کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-07-01 ساعت 20:12)میما نوشته:  دوست عزیز می شه در مورد زبان هم مقایسه انجام بدین، سفرنامه تعدادی زا بچه های 2013 نشون می داد که کارمندای ترکیه به فارسی حرف می زنن آیا ایروان و ابوظبی هم همینه یا اینکه فرق می کنه. بعد هزینه هتل و اقامت رو هم اگه لطفن مقایسه کنین ممنون خواهم بود
(2013-05-23 ساعت 22:04)Saeedv13 نوشته:  دوستان
همونطور که در جریان هستین هموطنان عزیز قادر خواهند بود برای مصاحبه به یکی از سفارت های ایالات متحده در کشورهای ترکیه، ارمنستان و امارات متحده عربی مراجعه کنند. مزایا و معایب هر یک همواره محل سئوال کاربران بوده است. اینجانب با کمک دوستان خوبم در برندگان لاتاری 2013 سفارتخانه های آنکارا، ایروان و ابوظبی را به شرح زیر مورد مقایسه قرار داده ام. امید است اطلاعات ارایه شده توانسته باشد در انتخاب محل مصاحبه به دوستان تازه وارد مفید واقع شود. لازم به ذکر است که مقایسه مذکور بر اساس اطلاعات موجود تا تاریخ دوم خرداد 92 است. بدین وسیله از مساعدت های ارزشمند کلیه دوستانم بالاخص usa lover، lilac، امیر مهاجر، sh_aytak، shimoda، AsemanAbee، گل نهال، Given، پدی، sce، farmiz، ابی هانی، hamedhamed، bayat_r، sadeghi897، nina22 و ikamaly کمال تشکر را دارم. با آرزوی موفقیت. سعید
[عکس: attachment.php?aid=2892]

دوستان یه سوال یعنی اگه تو آنکارا کلیرنس بخوری و مثلا 3 ماه بعدش بهت ویزا بدن چون از مدیکالت 3 ماه گذشته اعتبار ویزات فقط 3 ماهه و فقط 3 ماه وقت داری که بری امریکا ؟ یکم عجیب بنظر میاد
مگه کلا ویزایی که میدن 6 ماهه نیست ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-02 ساعت 10:43)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 20:12)میما نوشته:  دوست عزیز می شه در مورد زبان هم مقایسه انجام بدین، سفرنامه تعدادی زا بچه های 2013 نشون می داد که کارمندای ترکیه به فارسی حرف می زنن آیا ایروان و ابوظبی هم همینه یا اینکه فرق می کنه. بعد هزینه هتل و اقامت رو هم اگه لطفن مقایسه کنین ممنون خواهم بود
همونطور که در جریان هستین هموطنان عزیز قادر خواهند بود برای مصاحبه به یکی از سفارت های ایالات متحده در کشورهای ترکیه، ارمنستان و امارات متحده عربی مراجعه کنند. مزایا و معایب هر یک همواره محل سئوال کاربران بوده است. اینجانب با کمک دوستان خوبم در برندگان لاتاری 2013 سفارتخانه های آنکارا، ایروان و ابوظبی را به شرح زیر مورد مقایسه قرار داده ام. امید است اطلاعات ارایه شده توانسته باشد در انتخاب محل مصاحبه به دوستان تازه وارد مفید واقع شود. لازم به ذکر است که مقایسه مذکور بر اساس اطلاعات موجود تا تاریخ دوم خرداد 92 است. بدین وسیله از مساعدت های ارزشمند کلیه دوستانم بالاخص usa lover، lilac، امیر مهاجر، sh_aytak، shimoda، AsemanAbee، گل نهال، Given، پدی، sce، farmiz، ابی هانی، hamedhamed، bayat_r، sadeghi897، nina22 و ikamaly کمال تشکر را دارم. با آرزوی موفقیت. سعید

دوستان یه سوال یعنی اگه تو آنکارا کلیرنس بخوری و مثلا 3 ماه بعدش بهت ویزا بدن چون از مدیکالت 3 ماه گذشته اعتبار ویزات فقط 3 ماهه و فقط 3 ماه وقت داری که بری آمریکا ؟ یکم عجیب بنظر میاد

طبق جدولی که دوستان زحمتشو کشیدند برا انکارا ظاهرا اینجوری هست بنظر بنده هم این کار یجورایی ناعادلانه هست واسه دوستانی که انکارا مصاحبه میشن و کلیرنس میخورن ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: love_everlife ، ojee ، maryam_a
با سلام
من یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه اگر بخایم زمان مصاحبه را عقب بندازیم :
1-قبل از کارنت شدن باید اعلام کنیم یا بعدش؟کدوم بهتره ؟
2برای این کار باید دلیل بیاریم با فقط نوشته بشه تقاضای تغییر داریم کفایت می کنه؟چون خانم من دانشجوی ارشده و تا آخر تیر نیاز به وقت داره تا فارغ التحصیل بشه و شماره کیس ما 1xxxاست؟
با تشکر از پاسخ دهنده
[/quote]
قبل از كارنت شدن از كجا ميدونيد كه مصاحبتون كي هست كه بخوايد عوضش كنيد؟ مصاحبه رفتن مغايرتي با دانشجو بودن ندارد. توصيه مشود تا جاي ممكن تاريخ مصاحبه به تعويق انداخته نشود. بعد از مصاحبه شما ميتوانيد به درستون ادامه بديد و فقط يك سفر به امريكا برويدو بركرديد. البته تعويق تاريخ هم چون كيس نامبر شما پايين هست يكي از گزينه ها ميباشد كه توصيه من اين است كه مثلا ديگه از بهمن يا اسفند بيشتر به تعويق نيندازيد براي كيس شما اين رو گفتم
[/quote]

ممنون از پاسخ و راهنمایی تون
هرینه رفت و برگشت کمی سنگین می شه برامون واسه همین که می خوایم عقب بندازیم
تشکر کنندگان:
(2013-07-02 ساعت 11:15)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 10:43)mechanicalengineer نوشته:  

دوستان یه سوال یعنی اگه تو آنکارا کلیرنس بخوری و مثلا 3 ماه بعدش بهت ویزا بدن چون از مدیکالت 3 ماه گذشته اعتبار ویزات فقط 3 ماهه و فقط 3 ماه وقت داری که بری آمریکا ؟ یکم عجیب بنظر میاد

طبق جدولی که دوستان زحمتشو کشیدند برا انکارا ظاهرا اینجوری هست بنظر بنده هم این کار یجورایی ناعادلانه هست واسه دوستانی که انکارا مصاحبه میشن و کلیرنس میخورن ..

دوستان کسی هست آنکارا رفته باشه و کلیرنس خورده باشه که دقیقشو بدونه ؟؟
بنظرم وقتی ویزا بگیری از اون موقع 6 ماه اعتبار داشته باشه ؟!!!!!
کسی مطمئن هست که بگه ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
(2013-07-02 ساعت 13:25)mohamad92 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 17:25)Szsanazsz نوشته:  
با سلام
2برای این کار باید دلیل بیاریم با فقط نوشته بشه تقاضای تغییر داریم کفایت می کنه؟چون خانم من دانشجوی ارشده و تا آخر تیر نیاز به وقت داره تا فارغ التحصیل بشه و شماره کیس ما 1xxxاست؟
با تشکر از پاسخ دهنده
قبل از كارنت شدن از كجا ميدونيد كه مصاحبتون كي هست كه بخوايد عوضش كنيد؟ مصاحبه رفتن مغايرتي با دانشجو بودن ندارد. توصيه مشود تا جاي ممكن تاريخ مصاحبه به تعويق انداخته نشود. بعد از مصاحبه شما ميتوانيد به درستون ادامه بديد و فقط يك سفر به امريكا برويدو بركرديد. البته تعويق تاريخ هم چون كيس نامبر شما پايين هست يكي از گزينه ها ميباشد كه توصيه من اين است كه مثلا ديگه از بهمن يا اسفند بيشتر به تعويق نيندازيد براي كيس شما اين رو گفتم
[/quote]

[/quote]
متوجه شدم.پس يك پيشنهاد ديگه هم براتون دارم و اون اينكه به اين راه حل هم فكر كنيد كه مصاحبتون رو بندازيد ابوظبي.چون ابوظبي مثل آنكارا اعتبار ويزا 6 ماه نيست و يك سال هست.در اون صورت اگر ماحبه شما آبان هم باشد تا يكسال بعد فرصت داريد براي رفتن.(دوستان ابوظبي آيا درست ميگم؟لطفا كمك كنيد)
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: ojee ، NarCssuS ، maryam_a ، philter
(2013-07-02 ساعت 13:31)Szsanazsz نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 13:25)mohamad92 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 17:25)Szsanazsz نوشته:  
با سلام
با تشکر از پاسخ دهنده

[/quote]
متوجه شدم.پس يك پيشنهاد ديگه هم براتون دارم و اون اينكه به اين راه حل هم فكر كنيد كه مصاحبتون رو بندازيد ابوظبي.چون ابوظبي مثل آنكارا اعتبار ويزا 6 ماه نيست و يك سال هست.در اون صورت اگر ماحبه شما آبان هم باشد تا يكسال بعد فرصت داريد براي رفتن.(دوستان ابوظبي آيا درست ميگم؟لطفا كمك كنيد)
[/quote]

دوستان این اختلاف اعتبار ویزارو مطمون هستید؟
2) اگه بخوایم از آنکارا بندازیم ابوظبی باید چیکار کرد و کی افدام کرد ؟وقتی کارنت شدی یاتاریخ مصتاحبت معلوم شد ؟
3) باید به سفارت بگی یا کی سی سی ؟
4) من تو فرمایی که فرستادم آنکار ازدم!!
تشکر کنندگان: ojee ، maryam_a
(2013-07-02 ساعت 13:38)mechanicalengineer نوشته:  متوجه شدم.پس يك پيشنهاد ديگه هم براتون دارم و اون اينكه به اين راه حل هم فكر كنيد كه مصاحبتون رو بندازيد ابوظبي.چون ابوظبي مثل آنكارا اعتبار ويزا 6 ماه نيست و يك سال هست.در اون صورت اگر ماحبه شما آبان هم باشد تا يكسال بعد فرصت داريد براي رفتن.(دوستان ابوظبي آيا درست ميگم؟لطفا كمك كنيد)

دوست عزیز مطمئنی ابوظبی اعتبار ویزا یک سال هست ؟؟
تا اونجایی که اطلاع دارم و ظبق جدول سفارتها که اون بالاست 6 ماه بود که ..Cool
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، love_everlife ، behfaza ، maryam_a
(2013-07-03 ساعت 09:21)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 13:38)mechanicalengineer نوشته:  متوجه شدم.پس يك پيشنهاد ديگه هم براتون دارم و اون اينكه به اين راه حل هم فكر كنيد كه مصاحبتون رو بندازيد ابوظبي.چون ابوظبي مثل آنكارا اعتبار ويزا 6 ماه نيست و يك سال هست.در اون صورت اگر ماحبه شما آبان هم باشد تا يكسال بعد فرصت داريد براي رفتن.(دوستان ابوظبي آيا درست ميگم؟لطفا كمك كنيد)

دوست عزیز مطمئنی ابوظبی اعتبار ویزا یک سال هست ؟؟
تا اونجایی که اطلاع دارم و ظبق جدول سفارتها که اون بالاست 6 ماه بود که ..Cool

دوستان لطف کنید وپاسخ دقیق بدید
بالاخره آنکارا با ابوظبی چه فرقی داره ؟
بعد اگه بخوام سفارتمو عوض کنم کی وبه کی باید ایمیل بدم ؟ کی سی یا خود سفارت آنکارا
چه وقت ؟ بعد از تعیین وقت مصاحبه یا..؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز لطف کنیدجواب بدید ممنون.

من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر بدن.kcc این جواب رو داد یعنی ok شده؟ خیالم راحت باشه؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
(2013-07-04 ساعت 00:52)godot نوشته:  دوستان عزیز لطف کنیدجواب بدید ممنون.

من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر بدن.kcc این جواب رو داد یعنی ok شده؟ خیالم راحت باشه؟

گفتن این اطلاعات به کیس شما اصافه میشه برای بازبینی!
ولی نمیشه گفت که قطعی هست یا نه.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، godot ، ojee ، maryam_a
سلام

من برای سال 2014 برنده شدم. محل سکونت فعلی من کاناداست. تو قسمت پست هم زده : Montreal.

می خواستم ببینم میتونم محل مصاحبه رو به ونکوور تغییر بدم؟

ممنون می شم که جوابمو یکی بده :دی
(2013-07-04 ساعت 03:09)mohammadreada نوشته:  سلام

من برای سال 2014 برنده شدم. محل سکونت فعلی من کاناداست. تو قسمت پست هم زده : Montreal.

بله شما توی فرم ها میتونین ونکوور رو وارد کنین و واسه kcc بفرستین..
تشکر کنندگان: godot ، ojee
(2013-07-04 ساعت 02:45)aghaghia نوشته:  

اقاقیای عزیز ممنون از جوابتون. حالا اگه بخوام قطعی بشه باید چیکار کنم؟ برام خیلی مهمه.بازم ممنونم از راهنماییتون دوستان عزیز.Smile
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تا زمان باقی است محل سفارت را عوض کنید ما ابوظبی بودیم و خیلی راضی هستیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: godot ، aghaghia ، KIMIA2005 ، exxedus ، محبت ، marjani ، maryam_a ، philter ، derakht01
(2013-07-04 ساعت 13:26)godot نوشته:  
(2013-07-04 ساعت 02:45)aghaghia نوشته:  

اقاقیای عزیز ممنون از جوابتون. حالا اگه بخوام قطعی بشه باید چیکار کنم؟ برام خیلی مهمه.بازم ممنونم از راهنماییتون دوستان عزیز.Smile

راستش من خیلی از این روند اطلاعی ندارم ولی به نظر میرسه که شما باید صبر کنید تا تاریخ و محل مصاحبه تون اعلام بشه، بعد اگر آنکارا رو تغییر نداده بودن دوباره برای تغییرش اقدام کنید، البته میگم من از این بایت مطمئن نیستم امیدوارم دوستنی که اطلاع دارند جواب بدن...

(2013-07-04 ساعت 03:09)mohammadreada نوشته:  سلام

دوست عزیز شما باید اول باید ازشون سوال کنید که امکان پذیر هست که در ونکوور مصاحبه بشین یا نه، چون معمولا در هر کشور فقط یک سفارت رو برای مصاحبه لاتاری در نظر میگیرن که واسه کانادا همون مونترال هست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، godot ، محبت ، maryam_a ، estreza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان