر خود مراجعه می نمایند.
اما بپردازم به مبحث وثیغه و مبلغی که می بایست پرداخت شود.
شما باید مبلغ 500 هزار تومان وجه نقدر را بپردازید
و یک چک 5 میلیون تومانی را در گرو سازمان وظیفه عمومی قرار دهید.
به هیچ ضامن و ضمانت نامه ای نیاز نیست و تنها همان چک ضامن شماست.
عزیزانم اگر برای کارهای واکسیناسیونتون به پاسپورت نیاز دارید می تونید از این راه خیلی سریع پاستونو دریافت کنید بعدشم به سازمان وظیفه عمومی مراجعه کرده و در صورت عدم سفر و اظهار منصرف شدن از سفر وثیغه 500 هزار تومانی خود + چک خود را پس بگیرید.
اگر هم برنگردید که فقط 500 هزارتومانتون + چکتون ثبت و ضبط می شه و هیچ کاری با آن بنده خدایی که برای شما چک گذاشته است ندارند.
و فقط مبلغ 5 میلیون تومان را از حسابشان برداشت خواهند کرد.
اما اگر پاسپورت به قصد سفر زیارتی بگیرید و بخواهید به مصاحبه بروید و در صورت دریافت ویزا و یا خوردن کلیرنس به ایران بازگردید شما تخلف کرده اید چرا که پاسپورت به قصد زیارت برای مثلا کشور عراق داشته اید اکا مثلا رفتید ترکیه یا ابوظبی.
حتی اگر اول به عراق برید و بعد از آنجا به کشور مورد نظرتان برای مصاحبه بروید باز هم تخلف کرده اید و ممکنه در صورت ورود عواقب نچندان خوشایندی (مثل ممنون الخروج شدن / ضبط وثیغه شما)گریبان گیرتان شود.
لذا راه حل پیشنهادی اینجانب به شرح زیر است:
برای انجام کارهای واکسیناسیونتون از طریق زیارتی پاسپورت بگیرید و بعد با اظهار منصرف شدن از سفر وثیغه 500 + چک خود را پس بگیرید.
برای رفتن به مصاحبه از طریق سفر سیاحتی به "آمریکا" (نه کشوری که مصاحبه دارید چون وقتی ویزا بگیرید و برگردید ایران چون اجازه خروجتون برای آمریکا بوده و ویزای آمریکا تو پاستونه بنظرم مشکلی پیش نخواهد امد) وثیغه 15 میلیونی بگذارید و به کشور مورد نظرتون برای مصاحبه بروید در صورت گرفتن ویزا می تونید برگردید و وثیغتونو پس بگیرید.
اگر ویزا یکضرب گرفته بودید دانشجوها می تونن دوباره اجازه خروج بگیرن و حالا برای کمتر شدن این مبلغل از طریق سفر زیارتی برای گرفتن مجوز خروج اقدام کنند.
اگر هم که فراغ التحصیل هستید می تونید برای بار دوم هم اجازه خروج بگیرید البته بار اول که حنمی است اما بار دوم با صلاح دید نظام وظیفه صورت می گیرد.
امیدوارم که تونسته باشم هم به مهاجرسرا هم به شما دوستای نازنینم کمکی کرده باشم.