کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.
یعنی به سلامتی موفقیت آمیز بوده دیگه ؟
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: godot ، batigoal_189 ، maryam_a
سلام کیس نامبر من 2014AS000067XX است کی و چطوری میتونم بفهمم کارنت شدم؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 11:35)beitollahi.omid نوشته:  سلام کیس نامبر من 2014AS000067XX است کی و چطوری میتونم بفهمم کارنت شدم؟؟؟؟؟؟

سلام، بهتره سوالتون رو در تاپیک مرتبط بپرسید ولی از 15 آگوست به بعد کارنت شدن کیس نامبرها رو میتونید در آدرس http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html مشاهده کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia ، maryam_a
(2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
The interviewing US Embassy on your case file has been updated to be at the US Embassy in Abu Dhabi, as per your request.

بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: alirezaghodrat ، godot ، maryam_a ، FMANIS
دوستانی که ارسال هاشون به عدد 10 رسیده لطف کنن امضاشون رو درست کنند تا بهتر بشه جواب سوالاشون رو داد و راهنمایی شون کرد. Smile
برای ساختن امضا برین به کنترل پنل اکانت تون و قسمت تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا تون رو درست کنید، خیلی ساده ست...
همینطور اگر مایلید اطلاعات کیس تون رو به سرکار خانم زهرا وحدتی پور بدین تا وارد لیست شون کنن و ما هم مثل برندگان سالهای پیش یه منبع جامع از اطلاعات دوستان برنده امسال داشته باشیم که برای اطلاع از زمان کارنت شدن و مصاحبه خیلی کاربرد خوبی خواهد داشت
ممنون از توجهتون... Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: FMANIS
(2013-07-09 ساعت 11:25)alirezaghodrat نوشته:  با عرض سلام و خسته نباشید من در مورد تغییر سفارت با kcc مکاتبه کردم اونا جواب دادند :
متن ایمیلی که فرستاده بودی چی بود؟ چقدر طول کشید جواب دادن؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: godot ، FMANIS
(2013-07-09 ساعت 17:14)batigoal_189 نوشته:  
متن ایمیلی که فرستاده بودی چی بود؟ چقدر طول کشید جواب دادن؟

subject: Iranian selectee(No change of address but change of interview post)

متن نامه:

Case number : 2014AS0000xxxx

Principal Applicant Name : (your name)

Preferene category: DV Lottery

Foreign State Chargeability : IRAN

Date of birth:

Dear Sir/Mam

Hello ,

As you may surely know The United States does not have embassies or consulates in IRAN therfore iranians are interviewed in other countries. My case has been assigned to Ankara, Turkey by KCC. For some personal reasons I would like to change my interview post to ( yerevan or Abu Dhabi) in the United Arab Emirates. I have not changed my Address and just want to have my Intrview post changed. I would appriciate your cooperation.

Thank you,

( Your name
ده روزه برای من اومد
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، batigoal_189 ، behfaza ، maryam_a ، NarCssuS ، philadelphia ، miladdariani ، FMANIS
(2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:  

بله گفتند که محل مصاحبه شما در فایل شما آپدیت شده و به ابوظبی به درخواست خودتون تغییر پیدا کرده.

من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان:
(2013-07-09 ساعت 13:49)aghaghia نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:07)godot نوشته:  

من چند روز قبل ایمیل زدم وخواستم که سفارت رو از انکارا به ایروان تغییر
بدن چرا به من این جواب رو دادن. مثل شما جواب قطعی ندادن حالا باید چیکار کنم واسم خیلی مهمه. دوباره ایمیل بزنم؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review

دوست عزیز نگران نباشید حتی اگر تاریخ مصاحبه تون مشخص شد و مکانش رو به مکان مورد نظر شما تغییر نداده بودن شما باز میتونید برای تغییرسفارت در اون زمان هم اقدام کنید. در ضمن افراد متفاوتی جواب ایمیل ها رو میدن شاید دلیل تفاوت در جواب ها همین باشه...
تشکر کنندگان: godot ، maryam_a
ما يك هفته است كه نامه زديم به KCC واسه تغيير سفارت از آنكارا به ايراوان. ولي هنوز جوابي نيومده. آيا بايد دوباره نامه بزنيم و پيگيري كنيم يا منتظر بمونيم؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-10 ساعت 17:30)hadi472 نوشته:  ما يك هفته است كه نامه زديم به KCC واسه تغيير سفارت از آنكارا به ايراوان. ولي هنوز جوابي نيومده. آيا بايد دوباره نامه بزنيم و پيگيري كنيم يا منتظر بمونيم؟

دوست عزیز صبر داشته باشید جوابتون رو میدن..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
با سلام Smile

من چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کنید :

1) آیا هنگام مصاحبه میتوان ترجمه گواهی موقت دیپلم را ارائه داد یا باید اصل آن را ارائه دهیم ؟؟

2)آیا مدارک مرحله 2(شناسنامه و دیپلم ، سوپیشینه و ...) را باید به کنسلوگری محل مصاحبه هنگام مصاحبه ارائه دهیم و یا باید به kcc تحویل دهیم .
تشکر کنندگان: ojee ، maryam_a
(2013-07-10 ساعت 19:15)hesam_hhh نوشته:  با سلام Smile

1) آیا هنگام مصاحبه میتوان ترجمه گواهی موقت دیپلم را ارائه داد یا باید اصل آن را ارائه دهیم ؟؟

2)آیا مدارک مرحله 2(شناسنامه و دیپلم ، سوپیشینه و ...) را باید به کنسلوگری محل مصاحبه هنگام مصاحبه ارائه دهیم و یا باید به kcc تحویل دهیم .

1- چند تا از دوستان میگن که باید اصل باشه . یعنی اینکه هر چیزی که نشون بده شما دیپلم هستی ولی اصل اون مدرک باشه. بعضی دوستان تونستن اینجوری راضی کنن آفیسر رو از دوستان پارسال (مثل اینکه). در کل مهمه اینکه شما بتونی آفیسر رو به هر نحو راضی کنی .
2- نه شما به کی سی سی فقط همون 2 تا فرم + صفحه بارکد + عکس ارسال میکنید. مدارک رو روز مصاحبه برای دروغی نبودن ادعاهاتون که توی فرم نوشتین میبرین.
در ضمن برای ایران هم سوء پیشینه نیاز نیست مگر اینکه 6 ما یا 1 سال خارج از ایران زندگی کرده باشی
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، maryam_a ، estanfordbineh
(2013-07-10 ساعت 19:15)hesam_hhh نوشته:  با سلام Smile

دوست عزیز ترجیحا اصل مدرک رو ببرین بهتره تا مدرک موقت چون بعضی از افیسر ها مدرک موقت رو قبول میکنند بعضی قبول نمی کنند...
برای ایران سوء پیشینه احتیاج نیست مگر این که بیشتر از 6 ماه در کشور دیگه ای زندگی کرده باشید که باید از همون کشور گواهی سوءپیشینه بگیرید. مدارک رو باید به سفارت تحویل بدبد. اگر سفارتتون آنکارا هست باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارک رو براشون ارسال کنید. (ترجمه مدارک رو، اصلش رو با خودتون روز مصاحبه میبرید)
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، maryam_a ، philter
دوستان، من یک بار بعد از ارسال اولیه فرم ها، فرم های ویرایش شده رو براشون فرستادم و پاسخ این بود که فرم های جدید تو پرونده من ثبت شده پیشنهاد کی سی سی آنکارا بود و من هم تو ویرایش فرمها همون آنکارا را گذاشتم و ارسال کردم حالا به نظرتون دوباره کار درستی هست اگه بخوام محل مصاحبه رو عوض کنم؟ بعد چرا آمار و ارقام با هم جور نیست؟؟ یکی نوشته هزینه سفارت برای هر نفر تو تمام سفارت ها 330 دلاره کینگ رخ اما یه آمار دیگه داره که حرف از 819 دلار واسه هر نفر زده بلاخره کدوم درسته؟ Sad
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان