موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال
واسه ما الان تو مرحله کلیرنس هست، در سفارت ابوظبی، جلوی کیس نوشته در حال پروسس
حالا میخواستم ببینم وقتی این مرحله تموم شد جلوش اسم ها رو مینویسه یا فقط میزنه Ready ؟
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پس درسته، چون پدر متقاضی اصلیه
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-21 ساعت 12:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-05 ساعت 13:27 توسط Fatemeh_Zah.)
با سلام خدمت همه دوستان عزیز؛
خواهر من برایم مارچ ۲۰۰۰ اقدام کرد و در ماه اکتبر ۲۰۱۰ در سفارت آنکارا مصاحبه داشتم برگه مخصوص را دادند و برگشتم ایران.
خوردم به همین مساله عقب گرد... هر ۱۰، ۱۵ روز سایت را چک میکردم ببینم شمارهام اعلام شده است یا خیر.. دیروز هم سایت سفارت آنکارا را چک کردم و دیدم ۱۵ روز است که سایت سفارت آنکارا آپدیت نشده است.... ولی با کمال تعجب ۲-۳ ساعت بعد برایم ایمیل آمد که تا هفته آینده به آنکارا بیائید.!!!
سوال من این است؛
۱) آیا هیچ یک از دوستان چنین تجربه ایی داشتند که بدون اعلان کردن شماره کیس در سایت سفارت، از ایمیل خبر دار شوند؟
۲) و این در چه مرحله ایی است، کلیر شدم، و یا موردم کارنت شده ولی کلیر نشدم....؟؟؟
از ایمیل هم راستشو بخواهید چیزی سر در نیاوردم.آیا عقب گردها درست شد همه کارنت شدند؟
مرحله آخر است؟
از کمک شما سپاسگزارم.
ANK2005
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-07-21 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-21 ساعت 13:45 توسط frozen mind.)
(2011-07-21 ساعت 12:31)Fatemeh_Zah نوشته: با سلام خدمت همه دوستان عزیز؛
خواهر من برایم مارچ ۲۰۰۰ اقدام کرد و در ماه اکتبر ۲۰۱۰ در سفارت آنکارا مصاحبه داشتم برگه مخصوص را دادند و برگشتم ایران.
خوردم به همین مساله عقب گرد... هر ۱۰، ۱۵ روز سایت را چک میکردم ببینم شمارهام اعلام شده است یا خیر.. دیروز هم سایت سفارت آنکارا را چک کردم و دیدم ۱۵ روز است که سایت سفارت آنکارا آپدیت نشده است.... ولی با کمال تعجب ۲-۳ ساعت بعد برایم ایمیل آمد که تا هفته آینده به آنکارا بیائید.!!!
سوال من این است؛
۱) آیا هیچ یک از دوستان چنین تجربه ایی داشتند که بدون اعلان کردن شماره کیس در سایت سفارت، از ایمیل خبر دار شوند؟
۲) و این در چه مرحله ایی است، کلیر شدم، و یا موردم کارنت شده ولی کلیر نشدم....؟؟؟
از ایمیل هم راستشو بخواهید چیزی سر در نیاوردم.آیا عقب گردها درست شد همه کارنت شدند؟
مرحله آخر است؟
از کمک شما سپاسگزارم.
ANK2005
دوست گرامي، مبارك باشد!
هيجان شما قابل درك است، اما دليل نمي شود كه شما همين متن را يك بار اينجا درج كنيد، يكبار به ايميل بنده بفرستيد و يك بار هم با پيام خصوصي به من بدهيد!
اگر به ويزا بولتن آگوست نگاهي بياندازيد متوجه مي شويد كه پرونده شما كارنت شده است. سفارت هم براي همين به شما نامه داده است. سفارت اين كار را براي همه كساني كه دوباره كارنت مي شوند انجام مي دهد و در آن نامه مي نويسد كه چه مداركي را دوباره بايد تهيه كنيد و با خود به سفارت ببريد.
باز هم مبارك باشد!
يك نكته و يك خواهش:
- اگر خيلي شك دارين كه كارنت شدين يا نه، يك ايميل به سفارت بزنين و مطمئن بشين.
- اگر امكان دارد، متن نامه تان را با حذف موارد شخصي در اينجا بگذاريد تا ما هم با اين نامه كه بعدها برايمان خواهد آمد آشنا شويم يا احيانا شايد بتوانيم شما را بيشتر راهنمايي كنيم.
متشكرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]