موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
برای تغییر محل مصاحبه باید فرم ها رو هم دوباره براشون بفرستیم ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )، آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 10:02)nasim نوشته: دوستان سلام
برای تغییر محل مصاحبه باید فرم ها رو هم دوباره براشون بفرستیم ؟؟؟
دوست عزیز اگر فقط محل مصاحبه رو می خوای عوض کنی ایمیل بزن.فرم نمی خواد اپدیت کنی.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به کیس نامبر من اگر بخوام تاریخ مصاحبه را به تیر ماه تغییر بدهم امکان دارد
چون پیش دانشگاهی را در خرداد تمام میکنم
در ضمن من احتمال کلیر خوردنم دارم چون سربازی رفتم
با تشکر از راهنمای شما
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ایمیلی مبنی بر تعویض مکان مصاحبه زدم که بهم اینجوری جواب دادن یعنی تغییر کرده یا متوجه نشدند.
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of December. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
سفارت ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-06 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-06 ساعت 10:11 توسط arash12.)
دوستان من ایمیلی دوباره مبنی بر تعویض محل مصاحبه زدم باز بصورت زیر به من جواب دادم لطفا راهنمایی کنید:
Complete DSP 122 and return to KCC via email or postal mail
دوستان اگر من منصرف شده باشم می تونم فرم ها رو نفرستم منظورم اینکه مکان مصاحبم همون مکان قبلی میشه؟
سفارت ایروان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 14:35)nasim نوشته: (2013-11-06 ساعت 02:59)arash12 نوشته: دوستان من ایمیلی دوباره مبنی بر تعویض محل مصاحبه زدم باز بصورت زیر به من جواب دادم لطفا راهنمایی کنید:
Complete DSP 122 and return to KCC via email or postal mail
دوستان اگر من منصرف شده باشم می تونم فرم ها رو نفرستم منظورم اینکه مکان مصاحبم همون مکان قبلی میشه؟
دوست عزیز چرا می خوای منصرف بشی؟؟؟ فرم 122 رو دوباره براشون ایمیل کن . این که سخت نیست . حتما یه دلیلی داره که مال بعضی ها ررو می گن دوباره بفرستین .
اخه می ترسم زمان مصاحبم عقب بیفته.
سفارت ایروان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 10:36)a.rahaa نوشته: سلام دوستان. روتون بخير.
يه سوال داشتم: توي نامه قبولي، سفارت انتخابي ما رو زده آنكارا و به شخصه نظرم اين بود، پيشنهاد خود KCC رو عوض نكنم. اما امروز رفته بوديم انستيتو پاستور براي واكسن ها و خانم دكتر طاهرنژاد گفتش كه بهتره سفارت رو عوض كني ايروان چون دكتر سفارت آنكارا بد اخلاقه و گير ميده و هزينه تراشي و سختگيري ميكنه.
حالا من دارم تحقيق ميكنم براي انجام اين كار. اما ميخواستم از اين مساله هم مطمئن بشم كه با توجه به كيس نامبر ما كه 2014AS0000069XX هستش، كار درستيه كه از الان واكسن ها رو شروع كنيم؟!!! امروز خودم و همسرم هپاتيت B رو زديم! ممنون ميشم اينو بهمون بگين.
راستي با توجه به كيس نامبر، زمان مصاحبه حدودا كي ميشه؟ اصولا چجوري بر اساس كيس نامبر، زمان احتمالي مصاحبه رو حدس ميزنين؟
ممنون.
سلام دوست عزیز
من هم شرایط مشابه شما دارم و کیس نامبر هم تقریبا به شما نزدیکه.
خانومم قبلا واکسن هپاتیت زده و من هم شروع کردم که آذر ماه نوبت سومم رو هم میزنم.بقیش رو یک ماه به مصاحبه میزنم.
در مورد تغییر محل مصاحبه کاملا مردد هستیم.اگر به نتیجه ای رسیدی به من هم یه خبر بده.
موفق باشی
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز من یک سئوال داشتم نامه دوم رو دریافت کردم و سفارت انتخابی هم ابوظبی هست ولی من میخواستم زمان مصاحبه رو یک ماه عقب بندازم بنابراین ایمیلی به سفارت ابوظبی زدم و اونا در جواب گفتند کیس من هنوز نزد اونها موجود نیست یعنی امکان داره که KCC به سفارت اعلام نکرده باشه ؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-17 ساعت 02:15)aghaghia نوشته: (2013-11-16 ساعت 21:17)Babaksafi نوشته: با سلام به همه دوستان عزیز من یک سئوال داشتم نامه دوم رو دریافت کردم و سفارت انتخابی هم ابوظبی هست ولی من میخواستم زمان مصاحبه رو یک ماه عقب بندازم بنابراین ایمیلی به سفارت ابوظبی زدم و اونا در جواب گفتند کیس من هنوز نزد اونها موجود نیست یعنی امکان داره که KCC به سفارت اعلام نکرده باشه ؟
سلام دوست عزیز، بهتره هر چه سریعتر با کی سی سی تماس بگیرید...
سلام منظور شما اينه كه درخواست تغيير تاريخ مصاحبه رو براي KCC بفرستم ؟
شماره كيس :2014AS000012XX
كنسولگري : اوليه آنكارا - انتخاب ابوظبي
تاريخ رؤيت قبولي : 20 May
ارسال فرم هاي اوليه : 22 June
مصاحبه : 30 Dec
کلیرنس: 5 ماه و 10 روز بعد
تعداد اعضاء كيس : 4 نفر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم، من سفارتم رو از آنکارا به ابوذبی در فرمها تغییر دادم و امروز خوشبختانه تونستم پذیرش دانشگاه از استرالیا بگیرم و قاعدتاً باید تا اول ژانویه خودمو به ترم اونجا برسونم. هرچند هنوز دنبال کار ویزا نرفتم و احتمال میدم دو ماه حداقل طول بکشه. اما با توجه به کیس نامبر من، احتمال میدم که مصاحبه ام حوالی فوریه و یا مارچ باشه. میگین من چی کار کنم؟ بزارم بعد از اینکه ویزای استرالیا اکی شد، بهشون نامه بزنم؟ اگه دیر به دستم برسه چی؟ اصلاً مکانش رو تغییر ندم و برم استرالیا و دوباره برای مصاحبه بیام ابوذبی؟ چی کار کنم؟
شماره کیس: **2014AS00035 سفارت: Ankara -->Abu Dhabi تعداد افراد کیس: 2 نفر ارسال اولین فرمها: 9 june ارسال فرمهای اصلاح شده: ایمیل در 21 july تاییدیه: 14 september تاریخ مصاحبه: 3 فوریه ابوذبی مقصد: هنوز نامعلوم