کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-07-10 ساعت 17:30)hadi472 نوشته:  ما يك هفته است كه نامه زديم به KCC واسه تغيير سفارت از آنكارا به ايراوان. ولي هنوز جوابي نيومده. آيا بايد دوباره نامه بزنيم و پيگيري كنيم يا منتظر بمونيم؟

نه دوست عزیز صبر کنین معمولا ده روز طول میکشه تا جواب بدن
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-10 ساعت 19:45)میما نوشته:  دوستان، من یک بار بعد از ارسال اولیه فرم ها، فرم های ویرایش شده رو براشون فرستادم و پاسخ این بود که فرم های جدید تو پرونده من ثبت شده پیشنهاد کی سی سی آنکارا بود و من هم تو ویرایش فرمها همون آنکارا را گذاشتم و ارسال کردم حالا به نظرتون دوباره کار درستی هست اگه بخوام محل مصاحبه رو عوض کنم؟ بعد چرا آمار و ارقام با هم جور نیست؟؟ یکی نوشته هزینه سفارت برای هر نفر تو تمام سفارت ها 330 دلاره کینگ رخ اما یه آمار دیگه داره که حرف از 819 دلار واسه هر نفر زده بلاخره کدوم درسته؟ Sad

در مورد هزینه ها همه سفارت ها یکی هستند فقط مدیکال فرق میکنه که بسته به نظر پزشکه معتمدِ سفارته و این که واکسن بخورین یا نه. اون موردی که دوست عزیز کینگ رخ گفتن احتمالا یا قدیمی هست یا مورد استفاده دیگه ای داره، شما الان برو به تاپیک سفرنامه های 3 سفارت مختلف، همه دوستان همون 330 تا رو پرداختن...
در اون مورد نمیتونم نظر بدم به خودتون بستگی داره ولی فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: میما ، محبت ، ojee ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 13:17)aghaghia نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:07)godot نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.
یعنی به سلامتی موفقیت آمیز بوده دیگه ؟

بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.
من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review

دوست عزیز نگران نباشید حتی اگر تاریخ مصاحبه تون مشخص شد و مکانش رو به مکان مورد نظر شما تغییر نداده بودن شما باز میتونید برای تغییرسفارت در اون زمان هم اقدام کنید. در ضمن افراد متفاوتی جواب ایمیل ها رو میدن شاید دلیل تفاوت در جواب ها همین باشه...
دوست عزیز به شما جواب درست داده شده و اطلاعات جدیدتون برای بررسی به کیستون اضافه شده حتی دوست قبلی که بهشون گفته شده اپدیت شده منظور همین بوده که اطلاعات جدید اضافه شده به پروندشون و در نهایت خودشون تصمیم گیرنده نهایی هستن اما اول سعی میکنن اولویت رو به تمایل خود کیسهای برنده بدن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، godot ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 22:32)محبت نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:17)aghaghia نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:07)godot نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.
یعنی به سلامتی موفقیت آمیز بوده دیگه ؟

بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.
من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟

The information you provided will be included in your case file for review

دوست عزیز نگران نباشید حتی اگر تاریخ مصاحبه تون مشخص شد و مکانش رو به مکان مورد نظر شما تغییر نداده بودن شما باز میتونید برای تغییرسفارت در اون زمان هم اقدام کنید. در ضمن افراد متفاوتی جواب ایمیل ها رو میدن شاید دلیل تفاوت در جواب ها همین باشه...
دوست عزیز به شما جواب درست داده شده و اطلاعات جدیدتون برای بررسی به کیستون اضافه شده حتی دوست قبلی که بهشون گفته شده اپدیت شده منظور همین بوده که اطلاعات جدید اضافه شده به پروندشون و در نهایت خودشون تصمیم گیرنده نهایی هستن اما اول سعی میکنن اولویت رو به تمایل خود کیسهای برنده بدن

میخواستم بدونم پرینت CSC که روز مصاحبه در آنکارا باید ببریم چی هست. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 22:41)علی1369 نوشته:  میخواستم بدونم پرینت CSC که روز مصاحبه در آنکارا باید ببریم چی هست. ممنون

گفتگو و تبادل نظر در موردسیستم جدید اینترنتی اخذ ویزاCSC
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، behfaza ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 22:44)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:41)علی1369 نوشته:  میخواستم بدونم پرینت CSC که روز مصاحبه در آنکارا باید ببریم چی هست. ممنون

یعنی پس حتما اینکار لازم است. کی باید اینکار را بکنیم
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 23:16)علی1369 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 22:44)KIMIA2005 نوشته:  

یعنی پس حتما اینکار لازم است. کی باید اینکار را بکنیم

وقتی کارنت شدین و تاریخ مصاحبتون معلوم شد ثبت نام میکنید و پرینتشو روز مصاحبه با خودتون میبرین/ تاپیکشو مطالعه کنین حتما
تشکر کنندگان: علی1369 ، ojee
سلام بچه ها نیاز به نظر کارشناسیتون دارم. من ایمیل فرستادم واسه تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ایروان، ایمیل خودم و اونارو پیست میکنم اینجا. نظرتونو بدین چیکار کنم؟ خودم از قبل این فرضیاتو از خوندن پستا دارم:1- به قول یکی از دوستان کارمندای مختلف kcc با سلیقه های مختلف ایمیلارو جواب میدن.2- یه جا خوندم امسال ایروان احتمالا واسه مصاحبه شرایطشو نداره 3- فکر کنم هر کی ایمیل زده واسه ایروان جواب دادن بررسی میکنیم ولی یه نفر که من میدونم ایمیل زده واسه ایروان یا ابوظبی گفتن ابوظبی اوکی شد.
حالا در هرصورت مال منو اصلا نفهمیدن، فهمیدن، قبول کردن، نکردن چیکار کنم عوضش کنن ایروان. سپاس
ایمیل من :
subject: important informationin my case, change to Yerevan, Armenia
dear sir/madam
as you know The United States does not have embassies in IRAN therefore Iranains are interviewed in other countries and you selected for me Ankara, Turkey in barcode sheet. i did not know i could change it.
so because of some reasons such easy travel with my own car to Armenia. if it is possible before scheduling, please change the location of my interview to Yerevan, Armenia.

Address : No 13, ???????????????, Iran

Thanks in advance.

‪Sincerely yours

جواب اونا:

The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:

· DSP 122 completed for the principal applicant

· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa

· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa

·Two (2) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa

To Download the forms, please check the website at http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html

If additional pages are need for a response, you may add a sheet of paper. Include the form number and the question number on the top of the added page. Any additional documents may be sent to KCC with your forms, or you may take those with you to the DV interview appointment.

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.

Lacy

Diversity Visa Unit

Support Contractor-Serco NA

CA/VO/KCC

Williamsburg, KY

Phone: (606) 526-7500

Fax: (606) 526-7501

Email: KCCDV@state.gov
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان:
(2013-07-12 ساعت 18:46)batigoal_189 نوشته:  سلام بچه ها نیاز به نظر کارشناسیتون دارم. من ایمیل فرستادم واسه تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ایروان، ایمیل خودم و اونارو پیست میکنم اینجا. نظرتونو بدین چیکار کنم؟ خودم از قبل این فرضیاتو از خوندن پستا دارم:1- به قول یکی از دوستان کارمندای مختلف kcc با سلیقه های مختلف ایمیلارو جواب میدن.2- یه جا خوندم امسال ایروان احتمالا واسه مصاحبه شرایطشو نداره 3- فکر کنم هر کی ایمیل زده واسه ایروان جواب دادن بررسی میکنیم ولی یه نفر که من میدونم ایمیل زده واسه ایروان یا ابوظبی گفتن ابوظبی اوکی شد.
حالا در هرصورت مال منو اصلا نفهمیدن، فهمیدن، قبول کردن، نکردن چیکار کنم عوضش کنن ایروان. سپاس
ایمیل من :
subject: important informationin my case, change to Yerevan, Armenia
dear sir/madam
as you know The United States does not have embassies in IRAN therefore Iranains are interviewed in other countries and you selected for me Ankara, Turkey in barcode sheet. i did not know i could change it.
so because of some reasons such easy travel with my own car to Armenia. if it is possible before scheduling, please change the location of my interview to Yerevan, Armenia.

Address : No 13, ???????????????, Iran

Thanks in advance.

‪Sincerely yours

جواب اونا:

The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:

· DSP 122 completed for the principal applicant

· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa

· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa

·Two (2) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa

To Download the forms, please check the website at http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html

If additional pages are need for a response, you may add a sheet of paper. Include the form number and the question number on the top of the added page. Any additional documents may be sent to KCC with your forms, or you may take those with you to the DV interview appointment.

If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.

Lacy

Diversity Visa Unit

Support Contractor-Serco NA

CA/VO/KCC

Williamsburg, KY

Phone: (606) 526-7500

Fax: (606) 526-7501

Email: KCCDV@state.gov
چه جواب بی ربطی. فک کنم اصلا نفهمیدن شما چی خواستین.
تشکر کنندگان: batigoal_189
من زنگ زدم KCC این ایمیل بالاییو واسش خوندم خانومه گفت یعنی اسناد و فرمهای شما به دست ما نرسیده بعد بهش گفتم من اسنادو فرستادم و شما هم تاییدیشو اول جولای با فلان ایمیل دادین از اینجا به بعدشو خوب نفهمیدم چی گفت فکر کنم گفت پس اطلاعات شما وارد سیستم نشده هنوز خلاصه یه چیزی گفت و بعد ازم پرسید فرمارو درست پر کردی و سفارتو کجا زذی منم گفتم فرمام درسته و سفارتم آنکاراست ولی میخام عوضش کنم به ایروان باز دوباره یه چیزایی گفت من نفهمیدم و گفت اگه تا شش هفته دیگه فلان چیز نشد ( نفهمیدم چی گفت ) بعد شش هفته دوباره فرمارو بفرست. ( هزینه مکالمه 742 تومن با ایرانسل )
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: storagemeter ، KIMIA2005 ، maryam_a
سلام من مشکلی برام پیش اومده و تاریخ مصاحبه نمیتونم انکارا باشم . ایا میشه تقاضای عقب انداختن تاریخ داشته باشم؟ اگر بله ، به چه صورت باید اقدام کنم؟ تاریخ مصاحبه ۱۱روز دیگه است. با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 12:24)arman2s نوشته:  سلام من مشکلی برام پیش اومده و تاریخ مصاحبه نمیتونم انکارا باشم . ایا میشه تقاضای عقب انداختن تاریخ داشته باشم؟ اگر بله ، به چه صورت باید اقدام کنم؟ تاریخ مصاحبه ۱۱روز دیگه است. با تشکر

سلام، شما هر چه سریعتر ایمیل یزنید به سفارت آنکارا و موضوع و دلیلتون رو هم بگین و تقاضا کنید چند روز مصاحبه تون رو عقب بندازن، هر چند امروز و فردا اونجا تعطیل هست....
موفق باشید
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maryam_a ، philter
(2013-05-09 ساعت 11:58)innocent نوشته:  سلام من می خوام تاریخ مصاحبه ام را با کیس نامبر 2000 اگه زود تر از سال 93 بود تغییر بدم واسه بعد از عید نوروز 93 چون در حال حاضر سربازم و سربازیم آخر 93 تمام می شه، این کار شدنیه؟ اگه می شه چه کار باید بکنم ؟

شدنیه ولی شما باید کل کاراتو بکنی مدارکو بفرستی وقتی تاریخ مصاحبت اومد برات اونوقت تغییرش بدی و عقب بندازی
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 12:30)aghaghia نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 12:24)arman2s نوشته:  سلام من مشکلی برام پیش اومده و تاریخ مصاحبه نمیتونم انکارا باشم . ایا میشه تقاضای عقب انداختن تاریخ داشته باشم؟ اگر بله ، به چه صورت باید اقدام کنم؟ تاریخ مصاحبه ۱۱روز دیگه است. با تشکر

سلام، شما هر چه سریعتر ایمیل یزنید به سفارت آنکارا و موضوع و دلیلتون رو هم بگین و تقاضا کنید چند روز مصاحبه تون رو عقب بندازن، هر چند امروز و فردا اونجا تعطیل هست....
موفق باشید

دوستان
1- از وقتی بهت تاریخ مصاحبرو میگن چقدر فاصله زمانی تا مصاحبه مونده
2- وقتی اعلام کردن چند روز طول میکشه اگه بخوای تاریخ جدیدی برات تعیین کنن
3- اگه بلافاصله بعد از اعلامشون بگیم میخوام عوض کنم تابلو نیست خیلی زود درخواست بدی یا باید بذاری چند روز از اعلام بگذره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 11:15)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 12:30)aghaghia نوشته:  

موفق باشید

دوستان
1- از وقتی بهت تاریخ مصاحبرو میگن چقدر فاصله زمانی تا مصاحبه مونده
2- وقتی اعلام کردن چند روز طول میکشه اگه بخوای تاریخ جدیدی برات تعیین کنن
3- اگه بلافاصله بعد از اعلامشون بگیم میخوام عوض کنم تابلو نیست خیلی زود درخواست بدی یا باید بذاری چند روز از اعلام بگذره

عرفش حدود یه ماهه دوست عزیز.. ولی بودن دو ماه مونده معلوم شده حتی من 20 روزم فکرکنم دیدم توی پارسالیها.. :| نه تاریخ مصاحبتون معلوم شد پیگیری کنین تابلو هم نیست Wink یه سر به تاپیک تغییر تاریخ مصاحبه 2013 یی ها بزنین حدودکار دستتون میاد .
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maryam_a ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان