کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
با سلام
ما میخواهیم سفارت را از آنکارا به ارمنستان تغییر بدیم. برنده خانمم هست (فوق دیپلم) خودم هم لیسانسه و کار دولتی و معاف. به همراه دو فرزند 1 و 7 ساله. فرمها را ارسال کرده ایم و تاییدیه هم گرفتیم. به نظر شما کار درستی هستش یا نه؟ آیا میشه از خود KCC در مورد وجود مصاحبه کننده فارسی زبان در سفارت ایروان پرسید؟
*** AS 7
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
تشکر کنندگان: maryam_a
(2013-07-14 ساعت 19:14)philadelphia نوشته:  با سلام
ما میخواهیم سفارت را از آنکارا به ارمنستان تغییر بدیم. برنده خانمم هست (فوق دیپلم) خودم هم لیسانسه و کار دولتی و معاف. به همراه دو فرزند 1 و 7 ساله. فرمها را ارسال کرده ایم و تاییدیه هم گرفتیم. به نظر شما کار درستی هستش یا نه؟ آیا میشه از خود KCC در مورد وجود مصاحبه کننده فارسی زبان در سفارت ایروان پرسید؟
*** AS 7

سلام دوست عزیز
در مورد اینکه بخواهید سفارت رو تغییر بدید به نظر من کاری درستی هست چون تجربه ثابت کرده که سفارت های دیگه غیر از آنکارا بهتر کار رو راه انداختن. در کل توی امضا دوست خوبمون عمو سعید یک لینک هست که راجع به همین موضوعه. پیشنهاد می کنم اون رو مطالعه کنید.
ضمنا در هر سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان مصاحبه کننده فارسی زبان حضور داره.
ظاهراً هم کلاً زبان فارسی مصاحبه خواهیم شد.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_a ، KIMIA2005 ، estanfordbineh ، محبت ، philadelphia ، mehran_ha
(2013-07-14 ساعت 19:20)ghafari88 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:14)philadelphia نوشته:  با سلام
*** AS 7

سلام دوست عزیز
در مورد اینکه بخواهید سفارت رو تغییر بدید به نظر من کاری درستی هست چون تجربه ثابت کرده که سفارت های دیگه غیر از آنکارا بهتر کار رو راه انداختن. در کل توی امضا دوست خوبمون عمو سعید یک لینک هست که راجع به همین موضوعه. پیشنهاد می کنم اون رو مطالعه کنید.
ضمنا در هر سه سفارت آنکارا، ابوظبی و ایروان مصاحبه کننده فارسی زبان حضور داره.
ظاهراً هم کلاً زبان فارسی مصاحبه خواهیم شد.
موفق باشید.

البته طبق آمار ویزاهایی که انکارا میده معادل کل دو سفارت دیگس تقریبا و خیلی فرقی نمیکنه سفارتا ! حالا من نمیدونم چرا همه از آنکارا میترسن!!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: nasim ، philadelphia
(2013-07-12 ساعت 19:29)batigoal_189 نوشته:  من زنگ زدم KCC این ایمیل بالاییو واسش خوندم خانومه گفت یعنی اسناد و فرمهای شما به دست ما نرسیده بعد بهش گفتم من اسنادو فرستادم و شما هم تاییدیشو اول جولای با فلان ایمیل دادین از اینجا به بعدشو خوب نفهمیدم چی گفت فکر کنم گفت پس اطلاعات شما وارد سیستم نشده هنوز خلاصه یه چیزی گفت و بعد ازم پرسید فرمارو درست پر کردی و سفارتو کجا زذی منم گفتم فرمام درسته و سفارتم آنکاراست ولی میخام عوضش کنم به ایروان باز دوباره یه چیزایی گفت من نفهمیدم و گفت اگه تا شش هفته دیگه فلان چیز نشد ( نفهمیدم چی گفت ) بعد شش هفته دوباره فرمارو بفرست. ( هزینه مکالمه 742 تومن با ایرانسل )

دوست عزیز خب شما از یک نفر که مسلط تر هستن به زبان انگلیسی باید بخواین تا براتون تماس بگیرن که متوجه بشن که چی میگن، اینطوری خیالتون هم راحتتر میشه...
در ضمن اون دوست عزیزی که سفارتشون رو به ابوظبی تغییر داده بودن متن ایمیلشون رو گذاشتن میتونید از اون و به خصوص موضوع میلشون استفاده کنید و یه بار دیگه ایمیل بزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: storagemeter ، batigoal_189 ، philter
سلام من قبولی لاتاری 2014 هستم وتاییدیه اخذ مدارک از kcc دریافت کرده ام چگونه از زمان مصاحبه ام با خبر شوم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 01:05)salamat نوشته:  سلام من قبولی لاتاری 2014 هستم وتاییدیه اخذ مدارک از kcc دریافت کرده ام چگونه از زمان مصاحبه ام با خبر شوم؟
سلام دوست عزیز، شما از 15 آگوست به بعد اواسط هر ماه میلادی Bulletin visa رو چک کنید در این صفحه هر ماه یه تعدادی از برندگان کارنت میشن، یک شماره اعلام میشه و اگر کیس نامبر شما زیر اون شماره بود کیس شما کارنت شده، ممکنه به شما ایمیلی زده بشه مبنی بر این که صفحه روئیت قبولیتون رو چک کنید ممکن هم هست که ایمیلی برای شما نفرستن پس شما حتما بولتن ویزا رو چک کنید بعد از چند روز اطلاعات صفحه قبولیتون تغییر میکنه و اطلاعات زمان و مکان مصاحبه جاشو میگیره..
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، laili ، amin arefi ، nasim ، ghafari88 ، میما ، godot ، ffrfar ، philter
من در فرم اولیه که ارسال کردم سفارت را آنکارا زدم ... می خوام برم ایروان Sad
و هم اینکه آدرس دریافت گرین کارتم هم تغییر کرده

چطور این دو مورد رو اصلاح کنم ؟؟؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان:
(2013-07-16 ساعت 13:58)hamed1286 نوشته:  من در فرم اولیه که ارسال کردم سفارت را آنکارا زدم ... می خوام برم ایروان Sad
و هم اینکه آدرس دریافت گرین کارتم هم تغییر کرده

چطور این دو مورد رو اصلاح کنم ؟؟؟

در مورد سوال اولتون، می تونید طی یک ایمیل درخواست خودتون رو در رابطه با تغییر محل مصاحبه به KCC ارسال کنید.
در مورد سوال دومتون هم، تامل بفرمایید و روز مصاحبه در هنگام تحویل مدارک به مسئول مربوطه بگید تا آدرس جدید رو برای دریافت گرین کارت براتون لحاظ کنن.

موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، hamed1286 ، noobnoobi ، H Pier
سلام،
می خواستم بدونم کسی وقت سفارت گرفته. نمیدونم چرا هنوز به ما وقت سفارت ندادن.
case number هم حدود 4000e.
مرسی
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-07-17 ساعت 00:29)arel نوشته:  سلام،
مرسی

سلام ذوست گرامی اینجا دیگه حق گرفتنی نیست دادنیه.. اگه مثل ما از برندگان 2014 هستی باید تا 15 آگوست صبر کنی تا به ترتیب شماره ها کارنت بشن برای مصاحبه... فکر کنم نوبت شما نزدیک بهمن ماه باشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: philter
من هفته پیش فرمها رو فرستادم، این هفته ایمیل زدن که:

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
همین...

مگه نباید زمان و وقت رو تعیین کنن؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-17 ساعت 00:33)حسن پیری نوشته:  
مرسی

سلام ذوست گرامی اینجا دیگه حق گرفتنی نیست دادنیه.. اگه مثل ما از برندگان 2014 هستی باید تا 1 آگوست صبر کنی تا به ترتیب شماره ها کارنت بشن برای مصاحبه... فکر کنم نوبت شما نزدیک بهمن ماه باشه.

مرسی از پاسختون،
به نظر شما کدوم سفارت بهتره. و ما که درخواست آنکارا دادیم میتونیم بعدا عوضش کنیم؟
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، philter
(2013-07-17 ساعت 00:56)حسن پیری نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 00:40)arel نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 00:33)حسن پیری نوشته:  
مرسی

سلام ذوست گرامی اینجا دیگه حق گرفتنی نیست دادنیه.. اگه مثل ما از برندگان 2014 هستی باید تا 15 آگوست صبر کنی تا به ترتیب شماره ها کارنت بشن برای مصاحبه... فکر کنم نوبت شما نزدیک بهمن ماه باشه.

مرسی از پاسختون،
به نظر شما کدوم سفارت بهتره. و ما که درخواست آنکارا دادیم میتونیم بعدا عوضش کنیم؟
در مورد برتری کدام سفارت سلیقه شخصیه و با خوندن سفرنامه بچه ها (ایروان - آنکارا - ابوظبی) راحتتر میتونی تصمیم بگیری.
و البته اگه تصمیم به تغییر سفارت دارین بعد از تصمیمگیری باید با KCC مکاتبه کنین که پیشنهاد میکنم برای مطالعه به این قسمت هم رجوع کنین خالی از لطف نباشه.

مقایسه سفارت ها توسط عمو سعید
تشکر کنندگان: H Pier ، Saeedv13 ، KIMIA2005 ، ojee ، shimoda ، philter
(2013-07-13 ساعت 12:30)aghaghia نوشته:  
(2013-07-13 ساعت 12:24)arman2s نوشته:  سلام من مشکلی برام پیش اومده و تاریخ مصاحبه نمیتونم انکارا باشم . ایا میشه تقاضای عقب انداختن تاریخ داشته باشم؟ اگر بله ، به چه صورت باید اقدام کنم؟ تاریخ مصاحبه ۱۱روز دیگه است. با تشکر

سلام، شما هر چه سریعتر ایمیل یزنید به سفارت آنکارا و موضوع و دلیلتون رو هم بگین و تقاضا کنید چند روز مصاحبه تون رو عقب بندازن، هر چند امروز و فردا اونجا تعطیل هست....
موفق باشید

هنوز كيسي كارنت نشده براي 2014 شما چه جوري وقت مصاحبه داري ؟
تشکر کنندگان:
باسلام - ميخواستم ببينم آيا ميشه وقت مصاحبه خودم و خانوادهام را جدا كنم مثلا" حدود 8 ماه فاصله ؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان