کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
(2013-07-24 ساعت 20:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-22 ساعت 18:40)5ina نوشته:  هر سفرتیرو که در فرم ِdsp-۱۲۲ انتخاب کردین مصاحبتون اونجا خواهد بود. اگر فرمرو فرستادین می‌تونین یه ایمیل با همین فرمتی که بهتون گفتن بهشون بزنین و درخست کنید که سفارتتون رو تغییر بدن. موفّق باشین

با تشکر از سینای عزیز درادامه صحبت ایشون البته با اطمینان نمیشه گفت هر سفارتی رو که انتخاب کردید مصاحبه حتما اونجا خواهد بود این رو ذکر کردم که دوستان آمادگیش رو داشته باشند ...

همونطور که علی آقا گفتن، اگر در سفارتی ترافیک کاری ایجاد بشه احتمال این که کی سی سی خودش محل مصاحبه رو تغییر بده هست پس آمادگی این تغییر محل مصاحبه رو داشته باشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ojee ، ghafari88 ، H Pier ، محبت ، USA2014 ، FMANIS
سلام به همگی دوستان و تبریک برای برنده شدن.... من هم برای امسال برنده شدم و فرمهای لازم رو تکمیل و دو بار ایمیل کردم اما متاسفانه هر بار از KCC جواب اومد که اطلاعاتی که شما ارسال کردید کافی نیست.بار دوم جواب دادن ما نمیتونیم اطلاعات رو تغییر بدیم ...چون من سوال کرده بودم که بگین دقیقا چه مشکلی هست تا حلش کنم...به هر حال تصمیم گرفتم که فرمها و عکس و بارکد شیت رو با پست بفرستم...و همین کار رو کردم و توسط TNT ارسال کردم و دستشون هم رسیده....حالا موندم که چه اتفاقی خواهد افتاد...آیا به ما خواهند گفت که مشکل کار ما کجاست؟ آیا به هر حال ما رو به مصاحبه دعوت میکنن؟؟ و اصلا با اين وضعيت اميدي به قبول شدن در مصاحبه هست؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 13:43)elham6356 نوشته:  سلام به همگی دوستان و تبریک برای برنده شدن.... من هم برای امسال برنده شدم و فرمهای لازم رو تکمیل و دو بار ایمیل کردم اما متاسفانه هر بار از KCC جواب اومد که اطلاعاتی که شما ارسال کردید کافی نیست.بار دوم جواب دادن ما نمیتونیم اطلاعات رو تغییر بدیم ...چون من سوال کرده بودم که بگین دقیقا چه مشکلی هست تا حلش کنم...به هر حال تصمیم گرفتم که فرمها و عکس و بارکد شیت رو با پست بفرستم...و همین کار رو کردم و توسط TNT ارسال کردم و دستشون هم رسیده....حالا موندم که چه اتفاقی خواهد افتاد...آیا به ما خواهند گفت که مشکل کار ما کجاست؟ آیا به هر حال ما رو به مصاحبه دعوت میکنن؟؟ و اصلا با اين وضعيت اميدي به قبول شدن در مصاحبه هست؟؟؟
دوست عزیز شما بهتره متن ایمیلی رو که براتون فرستادن اینجا بزارین تا بهتر بشه جواب داد. احتمالا یکی از اطلاعاتی که وارد کردین با اطلاعات ثبت نام اولیه تون تفاوت داشته.
به این لینک برید و اطلاعاتی رو که میدین چک کنید ببینید با ثبت نام اولیه تون فرق داره یا نه:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/%28S...ation.aspx
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، hamedmas ، FMANIS
(2013-07-25 ساعت 19:06)shiraz_neda نوشته:  سلام
همسر من در لاتاری امسال 2014 قبول شده . ما فرم های 230 و 122 رو پر کرده و فرستادیم . متاسفانه شوهرم الان یک ماهه برای فوق لیسانسش در دانشگاه آزاد دفاع کرده و نمرش و هم گرفته . ولی برای اصل مدرک زمان لازمه . چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟ به ما می گن باید موقع مصاحبه اصل مدرک رو همراه داشته باشه . چیکار می تونه بکنه ؟؟ اکثرا بهمون می گن تاریخ مصاحبمون میشه واسه آبان یا آذر .
به نظر شما تاریخ مصاحبه رو میشه تا کی تغییر داد ؟؟؟؟؟؟
همچنین میشه به صورت مکاتبه ای بهkcc اطلاع بدهیم که به جای فوق لیسانس مدرک لیسانس رو ببریم . میشه اصلا این جور مسائل رو مطرح کرد
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

دوست عزیز سوالتون رو فقط در یک تاپیک بپرسید، سوالات تکراری حذف خواهند شد...
تشکر کنندگان: shiraz_neda ، ojee ، nedaba ، Saeedv13 ، hamedmas ، زری وحدتی ، USA2014
سلام
من تمام صفحات اين بحث را خوندم
اما هنوز چند سوال باقي مونده
1- اگه بخواهيم مکان مصاحبه رو تغيير دهيم، هم توي متن ايميل بايد اشاره کرد هم فرم را آپديت کرد؟‌
2- اينکه مديکال سفارت ايروان 1 ساله ، يعني ما تا يکسال بعدش وقت داريم بريم آمريکا ؟ ميگن گرين کارت 6 ماهس پس يعني چي ؟
3- اگه دو ضرب ويزا بگيريم حتما حضوري بايد رفت اونجا‌؟؟؟ يا ميشه کسي برامون بره بگيره ؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، USA2014 ، FMANIS
(2013-07-26 ساعت 10:48)hamedmas نوشته:  سلام
من تمام صفحات اين بحث را خوندم
اما هنوز چند سوال باقي مونده
1- اگه بخواهيم مکان مصاحبه رو تغيير دهيم، هم توي متن ايميل بايد اشاره کرد هم فرم را آپديت کرد؟‌
2- اينکه مديکال سفارت ايروان 1 ساله ، يعني ما تا يکسال بعدش وقت داريم بريم آمريکا ؟ ميگن گرين کارت 6 ماهس پس يعني چي ؟
3- اگه دو ضرب ويزا بگيريم حتما حضوري بايد رفت اونجا‌؟؟؟ يا ميشه کسي برامون بره بگيره ؟

1.ایمیل زدن کافیه. 2. خیر شما از وقتی که ویزاتون صادر میشه اگر مدیکالتون وقت داشته باشه 6 ماه وقت دارید برای رفتن. گرین کارت 6 ماهه نیست ولی اگر بیشتر از 6 ماه خارج از ا م ر ی ک ا باشید گرین کارتتون باطل میشه.
3. برای آنکارا و ایروان یکی از اعضای کیس باید بره بگیره ولی برای ابوظبی یک نفر دیگه هم میتونه واستون بگیره. البته واسه آنکارا رو هم خیلی مطمئن نیستم.
تشکر کنندگان: ojee ، hamedmas ، ghafari88 ، زری وحدتی ، محبت ، USA2014 ، FMANIS
سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.
کیس نامبر خودم: 2014AS35XX // سفارت ایروان // تعدا اعضای کیس: دو نفر //منتظر بولتن ژانویه
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 12:19)شاهي نوشته:  سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.

هنوز مشخص نیست، از اواسط ماه آگوست اولین گروه کارنتی ها مشخص میشن....
تشکر کنندگان: ojee ، ghafari88 ، شاهي ، زری وحدتی
(2013-07-27 ساعت 12:19)شاهي نوشته:  سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.

در تکمیل صحبت های اقاقیا خانم عرض کنم؛
بعد از اعلام شدن کارنتی ها در این سایت باید به همون سایتی که مراجعه کردید و برنده شدنتون را دیدید ( یعنی این سایت ) مراجعه می کنید و نامه دومتون رو که همون نامه دعوت به مصاحبه هست و داخلش زمان و مکان مصاحبه قید شده رو دریافت می کنید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، noobnoobi ، H Pier ، شاهي ، زری وحدتی ، محبت ، hamedmas ، USA2014
کیس نامبر من 1400 وخورده ایه!که احتمالا مصاحبم می افته توی آبان یا آذر اما به دلایلی اون موقع برام مقدور نیست برم و می خوام بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبم تاریخشو به ماه فبریه یا مارچ (همون بهمن و اسفند) بندازم.
مشکلی تو روند کارم پیش نمیاد؟؟آیا قبول می کنن یا باید دلیل خاصی داشته باشم؟؟و آیا تو اون بازه زمانی که گفتم برام مقدوره تاریخ رو میندازن؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 00:32)niloosin نوشته:  کیس نامبر من 1400 وخورده ایه!که احتمالا مصاحبم می افته توی آبان یا آذر اما به دلایلی اون موقع برام مقدور نیست برم و می خوام بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبم تاریخشو به ماه فبریه یا مارچ (همون بهمن و اسفند) بندازم.
مشکلی تو روند کارم پیش نمیاد؟؟آیا قبول می کنن یا باید دلیل خاصی داشته باشم؟؟و آیا تو اون بازه زمانی که گفتم برام مقدوره تاریخ رو میندازن؟؟

مشکلی پیش نمیاد فقط تاریخ خاص نمیتونید براشون تعیین کنید مثلا میتونید بگید در ماه فوریه یا مارس میتونم بیام دیگه خودشون براتون یه روز رو در نظر میگیرن.
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، mitramin ، godot
(2013-08-03 ساعت 01:01)aghaghia نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 00:32)niloosin نوشته:  کیس نامبر من 1400 وخورده ایه!که احتمالا مصاحبم می افته توی آبان یا آذر اما به دلایلی اون موقع برام مقدور نیست برم و می خوام بعد از کارنت شدن و تعیین زمان مصاحبم تاریخشو به ماه فبریه یا مارچ (همون بهمن و اسفند) بندازم.

مشکلی پیش نمیاد فقط تاریخ خاص نمیتونید براشون تعیین کنید مثلا میتونید بگید در ماه فوریه یا مارس میتونم بیام دیگه خودشون براتون یه روز رو در نظر میگیرن.

ممنون.....برای من هم یه سوال در همین زمینه به وجود آمده ... برای تغییر رمان مصاحبه باید به سفارت ایمیل یا زنگ بزنیم ؟ یا این که این مورد مربوط به kcc می شود ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: ojee
(2013-08-03 ساعت 02:52)maryam_fo نوشته:  

ممنون.....برای من هم یه سوال در همین زمینه به وجود آمده ... برای تغییر رمان مصاحبه باید به سفارت ایمیل یا زنگ بزنیم ؟ یا این که این مورد مربوط به kcc می شود ؟

قبل از کارنت شدن با کی سی سی و بعد از کارنت شدن با سفارت مورد نظر باید مکاتبه و هماهنگ کنید...
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، man.u65a
(2013-08-03 ساعت 10:02)aghaghia نوشته:  

قبل از کارنت شدن با کی سی سی و بعد از کارنت شدن با سفارت مورد نظر باید مکاتبه و هماهنگ کنید...

دلیل خیلی ایمرجنسی که نمی خواد بیاریم واسشون؟؟من می خوام بگم چون دانشجو ام و ترم آخرم و او موقع (آذر) زمان امتحاناتم هست برام مقدور نیست بیام و بهترین زمان برام فبریه و مارچ هست چون اون موقع زمان تعطیلاتمه!!خوبه همین رو بگم؟؟قابل قبول که هست واسشون؟؟
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 12:25)niloosin نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 10:02)aghaghia نوشته:  

دلیل خیلی ایمرجنسی که نمی خواد بیاریم واسشون؟؟من می خوام بگم چون دانشجو ام و ترم آخرم و او موقع (آذر) زمان امتحاناتم هست برام مقدور نیست بیام و بهترین زمان برام فبریه و مارچ هست چون اون موقع زمان تعطیلاتمه!!خوبه همین رو بگم؟؟قابل قبول که هست واسشون؟؟

ظاهرا لازم نیست دلیل خاصی براشون بیارید. کافیه بگین در این تاریخ نمیتونید برین و در ماه مثلا مارس میتونید برید...
تشکر کنندگان: ojee ، niloosin ، noobnoobi ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان