موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با توجه به اینکه امکان پیگیری مراحل اداری پرونده با سایت CEAC در ایروان وجود نداره، دوستانی که ایروان مصاحبه می شن
1. چطور متوجه می شن که ویزاشون کی آماده تحویله؟
2. ایا ایمیلی دریافت می کنن یا راه دیگه ای هست؟
3. برای پیکاپ ویزا با توجه به اینکه در ایروان ثبت نام CSC صورت نمی گیره باید چه کار کرد؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
معمولا اقامت چند روزه برای انجام مصاحبه نیاز است؟ یعنی بلیط رفت و برگشت چند روزه بگیریم؟
با تشکر
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفت ایروان بی وجدان
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-08-04 ساعت 19:32)spv نوشته: سلام و درود من شفلم ازاده و سربازی سپاه خدمت کردم و 41 سالم
خانواده هستیم با این شرایط کدام سفارت برای مصاحبه بهتره ؟
پیشنهادی kcc انکارا بوده و من هنوز فرمها را ارسال نکردم متشکر از راهنمای همه دوستان
اگه زمینی میریدوفکرمیکنید مصاحبه بعدازنوروز خواهد بود ارمنستان اگرهزینه براتون مهم نیست ابوظبی.من تقریبا وضعیتم مثل شما بودوخیلی زود کلرنس من پاک شد وویزا گرفتم سفارت ارمنستان بودم البته اول آنکارابودم بعد به ارمنستان جایگزین کردم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
بعدازپایان رسیدگی به 2013 دوباره ایمیل بزنید واگرپاسخی ندادند دوباره ایمیل بزنیدمعمولا این ایمیلها توسط افراد متفاوت بررسی میشه وممکنه که یک نفربین این افراد به محتوا ایمیل توجه نکنه ودیگری این موضوع بررسی کنه.من هم سفارت با ایمیل ازآنکارابه ایروان جایگزین کردم.یادم میادکه تا2دفعه ایمیل زدم دو مسول متفاوت جواب ایمیل من دادند که یکی ازاونها با همان محتوا قبول نکردودیگری با همان محتوا وایمیل قبول کرد اگرتاپیک 2013 بخونیدحتما متن ایمیل من پیدامیکنید
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 13:25)ghafari88 نوشته: (2013-07-27 ساعت 12:19)شاهي نوشته: سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.
در تکمیل صحبت های اقاقیا خانم عرض کنم؛
بعد از اعلام شدن کارنتی ها در این سایت باید به همون سایتی که مراجعه کردید و برنده شدنتون را دیدید ( یعنی این سایت ) مراجعه می کنید و نامه دومتون رو که همون نامه دعوت به مصاحبه هست و داخلش زمان و مکان مصاحبه قید شده رو دریافت می کنید.
سلام دوستان کیس نامبر ما هم کارنت شد ولی من آمادگیشو ندارم که تو مهر یا آبان برم سفارت به چه شکلی میتونم زمان مصاحبه رو عوض کنم . ممنون
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
منم فکر کنم تونستم محل مصاحبمو عوض کنم همون جواب همیشگی واسم اومد : اطلاعات شما واسه بررسی وارد پروندتون شد.
اول که ایمیل زدم فکر کنم منظورمو نفهمیدن گفتن فرمارو بفرست. بعد زنگ زدم اینطور که فهمیدم از حرفاش این بود که هنوز با اینکه مدارک من رسیده بود دستشون و تاییدشو با ایمیل داده بودن اپراتور گفت هنوز تو سیستم ثبت نشده و شش هفنه دیگه زنگ بزن منم چند هفته بعد دوباره زنگ زدم و گفت فرم آپدیت شده بفرست منم با همون سابجکت معروف که من با اپراتور کی سی سی حرف زدم فرم آپدیت شده واسه تغییر مکان مصاحبه رو فرستادم با یک سری توضیحات و بعد چند روز جوابمو دادن.
کلا اینو فهمیدم که بستگی به شانس داره چه کسی ایمیلتو بخونه.
واسه متن ایمیل هم از همین تاپیک استفاده کردم دست دوستان درد نکنه و از تکنیک های بلد و فونت درشت و رنگی هم استفاده کردم و تو ایمیلم گفتم شما تو نامه قبولی واسه من زده بودین آنکارا من نمیدونستم می تونم عوضش کنم، حالا اگه امکان داره می خام عوضش کنم. در مورد اینکه تو ایران سفارت ندارین هم نوشتم و گفتم با اپراتور صحبت کردم و آدرس فعلیم رو هم واسشون دوباره با فونت درشت نوشتم.
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 02:21)aghaghia نوشته: (2013-08-15 ساعت 01:47)Babaksafi نوشته: (2013-07-27 ساعت 13:25)ghafari88 نوشته: (2013-07-27 ساعت 12:19)شاهي نوشته: سلام. میشه یه بار دیگه بگین از کجا میشه زمان مصاحبمون رو چک کرد؟ می خوام ببینم اگه هنوز معلوم نیست مکان مصاحبه رو عوض کنم.
در تکمیل صحبت های اقاقیا خانم عرض کنم؛
بعد از اعلام شدن کارنتی ها در این سایت باید به همون سایتی که مراجعه کردید و برنده شدنتون را دیدید ( یعنی این سایت ) مراجعه می کنید و نامه دومتون رو که همون نامه دعوت به مصاحبه هست و داخلش زمان و مکان مصاحبه قید شده رو دریافت می کنید.
سلام دوستان کیس نامبر ما هم کارنت شد ولی من آمادگیشو ندارم که تو مهر یا آبان برم سفارت به چه شکلی میتونم زمان مصاحبه رو عوض کنم . ممنون
بعد از این که نامه دومتون رو گرفتین، با سفارت مربوطه مکاتبه می کنید که من نمی تونم در این روز به مصاحبه بیام نقاضای عقب انداختنش رو می کنید... زمانی رو که مناسب میدونید بهشون اعلام میکنید که البته یک روز خاص نمیتونه باشه و مثلا میتونید بگید در ماه فلان میتونم بیام واسه مصاحبه، اونها هم یه روزی که مناسب باشه براتون تعیین می کنند ...
دوستان آیا کسی متن آماده در این خصوص داره تو سایت قرار بده تا ازش استفاده کنیم. ممنون میشم
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . .
من ماه بعد اگه خدا بخواد کارنت می شم. . . . سفارتی که در نامه قبولی برام انتخاب شده ترکیه است .. . می خواستم بدونم که هنوز هم میشه درخواست تغییر سفارت داد؟
و سوال بعدی اینکه من شرایطم جوریه که احتمال ویزای یک ضرب خیلی زیاده . . تغییر سفارت به این قضیه آسیب می زنه یا نه؟؟
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد