موضوعها: 0
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 13:17)aghaghia نوشته: (2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته: (2013-07-10 ساعت 13:07)godot نوشته: (2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.
یعنی به سلامتی موفقیت آمیز بوده دیگه ؟
بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.
من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
دوست عزیز نگران نباشید حتی اگر تاریخ مصاحبه تون مشخص شد و مکانش رو به مکان مورد نظر شما تغییر نداده بودن شما باز میتونید برای تغییرسفارت در اون زمان هم اقدام کنید. در ضمن افراد متفاوتی جواب ایمیل ها رو میدن شاید دلیل تفاوت در جواب ها همین باشه...
دوست عزیز به شما جواب درست داده شده و اطلاعات جدیدتون برای بررسی به کیستون اضافه شده حتی دوست قبلی که بهشون گفته شده اپدیت شده منظور همین بوده که اطلاعات جدید اضافه شده به پروندشون و در نهایت خودشون تصمیم گیرنده نهایی هستن اما اول سعی میکنن اولویت رو به تمایل خود کیسهای برنده بدن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها نیاز به نظر کارشناسیتون دارم. من ایمیل فرستادم واسه تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ایروان، ایمیل خودم و اونارو پیست میکنم اینجا. نظرتونو بدین چیکار کنم؟ خودم از قبل این فرضیاتو از خوندن پستا دارم:1- به قول یکی از دوستان کارمندای مختلف kcc با سلیقه های مختلف ایمیلارو جواب میدن.2- یه جا خوندم امسال ایروان احتمالا واسه مصاحبه شرایطشو نداره 3- فکر کنم هر کی ایمیل زده واسه ایروان جواب دادن بررسی میکنیم ولی یه نفر که من میدونم ایمیل زده واسه ایروان یا ابوظبی گفتن ابوظبی اوکی شد.
حالا در هرصورت مال منو اصلا نفهمیدن، فهمیدن، قبول کردن، نکردن چیکار کنم عوضش کنن ایروان. سپاس
ایمیل من :
subject: important informationin my case, change to Yerevan, Armenia
dear sir/madam
as you know The United States does not have embassies in IRAN therefore Iranains are interviewed in other countries and you selected for me Ankara, Turkey in barcode sheet. i did not know i could change it.
so because of some reasons such easy travel with my own car to Armenia. if it is possible before scheduling, please change the location of my interview to Yerevan, Armenia.
Address : No 13, ???????????????, Iran
Thanks in advance.
Sincerely yours
جواب اونا:
Thank you for your inquiry.
The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:
· DSP 122 completed for the principal applicant
· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
·Two (2) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa
To Download the forms, please check the website at http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
If additional pages are need for a response, you may add a sheet of paper. Include the form number and the question number on the top of the added page. Any additional documents may be sent to KCC with your forms, or you may take those with you to the DV interview appointment.
If you have relocated and wish to attend your interview at a different embassy, you must provide KCC with your former address and your new physical address (P O Boxes and In Care of Addresses do not justify a change of embassy) to prove your residency in that country. If your interview has already been scheduled, you must contact the embassy to determine if your case can be transferred to a different embassy.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من زنگ زدم KCC این ایمیل بالاییو واسش خوندم خانومه گفت یعنی اسناد و فرمهای شما به دست ما نرسیده بعد بهش گفتم من اسنادو فرستادم و شما هم تاییدیشو اول جولای با فلان ایمیل دادین از اینجا به بعدشو خوب نفهمیدم چی گفت فکر کنم گفت پس اطلاعات شما وارد سیستم نشده هنوز خلاصه یه چیزی گفت و بعد ازم پرسید فرمارو درست پر کردی و سفارتو کجا زذی منم گفتم فرمام درسته و سفارتم آنکاراست ولی میخام عوضش کنم به ایروان باز دوباره یه چیزایی گفت من نفهمیدم و گفت اگه تا شش هفته دیگه فلان چیز نشد ( نفهمیدم چی گفت ) بعد شش هفته دوباره فرمارو بفرست. ( هزینه مکالمه 742 تومن با ایرانسل )
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من مشکلی برام پیش اومده و تاریخ مصاحبه نمیتونم انکارا باشم . ایا میشه تقاضای عقب انداختن تاریخ داشته باشم؟ اگر بله ، به چه صورت باید اقدام کنم؟ تاریخ مصاحبه ۱۱روز دیگه است. با تشکر