موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
منم کیسم مثل شماست تا 3 ماه دیگه میرم استرالیا. من نامه زدم بهشون گفتن وقتی جابجا شدی ادرست جدیدت رو بده و درخواست بده که عوض بشه اگرم دعوت شده باشی باید سفارت تصمیم بگیره که می تونی عوض کنی یا نه.
اردتمند
دلشاد
(2013-12-02 ساعت 12:39)elilucky نوشته: یعنی هیچ کی نیست جواب منو بده؟!!!
(2013-11-30 ساعت 13:35)elilucky نوشته: پیشکسوتان و مدیران عزیز
آیا کیسی رو از سالهای قبل سراغ دارین که مکان مصاحبه رو تغییر بدن و به مشکل بر بخورن؟ من شمارم **35 هستش و احتمالاً تا دو ماه دیگه دارم میرم استرالیا برای ادامه تحصیل، یه بار از آنکارا به ابوذبی در فرمها تغییر دادم. اگه قبل از نامه دوم، دوباره ایمیل بزنم و مکان رو به استرالیا تغییر بدم، ممکنه که به مشکل بخورم و از دست بدم این شانسو؟
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان مهاجرسرا.
من چون کارت پایان خدمتم ممکن است تا زمان مصاحبهام آماده نشه مجبورم زمان مصاحبه رو عقب بندازم.
لطفا مرا راهنمایی کنید تا چندروز مانده به زمان مصاحبه میتوانم زمان آنرا تغییر دهم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان محترم و پيشكسوتان مهاجر سرا.
ما تا چند ماه گذشته در امارات ساكن بوديم و طبيعتاً مكان مصاحبه ما را هم ابوظبي در نظر گرفتهبودند
كيس نامبر ما ٧xxx است و احتمالاً تا خرداد هم زمان مصاحبه ما نباشه.
اما مسئله اين است كه ما امارات را ترك كرديم و در حال حاضر ايران هستيم تا ويزاي كار همسرم براي تركيه صادر بشود
در واقع قرار است ب تركيه نقل مكان كنيم
يك نامه به kcc زديم. و خواستيم كه سفارت ما را به آنكارا تغيير بدهند اما جوابي ندادند
در واقع ما فقط نامه زديم و بعد از اون فرمي كه بايد همان ابتدا پر و ارسال ميكرديم ، فرم ديگه اي پر نكرديم
سوال ١- آيا مجددا نامه بزنيم ؟
٢- آيا فرم خاصي پر كنيم ؟
٣- آيا پس از اين دوستي ايران و امريكا احتمال باز شدن سفارت امريكا در ايران هست؟
٤- اگر امكان بازگشت ما به امارات نباشد و نامه دوم ما را مبني بر وقت مصاحبه براي ابوظبي زده باشند ، نا چه بايد بكنيم ؟ چون يك نفر به ما گفته كه اگر هنگام باطل شدن اقامتتان از امارات از شما اسكن چشم گرفته باشند اجازه ورود مجدد به امارات را نداريدو اين امر ما را نگران كرده كه مبادا با ويزاي توريستي هم نتوانيم وارد شويم.
با عرض معذرت از طولاني بودن سوالات. من واقعاً نگرانم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
باز هم سلام.
كسي هست كه بتواند سوال من را پاسخ دهد؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و اساتید محترم
من 15 هم این ماه یعنی دسامبر شماره کیسم در ویزا بولتن اعلام شد اما هنوز نامه دومم نیومده
حالا میخام وقت مصاحبه ام رو عقب بندازم . سه تا سئوال دارم از خدمتتون
1- در خاست عقب انداختن مصاحبه باید به سفارت بفرستیم یا kcc
2- از همین الان که نامه دومم نیومده هم میتونم به سفارت نامه بنویسم و درخاست کنم که مصاحبم رو عقب بندازن
3- چه مدت میشه زمان مصاحبه رو عقب انداخت؟
با تشکر
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *