کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-07-21 ساعت 13:13)frozen mind نوشته:  دوست گرامي، مبارك باشد!
هيجان شما قابل درك است، اما دليل نمي شود كه شما همين متن را يك بار اينجا درج كنيد، يكبار به ايميل بنده بفرستيد و يك بار هم با پيام خصوصي به من بدهيد!

اگر به ويزا بولتن آگوست نگاهي بياندازيد متوجه مي شويد كه پرونده شما كارنت شده است. سفارت هم براي همين به شما نامه داده است. سفارت اين كار را براي همه كساني كه دوباره كارنت مي شوند انجام مي دهد و در آن نامه مي نويسد كه چه مداركي را دوباره بايد تهيه كنيد و با خود به سفارت ببريد.
باز هم مبارك باشد!

يك نكته و يك خواهش:
- اگر خيلي شك دارين كه كارنت شدين يا نه، يك ايميل به سفارت بزنين و مطمئن بشين.
- اگر امكان دارد، متن نامه تان را با حذف موارد شخصي در اينجا بگذاريد تا ما هم با اين نامه كه بعدها برايمان خواهد آمد آشنا شويم يا احيانا شايد بتوانيم شما را بيشتر راهنمايي كنيم.
متشكرم.
--------------------------------------------------------------
جناب آقای
Frozen Mind

سپاسگزارم از جواب شما. من را میبخشید از اینکه شما را اذیت کردم. مربوط به هیجان زدگی نبود. من چون خیلی‌ کم به این سایت وارد می‌‌شوم بلد نبودم که کجا باید جوابم را بخونم و با سرعت پائین اینترنت... و با علم به اینکه دیدم که شما خیلی‌ وارد هستید برای شما ایمیل فرستادم.... باید من را میبخشید.

نکته مهم برای من اینجا بود که من از اکتبر تا دیروز حتی یک بار هم شماره‌ام در سایت برای کارنت شدن اعلان نشده بود و از نظر زمان احساس کردم که پرونده من خیلی‌ شبیه به پرونده شما است ولی‌ متوجه شدم شما از کارنت شدن کیس خود حرفی‌ نزدید.

نکته بعدی اینکه آیا شما به هم چین موردی برخورد کردید که در سایت اعلان نشده باشد ولی‌ با ایمیل به کسی‌ خبر داده شود؟

آیا شده کسی‌ برای بار دوم (بار اول مصاحبه) به سفارت مراجعه کند و با جواب منفی‌ بر گردد مثلا کلارنس حاضر نیست یا کیس کارنت نیست؟

اگر سوالاتم کمی‌ پرت است من را می‌‌بخشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، GBUSA ، eblam ، mohammadg846
سلام
اون یک نکته و اون یک خواهش که فروزن عزیز بهتون گفته رو اگه انجام بدید بیشتر میتونید از نظرات دوستان بهره ببرید.در ضمن زدن یک ایمیل به سفارت هم فراموش نکنید.
در مورد سوال آخرتون هم .بله . به عنوان مثال خانم بنفشه بعد از اینکه کلیرنسشون اومده بود از سفارت ایمیلی گرفتند مبنی بر اینکه تشریف ببرند و ویزاشون رو تحویل بگیرند ولی زمانی که مراجعه می کنند متاسفانه بهشون اطلاع می دهند که هنوز کارنت نیستید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، comrun ، GBUSA ، بنفشه ، eblam
(2011-07-21 ساعت 18:46)Fatemeh_Zah نوشته:  جناب آقای Frozen Mind
1- سپاسگزارم از جواب شما. من را میبخشید از اینکه شما را اذیت کردم. مربوط به هیجان زدگی نبود. من چون خیلی‌ کم به این سایت وارد می‌‌شوم بلد نبودم که کجا باید جوابم را بخونم و با سرعت پائین اینترنت... و با علم به اینکه دیدم که شما خیلی‌ وارد هستید برای شما ایمیل فرستادم.... باید من را میبخشید.
2- نکته مهم برای من اینجا بود که من از اکتبر تا دیروز حتی یک بار هم شماره‌ام در سایت برای کارنت شدن اعلان نشده بود و از نظر زمان احساس کردم که پرونده من خیلی‌ شبیه به پرونده شما است ولی‌ متوجه شدم شما از کارنت شدن کیس خود حرفی‌ نزدید.
3- نکته بعدی اینکه آیا شما به هم چین موردی برخورد کردید که در سایت اعلان نشده باشد ولی‌ با ایمیل به کسی‌ خبر داده شود؟
4- آیا شده کسی‌ برای بار دوم (بار اول مصاحبه) به سفارت مراجعه کند و با جواب منفی‌ بر گردد مثلا کلارنس حاضر نیست یا کیس کارنت نیست؟
اگر سوالاتم کمی‌ پرت است من را می‌‌بخشید.
دوست عزيز سلام. متن شما رو شماره گذاري كردم تا بهتر بتونم پاسخ بدم.
1- خواهش مي كنم دوست عزيز. من اون موقع مورد بمباران پيامهاي خصوصي واقع شده بودم و كمي سرم شلوغ بود.
2- بله سرگذشت پرونده هاي من و شما شبيه همه اما PD شما چند ماه جلوتر از منه، بنابر اين طبيعيه كه شما رو زودتر صدا بزنن.
3- بله قبلا اين مورد براي بعضي از دوستان، مثلا دوستان لاتاري، پيش اومده بود.
4- اين رو dreamer60 عزيزم به خوبي با ذكر مورد پاسخ دادن.
5- خواهش من يادتون نره لطفا Smile
6- آرزوي موفقيت و پاسپورتي ويزادار براتون دارم!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: GBUSA ، amjad ، dreamer60 ، eblam
دوستان سلام
از طریق saint عزیز خبر دار شدم که در صفحه وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی در سایت(( ف- ی - س ب - و - ک )) می تونیم با کامنت گذاشتن در قسمت ((از آلن بپرسید)) اعتراضاتمون و سوالاتمون رو مطرح کنیم .این لینک فقط تا برنامه فردا هست. ولی شاید بتونیم برای برنامه بعدی یه برنامه ریزی مشتی بکنیم.
یادتون باشه که برای ویزای دانشجویی فقط با جمع آوری 50-60 امضا مشکلات حل شد.

**** نمی دونم شایدم توهم زدم که این کار می تونه موثر باشه . Sad

این هم توضیحات ناشر سایت :
دوستان گرامی، دوباره نوبت قسمتی دیگر از سری مجموعه های از «از آلن بپرسید» شده است! موضوع این هفته ویزای آمریکا خواهد بود. تا دوشنبه ۲۵ ژوئیه ساعت هشت شب به وقت تهران فرصت خواهید داشت تا سؤالات خود را زیر این پست برای آلن مطرح کنید. ویدئو پاسخ های آلن، روز اول ماه اوت در صفحه** ف-ی-س-ب-و-ک** ما گذاشته خواهد شد

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، Linspire ، comrun ، amir2640 ، frozen mind ، sahra ، Toranj
سلام دوباره
برو بچه های مهاجر سرا قبلا" زحمتشو کشیدن و یک تاپیک مجزا برای این کار قرار داده اند.
متاسفانه میشه گفت فرصت خوبی بود ..... ولی ای کاش کمی در اطلاع رسانی در چنین موقعیت هایی کمی دقیق تر و منسجم تر بودیم. Sad
تا اونجایی که من مطالب رو خوندم از کیس های خانوادگی کمتر بحث شده بود.
بیشتر سوالات در مورد طولانی شدن مدت زمان کلیرنس و مشکلات مربوط به ویزا های دانشجویی بود .
و جز کامنت خودم کامنت دیگری در مورد عقب گرد ویزا بولتن ندیدم.

بابا ای ول به بروبچه های لاتاری مهاجرسرا ....

پاسخ
تشکر کنندگان: comrun ، amir2640 ، frozen mind ، sahra ، Toranj ، eblam
(2011-07-24 ساعت 23:44)dreamer60 نوشته:  دوستان سلام
از طریق saint عزیز خبر دار شدم که در صفحه وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی در سایت(( ف- ی - س ب - و - ک )) می تونیم با کامنت گذاشتن در قسمت ((از آلن بپرسید)) اعتراضاتمون و سوالاتمون رو مطرح کنیم ...
من چندین بار تا حالا از طریق صفحه سفارت در ابوظبی و اداره امور کنسولی وزارت خارجه کامنت یا سوال گذاشتم یا discussion باز کردم، صادقانه میگم که بعضی وقتا اصلا جواب نمیدن، بعضی وقتا خیلی زود در حد چند دقیقه جواب میدن(البته فقط موارد کلی و نه به هیچ وجه بطور اختصاصی یا حتی یک گروه خاص) با این حال من از این مدل کارا بخصوص اگر جمعی باشه، حمایت میکنم. قرار نیست که بیل بزنیم Wink فوقش نتیجه ای نداشته باشه، وضع بی ثبات فعلی ادامه پیدا میکنهBig Grin اما اینبار بخصوص، چون خودشون این فرصتو فراهم کردند، بنظرم واقعا اگر تعامل ما پررنگ دیده بشه، میتونه برای همه مفید واقع بشه. پس اینبار همه سعی کنیم از این سنگ مفت استفاده کنیم، چون احتمال به هدف خوردنش بیشتره. فقط تا امشب 8شب ایران فرصت مونده ها Smile
راستی، فکر کنم اگر هرچه بیشتر بتونیم به انگلیسی پیام بذاریم، احتمال جواب دادنش بیشتر میشه. ولی اگر بچه هایی فعلا" فقط براشون به فارسی مقدوره، همونم غنیمته و باز تعداد فوق العاده زیاد کامنتا و تشکر و حمایت از نوشته های همدیگر ممکنه واقعا باعث موثرتر شدن این حرکتا بشه. در ضمن همین الان یک کامنت بلند بالا شامل خبر از حال منتظران و از راه افتادگان و 2 پیشنهاد راجع به بی حساب و کتابی بولتن و از اون بدتر کلیرنس، توی همون صفحه مورد اشاره saint عزیز گذاشتم که حداقل یه کم دلم خنک بشهBig GrinBig Grin
پاسخ
مجددا" از همه دوستان خواهش می کنم به این صفحه بروند و کامنت بگذارند.
در مورد کلیرنس و ویزا های دانشجویی که برو بچه ها گل کاشتند. ولی در مورد کیس های خانوادگی هنوز تعداد خیلی کم هست.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

پاسخ
تشکر کنندگان: Toranj ، Blaze ، frozen mind ، بنفشه ، amir2640 ، comrun ، sasan_rock ، eblam
[quote='dreamer60' pid='122066' dateline='1311585817']
مجددا" از همه دوستان خواهش می کنم به این صفحه بروند و کامنت بگذارند.
در مورد کلیرنس و ویزا های دانشجویی که برو بچه ها گل کاشتند. ولی در مورد کیس های خانوادگی هنوز تعداد خیلی کم هست.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

[/qu
من هم از همه خواهش می کنم در این صفحه کامنت بزارن همچنین پست های همدیگه رو لایک کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، comrun ، amir2640 ، eblam
سلام. امروز سایت سفارت رو چک کردم. پیام جدید گذاشته بودند. آیا این پیام یعنی به من هم کلیرنس خورده؟

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam
(2011-07-26 ساعت 23:14)titan_550 نوشته:  سلام. امروز سایت سفارت رو چک کردم. پیام جدید گذاشته بودند. آیا این پیام یعنی به من هم کلیرنس خورده؟

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.

بله، پیغام قبلی چی بود؟
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، eblam
(2011-07-26 ساعت 23:55)rbadboy85 نوشته:  
(2011-07-26 ساعت 23:14)titan_550 نوشته:  سلام. امروز سایت سفارت رو چک کردم. پیام جدید گذاشته بودند. آیا این پیام یعنی به من هم کلیرنس خورده؟

بله، پیغام قبلی چی بود؟

missing documents...
پاسخ
تشکر کنندگان: پرنا رحماني ، eblam
سلام دریمر جان

از آقای الن چه خبر؟Big Grin
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: پريچهر رحيمي ، dreamer60 ، frozen mind ، eblam
سلام تورنچ عزیز , قراره امشب پاسخ های آقای آلن رو در صفحه ف-ی-س-ب-و-ک قرار بدهند. خبرشو در همین جا میگزارم ... امیدوارم خبرهای خوبی برامون داشته باشه این آقای آلن خان ! Tongue

پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، frozen mind ، comrun ، Kaveh90 ، bsbali ، Toranj ، eblam
(2011-08-01 ساعت 14:31)dreamer60 نوشته:  سلام تورنچ عزیز , قراره امشب پاسخ های آقای آلن رو در صفحه ف-ی-س-ب-و-ک قرار بدهند. خبرشو در همین جا میگزارم ... امیدوارم خبرهای خوبی برامون داشته باشه این آقای آلن خان ! Tongue

سلام دوست قدیمی
کجایی چند وقتی نبودی؟!خوبی dreamer عزیز؟
خدا کنه این آقای آلن خبرهای خوبی داشته باشه همه را از این وضعیت بلاتکلیفی نجات بدهد.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: پريچهر رحيمي ، frozen mind ، dreamer60 ، eblam
(2011-08-01 ساعت 19:25)bsbali نوشته:  
(2011-08-01 ساعت 14:31)dreamer60 نوشته:  سلام تورنچ عزیز , قراره امشب پاسخ های آقای آلن رو در صفحه ف-ی-س-ب-و-ک قرار بدهند. خبرشو در همین جا میگزارم ... امیدوارم خبرهای خوبی برامون داشته باشه این آقای آلن خان ! Tongue

سلام دوست قدیمی
کجایی چند وقتی نبودی؟!خوبی dreamer عزیز؟
خدا کنه این آقای آلن خبرهای خوبی داشته باشه همه را از این وضعیت بلاتکلیفی نجات بدهد.

درود به همه مهاجرسرایی ها
bsbali جان من هم همش تو کوچه پس کوچه های مهاجرسرا در خدمتتون هستمTongue. یه یک ماهی هست که بی کارشدم و دیگه 24 ساعته مهاجرسرام Big Grin

در مورد برنامه ((از آلن بپرسید )) لینک دانلود برنامه رو در این تاپیک قرار دارم. تورنج عزیز و باقی دوستان عزیز اگر با ف-ی-س-ب-و-ک مشکل دارند میتونند پاسخ های داده شده رو از اون طریق دریافت کنند.

پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، sasan_rock ، SAEED 60 ، واهیک آقاجانی ، frozen mind ، Kaveh90 ، comrun ، f1f ، Toranj ، eblam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان