کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-06-28 ساعت 14:01)آنی نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 01:10)USA2014 نوشته:  سایت سفارت توی ایروان رو اگر با دقت بخونید می بینید که نوشته امسال از ایران پرونده قبول نمیکنن فکر کنم چون آفیسر فارسی زبان ندارند.من موقع فرستادن مدارک دیدم.سعی میکنم چک کنم لینکشو بزارم.
مدیران محترم بله عایاSad :3 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این دوستمون قرار بود لینک منبع خبرشون رو بذارن انگار خبری ازشون نشد..!!!
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، آنی ، maryam_a
دوستان سفارت انکارا مشکلی داره؟ 1جا گفته بودن دوستان اینقدر انکارا نزنید!!! چرا؟؟؟
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-06-28 ساعت 14:50)sahar kh نوشته:  دوستان سفارت انکارا مشکلی داره؟ 1جا گفته بودن دوستان اینقدر انکارا نزنید!!! چرا؟؟؟

خیر دوست عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم مشکلی نیست
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، Lemony ، آنی ، sahar kh ، maryam_a
(2013-06-28 ساعت 14:42)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 01:10)USA2014 نوشته:  سایت سفارت توی ایروان رو اگر با دقت بخونید می بینید که نوشته امسال از ایران پرونده قبول نمیکنن فکر کنم چون آفیسر فارسی زبان ندارند.من موقع فرستادن مدارک دیدم.سعی میکنم چک کنم لینکشو بزارم.

من هم PDF این مطلب رو در همان اویل قبولی خواندم و SAVE کردم اما لینک اصلی اش رو ندارم ....

Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While
non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant
visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is
unavailable.

Post Country
Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria

این رو من در قسمت Country reciprocity کشور iran رو انتخاب کردم و در بخش visa issuing post آمده ... من هم به همین دلیل آنکارا را انتخاب کردم ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ojee ، Lemony ، آنی ، maryam_a
(2013-06-28 ساعت 16:02)maryam_fo نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 14:42)KIMIA2005 نوشته:  

من هم همین رو به طور کامل تری همون اوایل دیدم ببخشید وقت نکردم برم تو سایت ایروان منبع رو دوباره چکئکنم فقط گفتم که اینودیدم خودتون هم میتونید برید سرچ کنید.Smile
این دوستمون هم که یه قسمت متن رو گذاشتن ئیگه.

من هم PDF این مطلب رو در همان اویل قبولی خواندم و SAVE کردم اما لینک اصلی اش رو ندارم ....

Immigrant visas for nationals of Iran are processed at the following U.S. consular offices. While
non-immigrant visa applicants are not restricted in where they may apply for a non-immigrant
visa, they should be aware that the interview may be delayed if a Farsi-speaking officer is
unavailable.

Post Country
Abu Dhabi United Arab Emirates
Ankara Turkey
Frankfurt Germany (Family-based applicants only)
Naples Italy
Vienna Austria

این رو من در قسمت Country reciprocity کشور iran رو انتخاب کردم و در بخش visa issuing post آمده ... من هم به همین دلیل آنکارا را انتخاب کردم ...
تشکر کنندگان:
سلام کىس نامبر من حدود دو هزار است اگر بخوام از انکارابه ابوظبى تغىىر بدم دىر نىست چون تقرىبا ىک ماه دىگه بولتن اعلام مىشه و ممکنه مدارک ارسال به سفارت شده باشه
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
(2013-06-29 ساعت 01:51)sargol2001@yahoo.com نوشته:  سلام کىس نامبر من حدود دو هزار است اگر بخوام از انکارابه ابوظبى تغىىر بدم دىر نىست چون تقرىبا ىک ماه دىگه بولتن اعلام مىشه و ممکنه مدارک ارسال به سفارت شده باشه

نه هنوز دیر نشده، ایمیل بزنید و درخواست کنید سفارتتون رو عوض کنند، اگر مشکلی باشه خودشون بهتون میگن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
دلىل خاصى باىد بگم ىا نه؟ دلىلم فقط مهاجر سرا وشنىده هامه.و هنوز هم اتو رىپلاى مىاد که تغىىرادرس پستى رو مىخواد؟ چطور اىمىل بزنم که درست در خواستمو بخونن و اىن اىمىل رو نزنن؟ نمونه مىل تغىىر سفارت رو کجا پىدا کنم؟ مرسى
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
(2013-06-29 ساعت 02:11)sargol2001@yahoo.com نوشته:  دلىل خاصى باىد بگم ىا نه؟ دلىلم فقط مهاجر سرا وشنىده هامه.و هنوز هم اتو رىپلاى مىاد که تغىىرادرس پستى رو مىخواد؟ چطور اىمىل بزنم که درست در خواستمو بخونن و اىن اىمىل رو نزنن؟ نمونه مىل تغىىر سفارت رو کجا پىدا کنم؟ مرسى

به تجربه امیر مهاجر عزیز توجه کنید:
http://mohajersara.com/thread-5613-post-...#pid229798
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
(2013-05-09 ساعت 13:09)mehdielnaz نوشته:  با سلام. من امسال لاتاری برنده شدم(2014) و در نامه من نوشته شده :
Foreign state chargeability: UNITED STATE EMIRATES
می خواستم بدونم که معنی اش چیه؟ آیا این محل تعیین شده مصاحبه رو مشخص می کنه یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

یعنی اینکه محل مصاحبت آنکارا زده که میتونی تو فرما عوض کنی و خودت امارات زندگی میکنی

(2013-06-28 ساعت 14:53)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 14:50)sahar kh نوشته:  دوستان سفارت انکارا مشکلی داره؟ 1جا گفته بودن دوستان اینقدر انکارا نزنید!!! چرا؟؟؟

خیر دوست عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم مشکلی نیست

مشکلی نداره و خیلی فرقی نداره
ضمنا ترکیه ویزا هم نمیخواد واین مزیتشه !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
آقا من توی فرمهام ایروان رو زدم و فرستادم حالا چیکار کنم آیا خبر بالا صحت داره؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
روادید گونه گونی
اطلاعیه مهم در مورد برنامه روادید مهاجرت گونه گونی 2102
(Important Notice Regarding the 2012 Diversity Visa Program)
قرعه کشی روادید گونه گونی
برنامه روادید مهاجرت گونه گونی مصوب کنگره ایالات متحده، سالانه صدور 000555 روادید اقامت دائم به صورت
انتخاب تصادفی، از میان تمامی ثبت نام شدگان را میسر می سازد. این برنامه برای افرادی است که دقیقا واجد
شرایط بوده و از کشورهایی هستند که نرخ مهاجرت به ایالات متحده در آنها پایین است.
سفارت ایالات متحده آمریکا در ایروان به درخواست های قرعه کشی روادید مهاجرت گونه گونی رسیدگی نمی کند.
درخواست های برنامه قرعه کشی گونه گونی باید به صورت آنلاین از اکتبر تا دسامبر ) 05 مهر تا 05 دی( هر سال در
ارائه شوند. جهت کسب اطلاعات راجع به قرعه کشی روادید گونه گونی می w.v.yteta.lvd.ttats.ggg تارنمای
مراجعه کنید. فرم های gd.0:0/ltsmay1tsmay1aggawtevty1vaye1w.v.yteta.ttevad113tttmtt توانید به تارنمای
موجود هستند. همچنین w.v.yteta.lvd.ttats.ggg113tttm درخواست قرعه کشی روادید گونه گونی در تارنمای
سفارت به فهرست داوطلبان برنده قرعه کشی دسترسی ندارد. کلیه داوطلبان، از جمله آنانی که انتخاب نشده
را پر کرده اند، نامه های اطلاع رسانی از مرکز - )VD 350Sad اند؛ یعنی افرادی که فرم روادید گونه گونی : 350
00( کنسولی کنتاکی دریافت نخواهند کرد، و باید وضعیت ثبت نام خود را از تاریخ 0 مه 3500 تا 5: ژوئن 3503
پیگیری کنند. داوطلبان در w.v.yteta.lvd.ttats.ggg113tttm اردیبهشت 0:35 تا 05 تیر 0:30 ( با رجوع به تارنمای
خود - )VD 350Sad هنگام ورود به تارنما، نیاز به استفاده از اطلاعات محفوظ در صفحات تاییدی روادید گونه گونی : 350
تارنمای - )VD 350Sad خواهند داشت. جهت مرور دستور العملها برای داوطلبان و برگزیدگان روادید گونه گونی : 350
را مشاهده کنید. ml/.avyttvata.vyl350:lVD1ml/1w.v.yteta.ttevad113tttm
ثبت نام در قرعه کشی روادید گونه گونی رایگان است
لطفا توجه فرمایید 3 مواردی پیش آمده که تارنماها و رایانامه های متقلب وانمود کرده اند که تارنمای رسمی یا
نماینده دولت ایالات متحده هستند. برخی شرکتها ادعا دارند که دولت ایالات متحده برای "تکمیل" فرم ثبت نام قرعه
کشی، به دنبال کسب پول است. همچنین شرکت تجاری زیادی وجود دارند که جهت ثبت نام افراد برای قرعه
کشی روادید گونه گونی هزینه مطالبه می کنند. در حالی که بسیاری از این ارائه دهندگان خدمات تجاری
عملکردشان قانونی می باشد، لطفا توجه کنید که هیچ پرداختی جهت تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام روادید گونه
وجود ندارد، و این تنها روش و تارنمای موجود جهت ثبت نام برای قرعه w.v.yteta.lvd.ttats.ggg113tttm گونی در
کشی روادید گونه گونی می باشد. در حال حاضر، دستورالعمل های پر کردن فرم های درخواست به زبان های
انگلیسی، ارمنی، و روسی در دسترس می باشند )لطفا روی زبان مورد نظر کلیک کنید تا این دستورالعملها را
مطالعه یا دانلود کنید(.
مرکز کنسولی کنتاکی
برنامه روادید گونه گونی مستقیما توسط مرکز کنسولی کنتاکی وزارت امور خارجه ایالات متحده، واقع در
ویلیامسبورگ کنتاکی اداره می شود. جهت تفکیک برنامه قرعه کشی روادید گونه گونی از مرکز ملی روادید در
پورتسماوت نیو همپشایر، مرکز کنتاکی به منظور اجرای این برنامه در سال 3555 توسط وزارت امور خارجه ایالات
متحده در کنتاکی تاسیس شد.
لطفا توجه کنید: وزارت امور خارجه ایالات متحده فقط یک مرکز کنسولی کنتاکی (KCC) دارد. سازمانهای دیگری
که نامهای مشابه به کار می برند هیچ ارتباطی با وزارت امور خارجه یا مرکز کنسولی کنتاکی ندارند. هیچ هزینه ای
جهت ثبت نام در برنامه قرعه کشی توسط وزارت یا مرکز کنسولی کنتاکی مطالبه نمی شود. تمامی متقاضیان لازم
است برای مشاهده نتیجه ثبت نام خود در برنامه روادید گونه گونی، با استفاده از شماره تاییدی محفوظ در موقع
را در تارنمای الکترونیکی روادید گونه گونی )kvttevt ttetvy ataaE( » بررسی وضعیت متقاضی « ، ثبت نام آنلاین
در تارنمای الکترونیکی روادید گونه گونی - » بررسی وضعیت متقاضی « انجام دهند. قسمت )k VD(
در دسترس خواهد بود. سپس منتخبین به صفحه تایید راهنمایی می شوند، که حاوی w.v.yteta.lvd.ttats.ggg
بررسی « دستورالعملهای بیشتری از قبیل اطلاعات مربوط به هزینه های مهاجرت به ایالات متحده است. قسمت
تنها وسیله ای است که قبول شدگان از انتخاب خود آگاه می شوند. وزارت امور خارجه نامه های » وضعیت متقاضی
اطلاع رسانی ارسال نخواهد کرد. افرادی که به صورت تصادفی انتخاب شده اند، از انتخاب خود توسط رایانامه مطلع
آگاه » بررسی وضعیت متقاضی « نخواهند شد. افرادی که انتخاب نشده اند، از عدم انتخابشان توسط بخش
خواهند شد. سفارتخانه ها و کنسولگری های ایالات متحده فهرستی از برندگان ارائه نخواهند داد.
هزینه روادید گونه گونی تنها هنگامی پرداخت می شود که یک برنده قرعه کشی برای روادید گونه گونی اقدام به
درخواست کند. هنگامی که درخواست روادید به یک دفتر کنسولی ایالات متحده برسد، هر متقاضی )متقاضی
روادید گونه گونی و هر یک از اعضای همراه خانواده( باید هزینه خاص فرایند روادید گونه گونی را پرداخت کند. این
هزینه در صورت رد درخواست روادید، قابل استرداد نمی باشد.
متقاضیان برگزیده می باید به دقت دستورالعمل دریافت شده از مرکز کنسولی کنتاکی را مطالعه کرده، و سپس
مدارک مورد نیاز را به مرکز کنسولی کنتاکی ارسال کنند. هنگامی که پاکت مدارک درخواست کامل شد، مرکز
کنسولی کنتاکی مصاحبه شما را در بخش کنسولی محلی برنامه ریزی کرده، در باره تاریخ این مصاحبه شما را آگاه
می سازد، و پاکت پرونده شما را به بخش کنسولی ارسال می کند.
مدارک مورد نیاز برای مصاحبه در بخش کنسولی
لطفا جهت اطلاع از اینکه چه مدارکی باید به هنگام مصاحبه روادید گونه گونی به همراه داشته باشید، به صفحه
مراجعه کنید. )eaavatal V.avgavty mewa( مدارک مورد نیاز
**اطلاعات مهم برای متقاضیان روادید گونه گونی**
توجه 3 تحت هیچ شرایطی بعد از 5: سپتامبر ) 3 مهر( سال برنامه، امکان صدور روادید یا انجام هر گونه تغییر
وضعیت پرونده شما در ایالات متحده وجود ندارد. به علت محدود بودن تعداد روادید مختص برنامه گونه گونی، ممکن
است حتی قبل از 5: سپتامبر ) 3 مهر( سال برنامه، تمامی روادید این برنامه صادر شده و صدور روادید قطع گرد
تشکر کنندگان: USA2014 ، godot ، philter ، estreza
(2013-06-29 ساعت 12:30)vistac نوشته:  روادید گونه گونی
اطلاعیه مهم در مورد برنامه روادید مهاجرت گونه گونی 2102
(Important Notice Regarding the 2012 Diversity Visa Program)
قرعه کشی روادید گونه گونی
برنامه روادید مهاجرت گونه گونی مصوب کنگره ایالات متحده، سالانه صدور 000555 روادید اقامت دائم به صورت
... سفارت ایالات متحده آمریکا در ایروان به درخواست های قرعه کشی روادید مهاجرت گونه گونی رسیدگی نمی کند.
درخواست های برنامه قرعه کشی گونه گونی باید به صورت آنلاین از اکتبر تا دسامبر ) 05 مهر تا 05 دی( هر سال در
ارائه شوند. جهت کسب اطلاعات راجع به قرعه کشی روادید گونه گونی می w.v.yteta.lvd.ttats.ggg تارنمای
مراجعه کنید. فرم های gd.0:0/ltsmay1tsmay1aggawtevty1vaye1w.v.yteta.ttevad113tttmtt توانید به تارنمای
موجود هستند. همچنین w.v.yteta.lvd.ttats.ggg113tttm درخواست قرعه کشی روادید گونه گونی در تارنمای
سفارت به فهرست داوطلبان برنده قرعه کشی دسترسی ندارد. کلیه داوطلبان، از جمله آنانی که انتخاب نشده
را پر کرده اند، نامه های اطلاع رسانی از مرکز - )VD 350Sad اند؛ یعنی افرادی که فرم روادید گونه گونی : 350
00( کنسولی کنتاکی دریافت نخواهند کرد، و باید وضعیت ثبت نام خود را از تاریخ 0 مه 3500 تا 5: ژوئن 3503
پیگیری کنند. داوطلبان در w.v.yteta.lvd.ttats.ggg113tttm اردیبهشت 0:35 تا 05 تیر 0:30 ( با رجوع به تارنمای
خود - )VD 350Sad هنگام ورود به تارنما، نیاز به استفاده از اطلاعات محفوظ در صفحات تاییدی روادید گونه گونی : 350
تارنمای - )VD 350Sad خواهند داشت. جهت مرور دستور العملها برای داوطلبان و برگزیدگان روادید گونه گونی : 350
را مشاهده کنید. ml/.avyttvata.vyl350:lVD1ml/1w.v.yteta.ttevad113tttm
...
(سفارت ایالات متحده آمریکا در ایروان به درخواست های قرعه کشی روادید مهاجرت گونه گونی رسیدگی نمی کند.
دقیقاً این نکته ای هست که توی سایت زده !!!!! احتمالا اگر هم امسال نداشته باشه خودشون سفارت رو تغییر میدن.
تشکر کنندگان: philter
(2013-06-29 ساعت 12:43)USA2014 نوشته:  (سفارت ایالات متحده آمریکا در ایروان به درخواست های قرعه کشی روادید مهاجرت گونه گونی رسیدگی نمی کند.
دقیقاً این نکته ای هست که توی سایت زده !!!!! احتمالا اگر هم امسال نداشته باشه خودشون سفارت رو تغییر میدن.

فکر نمیکنم برای 2014 رسیدگی نکنه چون هیچگونه اطلاعیه ای در سایش نزده حالا دوستان یه کنکاشی بکنند چون کلی از دوستان ایروان زدند
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، maryam_a
سلام
من و همسرم و پسرم (2 ساله ) 4 اوت در ابوظبی مصاحبه دارم ولی به علت گرما در آنجا با سفارت ایروان مکاتبه کردم و گفتند که می تونیم عوض کنیم و زمان مصاحبه هم تغییر میکنه که من دو باره میل دادم مشکلی نیست .
اگر لطف کنید کی و چگونه به من اطلاع میدهند و نیازی هست در csc وقت مصاحبه را تعیین کنیم؟
متشکرم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان