کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
Exclamation 
در این مورد کیس ما هم تقریبا با شما Clear شد. شما از کجا میدونید که Clearance کی باطل میشه؟

(2011-07-02 ساعت 07:54)frozen mind نوشته:  حالا من یک سوال دارم:
اعتبار کلیرنس من در 23 می 2011 تموم شد و هنوز ویزامو نگرفتم. حالا چی میشه؟ ایا باید به آنکارا ایمیل بزنم و یادآوری کنم؟ یکی از دوستان می گفت هر وقت دوباره کارنت شدم باید دوباره برم مصاحبه! آیا اینطوره؟

پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه
(2011-07-02 ساعت 07:54)frozen mind نوشته:  حالا من یک سوال دارم:
اعتبار کلیرنس من در 23 می 2011 تموم شد و هنوز ویزامو نگرفتم. حالا چی میشه؟ ایا باید به آنکارا ایمیل بزنم و یادآوری کنم؟ یکی از دوستان می گفت هر وقت دوباره کارنت شدم باید دوباره برم مصاحبه! آیا اینطوره؟

جناب frozen mind اين سوال شما براي ما سوال ايجاد كرد اين تاريخ انقضاي كامل شدن پروسه اداري را چگونه مي توان فهميد ؟
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان:

جواب سوال شما رو در مورد پرونده های غیر از آنکارا (مثلا ابوظبی) نمی دونم،

در برگه آبي دوم كه گفتن ويزا بولتن را مجددا چك كنيد بصورت توجه و تيره شده در انتهاي صفحه اين متن آمده :
:[:if you fail to take the action requested within one year following visa
denial under section 221(G)of the immigration and nationality act section 223(G)of the act requires that your application be cancelled

حالا اين ربطي به بسته شدن كلا" پرونده ما دارد يا همان زمان تمام شدن پروسه اداري ؟ نمي دانم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
نقل قول:در برگه آبي دوم كه گفتن ويزا بولتن را مجددا چك كنيد بصورت توجه و تيره شده در انتهاي صفحه اين متن آمده :
:[:if you fail to take the action requested within one year following visa
denial under section 221(G)of the immigration and nationality act section 223(G)of the act requires that your application be cancelled
ببینین، اگر در برگه آبی شما فقط پروسه اداری و پاسپورت رو علامت زده باشه، این یعنی شما باید منتظر باشین که «اونا» پروسه اداری رو انجام بدن و آخر سر شما پاسپورت رو ببرین و ویزاتونو بگیرین. در این حالت، چون توپ در زمین اوناست، جمله ای که در بالا نقل کردین شامل حال شما نمیشه.
اما اگر موقع مصاحبه مشخص بشه که پرونده تون کسر مدرک داره، مثلا گواهی مالیات اسپانسرتون قدیمی باشه و نیاز به ارائه جدیدش باشه، اون مورد رو در برگه آبی علامت می زنن و این بار «شما» باید مدرک خواسته شده رو ارائه کنین. یعنی این بار توپ در زمین شما خواهد بود. حالا دیگه جمله نقل قول شده بالا کاملا در مورد شما صدق می کنه و اگر تا یک سال مدرک خواسته شده رو ارائه نکنین، پرونده تون بسته میشه و ویزایی به شما تعلق نمی گیره.
با سلام
برگه آبي دوم مانند برگه آبي اول نيست كه كسري مدارك در آن قيد شده باشد تنها شماره قانون وجوددارد كه درمورد ما تاريخ اقدام (priority date )را نوشته و گفته اولويت شما در ويزابولتن فعلي نمي باشد سايت مربوطه را چك و درصورت كارنت شدن با ما تماس بگيريد ودر پايان صفحه بصورت تيره شده متن بالا نوشته شده
پاسخ
(2011-07-05 ساعت 14:29)frozen mind نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 10:08)بنفشه نوشته:  

چه جالب! اگر براتون مقدور باشه ممنون ميشم اگر اسكن يا تصوير برگه آبي دوم رو اينجا براي ما به اشتراك بذارين (البته با حذف نام و شماره پرونده).
This office regrets to inform you that it is unable it issue a visa to you because you have been found ineligible to receive a visa under the following sections of the immigration and nationality act the information contained in the paragraphs marked with x pertain to your visa application . please disregard the unmarked paragraphs.

Section 221(G)which prohibits the issuance of a visa to anyone whose application does not comply with the provisions of the immigration and nationality act or regulations issued pursuant there to. The following remark apply in your case .
The visa numbers for your f4 category have retrogressed and there fore the priority date for your case is not current . please check the department of state’s website at travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html and contact our office by email at abudhabiiv……

Section 212(a)(1) health_ related grounds

Section 212(a)(4) which prohibits the issuance of a visa to anyone likely to become a public charge.

)Section 212(a

Other
Further consideration will be given to your visa application after you obtain and present the documents listed above and /or the following.

You are eligible to apply for a waiver of the ground(s) of ineligibility

Warning:if you fail to take the action requested within one year following visa denial under section 221(G)of the immigration and nationality act section 223(G)of the act requires that your application be cancelled
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60
(2011-07-05 ساعت 14:29)frozen mind نوشته:  
(2011-07-05 ساعت 10:08)بنفشه نوشته:  با سلام
برگه آبي دوم مانند برگه آبي اول نيست كه كسري مدارك در آن قيد شده باشد تنها شماره قانون وجوددارد كه درمورد ما تاريخ اقدام (priority date )را نوشته و گفته اولويت شما در ويزابولتن فعلي نمي باشد سايت مربوطه را چك و درصورت كارنت شدن با ما تماس بگيريد ودر پايان صفحه بصورت تيره شده متن بالا نوشته شده

چه جالب! اگر براتون مقدور باشه ممنون ميشم اگر اسكن يا تصوير برگه آبي دوم رو اينجا براي ما به اشتراك بذارين (البته با حذف نام و شماره پرونده).
فروزن جان
برادرم در 1000 باری که به خاطر این تاخیرها به همه جا زنگ زده راجع به اعتبار مدیکال و انگشت نگاریمون و همین پاراگراف آخر برگه آبی دومی سوال کرد، جواب این بود که اعتبار هردو تا 1سال هست و این برگه دوم فقط به خاطر عقب بودن متقاضی از بولتن داده شده و همونطور که در خط 2و3 گفته باید به پاراگرافی که با ضربدر مشخص شده، یعنی پاراگراف اول دقت کرد و به جز قسمتهای متغیرش که برای مشخصات هرشخص فرق میکنه، بقیه جملاتش بصورت دیفالت چاپ میشه! و دیگه هیچ کار دیگه ای از طرف ما(متقاضی) نیاز نیست و به محض کارنت شدن در بولتن، باید پاسپورتا رو به سفارت برسونیم و در ضمن گفتند که این مساله قطعا یکسال طول نمیکشه. حالا کی این بولتن یه پیشروی حسابی کنه، خودشونم نمیدونن!
اینم عکس فرم دوم آبی

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: بنفشه ، behnia ، frozen mind ، amjad ، dreamer60
یه مورد جالب!
اگر یادتون بیاد، در پستهای قبلی، بعضی از کاربران که بعد از مصاحبه در سفارت شامل کلیرنس میشدند، بعد از مدتی که در سایت سفارت میدیدند که کلیرنسشون اومده و وضعیت پرونده شونو به اصطلاح Ready را میدیدند، با این تناقض مواجه میشدند که اگر از بولتن عقب هستند چه کنند و البته بعضیا مثل من (پست 144) که این مورد را در نظر نداشتند، به سفارت مراجعه میکردند، یا پاسپورتشونو بوسیله یک نفر دیگه برای دریافت ویزا و پکیج به سفارت میرسوندند و با این مطلب مواجه میشدند که: شما از بولتن عقب هستید، با چک کردن سایت بولتن و بعد از اینکه کارنت شدید، دوباره بیایید. اما حالا بعد از ایمیلها و تماسهای زیاد و این درخواست که چرا یک پیام اضافه نمیکنید تا متقاضی بفهمد که کلیر شده اما به خاطر بولتن نباید به سفارت بیاید، نهایتا سایت سفارت در ابوظبی این پیام را اضافه کرده. نتیجه اینکه از این به بعد افراد متقاضی بعد از چک کردن سایت سفارت با دیدن این پیام علاوه بر کلمه Ready، ابتدا بولتن را چک میکنند و بعد از کارنت شدن با خیال راحت ویزاشونو میگیرن و دیگر نیازی نیست که مثل من یا دوستان دیگر مثل بنفشه عزیز، گرفتار بشن با سفر یا با زحمت به یک مسافر.
اگر کسی در مرحله کلیرنس هست و Ready شده اما از بولتن عقبن، این مطلبو چک کنن که اونها هم این پیامو میبینن یا نه. سپاسگزارم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، بنفشه ، dreamer60 ، vahidvm60
بچه ها یه سوال
واسه ما الان تو مرحله کلیرنس هست، در سفارت ابوظبی، جلوی کیس نوشته در حال پروسس
حالا میخواستم ببینم وقتی این مرحله تموم شد جلوش اسم ها رو مینویسه یا فقط میزنه Ready ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-07 ساعت 20:38)rbadboy85 نوشته:  بچه ها یه سوال
حالا میخواستم ببینم وقتی این مرحله تموم شد جلوش اسم ها رو مینویسه یا فقط میزنه Ready ؟
badboy! مثل اینکه از پستهای قبلی این تاپیک سرسری گذشتیدا Wink
وقتی این مرحله تموم بشه، جلوی case status مینویسه: Ready (بجای در حال پروسس)
در این صورت (بعد از دیدن کلمه Ready) سایت ویزا بولتن را چک کنید. اگر تاریخ PD شما (حتی دقیقا "روز" اپلای پرونده) قبل از تاریخ درج شده جلوی کتگوری شما (F4) در آخرین بولتن منتشر شده باشد، (با توجه به اینکه بولتن مربوط به چه ماهی هست، از ابتدای آن ماه) میتوانید شخصا یا از طریق کسی که میتواند، پاسپورت را هر یکشنبه ساعت 13:30 به سفارت برسانید تا یکشنبه بعدش ساعت 14 همراه با ویزا و پکیج (پرونده کامل) تحویل بدهند. ولی اگر PDتان، حتی یکروز هم بعد از تاریخ مندرج در بولتن باشد، باید هرچقدر هم طول بکشد صبر کنید و 15 هر ماه میلادی بولتن ماه بعدش که منتشر میشود را چک کنید تا تاریخی را ببینید که بعد از PDشما باشد، سپس پاسپورت را به سفارت برسانید.
(در مورد شما: الان PD های قبل از 8 مارچ 2000 میتونن ویزا بگیرن و چون PD شما حتی در صورتیکه همین امروز Ready را ببینید 2-3 ماه و ؟ روز بعد از این تاریخه، پس باید هر ماه بولتن را چک کنید تا کارنت بشید. مثلا اگر در هفته آینده که بولتن آگست منتشر میشه، هم در سایت سفارت Ready و هم در بولتن با شرایطی که نوشتم، کارنت شدید، از اولین یکشنبه ابتدای آگست پاسپورتو به سفارت تحویل بدید)
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، بنفشه ، dreamer60
(2011-07-07 ساعت 20:28)frozen mind نوشته:  comrun عزیز، بازم گلی به جمال کنسولگری ابوظبی که تذکر متقاضیان رو فهمیدن و اون عبارت رو به جواب کلیرنس اضافه کردن!
آنکارا که ... نفهمیدن!
آدرسه که 100% باید اصلاح بشه، در ضمن عجب جدولی داره، آدم Find نکنه، چشاش در میاد تا شمارشو پیدا کنه که!
ولی صفحه جدولشون از ابوظبی خیلی کاملتر و بخصوص پایینش با توضیحات بیشتریه. لابد چندتا آمریکایی اونجا کار میکننBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: REZA1390 ، frozen mind ، بنفشه ، dreamer60
(2011-07-08 ساعت 07:22)comrun نوشته:  
(2011-07-07 ساعت 20:38)rbadboy85 نوشته:  بچه ها یه سوال
badboy! مثل اینکه از پستهای قبلی این تاپیک سرسری گذشتیدا Wink
وقتی این مرحله تموم بشه، جلوی case status مینویسه: Ready (بجای در حال پروسس)
در این صورت (بعد از دیدن کلمه Ready) سایت ویزا بولتن را چک کنید. اگر تاریخ PD شما (حتی دقیقا "روز" اپلای پرونده) قبل از تاریخ درج شده جلوی کتگوری شما (F4) در آخرین بولتن منتشر شده باشد، (با توجه به اینکه بولتن مربوط به چه ماهی هست، از ابتدای آن ماه) میتوانید شخصا یا از طریق کسی که میتواند، پاسپورت را هر یکشنبه ساعت 13:30 به سفارت برسانید تا یکشنبه بعدش ساعت 14 همراه با ویزا و پکیج (پرونده کامل) تحویل بدهند. ولی اگر PDتان، حتی یکروز هم بعد از تاریخ مندرج در بولتن باشد، باید هرچقدر هم طول بکشد صبر کنید و 15 هر ماه میلادی بولتن ماه بعدش که منتشر میشود را چک کنید تا تاریخی را ببینید که بعد از PDشما باشد، سپس پاسپورت را به سفارت برسانید.
(در مورد شما: الان PD های قبل از 8 مارچ 2000 میتونن ویزا بگیرن و چون PD شما حتی در صورتیکه همین امروز Ready را ببینید 2-3 ماه و ؟ روز بعد از این تاریخه، پس باید هر ماه بولتن را چک کنید تا کارنت بشید. مثلا اگر در هفته آینده (15 جولای) که بولتن آگست منتشر میشه، هم در سایت سفارت Ready و هم در بولتن با شرایطی که نوشتم، کارنت شدید، از اولین یکشنبه ابتدای آگست پاسپورتو به سفارت تحویل بدید)
پیروز باشید

ممنون، در مورد ویزا بولتین میدونستم، همین Ready رو نمیدونستم به چه حالتیه، یه سوال دیگه
ما 4 تایی رفتیم مصاحبه، یه برگ آبی دادن Big Grin و افسر مصاحبه کننده گفت این واسه هر 4 تایی تان هست، حالا چه شکلی مشخص میشه ما رو قبول کردند یا نه؟( توی برگ آبی و جلوی کیس نامبر فقط زده 01، البته از ما نقصی پرونده گرفتن که شوت بازی خودشان بود و خودشان درست کردند تو سایت درست کردند)
چون من و برادرم هر دو از اون قانون بالای 21 سال استفاده کردیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-07-08 ساعت 08:48)rbadboy85 نوشته:  [quote='comrun' pid='116952' dateline='1310093571']
[quote='rbadboy85' pid='116904' dateline='1310054908']
ما 4 تایی رفتیم مصاحبه، یه برگ آبی دادن Big Grin و افسر مصاحبه کننده گفت این واسه هر 4 تایی تان هست، حالا چه شکلی مشخص میشه ما رو قبول کردند یا نه؟( توی برگ آبی و جلوی کیس نامبر فقط زده 01، البته از ما نقصی پرونده گرفتن که شوت بازی خودشان بود و خودشان درست کردند تو سایت درست کردند)
چون من و برادرم هر دو از اون قانون بالای 21 سال استفاده کردیم

اين سوال براي من هم قبلا پيش آمده بود . يكي از دوستان دراين سايت گفتند كه 01 يعني متقاضي اصلي پرونده (مثلا اگر پدر متقاضي اصلي است مي شود 01 - مادر 02 و فرزندان به ترتيب 03 و .......
پاسخ
پس درسته، چون پدر متقاضی اصلیه
پاسخ
با سلام خدمت همه دوستان عزیز؛
خواهر من برایم مارچ ۲۰۰۰ اقدام کرد و در ماه اکتبر ۲۰۱۰ در سفارت آنکارا مصاحبه داشتم برگه مخصوص را دادند و برگشتم ایران.
خوردم به همین مساله عقب گرد... هر ۱۰، ۱۵ روز سایت را چک می‌کردم ببینم شماره‌ام اعلام شده است یا خیر.. دیروز هم سایت سفارت آنکارا را چک کردم و دیدم ۱۵ روز است که سایت سفارت آنکارا آپدیت نشده است.... ولی‌ با کمال تعجب ۲-۳ ساعت بعد برایم ایمیل آمد که تا هفته آینده به آنکارا بیائید.!!!

سوال من این است؛
۱) آیا هیچ یک از دوستان چنین تجربه ایی داشتند که بدون اعلان کردن شماره کیس در سایت سفارت، از ایمیل خبر دار شوند؟
۲) و این در چه مرحله ایی است، کلیر شدم، و یا موردم کارنت شده ولی‌ کلیر نشدم....؟؟؟
از ایمیل هم راستشو بخواهید چیزی سر در نیاوردم.آیا عقب گرد‌ها درست شد همه کارنت شدند؟
مرحله آخر است؟

از کمک شما سپاسگزارم.
ANK2005
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60
(2011-07-21 ساعت 12:31)Fatemeh_Zah نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیز؛
خواهر من برایم مارچ ۲۰۰۰ اقدام کرد و در ماه اکتبر ۲۰۱۰ در سفارت آنکارا مصاحبه داشتم برگه مخصوص را دادند و برگشتم ایران.
خوردم به همین مساله عقب گرد... هر ۱۰، ۱۵ روز سایت را چک می‌کردم ببینم شماره‌ام اعلام شده است یا خیر.. دیروز هم سایت سفارت آنکارا را چک کردم و دیدم ۱۵ روز است که سایت سفارت آنکارا آپدیت نشده است.... ولی‌ با کمال تعجب ۲-۳ ساعت بعد برایم ایمیل آمد که تا هفته آینده به آنکارا بیائید.!!!
سوال من این است؛
۱) آیا هیچ یک از دوستان چنین تجربه ایی داشتند که بدون اعلان کردن شماره کیس در سایت سفارت، از ایمیل خبر دار شوند؟
۲) و این در چه مرحله ایی است، کلیر شدم، و یا موردم کارنت شده ولی‌ کلیر نشدم....؟؟؟
از ایمیل هم راستشو بخواهید چیزی سر در نیاوردم.آیا عقب گرد‌ها درست شد همه کارنت شدند؟
مرحله آخر است؟
از کمک شما سپاسگزارم.
ANK2005

دوست گرامي، مبارك باشد!
هيجان شما قابل درك است، اما دليل نمي شود كه شما همين متن را يك بار اينجا درج كنيد، يكبار به ايميل بنده بفرستيد و يك بار هم با پيام خصوصي به من بدهيد!

اگر به ويزا بولتن آگوست نگاهي بياندازيد متوجه مي شويد كه پرونده شما كارنت شده است. سفارت هم براي همين به شما نامه داده است. سفارت اين كار را براي همه كساني كه دوباره كارنت مي شوند انجام مي دهد و در آن نامه مي نويسد كه چه مداركي را دوباره بايد تهيه كنيد و با خود به سفارت ببريد.
باز هم مبارك باشد!

يك نكته و يك خواهش:
- اگر خيلي شك دارين كه كارنت شدين يا نه، يك ايميل به سفارت بزنين و مطمئن بشين.
- اگر امكان دارد، متن نامه تان را با حذف موارد شخصي در اينجا بگذاريد تا ما هم با اين نامه كه بعدها برايمان خواهد آمد آشنا شويم يا احيانا شايد بتوانيم شما را بيشتر راهنمايي كنيم.
متشكرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، dreamer60 ، amjad ، ParsTrader

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان