موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اون یک نکته و اون یک خواهش که فروزن عزیز بهتون گفته رو اگه انجام بدید بیشتر میتونید از نظرات دوستان بهره ببرید.در ضمن زدن یک ایمیل به سفارت هم فراموش نکنید.
در مورد سوال آخرتون هم .بله . به عنوان مثال خانم بنفشه بعد از اینکه کلیرنسشون اومده بود از سفارت ایمیلی گرفتند مبنی بر اینکه تشریف ببرند و ویزاشون رو تحویل بگیرند ولی زمانی که مراجعه می کنند متاسفانه بهشون اطلاع می دهند که هنوز کارنت نیستید.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-07-21 ساعت 18:46)Fatemeh_Zah نوشته: جناب آقای Frozen Mind
1- سپاسگزارم از جواب شما. من را میبخشید از اینکه شما را اذیت کردم. مربوط به هیجان زدگی نبود. من چون خیلی کم به این سایت وارد میشوم بلد نبودم که کجا باید جوابم را بخونم و با سرعت پائین اینترنت... و با علم به اینکه دیدم که شما خیلی وارد هستید برای شما ایمیل فرستادم.... باید من را میبخشید.
2- نکته مهم برای من اینجا بود که من از اکتبر تا دیروز حتی یک بار هم شمارهام در سایت برای کارنت شدن اعلان نشده بود و از نظر زمان احساس کردم که پرونده من خیلی شبیه به پرونده شما است ولی متوجه شدم شما از کارنت شدن کیس خود حرفی نزدید.
3- نکته بعدی اینکه آیا شما به هم چین موردی برخورد کردید که در سایت اعلان نشده باشد ولی با ایمیل به کسی خبر داده شود؟
4- آیا شده کسی برای بار دوم (بار اول مصاحبه) به سفارت مراجعه کند و با جواب منفی بر گردد مثلا کلارنس حاضر نیست یا کیس کارنت نیست؟
اگر سوالاتم کمی پرت است من را میبخشید.
دوست عزيز سلام. متن شما رو شماره گذاري كردم تا بهتر بتونم پاسخ بدم.
1- خواهش مي كنم دوست عزيز. من اون موقع مورد بمباران پيامهاي خصوصي واقع شده بودم و كمي سرم شلوغ بود.
2- بله سرگذشت پرونده هاي من و شما شبيه همه اما PD شما چند ماه جلوتر از منه، بنابر اين طبيعيه كه شما رو زودتر صدا بزنن.
3- بله قبلا اين مورد براي بعضي از دوستان، مثلا دوستان لاتاري، پيش اومده بود.
4- اين رو dreamer60 عزيزم به خوبي با ذكر مورد پاسخ دادن.
5- خواهش من يادتون نره لطفا
6- آرزوي موفقيت و پاسپورتي ويزادار براتون دارم!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-25 ساعت 13:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-25 ساعت 13:58 توسط dreamer60.)
مجددا" از همه دوستان خواهش می کنم به این صفحه بروند و کامنت بگذارند.
در مورد کلیرنس و ویزا های دانشجویی که برو بچه ها گل کاشتند. ولی در مورد کیس های خانوادگی هنوز تعداد خیلی کم هست.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='dreamer60' pid='122066' dateline='1311585817']
مجددا" از همه دوستان خواهش می کنم به این صفحه بروند و کامنت بگذارند.
در مورد کلیرنس و ویزا های دانشجویی که برو بچه ها گل کاشتند. ولی در مورد کیس های خانوادگی هنوز تعداد خیلی کم هست.
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
[/qu
من هم از همه خواهش می کنم در این صفحه کامنت بزارن همچنین پست های همدیگه رو لایک کنن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. امروز سایت سفارت رو چک کردم. پیام جدید گذاشته بودند. آیا این پیام یعنی به من هم کلیرنس خورده؟
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دریمر جان
از آقای الن چه خبر؟
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012