کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-05-21 ساعت 09:41)بنفشه نوشته:  بنفشه خانم، دوست عزیزی به نام siralex در تاپیک دیگری مطلبی درباره لزوم تجدید مدیکال نوشتن که به نظرم خیلی مهمه و به درد شما می خوره.
خلاصه مطلب اینه که حتی اگر هم سفارت به شما نگه که مدیکال رو تجدید کنین، وقتی وارد آمریکا میشین بهتون اجبار می کنن که حتما این کار رو انجام بدین. این تجربه سه سال پیش مادر ایشونه.
خيلي ممنون از شما آيا پدر شما هم چند سال پيش اين اتفاق برايشان افتاد .
[/quote]

پدرم؟! برادرم سالها پیش برای پدر و مادرم اقدام کرد و پرونده شون رسید به موعد مصاحبه ... اما اونا رای شون برگشت و اصلا نرفتن مصاحبه!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90
(2011-05-21 ساعت 10:38)frozen mind نوشته:  
(2011-05-21 ساعت 09:41)بنفشه نوشته:  بنفشه خانم، دوست عزیزی به نام siralex در تاپیک دیگری مطلبی درباره لزوم تجدید مدیکال نوشتن که به نظرم خیلی مهمه و به درد شما می خوره.
خلاصه مطلب اینه که حتی اگر هم سفارت به شما نگه که مدیکال رو تجدید کنین، وقتی وارد آمریکا میشین بهتون اجبار می کنن که حتما این کار رو انجام بدین. این تجربه سه سال پیش مادر ایشونه.

پدرم؟! برادرم سالها پیش برای پدر و مادرم اقدام کرد و پرونده شون رسید به موعد مصاحبه ... اما اونا رای شون برگشت و اصلا نرفتن مصاحبه!
[/quote]
ببخشيد من شمارا با ارسال 124 اشتباه گرفته ام .

Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-05-22 ساعت 08:34)بنفشه نوشته:  
(2011-05-21 ساعت 10:38)frozen mind نوشته:  

ببخشيد من شمارا با ارسال 124 اشتباه گرفته ام .

نه این مسئله برا اونا نبود. حالا شما از کسایی که جدیدا کلیر شدن و رفتن بپرسین که چه جور بوده. آخه من اکثرا دیدم می گن ویزا 6 ماهه می دن حالا چه یک ماهه کلیر شده باشن چه 3 ماهه وقتی سفارت ویزا می ده 6 ماه مهلت ورود می ده یعنی اینجور که شنیدم می گم. خب اگه اونجور بود که یکی که یک ماهه کلیر شده ویزا 5 ماهه می گرفت و بقیه هم به همین نسبت از 6 ماهشون کم می شد. البته من اینا رو از شنیده ها و دور و بریا که دیدم می گم.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sasan_rock ، comrun ، frozen mind
(2011-05-21 ساعت 09:52)بنفشه نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 17:29)comrun نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 12:13)بنفشه نوشته:  سلا دوستان
امروز در سايت ابوظبي براي ما اين پيغام را نوشته submit passports to embassy و در هرروز يكشنبه ساعت 1:30 هر فرد معتمدي ميتواند پاسپورت ها را ارائه دهد كه ممكن ارائه ويزا 4 يا 7 روز طول بكشد .

دوست گرامی
با عرض تبریک،
در مورد مدارک و گزارش کلینیک چیزی نمیدونم اما visa bulletin را هم چک کنید که حتما ویزای کتگوریتون کارنت باشه. در غیر این صورت میشید مثل من و خیلیهای دیگه که سفرمون بیهوده شد. سایت سفارت بعد از 122 روز برای من هم روز 1 فروردین 90 در سایت همین پیام Ready و بقیه مطالبی که نوشتین (که میتونید پاسپورتو با شخص معتمد در هر یکشنبه به سفارت تحویل بدید و...) نشون داد، به سفارت مراجعه کردم، اونروز حدودا 35-36 نفر دیگه هم دقیقا با همین شرایط بودند+ 3 نفر برنده لاتاری. پاسپورتها را تحویل گرفتند و رسیدی دادند که تاریخ یکشنبه هفته بعدش برای تحویل ویزا+ پاکت پرونده را داشت. بدون پاسپورت همگی باید 1 هفته می موندیم (حتی بدون پاسپورت نمیشه به هتل دیگه برید، پس هتلی را انتخاب کنید که براتون از هر نظر راحت باشه) روز موعود دوباره همه حاضر شدیم اما بجز اون 3 نفر برنده لاتاری که سهمیه ویزاشون فرق داره و ویزا و پاکتشونو گرفتند، پاسپورتا رو پس دادن و گفتن که همون طور که توی سایت دیدید، پروسه سفارت تموم شده و از نظر ما همه شما باید ویزا بگیرید ولی با توجه به visa bulletin تاریخها به عقب برگشته و ما اجازه صدور ویزا نداریم. حالا برگردید خونه و هر وقت دیدید که کتگوریتون کارنت شد، پاسپورتو به ما برسونید.
پس حتما چک کنید که کارنت باشید تا به وقتش پاسپورتو تحویل بدید و متضرر نشید (حتی روزش مهمه، مثلا الان برای F4 های قبل از 8 مارچ 2000 ویزا صادر میشه)
پیروز باشید

دوست عزيز براي من كمي سوال است يك سفارت 35 نفر را از نقاط مختلف دنيا دعوت ميكند كه پاسپورت بياوريد و بعد به همين راحتي به 35 نفر جواب بدهدبرگرديد .چون درمتن سفارت به كيس نامبر مربوطه مينويسد ويزاي شما آمده است براي دريافت مراجعه كنيد .اگر بيشتر توضيح دهيد ممنون ميشوم

ببخشید، دیر شد. بله! برای همه ما هم که اونجا رفته بودیم همین سوال بود و همه مات و مبهوت بودند که آخه این دیگه چه جور Ready بود که هم تا ابوظبی آمدیم و هم از آن جالبتر پاسپورت همه را گرفتند، رسید دادند و تاریخ زدند که فلان روز بیایید برای تحویل پاسپورت و پاکت پرونده! البته یک نکته ظریف هم در اون رسید بود که اشاره شده بود: ..حالا که تمامی بررسیهای درخواست ویزای مهاجرتی شما به پایان رسیده، درخواست شما توسط کنسول "که تصمیم نهایی" را میگیرد، مرور میشود و میتوانید در تاریخ .. (یکشنبه بعد) ساعت 14 با داشتن این فرم مراجعه کنید.. یعنی به نظر من با این جمله راه را برای ندادن ویزا به هر دلیلی برای خودشان باز گذاشتند. مثل این بار که در حین بررسی پاسپورتهای ما، متوجه شدند که تاریخها از بولتن April به عقب برگشته و نمیشه با توجه به PDهای ما، ویزا را صادر کنند. البته مثلا من به آفیسری که از ما خواست از این به بعد ویزا بولتن را چک کنیم، گفتم: شما که کارتان این هست و باید از اواسط March که این بولتن اومده بود، خبر میداشدید و حداقل وبسایت را با پیغامی آپدیت میکردید که بفهمیم که مثلا کلیر شدیم ولی باید بولتن را هم چک کنیم تا هر وقت کارنت شدیم، مراجعه کنیم و دیگه بیخودی اینجا نیاییم و تازه یکشنبه قبل هم که اومدیم حداقل خیلی راحت میشد آفیسری که پاسپورتها را تحویل میگیرد، با کامپیوترش چک کند و همین حرف را بگوید که یک هفته وفت و پولمان در امارات هدر نرود. او هم گفت: اینا (اشاره به همکاراشون در آمریکا) کارای ما را هم خراب کردند! خیلی میبخشید. بله دیگه!..
در ضمن برای خواهر و برادرهای من که دسامبر گذشته در یک روز با هم مصاحبه رفتیم ، همچنان سایت سفارتو که چک میکنیم، مینویسه: In Process !Sad

فایل‌های پیوست
.zip   ax.zip (اندازه 96.5 KB / تعداد دانلود: 53)
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، hasti_banoo ، Kaveh90 ، dreamer60 ، بنفشه ، GBUSA ، f1f ، amir2640
خوشبختانه ما هم بعد از 80 روز کلیر شدیم...فکر میکنم سفارت ابوظبی یه خبریه چون از دیروز تاحالا سه گروه کلیر شدن خانواده ما و دو تا از عموهای من که هر کدوم جدا جدا وقت مصاحبه داشتن...
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، frozen mind ، comrun ، amir53 ، bsbali ، f1f ، dreamer60 ، hasti_banoo ، rozollina ، بنفشه
(2011-05-18 ساعت 14:22)بنفشه نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 13:42)frozen mind نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 10:26)بنفشه نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 17:29)comrun نوشته:  ... حتما چک کنید که کارنت باشید تا به وقتش پاسپورتو تحویل بدید و متضرر نشید (حتی روزش مهمه، مثلا الان برای F4 های قبل از 8 مارچ 2000 ویزا صادر میشه)
پیروز باشید
ممنون از اطلاعات خوب شما . 9 مارس 2000 براي ما اقدام شده و 28 مارس2000 pd ما مي باشد

چه عالی! پس باید صبر کنید تا ویزا بولتن حداقل 20 روز پیشروی کنه. اگر این ماه پیشروی کرده بود، شما الآن کارنت بودین!
اين هم از شانس ماست اگر تكان بخورد !!!!!؟؟ البته ايميل به سفارت زده ام كه قبل از مراجعه به سفارت ويزابولتن را چك كنيم (سفارت در سايت چيزي از ويزابولتن ننوشته است )
جوابي كه سفارت به ايميل من زده اين است كه همانطور كه به شما گفته ايم پاسپورت هارا به ما برسانيد و تاخير در ارائه آن تاخير در ويزا خواهد بود .
اين يعني چه من اصلا سردرنمي آورم .

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، comrun ، f1f ، dreamer60
(2011-06-08 ساعت 14:59)بنفشه نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 14:22)بنفشه نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 13:42)frozen mind نوشته:  
(2011-05-18 ساعت 10:26)بنفشه نوشته:  
(2011-05-17 ساعت 17:29)comrun نوشته:  ... حتما چک کنید که کارنت باشید تا به وقتش پاسپورتو تحویل بدید و متضرر نشید (حتی روزش مهمه، مثلا الان برای F4 های قبل از 8 مارچ 2000 ویزا صادر میشه)
پیروز باشید
ممنون از اطلاعات خوب شما . 9 مارس 2000 براي ما اقدام شده و 28 مارس2000 pd ما مي باشد

چه عالی! پس باید صبر کنید تا ویزا بولتن حداقل 20 روز پیشروی کنه. اگر این ماه پیشروی کرده بود، شما الآن کارنت بودین!
اين هم از شانس ماست اگر تكان بخورد !!!!!؟؟ البته ايميل به سفارت زده ام كه قبل از مراجعه به سفارت ويزابولتن را چك كنيم (سفارت در سايت چيزي از ويزابولتن ننوشته است )
جوابي كه سفارت به ايميل من زده اين است كه همانطور كه به شما گفته ايم پاسپورت هارا به ما برسانيد و تاخير در ارائه آن تاخير در ويزا خواهد بود .
اين يعني چه من اصلا سردرنمي آورم .
به به تبریکات
البته میتونید چند روز دیگر هم صبر کنید که بولتن جولای منتشر بشه ولی حالا که با وجود سوال شما راجع به بولتن، بازم جواب داده که بیارید، "ظاهرا" نیاز نیست که تا بولتن هفته دیگه صبر کنید و میشه برای بلیط و ویزای دبی اقدام کنید. منتها فکر کنم خوب باشه که روزی که برای تحویل پاسپورت به سفارت تشریف میبرید، یک پرینت از سوالتون و پاسخی که خودشون دادند هم همراهتون داشته باشید و حتما به آفیسری که پاسپورتو میگیره، نشون بدید که احیانا هفته بعدش بهانه بولتن را نیاورند. صد البته امیدوارم که در بولتن جولای، کارنت بشید و با خیال راحت تشریف ببرید. یعنی اگر عجله دارید و نمیخواهید این چند روز را صبر کنید و درخواست ویزای عادی دبی میدید، تا ویزای دبی آماده میشه، در بولتن جولای هم، F4 ها چندین! ماه پیش رفته باشند و آسوده خاطر سوار هواپیما بشیدWink شما که قانونا فقط 20 روز پیشروی نیاز دارید ولی گفتم چندین ماه که برای Frozen عزیز هم خوبهBig Grin
راستی هر زمان تشریف بردید، اگر فرصت داشتید، به ما هم یک خبری از داستان اعتبار مدیکال بدید. مدیکال ما که 14 جون شش ماهش تموم میشه.
ضمنا امیدوارم در بولتن بعدی همه گروهها از جمله F1 ها هم از انجماد خارج بشنBig Grin Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، bsbali ، Kaveh90 ، f1f ، dreamer60
با توجه یه اینکه ویزا بولتن این ماه برای F4 ساکن بود .... پس چطوزیه که به بنفشه خانم گفتند بیا ویزاتو بگیر؟؟؟ آیا واقعا" ویزای بنفشه خانم آماده صدوره ؟؟؟ شما چه فکر می کنید؟؟؟Big Grinبه نظر من خوبه دوباره یک ایمیل بزنید و اگه دوباره تایید کردند تشریف ببرید سفارت ....
شایدم من دیگه خیلی به اینها مشکوک و بدبین شدم ولی اگر داستان comrun عزیز رو در اینجا بخونید می بینید که چقدر راحت حقوق ماهارو دارند زیر پا می گذارند و آب از آب تکون نمی خوره .Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، frozen mind ، Kaveh90 ، amjad
(2011-06-11 ساعت 14:42)dreamer60 نوشته:  با توجه یه اینکه ویزا بولتن این ماه برای F4 ساکن بود .... پس چطوزیه که به بنفشه خانم گفتند بیا ویزاتو بگیر؟؟؟ آیا واقعا" ویزای بنفشه خانم آماده صدوره ؟؟؟ شما چه فکر می کنید؟؟؟
مساله سر 1 تومن خرج + صرف 1هفته وقت (با پایان خوش یا سرخوردگی) هست. میشه ایمیل بزنن و مساله عقب بودنشون از بولتن و جواب سفارت را سوال کنن،
یا با شماره 2333 414 2 971 + از ساعت 14:30 تا 16:30 یکشنبه تا چهارشنبه(به وقت ایران) تماس بگیرن و همینو بپرسن. (بعد از وصل شدن به داخلی قسمت ویزاهای مهاجرتی، البته به انگلیسی و خلاصه).
ولی من توی همین چند برخورد و تماس به نظرم میاد که کارمندای رو فرمی ندارن و ممکنه برای از سر باز کردن، یه چیزی بگن که معلوم نیست 100% درست باشه. وقتی هم که میپرسی پس چرا منو کشوندید اینجا، خیلی راحت میگن:
sir, you're right but unfortunately we can not track every individual case for all conditions, category, etc
به نظرمن متاسفانه در هر صورت ریسکهای خاص خودشو داره، در نهایت میتونن برن و ببینن ویزا رو میگیرن یا نه و یا بازم منتظر بشن که حتما کارنت بشن و فقط یکبار برن
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60
سلام ما مهاجرت خانوادگی f4هستیم تاریخ تقاضای ما مارچ ۲۰۰۱ بوده .تمام مدارک را ارسال کردیم و در انتظار وقت مصاحبه هستیم.
می خواستم بدونم کلیرنس مشمول همه ی اعضای خانواده میشه یا ممکنه فقط شامل پدرم بشه که سربازی رفته و شغل دولتی داشته.
با تشکر خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید منو راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-06-12 ساعت 16:21)zahranevis نوشته:  سلام ما مهاجرت خانوادگی f4هستیم تاریخ تقاضای ما مارچ ۲۰۰۱ بوده .تمام مدارک را ارسال کردیم و در انتظار وقت مصاحبه هستیم.
می خواستم بدونم کلیرنس مشمول همه ی اعضای خانواده میشه یا ممکنه فقط شامل پدرم بشه که سربازی رفته و شغل دولتی داشته.
با تشکر خواهش میکنم اگه اطلاعی دارید منو راهنمایی کنید.

سلام

اگر شما و اعضای خانواده شما کار دولتی داشته باشند و یا بازنشسته باشند و همچنین خدمت سربازی رفته باشند به احتمال زیاد مشمول fbi check می شوند و سایر اعضای خانواده در صورتی که کمبود مدارک و ایراد خاصی در پرونده نباشد در همون مرتبه اول گرین کارت می گیرند.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: zahranevis ، Kaveh90 ، dreamer60 ، frozen mind
(2011-06-11 ساعت 19:45)frozen mind نوشته:  منم زياد به جواباي سفارتي ها اطمينان ندارم. يادتونه، اون موقع كه ويزا بولتن در گروه F4 دو سال به عقب برگشت ...

من كاملا با شما موافق هستم چون ما پاسپورت ها با پاسخ ايميل آنها فرستاديم اما فقط يك برگ آبي دادن كه ويزا بولتن را نگاه كنيد و بعد به ما ايميل بزنيد و با پاسخ ما (البته اگر مثل پاسخ كذايي قبل نباشد) به سفارت مراجعه كنيد و در انتهاي اين برگ با خط تيره نوشته شده اگر دريافت ويزا تا يك سال تاخير داشته باشد اين پروسه كنسل ميشود . اين نوشته براي تمام افرادي كه برگ آبي را دريافت كرده اند نوشته شده است (به همين راحتي ) و به فردي كه پاسپورتهارا دريافت كرده بوده هيچ جوابي نداده و تازه خيلي هم جدي و تقريبا عصباني پاسخ همه را داده اند .چون اكثرا ماجراي ويزابولتن را نمي دانسته اند . حالا با اخطاري كه در انتهاي اين برگ براي همه نوشته شده يعني چه؟
به نظر من اين بي توجهي و ارزش نداشتن وقت مردم خودش يك توهين است ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: im-i ، comrun ، dreamer60
سلام دوستان میشه یک توضیحی را جع به ویزا بولتن به من بدید من یکی از دوستانم 25می مصاحبه داشت و در کتگوری f1 و ank 2007میباشد ومنتطر کلیر شدن هست آیا حالا با توجه به ویزا بولتن جون میتونه برای گرفتن ویزابره یانه اگر دوستان من رو آشنا کنن با این موضوع ممنون میشم با توجه باینکه در ویزا بولتن جون زده1may 04یعنی چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-01 ساعت 20:00)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان میشه یک توضیحی را جع به ویزا بولتن به من بدید من یکی از دوستانم 25می مصاحبه داشت و در کتگوری f1 و ank 2007میباشد ومنتطر کلیر شدن هست آیا حالا با توجه به ویزا بولتن جون میتونه برای گرفتن ویزابره یانه اگر دوستان من رو آشنا کنن با این موضوع ممنون میشم با توجه باینکه در ویزا بولتن جون زده1may 04یعنی چی؟

با سلام
دوست شما اول باید منتظر کلیر شدن باشند بعد از کلیر شدن هم فقط در صورتی که در جدول ویزا بولتن کارنت باشند می تونند به آنکارا تشریف ببرند و ویزاشون رو بگیرند.
(معنی کارنت بودن در ویزا بولتن : یعنی تاربخ درخواست یا همون pd قبل از تاریخ اعلام شده در جدول باشد.)
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، zohreh36
(2011-07-02 ساعت 01:07)dreamer60 نوشته:  
(2011-07-01 ساعت 20:00)zohreh36 نوشته:  سلام دوستان میشه یک توضیحی را جع به ویزا بولتن به من بدید من یکی از دوستانم 25می مصاحبه داشت و در کتگوری f1 و ank 2007میباشد ومنتطر کلیر شدن هست آیا حالا با توجه به ویزا بولتن جون میتونه برای گرفتن ویزابره یانه اگر دوستان من رو آشنا کنن با این موضوع ممنون میشم با توجه باینکه در ویزا بولتن جون زده1may 04یعنی چی؟

با سلام
دوست شما اول باید منتظر کلیر شدن باشند بعد از کلیر شدن هم فقط در صورتی که در جدول ویزا بولتن کارنت باشند می تونند به آنکارا تشریف ببرند و ویزاشون رو بگیرند.
(معنی کارنت بودن در ویزا بولتن : یعنی تاربخ درخواست یا همون pd قبل از تاریخ اعلام شده در جدول باشد.)
ممنون از پاسختون ولی میخواستم بدونم تاریخی که اول می 2004دیدم در گروه f1 آیادرسته یاخیر؟بعد باید تاریخ pdقبل از 1می باشه؟
نمیدونم درست متوجه شدم یاخیر؟ممنون از صبر وپاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان