موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
متنن انگلیسی که دوستمون بهش استناد کردند نگفته برای 2014 نمیپذیریم گفته شاید افسر فارسی زبان در دسترشون نباشه
الان من یه آماری از جدول تهیه شده 2014 این سایت گرفتم از 48 نفر 11 نفر ایروان زدند میشه در این مورد با کنسولگری امریکا در ایروان فارسی مکاتبه کرد؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اون متن لینکی که اینجا کپی کردین از کجاست؟؟!
چون در تیترش زده در مورد برنامه روادید مهاجرت گونه گونی 2012.... و اون سال ایروان جزو سفارتای dv واسه ایرانیا نبوده تا اونجا که من میدونم.. و از سال گذشته 2013 ایروان هم مصاحبه کرده..! و فکر نکنم امسال هم تغییری ایجاد شه. استرس ایجاد نکنین خواهشا..
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من شنیدم برای آنکارا باید مدارکو 15 روز قبل از زمان مصاحبت به سفارت آمریکا ارسال کنید
اولا آدرس دقیقو کسی داره و اینکه با چه پستی بفرستیم بهتره /گیرنده کیه و...
در نهایت چطور باید فهمید که بسته بدستشون رسیده و مطمون شد؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
رتبه:
96
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام
من یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه اگر بخایم زمان مصاحبه را عقب بندازیم :
1-قبل از کارنت شدن باید اعلام کنیم یا بعدش؟کدوم بهتره ؟
2برای این کار باید دلیل بیاریم با فقط نوشته بشه تقاضای تغییر داریم کفایت می کنه؟چون خانم من دانشجوی ارشده و تا آخر تیر نیاز به وقت داره تا فارغ التحصیل بشه و شماره کیس ما 1xxxاست؟
با تشکر از پاسخ دهنده
[/quote]
قبل از كارنت شدن از كجا ميدونيد كه مصاحبتون كي هست كه بخوايد عوضش كنيد؟ مصاحبه رفتن مغايرتي با دانشجو بودن ندارد. توصيه مشود تا جاي ممكن تاريخ مصاحبه به تعويق انداخته نشود. بعد از مصاحبه شما ميتوانيد به درستون ادامه بديد و فقط يك سفر به امريكا برويدو بركرديد. البته تعويق تاريخ هم چون كيس نامبر شما پايين هست يكي از گزينه ها ميباشد كه توصيه من اين است كه مثلا ديگه از بهمن يا اسفند بيشتر به تعويق نيندازيد براي كيس شما اين رو گفتم
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بنا به گفته دوستان با توجه به ش کیسم، زمان مصاحبم تو زمستون میشه ....؟؟ ازونجایی که با توجه به برخی مسائل ایروانو از آنکارا بهتر دیدم میخوام سفارت ایروان رو انتخاب کنم.....یه سوال دارم ...اون موقع آب و هوا در کشور ارمنستان چطوره ؟؟؟( چون امکان داره با ماشین شخصی بریم ....نظر شما چیه؟؟؟؟)
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس