کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تغییر زمان و یا محل مصاحبه
سلام
می خواستم بپرسم چند بار میشه زمان مصاحبه رو تغییر داد؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 21:17)Babaksafi نوشته:  با سلام به همه دوستان عزیز من یک سئوال داشتم نامه دوم رو دریافت کردم و سفارت انتخابی هم ابوظبی هست ولی من میخواستم زمان مصاحبه رو یک ماه عقب بندازم بنابراین ایمیلی به سفارت ابوظبی زدم و اونا در جواب گفتند کیس من هنوز نزد اونها موجود نیست یعنی امکان داره که KCC به سفارت اعلام نکرده باشه ؟

با سلام :
دوست من شما خودتون تغییر دادید سفارت رو؟؟؟مکاتبه هم کردید یا فقط توی فرم دی اس پی 122؟؟؟من خودم سفارت رو از آنکارا به ابوظبی تغییر دادم(توی فرم دی اس پی 122) ولی هنوز کارنت نشدم و نامه دوم هم واسم نیومده.نیاز هست کار دیگه ای هم انجام بدم؟؟؟دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند ممنون میشم.
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 23:39)hjn نوشته:  سلام
می خواستم بپرسم چند بار میشه زمان مصاحبه رو تغییر داد؟

کلاً کار ریسکی ای هست و بهتره که یک بار بیشتر این کار رو انجام ندید.
موفق باشید دوست عزیز.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خوبم لطفا در خصوص تغییر زمان مصاحبه ومتن نامه آن ( سفارت ایروان )راهنمایی فرمایید . متشکرم
تشکر کنندگان:
پیش کسوتان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان عزیزم، من در فرمها سفارتم رو از آنکارا به ابوذبی تغییر دادم و امروز خوشبختانه تونستم پذیرش دانشگاه از استرالیا بگیرم و قاعدتاً باید تا اول ژانویه خودمو به ترم اونجا برسونم. هرچند هنوز دنبال کار ویزا نرفتم و احتمال میدم یک ماه تا 3 ماه طول بکشه. اما با توجه به کیس نامبر من، احتمال میدم که مصاحبه ام حوالی فوریه و یا مارچ باشه. میگین من چی کار کنم؟ بزارم بعد از اینکه ویزای استرالیا اکی شد، بهشون نامه بزنم؟ اگه دیر به دستم برسه چی؟ اصلاً مکانش رو تغییر ندم و برم استرالیا و دوباره برای مصاحبه بیام ابوذبی؟ چی کار کنم؟
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان: زری وحدتی
با سلام به همه عزیزان .
با توجه به محل پیشنهادی kcc که آنکارا بود من هم محل رو تو فرم ها تغییر ندادم بعدا تصمیمم عوض شد که ابوظبی رو انتخاب کنم ایمیل زدم هردو سفارت قبول کردن منم دیگه وقت مصاحبه آنکارا رونرفتم ودو هفته گذشته هیچ ایمیلی هم برای وقت جدید نزدن .زنگ هم که میزنم درست جواب نمیدن میگن فقط ایمیل بزنید.خیلی نگرانم اگه ممکنه راهنمایی کنید.کیس نامبر : *** 2014as1
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 12:58)mab007 نوشته:  با سلام به همه عزیزان .
با توجه به محل پیشنهادی kcc که آنکارا بود من هم محل رو تو فرم ها تغییر ندادم بعدا تصمیمم عوض شد که ابوظبی رو انتخاب کنم ایمیل زدم هردو سفارت قبول کردن منم دیگه وقت مصاحبه آنکارا رونرفتم ودو هفته گذشته هیچ ایمیلی هم برای وقت جدید نزدن .زنگ هم که میزنم درست جواب نمیدن میگن فقط ایمیل بزنید.خیلی نگرانم اگه ممکنه راهنمایی کنید.کیس نامبر : *** 2014as1

سلام دوست عزیز، معمولا طول میکشه تا بخوان وقت مصاحبه جدید بهتون بدن، شما چون زمان و مکان مصاحبه تون مشخص شده بوده بهتر بود تغییرش نمیدادید، الان باید منتظر بشید تا یک زمانی در سفارت ابوظبی خالی بشه تا به شما نوبت بدن، برای یکی از دوستان 2013 ای 3 ماه طول کشیده بود! ولی شما با همون ایمیل پیگیر باشید شاید به شما زودتر وقت مصاحبه دادن، نمیشه گفت حتما به شما هم 2-3 ماه دیگه نوبت میدن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: mab007 ، Tabassomshojaat ، زری وحدتی
سلام دوستان عزيزم من الان كانادا هستم و محل مصاحبه ام در انكارا و با شماره ٦xxxميخواستم محل مصاحبه ام را از آنكارا به كانادا تغيير بدم و درخواست منرجم براي روز مصاحبه ام بدم ميشه من و راهنمايي كنيد چيكار بايد بكنم آيا فرمهارو دوباره بايد پركنم و آدرس جديدم را در كانادا بدم واعلام كنم كه ايران را ترك كردم و درخواست تغير مكان مصاحبه بدم
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
(2013-11-25 ساعت 05:32)pedox نوشته:  سلام دوستان عزيزم من الان كانادا هستم و محل مصاحبه ام در انكارا و با شماره ٦xxxميخواستم محل مصاحبه ام را از آنكارا به كانادا تغيير بدم و درخواست منرجم براي روز مصاحبه ام بدم ميشه من و راهنمايي كنيد چيكار بايد بكنم آيا فرمهارو دوباره بايد پركنم و آدرس جديدم را در كانادا بدم واعلام كنم كه ايران را ترك كردم و درخواست تغير مكان مصاحبه بدم

توی فرم های اولیه که فرستادید آنکارا رو قید فرمودین؟!
اگر کانادا رو نوشته باشید که مشکلی نیست و به احتمال خیلی زیاد خودشتو براتون تغییرش می دن اما اگر آنکارا نوشته باشید، باید زحمت بکشید با خود KCC مکاتبه کنید و ضمن ارائه توضیح درخواست کنید که سفارتتون رو تغییر بدن. در خصوص درخواست مترجم هم فکر می کنم باید با خود سفارت در کانادا مکاتبه داشته باشید. البته بعد از اینکه زمان مصاحبتون مشخص شد.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar
پیشکسوتان و مدیران عزیز
آیا کیسی رو از سالهای قبل سراغ دارین که مکان مصاحبه رو تغییر بدن و به مشکل بر بخورن؟ من شمارم **35 هستش و احتمالاً تا دو ماه دیگه دارم میرم استرالیا برای ادامه تحصیل، یه بار از آنکارا به ابوذبی در فرمها تغییر دادم. اگه قبل از نامه دوم، دوباره ایمیل بزنم و مکان رو به استرالیا تغییر بدم، ممکنه که به مشکل بخورم و از دست بدم این شانسو؟
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم
تشکر کنندگان:
سلام وقتتون بخیر
من هیچ ایمیل یا دعوتنامه ای در خصوص زمان و مکان مصاحبه دریافت نکردم و تصادفا از طریق سایت اعلام برنده شدنم متوجه زمان و مکان مصاحبه شدم اما متاسفانه خیلی دیر این اتفاق افتاد یعنی هفته گذشته متوجه شدم که این هفته دو شنبه 2 دسامبر باید در آنکارا حاضر باشم 2 بار با سفارت مکاتبه کردم و حتی تلفن زدم متاسفانه جواب درستی برای تغییر زمان دریافت نکردم نامه دریافتی دومم از سفارت این بود که تقریبا نا امیدم کرد :

Dear Helen XXXXXXX,

You are kindly recommended to request a reschedule for your file approximately two months prior to the date you will be available to come to the Embassy.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید . چیزی که معلومه اینه که به هیچ وجه قادر نخواهم بود تا دوشنبه در آنکارا حضور داشته باشم مضاف بر اینکه مدارکی رو که باید 15 روز قبل از مصاحبه ارسال می کردم رو هم ارسال نکردم . آیا شانس مصاحبه رو از دست دادم ؟
(2013-11-30 ساعت 15:26)helen_h نوشته:  سلام وقتتون بخیر
من هیچ ایمیل یا دعوتنامه ای در خصوص زمان و مکان مصاحبه دریافت نکردم و تصادفا از طریق سایت اعلام برنده شدنم متوجه زمان و مکان مصاحبه شدم اما متاسفانه خیلی دیر این اتفاق افتاد یعنی هفته گذشته متوجه شدم که این هفته دو شنبه 2 دسامبر باید در آنکارا حاضر باشم 2 بار با سفارت مکاتبه کردم و حتی تلفن زدم متاسفانه جواب درستی برای تغییر زمان دریافت نکردم نامه دریافتی دومم از سفارت این بود که تقریبا نا امیدم کرد :

Dear Helen XXXXXX,

You are kindly recommended to request a reschedule for your file approximately two months prior to the date you will be available to come to the Embassy.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

ممنون می شم اگه راهنماییم کنید . چیزی که معلومه اینه که به هیچ وجه قادر نخواهم بود تا دوشنبه در آنکارا حضور داشته باشم مضاف بر اینکه مدارکی رو که باید 15 روز قبل از مصاحبه ارسال می کردم رو هم ارسال نکردم . آیا شانس مصاحبه رو از دست دادم ؟

خیر.شانس مصاحبه رو از دست ندادید و تلاش کنید تا جواب قانع کننده ای ازشون دریافت کنید. ضمناً همین که الان بهشون اطلاع دادید که بنا به شرایطی که براتون بوجود آمده امکان حضور در روز مصاحبه رو ندارید خودش یک برگ برنده هست.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ffrfar ، زری وحدتی
(2013-11-30 ساعت 15:26)helen_h نوشته:  ...من هیچ ایمیل یا دعوتنامه ای در خصوص زمان و مکان مصاحبه دریافت نکردم و تصادفا از طریق سایت اعلام برنده شدنم متوجه زمان و مکان مصاحبه شدم اما متاسفانه خیلی دیر این اتفاق افتاد یعنی هفته گذشته متوجه شدم که این هفته دو شنبه 2 دسامبر باید در آنکارا حاضر باشم 2 بار با سفارت مکاتبه کردم و حتی تلفن زدم متاسفانه جواب درستی برای تغییر زمان دریافت نکردم نامه دریافتی دومم از سفارت این بود که تقریبا نا امیدم کرد :
Dear Helen XXXXXX,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
من درست متوجه نشدم شما چکار کردی. شما هفته پیش تازه متوجه شدی که کی و کجا مصاحبه داری؟ یعنی فرم های DS-230 و DSP-122 رو به KCC فرستادی و بعد دیگه تا هفته پیش سایت رو چک نکرده بودی؟ الان شما ساکن ایران هستی یا کشور دیگه؟حدود کیس نامبرت چنده؟ این مجهولات رو برطرف کنین لطفاً تا بشه بهتر راهنماییتون کرد. این که مدارکت رو آنکارا نفرستادی مهم نیست. همه رو جمع کن همراه خودت ببر. ظاهراً وقتی برای مدیکالت نمونده. باید یکراست بری برای مصاحبه. بعد نقص مدرک میخوری. اگر شرایط ویزای یک ضرب رو داشته باشی بهت فرصت میدن تا نتایج مدیکال رو براشون ببری. اگرم کلیرنس بخوری که به احتمال زیاد مدیکال رو موقعی که کلیر شدی ازت می خوان. اگرم به مصاحبه نرسیدی شانست رو از دست نمیدی. فقط باید به بخش مهاجرتی سفارت ایمیل بدی و تقاضای وقت جدید کنی. حالا اگر 2 ماه دیگه هم باشه چاره ای نیست دیگه. در ضمن اگر اسم واقعی شما همینی هست که تو ایمیل سفارت نوشتی لطفاً بعد از این تو پست هات ننویسش. این دفعه من پستت رو ویرایش کردم.
سلام.می خواستم بپرسم اگر بخوایم زمان مصاحبه رو تغییر بدیم حتما باید دلیلش رو ذکر کنیم و دلیلش هم مهم هست؟
تشکر کنندگان:
یعنی هیچ کی نیست جواب منو بده؟!!! Sad

(2013-11-30 ساعت 13:35)elilucky نوشته:  پیشکسوتان و مدیران عزیز
آیا کیسی رو از سالهای قبل سراغ دارین که مکان مصاحبه رو تغییر بدن و به مشکل بر بخورن؟ من شمارم **35 هستش و احتمالاً تا دو ماه دیگه دارم میرم استرالیا برای ادامه تحصیل، یه بار از آنکارا به ابوذبی در فرمها تغییر دادم. اگه قبل از نامه دوم، دوباره ایمیل بزنم و مکان رو به استرالیا تغییر بدم، ممکنه که به مشکل بخورم و از دست بدم این شانسو؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان