موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان و تبریک برای برنده شدن.... من هم برای امسال برنده شدم و فرمهای لازم رو تکمیل و دو بار ایمیل کردم اما متاسفانه هر بار از KCC جواب اومد که اطلاعاتی که شما ارسال کردید کافی نیست.بار دوم جواب دادن ما نمیتونیم اطلاعات رو تغییر بدیم ...چون من سوال کرده بودم که بگین دقیقا چه مشکلی هست تا حلش کنم...به هر حال تصمیم گرفتم که فرمها و عکس و بارکد شیت رو با پست بفرستم...و همین کار رو کردم و توسط TNT ارسال کردم و دستشون هم رسیده....حالا موندم که چه اتفاقی خواهد افتاد...آیا به ما خواهند گفت که مشکل کار ما کجاست؟ آیا به هر حال ما رو به مصاحبه دعوت میکنن؟؟ و اصلا با اين وضعيت اميدي به قبول شدن در مصاحبه هست؟؟؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تمام صفحات اين بحث را خوندم
اما هنوز چند سوال باقي مونده
1- اگه بخواهيم مکان مصاحبه رو تغيير دهيم، هم توي متن ايميل بايد اشاره کرد هم فرم را آپديت کرد؟
2- اينکه مديکال سفارت ايروان 1 ساله ، يعني ما تا يکسال بعدش وقت داريم بريم آمريکا ؟ ميگن گرين کارت 6 ماهس پس يعني چي ؟
3- اگه دو ضرب ويزا بگيريم حتما حضوري بايد رفت اونجا؟؟؟ يا ميشه کسي برامون بره بگيره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر من 1400 وخورده ایه!که احتمالا مصاحبم می افته توی آبان یا آذر اما به دلایلی اون موقع برام مقدور نیست برم و می خوام بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبم تاریخشو به ماه فبریه یا مارچ (همون بهمن و اسفند) بندازم.
مشکلی تو روند کارم پیش نمیاد؟؟آیا قبول می کنن یا باید دلیل خاصی داشته باشم؟؟و آیا تو اون بازه زمانی که گفتم برام مقدوره تاریخ رو میندازن؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Aug 29th - Qatar airways
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 01:01)aghaghia نوشته: (2013-08-03 ساعت 00:32)niloosin نوشته: کیس نامبر من 1400 وخورده ایه!که احتمالا مصاحبم می افته توی آبان یا آذر اما به دلایلی اون موقع برام مقدور نیست برم و می خوام بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبم تاریخشو به ماه فبریه یا مارچ (همون بهمن و اسفند) بندازم.
مشکلی تو روند کارم پیش نمیاد؟؟آیا قبول می کنن یا باید دلیل خاصی داشته باشم؟؟و آیا تو اون بازه زمانی که گفتم برام مقدوره تاریخ رو میندازن؟؟
مشکلی پیش نمیاد فقط تاریخ خاص نمیتونید براشون تعیین کنید مثلا میتونید بگید در ماه فوریه یا مارس میتونم بیام دیگه خودشون براتون یه روز رو در نظر میگیرن.
ممنون.....برای من هم یه سوال در همین زمینه به وجود آمده ... برای تغییر رمان مصاحبه باید به سفارت ایمیل یا زنگ بزنیم ؟ یا این که این مورد مربوط به kcc می شود ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر